Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Keski-iän kriisi ja Andropause

Keski-iän kriisi ja Andropause. Miten hoitaa Andropause luonnollisesti?

Keski-iän kriisi ja Andropause. Miten hoitaa Andropause luonnollisesti? 

Ikääntyviä miehiä

Kun miehet näkevät, että nuoruuden ja miehisen voiman energia laantuu, kun he saavuttavat 40, he kokevat ristiriitaisia tunteita. Mitä fyysisiin tekijöihin, heillä on hiustenlähtö, unettomuus, muistiongelmat jne. Tällaiset asiat pahentavat tilannetta ja pahentavat tilannetta.

He menettävät motivaationsa, tuntevat ärtymystä ja väsyvät hyvin pian. Joissakin tapauksissa he voivat käydä läpi hyperhidroosin ja kasvojen punoituksen, paino-, lihas- ja särkyongelmat. Erektiohäiriö on toinen epämiellyttävä oire. Sen seurauksena on masennus.

Keski-iän kriisi

Lähes jokainen keski-iän kriisissä oleva mies kokee ainakin yhden edellä mainituista oireista. Edellä mainittujen ongelmien vaikutus voi vaihdella, mutta usein se on melko tuhoisaa. Tämä kriisi keskellä elämää vaikuttaa miehiin ja heidän elämänlaatuun, joka heikkenee kehon vanhetessa.

Midlife Crisis
Keski-iän kriisi
Sitä paitsi se voi aiheuttaa osteoporoosia ja sydänvaivoja. Tämä on sinun tehtäväsi päättää, haluatko helpottaa tilaa ja poistaa ikääntymisen oireet. Henkilön tulisi noudattaa strategiaa, joka yhdistää erilaisia näkökohtia, kuten ruokavaliota, stressinhallintaa, tupakan ja alkoholin saannin vähentämistä.

Ikääntyviä miehiä seksuaaliterveys

Myös miesten seksuaaliterveys muuttuu miehen ikääntyessä. Seksuaaliterveys riippuu testosteroniksi kutsutusta sukupuolihormonista. Andropause, tai tunnetaan yleisesti nimellä miesten vaihdevuodet, on hormonaalinen tila, joka tapahtuu miehillä tietyn iän jälkeen. Tähän tilaan on fyysisiä syitä ja se tapahtuu, kun testosteronitaso pienenee vähän. Tämä prosessi alkaa noin 30 ja sitten on 10% lasku joka vuosikymmen.

Koska testosteroni on hormoni, joka auttaa ylläpitämään seksuaalista libidoa, siemennesteen luomista, sukuelinten ja kehon hiuksia, lihasmassaa ja luukudosta, andropausen vaikutukset nousevat vähitellen esiin henkilön vanhetessa.
Kuten aiemmin todettiin, andropause on vaihdevuosien kaltainen tila ikääntyneilla miehillä. Mutta mikä tarkalleen on andropause, miten se eroaa naisten vaihdevuosista ja miten hoitaa andropause luonnollisesti? Otetaan selvää.

Mitä Andropause on?

Ikään liittyvät muutokset miehillä johtavat alhaiseen testosteronin tuotantoon ja seksuaaliterveyden muutoksiin, joille on ominaista libidon puute ja seksuaalisen toiminnan heikkeneminen. Koska miesten libidon polttoaineena on alhainen testosteroni, se vaikuttaa miesten seksuaaliseen suorituskykyyn, siittiöiden määrään ja keskittymiseen,fyysiseen energiaan ja voimaan.

Hormonien muutos voi vaikuttaa myös emotionaaliseen terveyteen. Tätä ehtoa pidetään andropausena.
Andropause
Andropause ja hormonit
Se tapahtuu keski-iän asteittaisessa vaiheessa, ja hormonaaliset tasot vähenevät merkittävästi, kun miehet jatkavat ikääntymistä. Se eroaa vaihdevuosista naisilla sen alkamisen vuoksi.

Hormonaaliset muutokset, jotka johtuvat ovulaation lopettamisesta naisilla, merkitsevät vaihdevuosien alkamista, joka tapahtuu nopeasti iän jälkeen. Miehillä testosteronitasot kuitenkin laskevat vuosien varrella hyvin vähitellen.

Milloin Andropause astu sisään?

