Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Ennenaikainen siemensyöksy aikuisilla

Ennenaikainen siemensyöksy aikuisilla

Ennenaikainen siemensyöksy aikuisilla Aikuisten ennenaikaisen siemensyöksyn ilmiöllä ei ole konkreettista määritelmää. Se voidaan viitata ennenaikaiseen siemensyöksyyn, joka alkoi 40 vuoden jälkeen, tai toimintahäiriöön, joka oli olemassa koko elämän ajan.

Laskitko, kuinka usein halusit, että sinulla olisi enemmän pysyvyyttä? Etkä ole yksin. Suuri osa aikuisten miesten ennenaikaisesta siemensyöksystä on se, että se on jotain yleistä. National Social Life Survey (NSLS) sanoo, että itse asiassa jopa 30% aikuisista miehistä kärsii ennenaikaisesta siemensyöksystä. Hyvä uutinen on, että se ei ole sairaus; Se on vain seksuaalinen tila.

Vaikka ennenaikainen siemensyöksy aikuisilla miehillä ei vaikuta yleiseen terveyteen, se vaikuttaa silti huonosti henkilön tilaan, koska hän ei pysty saamaan tyydytystä suhteestaan. Se vaikuttaa henkilön yksityiselämään. Voit lakata murehtimasta nyt, kun on olemassa tapa auttaa sinua.

Tällä tilalla on monia syitä, mutta se johtuu pääasiassa stressistä ja iästä, jolloin keho saa eniten stressiä työstä ja vastuista. Stressitekijöitä, jotka voivat vaikuttaa siemensyöksyyn, ei ole helppo sivuuttaa.

Ennenaikaisen siemensyöksyn ymmärtäminen

Ennenaikainen siemensyöksy voi olla hämmentävä asia monille 40-vuotiaille miehille, mikä tuo odottamattoman käänteen heidän seksuaalisiin kokemuksiinsa. On tärkeää ymmärtää, mitä PE sisältää, jotta voit navigoida sen asettamissa haasteissa. Yksinkertaisesti sanottuna ennenaikainen siemensyöksy tapahtuu, kun mies huipentuu aikaisemmin kuin hän tai hänen kumppaninsa haluaa seksuaalisen toiminnan aikana, mikä johtaa turhautumisen ja pettymyksen tunteeseen.

Yli 40-vuotiailla miehillä ennenaikaisen siemensyöksyn dynamiikkaan voivat vaikuttaa sekä fyysiset että psykologiset tekijät. Fyysisesti ikään liittyvät muutokset kehossa, kuten vähentynyt lihasjänteys ja muuttuneet hormonitasot, voivat edistää nopeampaa huipentumaa. Lisäksi psykologisella näkökulmalla on ratkaiseva rooli, ja stressi, ahdistus ja suorituspaineet usein vahvistavat ongelmaa. Näiden tekijöiden monimutkainen vuorovaikutus voi luoda kierteen, jossa ahdistus ennenaikaisesta siemensyöksystä ruokkii sen toistumista.

On tehtävä ero satunnaisen esiintymisjännityksen ja kroonisen ennenaikaisen siemensyöksyn välillä. Vaikka satunnaiset nopean huipentuman tapaukset ovat yleisiä eivätkä yleensä aiheuta huolta, jatkuvat ongelmat saattavat vaatia huomiota. 40-vuotiaat miehet saattavat huomata, että jokapäiväisen elämän stressitekijät yhdistettynä kehon muutoksiin tekevät heistä alttiimpia toistuville PE-jaksoille.
PE: n ymmärtämiseen kuuluu sen tunnustaminen, että se on monille miehille jaettu kokemus eikä yksinäinen taistelu. Se ei ole merkki henkilökohtaisesta epäonnistumisesta, vaan haaste, johon voidaan vastata.

