Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Ennenaikainen siemensyöksy aikuisilla

Ennenaikainen siemensyöksy aikuisilla

Ennenaikainen siemensyöksy aikuisilla Aikuisten ennenaikaisen siemensyöksyn ilmiöllä ei ole konkreettista määritelmää. Se voitaisiin viitata ennenaikaista siemensyöksyä, joka alkoi jälkeen 40 tai toimintahäiriö, joka oli olemassa koko elämän.

Laskitko, kuinka usein haluat, että sinulla olisi enemmän pysyviä voimia? Etkä sinä ole yksin. Suuri osa aiheesta ennenaikaista siemensyöksyä aikuisilla miehillä on se, että se on jotain, joka on yleinen. National Social Life Survey (NSLS) sanoo, että itse asiassa jopa 30% aikuisista miehistä kärsii ennenaikaisesta siemensyöksystä. Hyvä uutinen on, että se ei ole sairaus; Se on vain seksuaalinen tila.

Vaikka ennenaikainen siemensyöksy aikuisilla miehillä ei vaikuta yleiseen terveyteen, se vaikuttaa edelleen huonosti henkilön tilaan, koska hän ei voi saada tyydytystä hänen suhteestaan. Se vaikuttaa yksityiselämään henkilö. Voit lakata huolehtimasta nyt, koska on olemassa tapa auttaa sinua.

Tämä ehto on monia syitä, mutta se johtuu pääasiassa stressiä ja ikä, jolloin keho saa eniten stressiä työstä ja vastuut. Stressitekijöitä, jotka voivat vaikuttaa siemensyöksyjä ei ole helppo sivuuttaa.

Miten hoitaa ennenaikaista siemensyöksyä?

How to Treat Premature Ejaculation?
Miten hoitaa ennenaikaista siemensyöksyä?
Miten hoidetaan ennenaikaista siemensyöksyä aikuisilla? Voit yrittää ajatella jotain muuta sijaan seksiä, joka voi toimia, mutta ainoa asia, se ei ole orgasmi intensiteetti vähenee. Ehkä olet ajatellut reseptiä lääkitystä, mutta se on sekä kallista ja usein on sivuvaikutuksia, jos olet vanhempi kuin 40.

Rehellisesti sanottuna molemmat ovat täysin tarpeettomia. Sen sijaan voin antaa sinulle muutamia yksinkertaisia neuvoja, jotka voivat auttaa sinua nauttimaan seksistä pidempään.

Olen myös sitä mieltä, että on olemassa paljon väärää tietoa siellä kysymys ennenaikaista siemensyöksyä ja paras käytäntö ei ole syyttää itseäsi ennenaikaista siemensyöksyä. Jos sinulla on vaikea tyydyttää kumppanisi ja siemensyöksy ei tapahdu, kun odotat sitä, se voi olla merkki siitä, että rauhaskudos on liikaa hormoninimeltä testosteroni tuotetaan sen.

Joka tapauksessa on vielä kysymys siitä, miten hoitaa ennenaikaista siemensyöksyä aikuisilla.

Ennenaikaisen siemensyöksyn syyt

Mitkä ovat syyt ennenaikaista siemensyöksyä? Se on aivan normaalia ja terveellistä henkilö on ennenaikaista siemensyöksyä hänen myöhään teini-iässä, mutta sen pitäisi mennä pois muutaman vuoden kuluttua.

Monet ongelmat voivat aiheuttaa ennenaikaista siemensyöksyä. Muutamia näistä ongelmista ovat:

 • Korkea tai matala verenpaine
 • Liiallinen ahdistuneisuus
 • Erektiohäiriöt
 • Infektiot
 • Alhainen testosteronitaso
 • Korkea estrogeenitaso
 • Puute sukupuoli ajaa
 • Antibioottien liikakäyttö
 • Kaksisuuntainen mielialahäiriö
 • Erektiokudokseen vaikuttavat sairaudet, kuten eturauhassyöpä
 • Huono virtsanhallinta
 • Virtsakiviasin
Monet ennenaikaisen siemensyöksyn syyt johtuvat liikaa alkoholinkulutusta,liikaa stressiä ja huonoa terveydenhoitoa. Huono seksuaaliterveys voi johtua puute harjoituksia, huono ruokavalio, huumeiden väärinkäyttö ja puute riittävä lepo tai aikaa sukupuoleen.

