Kotisivun / noin aikuinen terveyskeskus

Tietoja aikuinen terveyskeskus

About Adult Health Care Center

Tervetuloa Aikuinen terveyskeskus. Olemme vain sivuston Webissä, joka tarjoaa artikkeleita ja arvosteluja aikuisten sairaudet, sairaudet ja edellytykset suosituinta kieltä.

Sivustostamme

Etsii terveyden ja terveydenhuollon tietojen voi olla herkkä mutta tärkeä tehtävä, joten on tärkeää käyttää sivustoja, jotka tarjoavat totuudenmukaista tietoa tieteen ja tutkimuksen tukena. Tarjoamme arvokasta ja jatkuvasti päivittää artikkeleita , jotka sisältävät uutuuksina terveydenhuollossa, tutkimuksen ja lääketieteen teknologiaan. Olemme luotettava lähde kaikki lääketieteen ja terveydenhuollon tarpeet, aikuisten Health Care Center noudattaa parhaita standardeja luotettava terveys tiedot.

Meillä on kansainvälinen hyvinvointi, joka liittyy sivustot 20 eri kielellä , yli 2 miljoonaa vuosittainen vierailija istuntoja eri puolilla maailmaa.
Meidän tehtävämme on kertoa terveydenhuollon ja terveydenhuollon tieteen teille!
Liittyä keskusteluihimme ja kommentoida artikkeleita, saada päivityksiä uutiskirjeet ja käyttää tietoa, esitteitä ja PDF-kopioina meidän sisältöä!

Tietoja Team

Tiimimme on terveydenhuollon ja tieteen kirjailijoita, osallistujat, arvioijat sekä lääketieteen asiantuntijoiden ja toimittajat monilla aloilla. He työskentelevät sisällöntuotannon aikuisten Health Care Center asianmukaista tutkimusta ja laadun tarkastus sen varmistamiseksi, että kaikki artikkelit ovat ajan tasalla, luotettavaa ja ymmärrettävää tieteellisesti mukana yleisölle.

Aktiivisimmat osallistujat ovat:

Lucas Botin

Kliininen farmakologi, MD. Toimitusjohtaja aikuinen terveyskeskus
Ines Obregon

Ravitsemus, mikrobiologia, fysiologia, KTM
Jerry Kouvan

Psykologia, Ph.D. toimitusjohtaja YourWebDoc.com
Jennifer Greenwood

Ihotaudit, KTM
Boris Logan

Neurotieteet, KTM
ja paljon muuta...

Haluatko liittyä tiimiimme aikuisten Health Care Center? Etsimme jatkuvasti terveydenhuollon asiantuntijat voivat auttaa meitä kehittämään sisältöä. Jos olet lahjakas ja erittäin intohimoisesti terveydenhuollon aikuisille, meidän kannattaa jutella siitä miten voimme työskennellä yhdessä.

Meidän sisällöstä

Aikuinen terveyskeskus tarjoaa artikkeleita aiheista monet terveyteen ja terveydenhuoltoon, nämä artikkelit ja arviot perustuvat ainutlaatuisen näkymän ja luodut ja tarkistaa terveydenhuollon asiantuntijat ja ammattilaiset. Pyrimme toimittamaan korkealaatuisia, ajantasaisia arvioita.

Sisältö, jonka julkaisemme sivuillamme on tarkistaa henkilökuntamme terveysalan asiantuntijoiden ja lääketieteen toimittajat. Artikkeleita sisältävät uusimmat päivitykset luotettavista lähteistä, kuten lääketieteellisissä lehdissä, ilmoitukset liittovaltion terveys virastojen ja analyysit terveys uusimpia suuntauksia. Kokenut freelance kommunikoida päivittäin top lääketieteen asiantuntijoiden perusteellisia tutkimuksia, päivitykset ja temppuja, jotka rikastuttavat meidän Terveys Uutiset ja sisältöä.

Meidän sisältö on julkaistu mukaisesti suuntaviivat lääketieteen ja terveydenhuollon tietoja sivustoja Internetissä.

Disclaimer

Lääkäriin

Muista, terveys- ja terveydenhuollon tietojen aikuinen terveyskeskus-sivuilla ei ole tarkoitus korvata neuvoja lääkäri tai lääkäri. Jos sinulla on tai epäilet terveysongelma, sinun pitäisi etsiä ammatillista lääkäriin ennen toimivat kaikki tiedot voit lukea sivustomme.
Ei koskaan jättää ammattisotilaat lääkäriin tai viivästyttää etsimään sitä koska jotain olet lukenut internet-sivuilla!

Mainonta ja bannerit

Aikuinen terveyskeskus saavat rahoitusta mainokset ja bannerit. Bannereita ja muita mainoksia ei kohdistu tiettyihin käyttäjiin ja saattaa sivuston sisällön etujemme mukaan. Kaikki mainokset ovat erotettavissa muusta sisällöstä asianmukainen merkintä.