Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Keski-iän kriisi ja Andropause

Keski-iän kriisi ja Andropause. Miten hoitaa andropausea luonnollisesti?

Keski-iän kriisi ja Andropause. Miten hoitaa andropausea luonnollisesti? 

Ikääntyvien miesten terveys

Kun miehet näkevät tuon nuoruuden energian ja miehisen voiman laantuvan täyttäessään 40 vuotta, he kokevat ristiriitaisia tunteita. Mitä tulee fyysisiin tekijöihin, heillä on hiustenlähtöä, unettomuutta, muistiongelmia jne. Tällaiset asiat pahentavat asioita ja pahentavat tilannetta.

He menettävät motivaationsa, tuntevat ärtyneisyyttä ja väsyvät hyvin pian. Joissakin tapauksissa he voivat kärsiä liikahikoilusta ja kasvojen punastumisesta, paino-, lihas- ja särkyongelmista. Erektiohäiriö on toinen epämiellyttävä oire. Sen seurauksena on masennus.

Keski-iän kriisi

Lähes jokainen keski-iän kriisissä oleva mies kokee ainakin yhden edellä mainituista oireista. Edellä mainittujen ongelmien vaikutus voi vaihdella, mutta usein se on melko tuhoisa. Tämä kriisi keskellä elämää vaikuttaa miehiin ja heidän elämänlaatuunsa, joka heikkenee kehon ikääntyessä.

Midlife Crisis
Keski-iän kriisi
Lisäksi se voi aiheuttaa osteoporoosia ja sydänvaivoja. Tämä on sinun päätettävissäsi, haluatko helpottaa tilaa ja poistaa ikääntymisen oireet. Henkilön tulisi noudattaa strategiaa, joka yhdistää eri näkökohdat, kuten ruokavalion, stressin hallinnan, tupakan ja alkoholin saannin vähentämisen.

Ikääntyvien miesten seksuaaliterveys

Myös miesten seksuaaliterveys muuttuu miehen ikääntyessä. Seksuaaliterveys riippuu sukupuolihormonista, jota kutsutaan testosteroniksi. Andropaussi tai yleisesti tunnettu miesten vaihdevuodet on hormonaalinen tila, joka esiintyy miehillä tietyn iän jälkeen. Tähän tilaan on fyysisiä syitä, ja se tapahtuu, kun testosteronitaso laskee vähitellen. Tämä prosessi alkaa noin 30: stä ja sitten lasku on 10% joka vuosikymmen.

Koska testosteroni on hormoni, joka auttaa ylläpitämään seksuaalista libidoa, siemennesteen luomista, sukuelinten ja kehon hiuksia, lihasmassaa ja luukudosta, andropaussin vaikutukset ilmenevät vähitellen ihmisen ikääntyessä.
Kuten aiemmin todettiin, andropaussi on vaihdevuosien kaltainen tila ikääntyvillä miehillä. Mutta mikä on andropaussi, miten se eroaa naisten vaihdevuosista ja miten andropausea hoidetaan luonnollisesti? Otetaan selvää.

Mikä on Andropause?

Ikään liittyvät muutokset miehillä johtavat alhaiseen testosteronin tuotantoon ja seksuaaliterveyden muutoksiin, joille on ominaista libidon puute ja heikentynyt seksuaalinen toiminta. Koska miesten libidoa ruokkii alhainen testosteroni, se vaikuttaa miesten seksuaaliseen suorituskykyyn, siittiöiden määrään ja keskittymiseen, fyysiseen energiaan ja voimaan.

Hormonien muutos voi vaikuttaa myös emotionaaliseen terveyteen. Tätä tilaa kutsutaan andropaussiksi.
Andropause
Andropause ja hormonit
Se tapahtuu asteittain keski-iässä, ja hormonitasot laskevat merkittävästi miesten ikääntyessä. Se eroaa naisten vaihdevuosista sen alkamisen tapaan.

Hormonaaliset muutokset, jotka johtuvat ovulaation pysähtymisestä naisilla, merkitsevät vaihdevuosien alkamista, joka tapahtuu nopeasti iän jälkeen. Kuitenkin miehillä testosteronitasot laskevat vuosien varrella hyvin vähitellen.

Milloin Andropause alkaa?