Tietoisuus vaikuttavista tekijöistä antaa miehille mahdollisuuden lähestyä asiaa voimaantumisen tunteella, mikä avaa oven erilaisille hoitovaihtoehdoille ja elämäntapamuutoksille. Seuraavissa osissa syvennymme PE: n vaikutuksiin seksuaaliterveyteen ja suhteisiin ja valaisemme, kuinka tämän huolen käsitteleminen voi johtaa tyydyttävämpään ja luottavaisempaan lähestymistapaan läheisyyteen.

Understanding Premature Ejaculation
Ennenaikaisen siemensyöksyn ymmärtäminen

Vaikutus seksuaaliterveyteen ja -suhteisiin

Ennenaikainen siemensyöksy ei ole vain ohimenevä haitta; Se voi heittää merkittävän varjon miehen seksuaaliterveyden ja suhteiden ylle, varsinkin kun hän navigoi matkaa yli 40-vuotiaana. Fyysisen aktin lisäksi PE: n aiheuttamat haasteet voivat vaikuttaa syvästi läheisyyden emotionaalisiin ja suhteellisiin näkökohtiin.

Yksi PE: n ensisijaisista vaikutuksista seksuaaliterveyteen on itseluottamuksen mahdollinen heikkeneminen. Yli 40-vuotiaat miehet saattavat joutua kyseenalaistamaan seksuaalisen kyvykkyytensä ja tuntemaan odottamattoman iskun itsetuntoonsa. Pelosta olla täyttämättä kumppaninsa odotuksia voi tulla jatkuva huolenaihe, joka johtaa ahdistukseen ja haluttomuuteen osallistua intiimeihin hetkiin.

PE voi myös verottaa seksuaalisten kohtaamisten yleistä tyydytystä. Kokemuksen lyhyys voi jättää molemmat kumppanit kaipaamaan enemmän, mikä luo täyttymättömyyden tunteen. Tämä tyytymättömyys voi ulottua makuuhuoneen ulkopuolelle ja vaikuttaa koko suhteen dynamiikkaan. Viestintä voi olla kireää ja yhteyden tunne voi syntyä, mikä voi johtaa yleisen suhdetyytyväisyyden laskuun.

PE: n aiheuttama emotionaalinen rasitus voi laukaista kierteen, joka ylläpitää ongelmaa. Ahdistus ja stressi tulevista seksuaalisista kohtaamisista voivat pahentaa ongelmaa ja luoda itsensä toteuttavan profetian.
Yli 40-vuotiaiden miesten on tärkeää tunnistaa emotionaalisen ja seksuaalisen hyvinvointinsa toisiinsa liittyvä luonne ja käsitellä liikuntaa paitsi fyysisenä huolenaiheena myös kokonaisvaltaisena haasteena.

Kuinka hoitaa ennenaikaista siemensyöksyä 40 vuoden jälkeen?

How to Treat Premature Ejaculation?
Kuinka hoitaa ennenaikaista siemensyöksyä?
Kuinka hoitaa ennenaikaista siemensyöksyä aikuisilla? Voit yrittää ajatella jotain muuta seksin sijaan, mikä voi toimia, mutta ainoa asia, jonka se tekee, on orgasmin voimakkuuden väheneminen. Ehkä ajattelit reseptilääkkeitä, mutta ne ovat sekä kalliita että niillä on usein sivuvaikutuksia, jos olet yli 40-vuotias.

Suoraan sanottuna molemmat ovat täysin tarpeettomia. Sen sijaan voin antaa sinulle yksinkertaisia neuvoja, jotka voivat auttaa sinua nauttimaan seksistä pidempään.

Mielestäni siellä on myös paljon väärää tietoa ennenaikaisesta siemensyöksystä, ja paras käytäntö ei ole syyttää itseäsi ennenaikaisesta siemensyöksystä. Jos sinulla on vaikeuksia tyydyttää kumppanisi ja siemensyöksy ei tapahdu, kun odotat sitä, se voi olla merkki siitä, että rauhaskudoksessasi on liikaa hormonia, jota kutsutaan testosteroniksi.