Yleensä miehet 50-vuotiaana kärsivät testosteronitason laskusta. Jotkut miehet kokevat pudotuksen melko aikaisin epäterveellisten elämäntapojen, sairauksien tai lääkkeiden vuoksi. Miehillä on korkein testosteronitaso nuoruudessaan ja nuoruudessaan. 30 ikävuoden jälkeen tasot laskevat prosentin joka vuosi.

Andropause oireet

Andropausen oireita voi esiintyä, kun miehet saavuttavat 40-luvun loppunsa tai 50-luvun alussa. Jotkut näistä yleisistä oireista ovat:

 • Seksuaalisen aseman menetys
 • Erektiohäiriöt
 • Alhainen siittiöiden määrä
 • Alhainen siittiöiden määrä
 • Energian puute
 • Alhainen lihasmassa
 • Mielialan vaihtelut
 • Masennus
 • Unettomuus
 • Väsymys
 • Lisääntynyt vatsarasva
 • Keskittymisvaikeuksia
 • Luuntiheyden väheneminen
 • Miesten rintojen kehitys
 • Hiustenlähtö
 • Kuumat välähdyksiä
 • Kivesten koon pienentäminen

Andropause ja erektiohäiriöt

Yksi andropausen suurimmista ongelmista on erektiohäiriöt. Tämä voi olla miesten suurin huolenaihe ja ensimmäinen syy siihen, miksi miehet haluavat selvittää, miten hoitaa jaropause luonnollisesti. Andropausen aikana, kun testosteronitasot laskevat liian nopeasti tai ovat pudonneet puoleen huipputasoistaan, miesten seksuaaliterveys alkaa kärsiä. Sinulla alkaa olla myös muita edellä mainittuja oireita.

Erektiohäiriöt miehillä ovat hyvin yleisiä 40- ja 50-luvun lopulla testosteronitason merkittävän laskun vuoksi. Suuren sukupuolihormonin puute miesvartalossa vaikuttaa haitallisesti seksuaaliseen haluun. Miehet alkavat kokea libidon menetyksen ja eivät myöskään suorita seksuaalisen toiminnan aikana.
Andropause
Andropause ja impotenssi
Alhainen testosteronitaso vaikuttaa myös sukupuolielimen toimintaan, mikä aiheuttaa erektio-ongelmia seksuaalisen toiminnan aikana. Miehet eivät saavuta ja ylläpidä erektiota seksuaalisen toiminnan aikana, mikä johtaa nollatyytyväisyyteen ja nautintoon. Alhainen testosteroni ja erektiohäiriöt liittyvät myös alhaiseen siittiöiden tuotantoon ja siemennesteen pitoisuuden vähenemiseen.

Kaiken kaikkiaan halu harjoittaa seksuaalista toimintaa, erektiota ja seksuaalista suorituskykyä haittaa merkittävästi andropausen alkamista ja hormonaalisten tasojen laskua.

Miten estää Andropause?

Suurin kysymys, joka kaikilla miehillä on mielessään, on "miten ehkäistä andropausea?

Tässä on joitakin luonnollisia muutoksia, jotka sinun on toteutettava elämässäsi estääksesi andropause-joukkoa ja jatkaaksesi hormonaalisten tasojen nostamista erektiohäiriöiden, hiustenlähtöön, fyysisen voiman puutteeseen ja muihin suuriin oireisiin:

 • Elämäntapamuutokset
 • Terveellinen ruokavalio
 • Harjoitukset

Elämäntapamuutokset

Elämäntapatekijät ovat erittäin vastuussa varhaisesta tai nopeasta andropausesta. Monet andropausen oireet johtuvat elämäntapaongelmista, kuten alkoholiriippuvuudesta, ahdistuksesta, stressistä, masennuksesta, unen puutteesta ja huonosta ruokavaliosta.

Muuta elämäntapaasi parantamalla ruokavaliotasi ja vähentämällä tupakanpolttoa ja alkoholinkäyttöä. Suurin laukaisija on stressi ja ahdistus, joka johtaa suureen muutokseen hormonaalisten tasojen välillä. Ihmissuhdeongelmiin, taloudellisiin huoliin, keski-iän kriisiin ja muihin ongelmiin liittyvillä on suuri merkitys andropausessa. Yritä poistaa nämä syyt elää stressitöntä, rentoa elämää.