Yleensä 50-vuotiaat miehet kärsivät testosteronitasojen laskusta. Jotkut miehet kokevat pudotuksen melko aikaisin epäterveellisten elämäntapojen, sairauksien tai lääkkeiden vuoksi. Miehillä on korkeimmat testosteronitasot nuoruudessa ja nuoruudessa. 30 ikävuoden jälkeen tasot laskevat prosentin joka vuosi.

Onko Andropause sama kuin keski-iän kriisi?

Termejä "andropaussi" ja "keski-iän kriisi" käytetään usein keskenään, mutta ne viittaavat itse asiassa erilaisiin kokemuksiin, joita miehet voivat kohdata navigoidessaan 40-vuotiaana ja sen jälkeen.

Andropaussille on ominaista testosteronitasojen asteittainen lasku, joka alkaa tyypillisesti 40- tai 50-vuotiaista miehistä. Tämä testosteronin lasku voi johtaa erilaisiin oireisiin, kuten väsymykseen, heikentyneeseen libidoon, erektiohäiriöihin, mielialan vaihteluihin ja kehon koostumuksen muutoksiin.

Toisaalta keski-iän kriisi on psykologinen ilmiö, jolle on ominaista tyytymättömyyden, ahdistuksen ja kiireellisyyden tunne tehdä merkittäviä muutoksia elämässään, usein keski-iän saavuttaminen. Keski-iän kriisin aikana yksilöt voivat kyseenalaistaa saavutuksensa, suhteensa ja yleisen elämänsä tarkoituksen.

Vaikka sekä miesten vaihdevuodet että keski-iän kriisi voivat esiintyä keski-iässä ja jakaa joitain päällekkäisiä oireita, kuten mielialan vaihtelut ja libidon muutokset, ne ovat erillisiä kokemuksia. Miesten vaihdevuosiin liittyy ensisijaisesti hormonaalisiin vaihteluihin liittyviä fysiologisia muutoksia, kun taas keski-iän kriisissä on enemmän kyse psykologisesta ja emotionaalisesta myllerryksestä.
On tärkeää tunnistaa näiden kahden väliset erot ja ymmärtää, että kaikki miehet eivät koe niitä samalla tavalla. Jotkut miehet voivat käydä läpi sekä miesten vaihdevuodet että keski-iän kriisin samanaikaisesti, kun taas toiset voivat kokea vain yhden tai ei kumpaakaan.

Andropause-oireet

Andropaussin oireita voi esiintyä, kun miehet saavuttavat 40-luvun lopun tai 50-luvun alussa. Jotkut näistä yleisistä oireista ovat:

 • Seksuaalisen halun menetys
 • Erektiohäiriö
 • Alhainen siittiöiden määrä
 • Alhainen siittiöiden määrä
 • Energian puute
 • Alhainen lihasmassa
 • Mielialan vaihtelut
 • Depressio
 • Unettomuus
 • Väsymys
 • Lisääntynyt vatsarasva
 • Keskittymisvaikeudet
 • Luun tiheyden väheneminen
 • Miesten rintojen kehitys
 • Hiustenlähtö
 • Kuumat aallot
 • Kiveksen koon pienentäminen

Andropausen haasteet ja seuraukset

Andropaussin vaiheeseen tullessaan miehet kohtaavat joukon haasteita , jotka voivat vaikuttaa merkittävästi heidän fyysiseen, emotionaaliseen ja henkiseen hyvinvointiinsa. Jos näihin haasteisiin ei puututa, niillä voi olla pysyviä seurauksia heidän elämänsä eri osa-alueilla.

Yksi andropaussin ensisijaisista haasteista on testosteronitasojen lasku. Testosteronilla on ratkaiseva rooli lihasmassan, luuntiheyden ja yleisen energiatason ylläpitämisessä. Kun testosteronitasot laskevat, miehet voivat kokea väsymystä, lihasmassan menetystä, lisääntynyttä kehon rasvaa ja heikentynyttä fyysistä kestävyyttä. Nämä muutokset eivät voi vaikuttaa vain miehen kykyyn harjoittaa liikuntaa, vaan myös vaikuttaa hänen itsetuntoonsa ja itseluottamukseensa.

Lisäksi andropaussi voi myös vaikuttaa seksuaaliterveyteen. Alentuneet testosteronitasot voivat johtaa oireisiin, kuten erektiohäiriöihin, heikentyneeseen libidoon ja vaikeuksiin saavuttaa tai ylläpitää erektioita. Nämä ongelmat voivat rasittaa intiimejä suhteita ja aiheuttaa turhautumisen, hämmennyksen ja riittämättömyyden tunteita.