Joka tapauksessa on vielä kysymys siitä, miten ennenaikaista siemensyöksyä hoidetaan aikuisilla.

Ennenaikaisen siemensyöksyn syyt 40 vuoden jälkeen

Mitkä ovat ennenaikaisen siemensyöksyn syyt? On aivan normaalia ja terveellistä, että henkilöllä on ennenaikainen siemensyöksy myöhäisessä teini-iässä, mutta sen pitäisi hävitä muutaman vuoden kuluttua.

Monet ongelmat voivat aiheuttaa ennenaikaista siemensyöksyä. Muutamia näistä ongelmista ovat:

 • Korkea tai matala verenpaine
 • Liiallinen ahdistus
 • Erektiohäiriö
 • Infektiot
 • Matala testosteronitaso
 • Korkeat estrogeenitasot
 • Sukupuolivietin puute
 • Antibioottien liikakäyttö
 • Kaksisuuntainen mielialahäiriö
 • Erektiokudokseen vaikuttavat sairaudet, kuten eturauhassyöpä
 • Huono virtsan hallinta
 • Virtsatulehdus
Monet ennenaikaisen siemensyöksyn syistä johtuvat liiallisesta alkoholinkäytöstä, liiallisesta stressistä ja huonosta terveydenhoidosta. Huono seksuaaliterveys voi johtua liikunnan puutteesta, huonosta ruokavaliosta, huumeiden väärinkäytöstä ja riittävän levon tai seksiajan puutteesta.

Alkoholi voi laukaista ahdistusta, alentaa testosteronitasoja ja jopa aiheuttaa seksuaalisia toimintahäiriöitä miehillä. Miehet, jotka juovat, kun heidän ei pitäisi ja jotka eivät kunnioita kumppaneitaan, voivat saada erilaisia seksuaalisia häiriöitä, joita voi olla erittäin vaikea hoitaa.
Stressi on toinen ennenaikaisen siemensyöksyn syy. Stressi alentaa testosteronitasoa kehossa, mikä johtaa alhaisempiin siittiöiden määrään, lisääntyneeseen ahdistukseen ja aiheuttaa nopeampia siemensyöksyjä.

Kuinka välttää ennenaikaisen siemensyöksyn syitä?

Onko olemassa hoitoa tai interventiota, joka tekee ennenaikaisen siemensyöksyn syistä vähemmän todennäköisiä? Mistä löydät lisätietoja nopeasta siemensyöksystä ja muista seksuaalisista ongelmista? No, mielestäni hyvä uutinen on, että toisin kuin jotkut väärät tiedot, sinun ei tarvitse kokeilla leikkausta, joogaa tai mennä lääkäriin ennenaikaisen siemensyöksyn hoitamiseksi.

You Can Treat Premature Ejaculation at Home!
Voit hoitaa ennenaikaista siemensyöksyä kotona!
Itse asiassa voit hoitaa ennenaikaista siemensyöksyä täysin kotona, eikä se edes vaadi reseptiä, vaikka tietenkään ei haittaa saada sitä, jos satut törmäämään tähän ongelmaan.
Ennenaikaiseen siemensyöksyyn on paljon luonnollisia hoitoja, joten jatka tämän artikkelin lukemista, jos olet kiinnostunut. Kaikkia näitä hoitokeinoja voidaan käyttää kotona, mutta jos olet todella vakavissasi kestävyyden parantamisessa, saatat haluta käydä lääkärillä tai terapeutilla.

Ennenaikaisen siemensyöksyn hoito aikuisilla

Tässä on muutamia yleisimpiä tapoja hoitaa ennenaikaista siemensyöksyä kotona.

"Alku ja loppu"

Sinun tulisi yrittää hallita tapa, jolla "aloitat ja lopetat", mikä auttaa sinua välttämään ennenaikaista siemensyöksyä. Sinun pitäisi pystyä ymmärtämään, milloin olet valmis tulemaan ja yrittämään lykätä sitä. Helpoin tapa harjoitella sitä on masturboida, ja kun olet tarpeeksi taitava, voit kokeilla sitä kumppanisi kanssa.