Terveellinen ruokavalio

Terveellinen syöminen on yksi parhaista tavoista ehkäistä andropausea. Miehet tarvitsevat proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita ylläpitääkseen lihasmassaa ja tukea testosteronin tuotannossa. Sinkki, omega-3-rasvahapot, D-vitamiini, ovat elintärkeitä testosteronin tuotannossa. Sisällytä vähärasvainen eläinproteiini, merenelävät, tonnikala, sardiinit, osterit, pähkinät, vihreät lehtivihannekset ja vähärasvaiset maitotuotteet tavalliseen ruokavalioon.

Harjoitukset

Andropausen estämiseksi sinun on pysyttävä kunnossa ja liikuttava säännöllisesti. Liikunta pitää verenpaineesi hallinnassa ja poistaa muita sairauksia, kuten diabetesta ja lihavuutta, jotka voivat lisätä ja aiheuttaa. Se parantaa verenkiertoa, parantaa lisääntymiselinten toimintaa. Harjoitukset ovat myös välttämättömiä kehon asianmukaiselle hormonaaliselle tuotannolle, erityisesti kehon avustamiseksi testosteronin tuottamisessa.

Miesten on osallistuttava vähintään kolmekymmentä minuuttia säännöllistä liikuntaa päivittäin edistää testosteronin tuotantoa elimistössä. Harrasta urheilua tai harjoittele kardiovaskulaarisia harjoituksia joka päivä pitääksesi kunnossa ja säilyttääksesi maskuliinisuutensa.

Andropause hoitovaihtoehdot

Andropause
Andropause-hoitovaihtoehdot
Vaikka et löydä parannuskeinoa keski-iän kriisiin, voit parantaa elämäsi laatua tiettyjen andropause-hoitovaihtoehtojenavulla , mikä voi auttaa sinua taistelussasi andropause-seurausten kanssa. Suosituimmat erektio tehostajat tuotetaan niin sanottujen erektiopillereiden muodossa.

Nämä pillerit ovat oikeastaan vain ravintolisiä andropause hoitoon. Ne voivat tuoda positiivisia muutoksia seksuaaliseen elämääsi, mikä auttaa sinua parantamaan elämäsi laatua yleensä. Älä usko, että ne, jotka sanovat, että tällaiset pillerit eivät ole käytetyn rahan arvoisia.

Se on välttämätöntä, koska seksi on liikkeellepaneva voima, joka vaikuttaa elämäämme ja suhteemme. Seksi liittyy läheisesti tunteisiin, emmea ei voi erikseen ottaa. Naiset suosivat niitä miehiä, jotka ovat vahvoja ja hyviä sängyssä. He haluavat, että heidän miehillään on seksuaalinen elinvoima. Ja tietenkään he eivät ole innokkaita viettämään elämäänsä niiden miesten kanssa, jotka kärsivät andropausesta ja sen seurauksista.

Ravintolisät Andropause

Avain miesten huipputerveyteen ja viriiliyden säilyttämiseen on oikean syöminen. Miehet tarvitsevat enemmän kaloreita kuin naiset ja heidän on syötävä runsaasti proteiinia ja kuituja sisältäviä elintarvikkeita. Maitotuotteet, vähärasvaiset proteiinit ja kasviproteiinit ovat tärkeitä, jotta niiden vahvuus ja lisääntymisterveys säilyvät ennallaan.

Elintarvikkeet eivät kuitenkaan useinkaan riitä tarjoamaan sinulle tarvittavaa määrää vitamiineja ja kivennäisaineita. Kun et saa tarvittavaa määrää vitamiineja ja kivennäisaineita ruoan kautta, lisääntymisterveys voi kärsiä.
Andropause
Luonnolliset lisäravinteet andropause-hoitoon

Luonnollinen hoito Andropause

Tarvitset luonnollista hoitoa andropause. Nämä ovat yleensä ravintolisiä, jotka sisältävät tarvittavia vitamiineja, yrttejä tai kivennäisaineita seksuaaliterveytesi parantamiseksi tällaisina aikoina. Nämä lisäravinteet ovat parhaita andropause-hoitovaihtoehtoja, koska ne täydentävät elimistöstä puuttuvat ravintoaineet. Ne avustavat testosteroniksi kutsutun mieshormonin luonnollista tuotantoa.