Fyysisten oireiden lisäksi andropaussilla voi olla myös syvällinen vaikutus henkiseen ja emotionaaliseen hyvinvointiin. Hormonaaliset vaihtelut andropaussin aikana voivat vaikuttaa mielialan vaihteluihin, ärtyneisyyteen, ahdistukseen ja masennukseen. Miehet saattavat joutua kamppailemaan selviytyäkseen näistä muutoksista, mikä johtaa hämmennyksen, eristyneisyyden ja alhaisen itsetunnon tunteisiin.

Hoitamattoman andropaussin seuraukset voivat ulottua yksilön terveyden ulkopuolelle ja vaikuttaa suhteisiin ja yleiseen elämänlaatuun. Läheiset parisuhteet voivat kärsiä seksuaalisista vaikeuksista ja emotionaalisesta rasituksesta, mikä johtaa viestinnän katkeamiseen ja läheisyyden vähenemiseen.
Andropaussia kokevien miesten on tärkeää tunnistaa nämä haasteet ja hakea tukea terveydenhuollon ammattilaisilta, läheisiltä ja tukiryhmiltä. Oireiden varhainen käsittely ja hoitovaihtoehtojen tutkiminen voivat auttaa lieventämään andropaussin kielteisiä seurauksia ja parantamaan yleistä elämänlaatua. Ryhtymällä ennakoiviin toimiin andropaussin hallitsemiseksi miehet voivat navigoida tämän vaiheen läpi paremmalla joustavuudella ja hyvinvoinnilla.

Andropause ja erektiohäiriöt

Yksi andropaussin suurimmista ongelmista on erektiohäiriö. Tämä voi olla miesten suurin huolenaihe ja ensimmäinen syy, miksi miehet haluavat selvittää, miten andropaussia hoidetaan luonnollisesti. Andropaussin aikana, kun testosteronitasot laskevat liian nopeasti tai ovat pudonneet puoleen huipputasostaan, miesten seksuaaliterveys alkaa kärsiä. Alat myös kokea muita edellä mainittuja oireita.

Erektiohäiriöt miehillä ovat hyvin yleisiä 40-luvun lopulla ja 50-luvulla testosteronitasojen suuren laskun vuoksi. Tärkeimmän sukupuolihormonin puute miehen kehossa vaikuttaa haitallisesti seksuaaliseen haluun. Miehet alkavat kokea libidon menetystä eivätkä myöskään pysty suorittamaan seksuaalisen toiminnan aikana.
Andropause
Andropause ja impotenssi
Alhainen testosteronitaso vaikuttaa myös sukupuolielimen toimintaan, mikä aiheuttaa erektio-ongelmia seksuaalisen toiminnan aikana. Miehet eivät saavuta ja ylläpidä erektiota seksuaalisen toiminnan aikana, mikä johtaa nollaan tyytyväisyyteen ja nautintoon. Alhainen testosteroni ja erektiohäiriöt liittyvät myös alhaiseen siittiöiden tuotantoon ja siemennesteen pitoisuuden vähenemiseen.

Kaiken kaikkiaan halu harjoittaa seksuaalista toimintaa, erektiota ja seksuaalista suorituskykyä haittaavat merkittävästi andropaussin alkamista ja hormonitasojen laskua.

Kuinka Estää Andropause?

Suurin kysymys, joka kaikilla miehillä on mielessään, on "miten estää andropaussi?".

Tässä on joitain luonnollisia muutoksia , jotka sinun on toteutettava elämässäsi estääksesi andropaussin joukon ja jatkaaksesi hormonitasojesi nostamista erektiohäiriöiden, hiustenlähdön, fyysisen voiman puutteen ja muiden merkittävien oireiden estämiseksi:

 • Elämäntapojen muutokset
 • Terveellinen ruokavalio
 • Harjoitukset

Elämäntapojen muutokset

Elämäntapatekijät ovat erittäin vastuussa varhaisesta tai nopeasta andropaussista. Monet andropaussin oireista johtuvat elämäntapaongelmista , kuten alkoholiriippuvuudesta, ahdistuksesta, stressistä, masennuksesta, unen puutteesta ja huonosta ruokavaliosta.

