Kotisivun  /   Aikuisten terveys  /  Aikuinen hormonaalinen akne

Aikuisten hormonaalinen akne: Syyt ja hoito

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2019-05-24)
Aikuisten hormonaalinen akne: Syyt ja hoito Asiantuntijat sanovat, että akne johtuu hormoneja, mutta ei mitään vakavia tutkimuksia ilmiön mennessä. Tutkimusten hiljattain vahvistanut, että lähes 50 % naisista kohdata aikuisen akne breakouts koko viikon ennen kuukautiskierron.

Aikuisten hormonaalista aknea mielenkiintoista on se, että niitä ei voida käsitellä tavanomaisen hoidon menetelmiä. Ajankohtaisia antibiootit ja ajankohtaisista retinoidien ovat hyödytön tässä tapauksessa. Kiinnitettävä huomiota seuraavia seikkoja tunnistaa hormonaalista aknea:

 • Akne tapahtui ensimmäistä kertaa aikuisikä;
 • Akne purkaus tehostaa ennen kuukautisia;
 • Kertomus epäsäännölliset kuukautiset;
 • Yli-aktiivinen talirauhasia kasvojen alueella;
 • Hirsuties (korkea taso hiukset naamasi tai jopa hiukset epätyypillinen paikoissa);
 • Lisääntynyt taso mies hormoneja vereen.

Mikä on aikuisen hormonaalinen akne?

Hormonaalista aknea tai aikuisten hormonaalista aknea tunnetaan myös akne vulgaris on aiheuttanut johtuu ihon kunto tuoteta androgeenisesti hormonit elimistössä esiintyviä häiriöitä. Testosteronin tai androgeenisesti on sanottu olevan tärkein sukupuolihormonien, jota esiintyy sekä miehillä että naisilla. Aikuisen hormonaalinen akne johtuu johtuu ylituotannosta androgeenisesti kehossa.

Androgeenisesti hormonit yleensä edistää talirauhasten, jotka tuottavat suuren määrän öljy tai talin ja ihon. Tämä tali, kerää hiukset huokoset tai follikkelia ja myöhemmin saa sekoittaa kuolleita soluja ja bakteereja viat ja pimples muodostuminen.

Hormonaalista aknea on melko yleinen näyttää murrosiässä, mutta joissakin tapauksissa se voi edelleen vanhusten. Myös nähnyt, että nuorten tai nuoret kärsivät enemmän hormonaalista aknea koska hormonaalisia muutoksia , jotka osallistuvat kehonsa tuona aikana.

Myös tänä aikana hormonaalista aknea on yleisempi miehillä kuin naisilla siksi, että miehet tuottavat enemmän testosteronia kuin naisilla. Vaikka naiset ehkä kärsivät enemmän tällaista akne aikana luonnon kiertokulkua ne tehdään, joka sisältää raskaus, kuukautiset ja vaihdevuosien.

Aikuisten hormonaalinen akne

Vaikka jotkut aikuiset voivat alkaa kehittää niiden akne alkaen vain heidän 20s tai 30s jonkin verran niistä näyttää yrityksesi kokoinen, kulkee aikuisikään sama breakouts. Se tapahtuu, koska muutokset hormonaalisen tason. Kun nainen lähestyy hänelle ajan, estrogeenin taso heikkenee. Ovulaation jälkeen Munasarjat tuottavat progesteronia ja tämä hormoni edistää talirauhasten. Akne on seurausta tästä.

Development of Adult Hormonal Acne
Jotkut raskaana olevat naiset kärsivät hormonaalisesti aiheuttamaa akne. Vuoden kolmannella neljänneksellä niiden talirauhasten nostaa öljyntuotanto aiheuttaa usein breakouts. On olemassa naisia, jotka kärsivät akne taudinpurkausten vaihdevuosien jälkeen testosteroni taso saa enemmän estrogeenin tasolla laskussa.

Kuten näette aikuiset voivat kokea akne ongelmia koko elämänsä vuodesta murrosikä vanha vuoden aikana. Nämä ongelmat ei katoa iän myötä, ja voi jopa pahentua.
Voit saavuttaa merkittäviä tuloksia nähdä ihotautilääkäri, joka auttaa sinua löytää paras akne kohtelu.