Sinun pitäisi pystyä tunnistamaan tarkka hetki ennen orgasmia. Normaalisti siihen liittyy pistely.
Kun tunnet sen, kaikki stimulaatio on lopetettava. Kun herkkyys vähenee, stimulaatiota tulee jatkaa. Huomaa, kuinka kauan voit tehdä sen, ja anna sitten itsesi lopettaa.

Tämä "pysäytä ja käynnistä" -menetelmä ei ole niin helppoa kuin se saattaa tuntua. Erektiosi voi heikentyä; Siinä ei ole mitään epätavallista. Jatka ja elimesi kiinteytyy. Käytä näitä taukoja yhdynnän aikana kiintymykseen ja suudelmiin.

Kondomit anestesia-aineella

Bentsokaiini on väritön lääke, joka vaikuttaa peniksen ja emättimen hermoihin hyvin samalla tavalla kuin lievä nukutusaine. Se luo tunnottomuuden tunteen useimmille ihmisille seksuaalisen toiminnan aikana. Vaikka bentsokaiini on erittäin tehokas anestesia-aineena, sitä käytetään myös kondomeissa, jotka on suunniteltu pidentämään yhdyntää. Jos sitä käytetään oikeassa määrin, se voi lisätä erektioaikaa ja seksuaalista nautintoa.

Kun käytät kondomia bentsokaiinin kanssa, saatat myös kokea vähemmän tunnetta ja seksuaalista halua, mutta jotkut käyttäjät ilmoittavat myös lievästä polttamisesta tai pistelystä iholla.
Bentsokaiini saa sinut tuntemaan olosi vähemmän herkäksi kuin tavallisesti itsetyydytyksen aikana, mutta tämä vaikutus on väliaikainen. Se kestää vain 1-3 minuuttia.

Jotkut sanovat, että bentsokaiinia ei pidä käyttää peniksessä. Tämä johtuu siitä, että bentsokaiini aiheuttaa polttavaa tunnetta peniksen sisäpinnalla yhdynnän aikana. Bentsokaiinin kondomien aiheuttamia vakavia allergisia reaktioita on pahin.

Harjoitukset peniksen terveydelle

Peniksen terveyttä koskevat harjoitukset ovat vielä yksi erinomainen tapa viivästyttää siemensyöksyä. Tämä tekniikka auttaa vahvistamaan lantionpohjan lihaksia, jotka tunnetaan myös PC-lihaksina. Jos haluat löytää ne, lopeta virtsaaminen puolivälissä ymmärtääksesi pubococcygeus-lihaksia.

Suorita peniksen terveyttä koskevat harjoitukset 10 kertaa joka kerta ja tee ne uudelleen niin kauan kuin pystyt. Ajan myötä voit tehdä sen pidempään. Yritä tehdä tällaisia sarjoja 3 kertaa päivässä. Tulokset ovat havaittavissa kuukaudessa. Mitä sinun pitäisi tehdä yhdynnän aikana? Kun olet siemensyöksymässä, yritä puristaa näitä lihaksia aivan kuten hallitsit aloitus- ja lopetusharjoituksen.

Luonnolliset lisäravinteet

Luonnollinen terveyslisä voi myös olla paljon apua, jos se ostetaan luotettavalta toimittajalta. Luonnollisten lääkkeiden, jotka käsittelevät varhaista siemensyöksyä, on kliinisesti todistettu takaavan pidemmän, vahvemman ja kovemman erektion. Sen lisäksi, että ne lisäävät pysyvyyttä, ne lisäävät myös orgasmisi voimaa.
Sano nyt, että et halua hallita orgasmejasi!
Ja se toimii yhtä hyvin kuin se kuulostaa huolellisesti valitun kasviperäisten seksuaalisten tehostajien yhdistelmän ansiosta ilman sivuvaikutuksia, joista huolehtia.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Luonnolliset lisäravinteet ennenaikaiseen siemensyöksyyn
Luonnolliset lisäravinteet voivat lisätä muita etuja, kuten lisääntynyt libido, paremmat ja vahvemmat erektiot ja seksuaalinen halu. Kun käytät lisäravinteita, muista, että tuotetta ei ole tarkoitettu kaikille. Luonnolliset lisäravinteet toimivat vain niille, joilla on hyvä erektio, mutta jotka kärsivät varhaisista siemensyöksyistä.

