Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Aikuinen terveys  /  Sisäisiä syitä ihon akne

Sisäisiä syitä ihon akne

Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

Sisäisiä syitä ihon akne Aiheuttaa taudin tai vain aiheuttaa mitään, että saamme ja joka liittyy kehomme, akne voi aiheuttaa joko sisäisten tai ulkoisten. Olemme todennäköisesti tehdä painotetaan sisäisiä syitä ihon akne.

Sisäisiä syitä ihon akne

Sisäinen syitä ihon akne voi olla todella ilkeä ja keskiarvo - et vain tiedä, mistä ne tulevat!

Jos ulkoisia syitä akne ovat jossain määrin ennustettavissa, sisäisiä syitä ihon akne näkyy todella vihreä kenttä - se näyttää sinun noudattaa kaikkia hygieniasääntöjä ja olet suihkussa säännöllisesti saatuaan urheilu koulutuspalveluja, hyvin tiedätte sisällöstä kosmeettinen, jota käytämme ja ei käytä liikaa eri tuho, mutta joka tapauksessa akne läikkiä uudestaan ja uudestaan.

Sisäisiä syitä ihon akne voidaan tiivistää seuraavasti:

  • Hormonit. Liittyy akne hormoneja kutsutaan androgeenien. Nämä ovat alun perin miesten hormonit, mutta kaikilla naisilla on niitä jossain määrin. Ja erityisesti olet todennäköisesti korkea androgeenien, jos olet teidän murrosiässä. Jotkut hormonaaliset valmisteet myös lisätä tason hormonit elimistössä - eli ehkäisypillereitä. Yleensä androgeenien ovat vastuussa talin tuotantoa, joka on maine koska seuraava syy ihon akne.
  • Talin tuotantoa. Hormonit voivat lisätä tehtävä tali rauhaset sijaitsevat ympäri kehoa ja kehittyvä tali (tai öljyä tai rasvaa). Korkea talituotantoa voi olla liikaa iholle tällöin öljyä vain voitele iho (i. e. laji tehdä suojaava kerros ihoa), mutta myös täyttää ihon huokosiin ja näin näppylöitä näy, ruma ulkopuolella ja rasvainen sisällä.
  • Bakteerit. Propionibacterium acnes ovat bakteerit, jotka elävät ihmisen ihon. Tämä ITU voi kehittyä biologisesti aktiivisia aineita, jotka hajottaa Talia. Tällöin iho muuttuu altistuu ulkopuolisten osallistujien akne. Joten tässä näemme Symbioosi ulkoisia ja sisäisiä syitä ihon akne - "sisäinen" bakteeri antaa edellytykset ulkoisilta vaaroilta.
  • Neljäs syy liittyy joitakin munarakkuloita epänormaali muutokset, jotka voivat liittyä toisiinsa hormoneja. Joskus follikkelia kasvaa liikaa niin, että akne voi muodostua näiden ihon huokosiin kasvanut liikaa seinistä.
Estää ihon akne 


comments powered by Disqus