Tässä on joitakin elintärkeitä ravintoaineita testosteronia lisäävät lisäravinteet parantaa alhainen testosteroni ongelmia, parantaa seksuaaliterveyttä, ja hoitaa andropause luonnollisesti:

 • D-asparasiittihappo
 • Dehydroepiandrosterone
 • Sinkki
 • Rohdosvalmisteita

D-asparasiittihappo

Testosteronin tehostavat lisäravinteet voivat sisältää tämän välttämättömän luonnollisen aminohapon nimeltä D-asparasiittihappo. Tutkimukset viittaavat siihen, että tällä aminohapolla on ominaisuuksia lisätä luteinisoivaa hormonia miehillä, mikä tekee miesten lisääntymiselimen Leydig-soluista enemmän testosteronia. Se parantaa myös siittiöiden tuotantoa ja terveyttä.

Dhea

DHEA tai Dehydroepiandrosterone on hormoni erittyy lisämunuaiset ja ylläpitää optimaalinen testosteronin. Lisäravinteet sisältävät DHEA toimia kuin anabolinen steroidi, auttaa hallitsemaan vaadittu testosteronin. Kun ihmiset ikä ja andropause alkaa asettaa, DHEA täydentää voi auttaa lisäämään mieshormonin tasoja.

Sinkki

Sinkki on yksi mineraali, joka on elintärkeä miesten lisääntymisterveydelle. Miehet, joilla on alhainen testosteronitaso, hyötyvät valtavasti sinkkilisistä. Se auttaa parantamaan hedelmättömyyttä ja parantaa miesten lisääntymisterveyttä. Sinkkilisien ottaminen on välttämätöntä andropausen aikana seksuaaliterveyden parantamiseksi.

Rohdosvalmisteita

Vitamiini- ja kivennäislisien lisäksi markkinoilla on saatavana muita kasviperäisiä lisäravinteita andropause-hoitoon. Yrtit, kuten ashwagandha, sarviapila, ginseng ja Yohimbe, tekevät ihmeitä ihmisillä, joilla on alhainen testosteronitaso. Nämä yrtit parantavat testosteronin tuotantoa, mikä auttaa siittiöiden tuotannossa, määrässä, siittiöiden terveydissä, liikkuvuudessa ja libidossa.

Miten hoitaa Andropause luonnollisesti? Päätelmä.

Andropause on yleinen ja voi tapahtua kenelle tahansa luonnollisena ilmiönä. Sitä voidaan kuitenkin hallita, jos etsit luonnollisia andropause-hoitovaihtoehtoja oikeaan aikaan.

Andropause
Andropause voidaan hoitaa!
Vaikka syöminen oikein ja elämäntapamuutokset voivat hillitä andropausen puhkeamista, tarjoamalla kehollesi oikeat vitamiini- ja kivennäislisät auttavat lisäämään miesten seksuaaliterveyttä. Nämä luonnolliset tavat auttaa luonnollinen tuotanto optimaalinen määrä mies sukupuolihormoni säilyttää viriiliys ja hedelmällisyys vuosia.

Vaikka kaikki miehet haluavat olla seksuaalisesti vahvoja, monien miesten on vaikea ostaa andropause-hoitotuotteita, koska he eivät tunne oloaan mukavaksi tehdä niin tai he pitävät sitä loukkaavana egonsa ja miehuutensa vuoksi. Onneksi nykyään monet miehet onnistuvat oppimaan hoitamaan andropause luonnollisesti ja hyväksymään, että he saattavat tarvita apua ja ostaa näitä tuotteita.

Luonnollisten andropause-hoitotuotteiden edut

Luonnolliset andropause-hoitotuotteet auttavat parantamaan tilannetta eri kohdista.

 • Ensinnäkin ne auttavat voittamaan andropausen.
 • Toiseksi ne parantavat miehen seksuaalista elämää. Sen avulla miehillä on parempi erektio, ja ympärysmitta ja pituus ovat myös parempia.
 • Kolmanneksi: Erittäin tärkeää on, että myös miehen yleinen terveys paranee.
 • Neljänneksi: verenkierto paranee, mikä johtaa parempaan verenkiertoon lantion alueella.
 • Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimmisenä, on se, että miesten libido-parannustuotteet tekevät ihmeitä parisuhteella, koska sukupuoli on sen perusta.
On aivan selvää, miksi yhä useammat miehet alkavat luottaa luonnollisiin andropause-hoitopilleriin ja käyttävät niitä usein.

Lisää testosteronitasoja ja hoitaa andropause luonnollisesti
comments powered by Disqus