Alkoholi voi laukaista ahdistuneisuus, alentaa testosteronitasoja, ja jopa aiheuttaa seksuaalisia toimintahäiriöitä miehillä. Miehet, jotka juovat, kun heidän ei pitäisi ja jotka eivät kunnioita kumppaneitaan, voivat saada erilaisia seksuaalisia häiriöitä, joita voi olla hyvin vaikea hoitaa.
Stressi on toinen syy ennenaikaista siemensyöksyä. Stressi alentaa testosteronin tasoa kehossa, mikä vähentää siittiöiden määrä, lisääntynyt ahdistus ja aiheuttaa nopeammin siemensyöksyjä.

Miten välttää syitä ennenaikaista siemensyöksyä?

Onko mitään hoitoa tai interventiota, joka tekee syitä ennenaikaista siemensyöksyä vähemmän todennäköistä? Mistä löydät lisätietoja nopea siemensyöksy ja muut seksuaaliset ongelmat? Hyvä uutinen on, että toisin kuin jotkut väärää tietoa siellä, sinun ei tarvitse kokeilla leikkausta, joogaa, tai mennä lääkäriin hoitoon ennenaikaista siemensyöksyä.

You Can Treat Premature Ejaculation at Home!
Voit hoitaa ennenaikaista siemensyöksyä kotona!
Itse asiassa voit hoitaa ennenaikaista siemensyöksyä täysin kotona,ja se ei edes vaadi reseptiä, vaikka tietenkään se ei haittaa saada yksi, jos satut törmätä tähän ongelmaan.
On paljon luonnollisia hoitoja ennenaikaista siemensyöksyä,joten jatka lukea tämän artikkelin, jos olet kiinnostunut. Kaikki nämä korjaustoimenpiteitä voidaan käyttää kotona, mutta jos olet todella tosissaan lisäämällä kestävyyttä, voit halutessasi nähdä lääkärin tai terapeutin.

Hoito ennenaikaista siemensyöksyä aikuisilla

Seuraavassa on muutamia yleisimpiä tapoja hoitaa ennenaikaista siemensyöksyä kotona.

"Aloita ja lopeta"

Sinun pitäisi yrittää hallita miten "alkaa ja lopettaa",joka auttaa sinua välttämään ennenaikaista siemensyöksyä. Sinun pitäisi pystyä ymmärtämään, kun olet valmis tulemaan ja yrittää lykätä sitä. Helpoin tapa harjoitella sitä on masturboida, ja kun olet taitava tarpeeksi, voit kokeilla sitä kumppanisi kanssa.

Sinun pitäisi pystyä tunnistamaan tarkka hetki ennen orgasmia. Normaalisti siihen liittyy pistely.
Kun sinusta tuntuu, että kaikki stimulaatio on lopetettava. Kun herkkyys vähenee, stimulaatiota on jatkettava. Huomaa, kuinka kauan voit tehdä sen ja anna itsesi lopettaa.

Tämä "stop and start" menetelmä ei ole niin helppoa kuin se voi tuntua. Erektio voi heikentyä; siinä ei ole mitään epätavallista. Mene, niin urkusi lukimmaksi. Käytä näitä taukoja yhdynnän aikana kiintymystä ja suukkoja.