Muuta elämäntyyliäsi parantamalla ruokavaliotasi ja vähentämällä tupakointia ja alkoholinkäyttöä. Suurin laukaiseva tekijä on stressi ja ahdistus, jotka johtavat suuriin muutoksiin hormonitasoissa. Suhdeongelmilla, taloudellisilla huolilla, keski-iän kriisillä ja muilla ongelmilla on suuri rooli andropaussissa. Yritä poistaa nämä syyt johtaaksesi stressittömään, rentoon elämään.

Terveellinen ruokavalio

Terveellinen syöminen on yksi parhaista tavoista estää andropaussia. Miehet tarvitsevat proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja lihasmassan ylläpitämiseksi ja testosteronin tuotannon tukemiseksi. Sinkki, omega-3-rasvahapot, D-vitamiini, ovat elintärkeitä testosteronin tuotannossa. Sisällytä vähärasvainen eläinproteiini, äyriäiset, tonnikala, sardiinit, osterit, pähkinät, vihreät lehtivihannekset ja vähärasvaiset maitotuotteet tavalliseen ruokavalioosi.

Harjoitukset

Andropaussin estämiseksi sinun on pysyttävä kunnossa ja käytettävä säännöllisesti. Liikunta pitää verenpaineesi hallinnassa ja eliminoi muut sairaudet, kuten diabeteksen ja liikalihavuuden, jotka voivat nopeuttaa andropaussia. Se parantaa verenkiertoa ja parantaa lisääntymiselinten toimintaa. Harjoitukset ovat myös välttämättömiä kehon asianmukaiselle hormonituotannolle, erityisesti auttamalla kehoa tuottamaan enemmän testosteronia.

Miesten on harjoitettava vähintään kolmekymmentä minuuttia säännöllistä liikuntaa päivittäin testosteronin tuotannon edistämiseksi kehossa. Harrasta urheilua tai harjoita sydän- ja verisuoniharjoituksia joka päivä pysyäksesi kunnossa ja säilyttääksesi maskuliinisuutesi.

Andropause-hoitovaihtoehdot

Andropause
Andropause-hoitovaihtoehdot
Vaikka et löydä parannuskeinoa keski-iän kriisiin, voit parantaa elämäsi laatua tiettyjen andropaussihoitovaihtoehtojen avulla, jotka voivat auttaa sinua taistelussa andropaussin seurausten kanssa. Suosituimmat erektion tehostajat valmistetaan niin sanottujen erektiopillereiden muodossa.

Nämä pillerit eivät todellakaan ole muuta kuin ravintolisiä andropaussin hoitoon. Ne voivat tuoda positiivisia muutoksia seksuaaliseen elämääsi, mikä auttaa sinua parantamaan elämänlaatuasi yleensä. Älä usko niitä, jotka sanovat, että tällaiset pillerit eivät ole käytetyn rahan arvoisia.

Se on välttämätöntä, koska seksi on liikkeellepaneva voima, joka vaikuttaa elämäämme ja suhteeseemme. Seksi liittyy läheisesti tunteisiin, emmekä voi ottaa sitä erikseen. Naiset suosivat niitä miehiä, jotka ovat vahvoja ja hyviä sängyssä. He haluavat, että heidän miehillään on seksuaalista voimaa. Ja tietenkään he eivät ole innokkaita viettämään elämäänsä niiden miesten kanssa, jotka kärsivät andropaussista ja sen seurauksista.

Ravintolisät Andropauselle

Avain miesten premium-terveyteen ja miehekkyyden säilyttämiseen on syöminen oikein. Miehet tarvitsevat enemmän kaloreita kuin naiset, ja heidän on syötävä runsaasti proteiinia ja kuituja sisältäviä ruokia. Maitotuotteet, vähärasvaiset proteiinit ja kasviproteiinit ovat tärkeitä niiden voiman ja lisääntymisterveyden säilyttämiseksi.

Elintarvikkeet eivät kuitenkaan usein riitä tarjoamaan sinulle tarvittavaa määrää vitamiineja ja kivennäisaineita. Jos et saa tarvittavaa määrää vitamiineja ja kivennäisaineita ruoan kautta, lisääntymisterveys voi kärsiä.
Andropause
Luonnolliset lisäravinteet andropaussin hoitoon

Luonnollinen hoito Andropauselle

Tarvitset luonnollista hoitoa andropaussille. Nämä ovat yleensä ravintolisiä , jotka sisältävät tarvittavat vitamiinit, yrtit tai kivennäisaineet seksuaaliterveyden parantamiseksi tällaisina aikoina. Nämä lisäravinteet ovat parhaita andropaussin hoitovaihtoehtoja , koska ne täydentävät kehossa puuttuvia ravintoaineita. Ne auttavat testosteroniksi kutsutun mieshormonin luonnollista tuotantoa.