Sinun tulisi myös välttää reseptipillereiden käyttöä, jotka on suunniteltu seksuaalisten toimintahäiriöiden hoitoon. Jos näin on, lääkäri voi määrätä turvallisen, luonnollisen vaihtoehdon.

Luonnollisten pillereiden rooli

Miehille, jotka navigoivat ennenaikaisen siemensyöksyn valtakunnassa 40-vuotiaana, luonnollisten pillereiden mahdollisuus on potentiaalinen pelinvaihtaja seksuaalisen terveyden parantamisessa. Nämä pillerit ylpeilevät usein yrttiuutteiden, aminohappojen ja vitamiinien sekoituksella, joka valjastaa luonnon voiman PE: n monimutkaisuuden ratkaisemiseksi.

Luonnolliset pillerit on suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltainen lähestymistapa seksuaaliseen hyvinvointiin. Näihin lisäravinteisiin usein valitut ainesosat valitaan niiden historiallisen käytön vuoksi perinteisessä lääketieteessä ja niiden väitettyjen hyötyjen perusteella miesten seksuaaliterveydelle. Esimerkiksi yrttiuutteet, kuten tribulus terrestris, macajuuri ja ginseng, löytyvät yleisesti luonnollisista pillereistä, joista jokaisen uskotaan parantavan seksuaalista toimintaa.

Näiden luonnollisten elementtien monimutkaisella yhdistelmällä pyritään käsittelemään ennenaikaisen siemensyöksyn monipuolista luonnetta. Vaikka jotkut ainesosat voivat kohdistua PE: hen vaikuttaviin fysiologisiin tekijöihin, toiset voivat vähentää stressiä ja ahdistusta luomalla kattavan strategian ongelman ratkaisemiseksi.
Toisin kuin farmaseuttiset toimenpiteet, luonnollisilla pillereillä on usein pienempi sivuvaikutusten riski. Yli 40-vuotiaat miehet, jotka saattavat olla tietoisempia yleisestä terveydestään ja mahdollisista yhteisvaikutuksista lääkkeiden kanssa, voivat löytää lohtua näiden lisäravinteiden tarjoamasta lempeämmästä lähestymistavasta. On kuitenkin tärkeää huomata, että yksilölliset vastaukset voivat vaihdella, ja terveydenhuollon ammattilaisten kuuleminen on suositeltavaa ennen luonnollisten pillereiden sisällyttämistä rutiiniin.

Luonnollisten pillereiden vetovoima ei ole vain niiden mahdollinen tehokkuus, vaan myös niiden tarjoama mukavuus . Saatavana ilman reseptiä, nämä lisäravinteet tarjoavat huomaamattoman ja helposti saatavilla olevan vaihtoehdon miehille, jotka haluavat hoitaa ennenaikaista siemensyöksyä. Kun syvennymme tähän tutkimukseen, seuraava osa opastaa lukijoita valitsemaan oikeat luonnolliset pillerit, mikä varmistaa harkitun ja tietoisen lähestymistavan niiden sisällyttämiseen matkalle kohti parempaa seksuaalista hyvinvointia 40 vuoden jälkeen.

Choosing the Right Natural Pills
Oikeiden luonnollisten pillereiden valinta

Oikeiden luonnollisten pillereiden valinta

Kun miehet etsivät ratkaisuja ennenaikaiseen siemensyöksyyn (PE) 40 vuoden iän jälkeen, luonnollisten pillereiden maisema nousee mahdolliseksi lääkkeeksi. Markkinoilla navigointi edellyttää kuitenkin tarkkanäköistä lähestymistapaa, jotta varmistetaan oikeiden luonnollisten pillereiden valinta, jotka vastaavat yksilöllisiä tarpeita ja turvallisuusnäkökohtia.

