Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Male Health  /  Ennenaikainen siemen syöksy aikuisilla

Ennenaikainen siemen syöksy aikuisilla

Ennenaikainen siemen syöksy aikuisilla Ilmiö ennenaikaista siemen syöksyä aikuisilla ei ole konkreettisia määritelmä. Se voitaisiin viittasi ennenaikaiseen siemen syöksyyn , joka alkoi jälkeen 40 tai toiminta häiriö, joka oli olemassa koko elämän.

Oletko Laske, kuinka usein halusit, että sinulla olisi enemmän oleskelu voimaa? Ja et ole yksin. Suuri osa aikuisten miesten ennenaikaisen siemen syöksyn aiheesta on se, että se on jotain yhteistä. National Social Life Survey (NSLS) sanoo, että itse asiassa jopa 30% aikuisista miehistä kärsii ennenaikaisesta siemen syöksystä. Hyvä uutinen on, että se ei ole sairaus; se on vain seksuaalinen tila.

Vaikka ennenaikainen siemen syöksy aikuisilla miehillä ei vaikuta yleiseen terveyteen, se vielä huonosti vaikuttaa henkilön tilaan, koska hän ei voi saada tyydytystä hänen suhteensa. Se vaikuttaa henkilön yksityiseen elämään. Voit lopettaa huolestuttavan nyt, koska on olemassa keino auttaa sinua.

Tämä tila on monia syitä, mutta se johtuu lähinnä stressistä ja iästä, kun keho saa eniten stressiä työstä ja velvollisuuksista. Stressi tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa siemen syöksyjä ei ole helppo sivuuttaa.

Miten hoidetaan ennenaikaista siemen syöksyä?

How to Treat Premature Ejaculation?
Miten hoidetaan ennenaikaista siemen syöksyä?
Miten hoidetaan ennenaikaista siemen syöksyä aikuisilla? Voit yrittää ajatella jotain muuta suku puolen sijasta, joka voi toimia, mutta ainoa asia, jota se tekee, on orgasmin intensiteetti vähenee. Ehkä ajattelit resepti lääkitys, mutta se on sekä kallista ja usein sivu vaikutuksia, jos olet vanhempi kuin 40.

Rehellisesti sanottuna molemmat ovat täysin tarpeettomia. Sen sijaan voin antaa sinulle joitain yksinkertaisia neuvoja, jotka voivat auttaa sinua nauttimaan seksistä pidempään.

Olen myös sitä mieltä, että on olemassa paljon väärintietoja siitä kysymyksestä ennenaikaista siemen syöksyä ja paras käytäntö ei ole syyttää itse ennenaikaista siemen syöksyä. Jos sinulla on vaikeuksia tyydyttää kumppanin ja siemen syöksy ei tapahdu, kun odotat sitä, se voi olla merkki siitä, että rauhas kudos on liikaa hormoni nimeltä testosteroni tuotetaan se.

Joka tapa uksessa on olemassa muutamia vaihto ehtoja hoitoon ennenaikaista siemen syöksyä aikuisilla.

"Start ja Finish"

Sinun pitäisi kokeilla ja hallita, miten "Start ja Finish", joka auttaa välttämään ennenaikaista siemen syöksyä. Sinun pitäisi pystyä ymmärtämään, kun olet valmis tulemaan ja yrittää lykätä sitä. Helpoin tapa harjoitella sitä on masturboida, ja kun olet tarpeeksi taitavaa, voit kokeilla sitä kumppanisi kanssa.

Sinun pitäisi pystyä tunnistamaan tarkka hetki ennen orgasmia. Normaalisti siihen liittyy kihelmöinti.
Kun sinusta tuntuu, stimulaatio on lopetettava. Kun herkkyys vähenee, stimulaatiota on jatkettava. Huomaa, kuinka kauan voit tehdä sen ja anna itsesi lopettaa.

Tämä "Stop ja Start"-menetelmä ei ole niin helppoa kuin miltä se voi tuntua. Erektio voi heikentyä; siinä ei ole mitään epätavallista. Mene ja urasi saa kiinteämmän. Käytä näitä tauot seksuaalisen kanssakäymisen aikana kiintymystä ja suukkoja.