Syitä hormonaaliset akne

Akne aiheuttama hormonaalinen vaikutus alkaa 20-25-vuotiaana, joskus on ajankohtainen Teens ja ajoittain kypsät naiset ehkä se. Aikuisten akne pimples yleensä näy kasvot, erityisesti leuka ja leuan. Mutta joskus on akne jälkiä, rinta- tai taaksepäin. Riippumatta siitä, että hormonaalisesti vaikuttavat aikuisen akne on harvoin vakava ja yleensä näyttäytyy pieniä tulehduksellinen kyhmyjä ja näppylöitä, naiset kärsivät taudista voi olla ihmettelemättä: miten se alkaa?

Tiedetään, että meidän lisämunuaisten alku ansaitseva androgen dehydroepiandrosterone sulfaatin (DHEAS), kun olemme vielä lapset ja noin 10 vuotta vanha. Myös murrosikä breakout kaksi lisää androgeenien, niin kutsuttu ”mies” hormoneja, dehydrotestosterone (DHT) ja testosteroni, alkaa toimia naisten vartaloilla. He kaikki edistää talirauhasten tuottamaan enemmän ihon luonnollinen öljy tai tali.

Siksi niin monet nuoret kärsivät rasvainen iho ja akne. Ja pojat, joilla on enemmän ”male” hormoneja, kärsivät teini akne useammin kuin tytöt.
Toisin kuin aikuisen akne teini akne on usein helppo hoitaa.
Hormonit on erittäin joustava nuorten laitokset. Ensilinjan hoidot auttaa useimmissa tapauksissa ja ovat ajankohtaisia retinoidien ja bentsoyyliperoksidi, tukee suun kautta antibiootteja.

Mutta alkuvaiheen parannus voi tulla kun hormonaalisen tason muutokset ja kehon pysähtyy reagoi hoidon ajan. Tällöin aikuisen hormonaalinen akne kohtelu menettelyä olisi muutettava ja on usein esitetty kokeilla luonnon pillereitä hormonaalista aknea.

Yhteisiä tekijöitä, jotka laukaisevat hormonaalinen akne aikuisilla

On joitakin ihmisiä, jotka voi kokea enemmän hormonaalinen akne johtuu perinnöllisistä tekijöistä.

Kuten aiemmin mainittiin, murrosikä on toinen tekijä, jotka voivat laukaista hormonaalista aknea. Murrosikä on ikä-kausi, jonka aikana nuoret saavuttaa sukukypsyyden ja tulee joka pystyy itse lisääntymään. (Sekä miesten että naisten) laitokseksi määräaikaa läpi lukuisia hormonaalisia muutoksia. Verrattuna naisilla mies elimistö tuottaa liikaa androgeenien hormonit, jotka ovat vastuussa muodostumista pimples tai kuoren. Toisaalta naiset kärsivät hormonaalista aknea johtuu epätasapaino hormoneja elimistöön.

Factors That Trigger Hormonal Acne in Adults
Hormonaalinen akne aikuisilla vaikuttavien tekijöiden
Mutta jotka ovat tunnetusti laukaista hormonaalinen akne aikuisilla yleisin tekijöitä ovat:

