Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Mies terveys  /  Elin tarvikkeet, jotka paran tavat Sex

Elintarvikkeita, jotka parantaa sukupuoli

Elintarvikkeita, jotka parantaa sukupuoli Elintarvikkeiden vaikuttavat seksielämää paljon. Menetettyään raskas illallinen ajatella mahdollisia ongelmia sinulla voi olla. Valitsemalla oikea ruoka voit Lisää seksuaalista halua tai parantaa seksiä. Lisäksi tiettyjä elintarvikkeita voi auttaa sinua unohtaa seksuaalisen toimintahäiriöitä. Joitakin elintarvikkeita haju voi lisätä seksuaalista halukkuutta.

 • Mansikat

  Paras terveydellistä hyötyä mansikoita on aphrodisiacal ominaisuuksia. Nämä marjat ovat hyvä lähde kaliumia, joka auttaa sinua parantaa verenvirtausta peniksen ja lisätä erektio.
 • Osterit

  Ei ole mitään ostereita hyvin arvioida on hyvä kantavana. Ne sisältävät sinkki, B6, mikä on hyvä testosteronia. Ei ole tuo alhainen sukupuolen asemaan.
 • Lohi

  Rasvainen lohi kuluttaen elimistölle saa arvokasta omega-3 rasvahappoja. Tämän seurauksena veren saa vähemmän tahmea ja helposti virtaus kaikkiin osiin kehoa kuten penis. Lohi ja muu rasvainen kala, kuten makrilli, tonnikala ja taimen voit parantaa sukupuolielämää, jos syönyt säännöllisesti.
 • Viini

  Punaviini tarjoaa sinulle tarpeeksi antioksidantti phytochemical resveratrol, aine, joka on hyvä sukupuoli, koska se parantaa teidän valtimoissa ja mahdollistaa tuotannon typen oksidien. Typpioksidin mahdollistaa Wide valtimoita, ja tällä tavoin "pieni sininen pilleri" toimii erektio ongelmia. Kuitenkin kuten anti impotenssi lääke keskittyy vain hyvin pieniä hiussuonia, resveratrol mahdollistaa laajentaa valtimoiden samoin. Kuitenkin liikaa viiniä ei ole mitään hyötyä myöskään. Päästä parhaaseen mahdolliseen tulokseen pysähtyä pari silmälasit - muuten joudut kohtaamaan päinvastainen vaikutus.
 • kahvi

  Parantaa verenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa, pumpaten verta - kaikki tämä johdettu kofeiini suosikkini Java sekoitus avulla voit onnistuneesti voittaa erektio-ongelmia.
 • Puutarha sipuli

  Sinun kannattaa syödä tarpeeksi sipuli ja valkosipuli, koska ne sisältävät Allisiini. Tämä aine auttaa parantaa seksielämää, koska se tekee verestä vähemmän tahmeaa ja parantaa sen verenkiertoa, sekä estää muodostumista hyytymistä ja puukengät. Pelkäät, että sipuli haju voi tuskin kutsua seksikäs? Ei hätää, olisi vain pureskella noin persilja ja piparminttu ikenet.
 • Chili

  Chilit ovat toinen verisuonen expander spicing seksielämää ja auttaa sinua saamaan lisätä. Pidä tämä mielessä aina, kun kasvosi aallot kun syöt curry. Anatominen kannalta kovaa mekanismi ei ole mitään mutta hydrauliikka: se saavutetaan runsaasti verentungos (neste) osaksi peniksen verisuonia (pieni putket). Näin ollen tarvitaan onnistuneen seksuaalista toimintaa on vain terveellisiä verisuonia (putkiston) ja sydän (pumppu).
 • Banaanit

  Banaanit ovat myös hyviä sydämiä. Kalium, joita ne sisältävät on hyväksi terveydelle monin tavoin. Se auttaa silmällä verenkiertoa, vähentää seksuaalisen toimintahäiriöitä säilyttäen natrium tasolla normaali kohta. Kalium voi myös saanut appelsiinit tai perunat iho.
 • Kirsikat

  Värikäs kasvikemikaalit (Antosyaanit) kirsikat ovat niin runsaasti suojaa valtimoiden seinämien rasva plakkeja, jotka johtavat tukkeutunut valtimo ja ovat tärkein syy ateroskleroosin. Monia muita värikkäitä marjoja ja hedelmiä kuten luumut, persikat ja nektariinit auttaa pitämään teidän valtimoissa sileä ja rakkauselämä kukinta.
 • Porsaan

  Sianliha on runsaasti B1-vitamiini, joka on hyödyllinen hermostoon. Täysjyväleipää ja papuja voi myös pala pois B1 pulaa.

Parantaa sukupuolen elämää ja hoitoon seksuaalinen toimintahäiriö

Nykyään on olemassa niin paljon vaihtoehtoja kun on kyse seksuaalisen toimintahäiriöitä, kuten reseptilääkkeitä tai kasviperäisiin penis pillereitä. Voivat kuitenkin välttää ongelman olemalla varovainen valitessaan, mitä syöt.

Sinun pitäisi syödä riittävästi terveellisiä tuotteita, jotka sisältävät sinkkiä, omega-3-rasvahappoja, vitamiineja, sekä vihanneksia ja hedelmiä. Tällainen ruokavalio on hyvä koko kehon ja auttaa estämään monia ongelmia, seksuaalinen toimintahäiriö joukossa. Välttää vähärasvaiset tuotteet sekä tuotteiden paljon sokeri- ja natrium. Ne pahentaa kokonaistilanteeseen ja seksuaalinen toimintahäiriö.

Miten hoitoon seksuaalinen toimintahäiriö 


comments powered by Disqus