Kondomit anestesia

Bentsokaiini on väritön lääke, joka vaikuttaa hermoja peniksen ja emättimen hyvin samanlainen tavalla kuin lievä anestesia. Se luo puuduttavaa tunne useimmilla ihmisillä seksuaalisen aktiivisuuden aikana. Vaikka se on erittäin tehokas anesteettina, bentsokaiinia käytetään myös kondomien kanssa, jotka on suunniteltu pidentämään seksuaalista kanssakäymistä. Jos sitä käytetään oikeassa määrä, se voi lisätä aikaa erektio ja seksuaalista nautintoa.

Kun käytät kondomeja bentsokaiinin kanssa, saatat myös kokea vähemmän tunnetta ja seksuaalista halua, mutta jotkut käyttäjät raportoittavat myös lievää polttamista tai pistelyä iholla.
Benzocaine tekee sinusta tuntuu vähemmän herkkä kuin tavallista masturbaation aikana, mutta tämä vaikutus on tilapäinen. Se kestää vain 1-3 minuuttia.

Jotkut sanovat, että bentsokaiinia ei saa käyttää peniksessä. Tämä johtuu siitä, että bentsokaiini aiheuttaa polttavaa tunnetta peniksen sisäpinnalle yhdynnän aikana. On olemassa vakavia allergisia reaktioita , jotka johtuvat bentsokaiinin kondomien aiheuttamista.

Harjoitukset peniksen terveydelle

Harjoitukset peniksen terveydelle ovat yksi erinomainen menetelmä viivästyttää siemen syöksyä. Tämä tekniikka auttaa vahvistamaan lantion pohjan lihaksia, tunnetaan myös PC lihakset. Jos haluat löytää ne, lopeta virtsaaminen Keski virta ymmärtää pubococcygeus lihaksia.

Suorita harjoitukset peniksen terveydelle 10 kertaa joka kerta ja tee ne uudelleen niin kauan kuin voit. Ajan myötä voit tehdä sen pidempään. Yritä tehdä tällaisia joukkoja 3 kertaa päivässä. Tulokset ovat havaittavissa kuukaudessa. Mitä sinun pitäisi tehdä yhdynnän aikana? Kun olet huudahtaa, yrittää puristaa näitä lihaksia aivan kuten oppinut Start-ja-Stop liikunta.

Luonnollista täydentää

Luonnollinen terveys täydentää voi myös olla paljon apua, edellyttäen, että se on ostettu luotettava toimittaja. Luonnolliset korjaus toimenpiteet, jotka käsittelevät varhaista siemen syöksyä, ovat kliinisesti todistetusti vakuuttavat pidemmän, vahvemman ja kovempaa erektiota. Paitsi lisäämällä oleskelevat voima ne myös lisäävät valtaa orgasmin.
Nyt sanoa, että et halua hallita orgasmeja!
Ja se toimii niin hyvin kuin se kuulostaa, koska huolellisesti valittu yhdistelmä kasviperäisten seksuaalisen parantajina ja ilman sivu vaikutuksia huolehtia.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Luonnollista täydentää ennenaikaista siemen syöksyä
Luonnollista täydentää voi lisätä muita etuja, kuten lisääntynyt libido, parempi ja vahvempi erektio, ja seksuaalinen halu. Kun otat lisiä, muista, että tuote ei ole tarkoitettu kaikille. Luonnolliset lisä ravinteet toimivat vain niille, joilla on hyvä erektio mutta kärsivät varhaisista ejakulaatioita.

Sinun tulisi myös välttää mitään reseptiä pillereitä, jotka on suunniteltu hoitamaan seksuaalista toiminta häiriöitä. Jos näin on, lääkäri voi määrätä turvallisen, luonnollisen vaihto ehdon.

Johto päätös: kliiniset tutkimukset vahvistavat

Voitte ihmetellä, mitä näistä kolmesta menetelmästä on parempi. Oikeastaan kaikki heistä ovat hyviä, mutta paras on niiden yhdistelmä. Useat tutkimukset osoittavat, että noin 95% kaikista ennenaikaista siemen syöksyä aikuisilla voidaan hoitaa tämän yhdistelmän avulla.

Opi hallitsemaan siemen syöksyä 


comments powered by Disqus