 • Tutkimus on avainasemassa: Ennen kuin syvennytään luonnollisten pillereiden maailmaan, on tärkeää tehdä perusteellinen tutkimus. Tutustu hyvämaineisiin lähteisiin, lue arvosteluja ja kerää tietoa näissä lisäravinteissa yleisesti käytetyistä ainesosista. Pillereiden takana olevan tieteen ymmärtäminen voi antaa miehille mahdollisuuden tehdä tietoisia valintoja.
 • Ainesosilla on väliä: Kiinnitä erityistä huomiota luonnollisissa pillereissä lueteltuihin ainesosiin. Etsi tunnettuja ja tutkittuja aineita, kuten yrttiuutteita, aminohappoja ja vitamiineja, jotka ovat osoittaneet mahdollisia etuja seksuaaliterveydelle. Merkintöjen läpinäkyvyys on positiivinen indikaattori luotettavasta tuotteesta.
 • Terveydenhuollon ammattilaisten kuuleminen: Vaikka luonnollisia pillereitä on usein saatavilla ilman reseptiä, on suositeltavaa neuvotella terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ennen niiden sisällyttämistä rutiiniin. Tämä on erityisen tärkeää yli 40-vuotiaille miehille, joilla voi olla jo olemassa olevia terveysolosuhteita tai jotka käyttävät muita lääkkeitä. Terveydenhuollon tarjoaja voi tarjota henkilökohtaista neuvontaa yksilön terveysprofiilin perusteella.
 • Valmistajan maine: Arvioi valmistajan maine luonnollisten pillereiden takana. Vakiintuneet ja hyvämaineiset yritykset noudattavat laatustandardeja ja asettavat etusijalle kuluttajiensa turvallisuuden. Etsi tuotteita valmistajilta, joilla on kokemusta luotettavien ja tehokkaiden lisäravinteiden tuottamisesta.
 • Käyttäjien suosittelut: Todelliset tarinat ja suositukset henkilöiltä, jotka ovat käyttäneet luonnollisia pillereitä, voivat tarjota arvokkaita oivalluksia. Positiiviset kokemukset ja menestystarinat miehiltä, joilla on samanlaisia huolenaiheita, voivat tarjota varmuutta ja luottamusta valittuun tuotteeseen.
 • Koeajat ja takuut: Etsi tuotteita, jotka tarjoavat kokeilujaksoja tai rahat takaisin -takuita. Näin miehet voivat arvioida luonnollisten pillereiden tehokkuutta sitoutumatta pitkäaikaiseen ostoon. Tällaiset tarjoukset osoittavat valmistajan luottamuksen tuotteen mahdollisiin hyötyihin.
Lähestymällä valintaprosessia ahkerasti ja kriittisellä silmällä yli 40-vuotiaat miehet voivat lisätä todennäköisyyttä löytää luonnollisia pillereitä, jotka sopivat heidän tarpeisiinsa ja vaikuttavat myönteisesti ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon. Matka kohti parempaa seksuaaliterveyttä sisältää tietoon perustuvien valintojen tekemisen, jotka resonoivat yksilöllisiin olosuhteisiin ja edistävät luottamusta ja tyytyväisyyttä intiimeissä hetkissä.

Johtopäätös: Vahvistettu kliinisissä tutkimuksissa

Saatat ihmetellä, mikä näistä kolmesta menetelmästä on parempi. Itse asiassa ne kaikki ovat hyviä, mutta paras on niiden yhdistelmä. Useat tutkimukset osoittavat, että noin 95% kaikista aikuisten ennenaikaisen siemensyöksyn tapauksista voidaan hoitaa vain tämän yhdistelmän avulla.

Opi hallitsemaan siemensyöksyäsi 


comments powered by Disqus