Kondomit, joissa on esteettinen

Bentsokaiini on väritön lääke, joka toimii hermoja peniksen ja emättimen hyvin samalla tavalla kuin lievä anestesia. Se luo turruttava tunne useimmissa ihmiset seksuaalisen kanssakäymisen aikana. Vaikka se on erittäin tehokas anestesia, bentsokaiini käytetään myös kondomeja, jotka on suunniteltu pitkittämään yhdyntää. Jos käytetään oikea määrä, se voi lisätä erektion ja seksuaalisen nautinnon aikaa.

Kun käytät kondomeja bentsokaiinin kanssa, saatat myös kokea vähemmän tunnetta ja seksuaalista halua, mutta jotkut käyttäjät raportoivat myös lievästä polttamalla tai pistelystä iholla.
Bentsokaiini tekee sinusta tuntuu vähemmän herkkä kuin tavallisesti aikana masturbaatio, mutta tämä vaikutus on tilapäinen. Se kestää vain 1-3 minuuttia.

Jotkut sanovat, että bentsokaiinia ei pitäisi käyttää penikseen. Tämä johtuu siitä, benzocaine ei aiheuta polttava tunne sisäpinnalla peniksen yhdynnän aikana. On raporst vakavia allergisia reaktioita aiheuttamakondomeja bentsokaiinilla.

Harjoitukset Penis Terveys

Harjoitukset peniksen terveyteen ovat yksi erinomainen tapa viivästyttää siemensyöksyä. Tämä tekniikka auttaa vahvistamaan lantionpohjan lihaksia, joka tunnetaan myös nimellä PC lihaksia. Jos haluat löytää ne, lopeta virtsaaminen keskivirtaan ymmärtää pubococcygeus lihaksia.

Suorita harjoitukset peniksen terveyttä 10 kertaa joka kerta ja tehdä ne uudelleen niin kauan kuin voit. Ajan myötä voit tehdä sen pidempään. Yritä tehdä tällaisia asetetaan 3 kertaa päivässä. Tulokset ovat havaittavissa kuukaudessa. Mitä sinun pitäisi tehdä yhdynnän aikana? Kun olet aikeissa huudahtaa, yritä puristaa näitä lihaksia aivan kuten oppinut start-and-stop käyttää.

Natural lisäravinteet

Luonnollinen terveys täydentää voi myös olla paljon apua, jos se on ostettu luotettava toimittaja. Luontaistuotteet, jotka käsittelevät varhaisen siemensyöksyn ovat kliinisesti todistettu vakuuttaa pidempi, vahvempi, kovempi erektio. Sen lisäksi, että ne lisäävät pysyvää voimaa, ne myös lisäävät orgasmisi voimaa.
Nyt sanoa, että et halua hallita orgasmeja!
Ja se toimii niin hyvin kuin se kuulostaa, koska huolellisesti valittu yhdistelmä kasviperäisten seksuaalisten parantajien ja ilman sivuvaikutuksia murehtia.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Natural lisäravinteet ennenaikaista siemensyöksyä
Natural täydentää voi lisätä muita etuja, kuten lisääntynyt libido, parempi ja vahvempi erektio, ja seksuaalinen halu. Kun otat lisäravinteet, muista, että tuotetta ei ole tarkoitettu kaikille. Natural täydentää vain työtä niille, jotka ovat hyviä erektio, mutta kärsivät varhaisesta siemensyöksyjä.

Sinun tulisi myös välttää mitään reseptiä pillereitä, jotka on suunniteltu hoitoon seksuaalisia toimintahäiriöitä. Jos näin on, lääkäri voi määrätä turvallinen, luonnollinen vaihtoehto.

Johtopäätös: Kliinisten tutkimusten vahvistama

Saatat ihmetellä, mitä näistä kolmesta menetelmästä on parempi. Oikeastaan ne kaikki ovat hyviä, mutta paras on niiden yhdistelmä. Useat tutkimukset osoittavat, että noin 95% kaikista tapauksista ennenaikaista siemensyöksyä aikuisilla voidaan hoitaa vain tämän yhdistelmän avulla.

Opi hallitsemaan siemensyöksyä 


comments powered by Disqus