Tässä on joitain testosteronia lisäävien lisäravinteiden elintärkeitä ravintoaineita alhaisen testosteroniongelmien parantamiseksi, seksuaaliterveyden parantamiseksi ja andropaussin hoitamiseksi luonnollisesti:

 • D-asparagiinihappo
 • Dehydroepiandrosteroni
 • Sinkki
 • Rohdosvalmisteita

D-asparagiinihappo

Testosteronia lisäävät lisäravinteet voivat sisältää tätä välttämätöntä luonnollista aminohappoa, jota kutsutaan D-asparagiinihapoksi. Tutkimukset viittaavat siihen, että tällä aminohapolla on ominaisuuksia, jotka lisäävät luteinisoivaa hormonia miehillä, jolloin miesten lisääntymiselimen Leydig-solut tuottavat enemmän testosteronia. Se parantaa myös siittiöiden tuotantoa ja terveyttä.

DHEA

DHEA tai dehydroepiandrosteroni on lisämunuaisten erittämä hormoni, joka ylläpitää optimaalista testosteronitasoa. DHEA: ta sisältävät lisäravinteet toimivat anabolisen steroidin tavoin, mikä auttaa hallitsemaan vaadittuja testosteronitasoja. Kun ihmiset ikääntyvät ja andropaussi alkaa asettua, DHEA-lisäravinteet voivat auttaa lisäämään mieshormonitasoja.

Sinkki

Sinkki on yksi mineraali, joka on elintärkeä miesten lisääntymisterveydelle. Miehet, joilla on alhainen testosteronitaso, hyötyvät valtavasti sinkkilisistä. Se auttaa parantamaan hedelmättömyyttä ja parantaa miesten lisääntymisterveyttä. Sinkkilisien ottaminen on välttämätöntä andropaussin aikana seksuaaliterveyden parantamiseksi.

Rohdosvalmisteita

Vitamiini- ja kivennäislisien lisäksi markkinoilla on muita kasviperäisiä lisäravinteita andropaussihoitoon . Yrtit, kuten ashwagandha, sarviapila, ginseng ja Yohimbe, tekevät ihmeitä ihmisille, joilla on alhainen testosteronitaso. Nämä yrtit parantavat testosteronin tuotantoa ja auttavat siten siittiöiden tuotannossa, määrässä, siittiöiden terveydessä, liikkuvuudessa ja libidossa.

Miten hoitaa andropausea luonnollisesti? Johtopäätös.

Andropause on yleinen ja voi tapahtua kenelle tahansa luonnollisena ilmiönä. Sitä voidaan kuitenkin hallita, jos etsit luonnollisia andropaussihoitovaihtoehtoja oikeaan aikaan.

Andropause
Andropause voidaan hoitaa!
Vaikka syöminen oikein ja elämäntapamuutokset voivat hillitä andropaussin alkamista, oikean vitamiini- ja kivennäislisäaineiden tarjoaminen kehollesi auttaa parantamaan miesten seksuaaliterveyttä. Nämä luonnolliset tavat auttavat tuottamaan luonnollisia määriä miespuolista sukupuolihormonia säilyttääkseen miehekkyytesi ja hedelmällisyytesi vuosia.

Vaikka kaikki miehet haluavat olla seksuaalisesti vahvoja, monien miesten on vaikea ostaa andropaussihoitotuotteita, koska he eivät tunne olonsa mukavaksi tehdä niin tai he pitävät sitä loukkaavana egolleen ja miehuudelleen. Onneksi tänään monet miehet onnistuvat oppimaan hoitamaan andropaussia luonnollisesti ja hyväksymään, että he saattavat tarvita apua ja ostaa näitä tuotteita.

Luonnollisten andropaussihoitotuotteiden edut

Luonnolliset andropaussihoitotuotteet auttavat parantamaan tilannetta eri kohdista.

