Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Aikuinen terveys  /  Meikki ja akne

Meikki ja akne

Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

Meikki ja akne Onko mitään yhteys meikki ja akne? Kyllä, meikki voi aiheuttaa aknea. Se ei ole sellainen tunne tai jotain. On aivan tosiasia ja ihmisiä, jotka ovat huolissaan heidän ihonhoito erityisesti ja terveyttä yleensä tiedä suunnilleen sama. Täällä puhutaan pääasiassa naisia, koska varmasti kaikki "meikki kysymyksiä" huolta naisia paljon enemmän kuin miehiä.

Ja jokaisen naisen pitäisi tietää, mitä hän käyttää meikkiä välttää tällaista laajaa ja harmittaa ongelmia akne. Kosmetiikka, joka aiheuttaa akne on kuitenkin ja vaikka kaikki, laajalti käytetty ja monet naiset silti käyttää sitä ja valittaa siitä, että akne vain tietämättä, mitä heidän ongelmia aiheuttaa.

Meikki ja akne

Itse asiassa vastaus, koska se tapahtuu usein, yksinkertaisesti löytyy pinnalla. Ihonhoito saa olla pakkomielle, vaikka se on joskus naisten kanssa. Mutta kuitenkin akne ja "meikki akne" erityisesti yleensä näkyy jos ihonhoito on puutteellinen... tai periaatteessa handless.

Tällainen haparoivaa toiminta pitää enimmäkseen käsin akne, eli puristamalla ja poiminta. Kuitenkin se ei liity tärkein aihe, vaikka se tulee erittäin tärkeä, koska lähes samoista syistä.

Mitä meidän pitänyt puhua "pakko ihonhoito"? Kosmetiikka olla elämän tarkoitus, eikö? Tietenkin on hyvä näyttää hyvältä, mutta on tapauksia, kun emme tee itsellemme houkuttelevampi meikkiä. Huolimatta siitä, että rakastettu henkilö voi rakastua jonkun toisen kanssa kun hän lopulta nähdään ilman maquillage voi vain pilata ihoa tavalla tai toisella.

Se ei ole suositeltavaa käyttää liikaa tuho - ne hankaa ihoa niin paljon, että se on liian ohut ja haavoittuva. Ja liian hieno jauheet suositellaan myös ei - Haluatko näiden jauheiden saada kaikki mikroskooppisia reikiä ihollesi? Täyttö nämä reiät (tai huokoset tai follikkelia) on yksinkertaisesti muodostumista akneensimmäinen vaihe.

On yhteys meikki ja akne - ja se on vain yksinkertainen esimerkki. Sama on kosmetiikka sisältävät öljy - suuri agentti huokoset tukehtuminen.

Älä hermostu, jos teillä on huono iho. Ajatelkaa myös meikki ja akne.

Löytää paras akne hoito 


comments powered by Disqus