Kotisivun  /   Painonhallinta  /  Aineenvaihdunta Laihtuminen Pillereitä

Aineenvaihdunta laihtuminen pillereitä

Aineenvaihdunta laihtuminen pillereitä 

Mikä on aineenvaihduntaa?

Aikavälillä aineenvaihdunta käytetään kuvaamaan biokemiallisia reaktioita ja prosesseja, jotka tapahtuvat jokin asuen elimistö (käsittävä ihmis-) säilyttää niiden solujen hengissä ja suorittaa kaikki prosesseja (myös kasvaa, kopioinnissa ja vastata ympäristön). Toisin sanoen se liittyy läheisesti ravitsemus ja solujen kyky saada ravintoaineita.

Kataboliaa ja Anabolism

Asiantuntijoiden aineenvaihdunta jakaa kahteen luokkaan hajoamista ja anaboliaa. Hajoamista viittaa prosessi hajottaa suuret molekyylit pienempiä hiukkasia ja useimmissa tapauksissa vapauttaa energiaa prosessissa, vaikka Anabolism viittaa muodostumista tai muita ravintoaineita, jotka solut vaativat synteesi (yleensä saatavaan hajoamista on).

Aineenvaihdunta ja Painonpudotus

Teuraspaino määritellään asiantuntijoiden verran energiaa hajoamista prosessien energiankulutuksen prosesseja elimistössä (anaboliaa) loput vähennettynä seurauksena. Tämä jäljellä oleva energia on tallennettu rasva tai hiilihydraatti (glykogeenin) erityisesti maksaan ja lihaksiin, joten kun jäljellä energiansaanti on liiallinen henkilö kehittää ylipaino.

Samoin jotkut perussairaus tai hormonaalisia häiriöitä voi muuttaa aineenvaihduntaaja henkilö voi kehittyä ylipaino, vaikka hän syö riittävästi.
Ehkä olet kuullut "high" tai "pieni" aineenvaihdunta, mutta mitä se tarkoittaa?

Aineenvaihdunta määräytyy eräät tekijät kuten ikä, sukupuoli, perinnöllisyys ja paino. Kuten ikä aineenvaihdunta hidastuu, on arvioitu, että aineenvaihdunta laskee 5 % jälkeen nelissäkymmenissä ja vähentää 5 % joka vuosikymmenen jälkeen että (tämä johtuu lihasten massahäviön).

Sukupuoli miehiä on enemmän lihasmassaa kuin naisia, joten miehet polttaa kaloreita nopeammin. Samoin jos vanhemmat tai isovanhemmat on enemmän vähärasvaisen massa, on taipumus olla enemmän lean massa liian.

Lopulta koskien paino, niille ihmisille, jotka ovat suuri asema ja enemmän vähärasvaisen massa, polttaa enemmän rasvaa kuin ohuempi ihmisiä. Se on loogista, he käyttävät enemmän energiaa liiku itse.

Basal aineenvaihdunta korko

Kaikki nämä ominaisuudet määrittää "Basal aineenvaihdunta korko" (BMR), toisin sanoen vähimmäismäärä energiaa, että elimistö tarvitsee polttaa keskeisiin toimintoihin. Basal aineenvaihdunta korko vaihtelee kunkin henkilön elämäntapa se tarkoittaa hänen päivittäin tason toimintaa. Lopuksi korkea tai hidas aineenvaihdunta tarkoittaa korkea tai matala BMR.

Aineenvaihdunta laihtuminen pillereitä

Valitettavasti laihtuminen on monimutkainen, mutta hyvä uutinen on, että voit lisätä aineenvaihduntaa. On totta, että joitakin tekijöitä ei voi muokata, kuten ikä, sukupuoli ja perinnöllisyys, mutta voimme muuttaa muita kuten liikunnan, ravinnon, uni, muun muassa, että on merkittävä vaikutus aineenvaihduntaan.

Kuten olemme nähneet, on totta, että jotkut ihmiset laihtua nopeammin kuin toiset, mutta ehdottomasti totta on, että henkilö menettää paino, jos voidakseen polttaa enemmän kaloreita kuin hän kuluttaa. Tämä voidaan tehdä eri menetelmillä, syö vähemmän kaloreita, nostaminen, tai molemmat.

Samoin joidenkin elintarvikkeiden ja aineenvaihdunta laihtuminen pillereitä voi auttaa lisäämään aineenvaihduntaa. Vihreää teetä ja kahvia on suuri rasvaa polttimet , kun ne Nautitaan aamulla ja säännöllisesti päivän aikana. Muut suositellut elintarvikkeet ovat valkuaiset, vähärasvaisen lihan, chili peppers, täysjyvätuotteita, linssit ja vaikka juomavettä.

Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että alhainen d-vitamiinin liittyvät painonnousua, joten asiantuntijat suosittelevat myös ruokaa D-vitamiinin tai sen liitteissä ruokavaliota.

Metabolia paino tappio pillereitä ja syö säännöllisesti on myös Suositellut, mieluiten pieniä aterioita päivisin vakauttaa veren sokeripitoisuutta veressä ja Perusaineenvaihdunnan. Lue lisää aineenvaihdunta laihtuminen pillereitä 


comments powered by Disqus