 • Ensinnäkin ne auttavat voittamaan andropaussin.
 • Toiseksi ne parantavat miehen seksuaalista elämää. Sitä käyttämällä miehillä on parempi erektio, ja myös ympärysmitta ja pituus paranevat.
 • Kolmanneksi: Erittäin tärkeää on, että myös miehen yleinen terveys paranee.
 • Neljänneksi: verenkierto paranee, mikä johtaa parempaan verenkiertoon lantion alueella.
 • Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on, että miesten libidoa parantavat tuotteet tekevät ihmeitä suhteessa, koska seksi on sen perusta.
On aivan selvää, miksi yhä useammat miehet alkavat luottaa luonnollisiin andropaussihoitopillereihin ja käyttävät niitä usein.

Vinkkejä oikeiden luonnollisten pillereiden valintaan

Kun on kyse luonnollisten pillereiden valitsemisesta andropaussin oireiden hoitamiseksi ja seksuaaliterveyden parantamiseksi, on tärkeää tehdä tietoon perustuvia päätöksiä turvallisuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit valita oikeat luonnolliset pillerit:

 • Tutkimusaineet: Ota aikaa tutkia luonnollisista pillereistä löytyviä ainesosia. Etsi lisäravinteita, jotka sisältävät kliinisesti todistettuja ainesosia, joiden tiedetään tukevan hormonaalista tasapainoa ja seksuaalista toimintaa, kuten Tribulus terrestris, Tongkat Ali, macajuuri ja kiimainen vuohen rikkaruoho. Vältä tuotteita, joissa on keinotekoisia lisäaineita, täyteaineita tai mahdollisesti haitallisia ainesosia.
 • Tarkista tuotteen laatu: Etsi hyvämaineisten valmistajien valmistamia luonnollisia pillereitä, jotka noudattavat tiukkoja laadunvalvontastandardeja. Tarkista sertifikaatit, kuten Good Manufacturing Practice (GMP) -sertifiointi, joka varmistaa, että tuote valmistetaan laitoksessa, joka täyttää tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit.
 • Lue asiakasarvostelut: Ennen kuin teet ostoksen, lue asiakkaiden arvostelut ja suositukset tuotteen tehokkuuden ja luotettavuuden arvioimiseksi. Kiinnitä huomiota palautteeseen, joka koskee seksuaaliterveyden, energiatason ja yleisen hyvinvoinnin paranemista. Varo kuitenkin liioiteltuja väitteitä tai suosituksia, jotka vaikuttavat liian hyviltä ollakseen totta.
 • Ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaisiin: Ennen kuin aloitat uuden täydennysohjelman, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaan, varsinkin jos sinulla on taustalla olevia sairauksia tai käytät lääkkeitä. Terveydenhuollon tarjoajasi voi tarjota henkilökohtaisia suosituksia ja varmistaa, että luonnolliset pillerit ovat turvallisia ja sopivia yksilöllisiin tarpeisiisi.
 • Harkitse annostusta ja formulaatiota: Kiinnitä huomiota suositeltuun annokseen ja luonnollisten pillereiden muotoiluun. Jotkut lisäravinteet saattavat vaatia suurempaa tai tiheämpää annostusta optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Harkitse lisäksi pillereiden, kuten kapseleiden, tablettien tai jauheiden, koostumusta ja valitse vaihtoehto, joka parhaiten sopii mieltymyksiisi ja elämäntyyliisi.
 • Arvioi kustannustehokkuus: Vaikka hinnan ei pitäisi olla ainoa määräävä tekijä, harkitse luonnollisten pillereiden kustannustehokkuutta verrattuna muihin hoitovaihtoehtoihin. Vertaa hintoja eri merkkien välillä ja ota huomioon tekijät, kuten annosten määrä konttia kohti ja mahdolliset alennukset tai tarjoukset.
 • Seuraa tuloksia: Kun olet valinnut luonnollisen pillerin, seuraa edistymistäsi ja kiinnitä huomiota oireidesi ja yleisen hyvinvoinnin muutoksiin. Anna täydennykselle riittävästi aikaa toimia, koska huomattavien parannusten kokeminen voi kestää useita viikkoja tai kuukausia. Jos et näe toivottuja tuloksia, harkitse annoksen säätämistä tai toisen tuotteen kokeilemista.
Noudattamalla näitä vinkkejä voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja valita oikeat luonnolliset pillerit, jotka tukevat matkaasi kohti parempaa seksuaaliterveyttä ja yleistä hyvinvointia andropaussin aikana.

Lisää testosteronitasoja ja käsittele andropausea luonnollisesti
comments powered by Disqus