Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Aikuinen terveys  /  Ulkoisia syitä akne

Ulkoisia syitä akne

Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

Ulkoisia syitä akne Syitä akne voi olla niinkin erilaisia kuin nämä ilkeä täplittää koossa. Mitä ne ovat? Yksi yleisimpiä syitä miksi akne näkyy on ongelmia hormonien. Tämä ongelma puolestaan voi aiheuttaa ongelmia ikä (eli murrosikä ikä, joka liittyy usein puhkeamisen hormonit ja monet akne spots, kaikki kehon), tai ehkäisypillereitä tai jokin hormonaalinen sairaus jne.

Ulkoisia syitä akne

Mutta täällä voimme puhua ulkoisia syitä akne, eli ne, jotka eivät liity hormoneja tai toimintaa rasvainen rauhasten tai muiden elimien (yleensä koska samoja hormoneja ylivilkkaus näiden rauhasten myös tulla hyperaktiivinen ja niiden levottomuus aiheuttaa sukupolven öljyn suurina määrinä, joka herättää tukehtuminen on huokosissa ja akne seurauksena).

Mitkä ovat ulkoisia syitä akne? Voidaan sanoa, että jotkut näistä tulevat tapoihin ja henkilön ottaa akne ja toisilla todella riipu henkilön. Esimerkiksi tällainen haitalliset tottumukset kuin poiminta ja puristaminen akne on nimetty yksi yleisimmistä syistä kaikenlaisissa akne. Jos noudata tällainen tapa, tulet jäljittää suljetun - puristaminen akne usein johtaa uuden (useita acnes tai jotain vielä pahempaa kuin tulehdukset ja jopa arvet).

Ihonhoito

Huono ihonhoito on myös yleisiä ulkoisia syitä akne - erityisesti niille, jotka eivät jonkin fyysisen koulutuksen tai vain elää lämpimissä maissa. Siksi hiki on yksi vahvimmista käynnistää ulkonäkö akne.

Toinen ryhmä koostuu enimmäkseen ympäristötekijät - korkea pölyisyys toimipaikassa, säteily, kestämättömiksi kauneus aids, huono perintö jne. Useimmissa tapauksissa nämä tekijät ovat erittäin vaikeaa tai jopa mahdotonta poistaa.

Kuitenkin voi aina vähentää ulkoisia syitä akne ja estää tämän ihon ongelma. Ennaltaehkäisy on helpompaa kuin lääkitys - tämä yleinen sääntö koskee akne samoin. Tietenkin, jos poistat tekijä, joka aiheuttaa aknea ja se riippuu sinusta - teet ratkaiseva askel eteenpäin taistelussa.

Vähentää ulkoisia syitä akne 


comments powered by Disqus