Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Male Health  /  Midlife kriisi ja andropause

Keski-iän kriisi ja Andropause

Keski-iän kriisi ja Andropause 

Keski-iän kriisi

Kun miehet näkevät että energia nuorten ja miehekäs vahvuus häviävät, kun he saavuttavat 40 he kokevat elävänsä. Mitä fysikaalisia tekijöitä ne on hiustenlähtö, unettomuus, ongelmia muisti, jne. Tällaista asiaa pahentaa ja tilanteen heikkenemiseen. Ne motivaatio, tuntuu ärtynyt ja väsy hyvin pian. Joissakin tapauksissa ne tehdään hikoilu ja kasvojen punoitus, ongelmia painon, lihakset ja kivut. Erektiohäiriö on toinen epämiellyttävä oire. Sen tuloksen on masennus.

Andropause

Lähes jokainen hänen Keski-iän kriisi kokevat vähintään yksi edellä mainituista oireista. Edellä ongelmia vaikutus voi vaihdella, mutta usein se on melko tuhoisat. Andropause on vaihdevuodet kaltainen tila ikääntyminen miehiä. On fyysisiä syitä tämä ehto ja se tapahtuu, kun testosteroni taso heikkenee vähitellen. Prosessin aluksi noin 30 ja sitten 10 % lasku jokaisella vuosikymmenellä. Koska Testosteroni on hormoni, joka auttaa säilyttämään seksuaalinen libido, siemennesteen luomiseen, sukupuolielinten ja karvoitus, lihasmassaa ja luun kudoksen, vaikutukset andropause vähitellen syntyä henkilön vanhetessa.

Tämän kriisin keskellä elämää vaikuttaa miesten ja heidän elämänlaatunsa, joka vähentää kehon vanhetessa. Lisäksi se voi tuoda osteoporoosin ja sydän ongelmia. Tämä on jopa voit päättää, jos haluat helpottaa ehto ja hävittää oireita andropause. Henkilö olisi noudatettava strategia, joka yhdistää eri seikkoja, kuten ruokavalio, stressin hallinta vähentää tupakan ja alkoholin saanti.

Hoito andropause

Vaikka löydät ei paranna sinun puolivälissä elämän kriisi, voit tehdä laatua elämääsi paremmin andropause hoitotuotteita, jotka voivat auttaa sinun taistelusi andropause seurauksin. Suosituimmat erektio parantajia tuotetaan penis pillereitä-lomakkeessa. Ne voi tuoda myönteisiä muutoksia teidän sukupuolielämää, jonka avulla voit parantaa laatua elämääsi yleensä. Usko, jotka uskovat kuten pillerit eivät arvoinen rahaa käytetty.

On tärkeää, koska sukupuoli on liikkeellepaneva voima, joka vaikuttaa elämäämme ja meidän suhde. Seksi liittyy tunteita ja ei ole erikseen. Naiset suosivat miehiä, jotka ovat vahvoja ja hyvä sänky. He haluavat heidän miehillä on seksuaalista elinvoima. Ja tietenkin, ne eivät ole haluavat viettää elämänsä niille miehille, jotka kärsivät andropause ja sen seurauksista.

Vaikka kaikki miehet haluavat olla seksuaalisesti vahva, monet miehet vaikea ostaa andropause hoitotuotteita, koska he eivät tunne mukava kertoa tai niiden mielestä loukkaavaa niiden ego ja niiden miehuus. Onneksi monet miehet nykyään hyväksyä voi tarvitsevat apua ja ostaa näitä tuotteita.

Andropause hoito tuotteet auttavat parantamaan tilannetta eri kohdista. Ensinnäkin ne auttaa voittamaan andropause. Sitten ne parantaa sukupuolielämää mies. Kohteleva se miehilläkin parempi erektio ja satulavyö ja pituus myös parantunut. Kolmas: Erittäin tärkeää on, että miehen yleinen terveydentila paranee. Neljäs: veren virtaus paranee, mikä johtaa parannettu liikkeeseen lantion alueella. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä mies libido lisälaite tuotteita tehdä ihmeitä ja suhde, koska sukupuoli on perusta se. On selvää, miksi yhä useammat ihmiset alkavat luottaa pillereitä ja käyttävät niitä usein.

Löytää paras penis pillereitä 


comments powered by Disqus