 • Puute kivennäisaineita ja vitamiineja - on selvää, että vitamiinien ja kivennäisaineiden myönteinen rooli säilyttää tasapaino hormonien kehossamme. Siksi eri mineraalien ja vitamiinit tavanomaiseen ruokavalioon puuttuminen voi aiheuttaa elin puuttuu tehostetut immuniteetti, joita vaaditaan elimistöä torjumaan viruksia ja infektioita, mikä elin on altis.
 • Stressi - stressi lisämunuaisten lisätä jopa tuotannon hormonien, sekä miehillä ja naisilla. Aiheuttanut korostaa reaktio vastaa pahentaa ihon kuntoa.
 • Liiallisella sokerit ja rasvaisia ruokia - liiallisella elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti sokeria ja rasvoja voi myös aiheuttaa hormonaalinen akne aikuisilla. Syy akne johtuu pääasiassa johtuu siitä, että kehomme varastoi enemmän rasvaa, jonka kulutamme, joka myöhemmin tukkia ihon huokosiin. Lisäksi runsas sokerin voi aiheuttaa tulehduksia iholla liikatuotannon insuliinia elimistöön.
 • Kuukautiset, vaihdevuodet, raskaus - naisten aikana ovulaatio, raskaus tai kuukautiset kokemuksia jyrkkä lasku sukupuolihormoneja estrogeenia kehon. Tämä lasku estrogeenia hormoni liittyy myös lisätä testosteroni, joka edelleen aiheuttaa muodostumista akne vulgaris.
 • Kuollut iho kertyminen - kuolleet ihosolut ovat myös vastuussa synnyttää ihon akne. Ihon solu, joka kerää huokoset sekoittaa ihon öljy (tali) aiheuttaa ihon rypyt tai pimples.
 • Käyttää steroideja - liiallinen käyttö steroidit voivat myös aiheuttaa hormonaalinen akne aikuisilla. Käyttää steroideja parantaa testosteronitasoja miehillä, joka edelleen johtaa epätasapaino hormoneja kehossa ja aiheuttavat iho liittyviä ongelmia.
 • Läsnäolo bakteerit ihon huokosiin - läsnäolo bakteerit karvatupet tuloksia muodostumista pimples tai tummat läiskät kasvot.

Aikuisten hormonaalinen akne hoito

Hormonaalista aknea miesten ja naisten voidaan käsitellä seuraavia tiettyjä menetelmiä 2: ilman reseptiä hoitoja ja prescription hoitoja.

Ilman reseptiä hoito aikuisten hormonaalinen akne

Natural Treatment for Adult Hormonal Acne
Luonnon hoito aikuisten hormonaalista aknea
 • Saippualla ja vedellä - puhdistuksen jälkeen kasvot varovasti vedellä ja saippualla 2 kertaa päivässä voi auttaa hoidettaessa hormonaalista aknea oikein. Kova, on pidettävä mielessä, että tämä aikuisen hormonaalinen akne hoito ei poista jo akne iho mutta laskee alas vaikutusta tulehdus johtuu akne.
 • Puhdistusaineet - puhdistaa usein sisältävät glycolic happo, bentsoyyliperoksidi, salisyylihappoa ja rikkiä, jotka ovat hyödyllisiä hoitoon akne. Liiallinen käyttö puhdistus pitäisi välttää, koska se voi jopa vahingoittaa ihoa tai aiheuttaa muita iho-ongelmia.
 • Salisyylihappo – epänormaali irtoaminen soluista voidaan ohjata iholle salisyylihappo avulla. Happo, kuitenkin, ei ole mitään vaikutusta tuotantoa tali ja myös Älä tappaa kaikki bakteerit. Happo on vastuussa unclogging huokoset estää vaurioita jos lievempi akne.
 • Alkoholi ja asetoni - asetoni auttaa poistetaan öljy ihon pintaan, vaikka alkoholi käytetään lievä antibakteerinen aine. Molemmat aineet käytetään yhdessä kuivata ihoa ja yleensä vähän vaikutusta akne.
 • Rikki - rikki on komponentti, jota käytetään monia akne lääkkeitä muiden aineiden kuten salisyylihappo ja alkoholin kanssa. Koska sillä on vain vähäinen vaikutus akne; rikkiä ei yleensä suositella ihotautilääkäreiden aikuisten hormonaalisen aknen hoitoon.
 • Bentsoyyliperoksidi - jos lievä akne lääkäri saattaa suositella menossa hormonaalisen aknen hoitoon käytännön tarkoituksiin kehitetty lääkettä ottaa jonkin verran bentsoyyliperoksidi. Bentsoyyliperoksidi auttaa tuhoamaan bakteerit, joka aiheuttaa akne ongelma. Pitää akne kurissa, yhdiste on käytettävä jatkuvasti vähintään neljä viikkoa. Toisin kuin muut over-the-counter määrätty tuotteet eivät vaikuta talituotantoa ja akne tulee takaisin, kun lopetat yhdiste. Liiallinen käyttö bentsoyyliperoksidi voi aiheuttaa kuivumista ihon tai ärsytystä iholla; Siksi yksi huolehdittava kun hakee ratkaisua.
 • Ajankohtainen retinoidi geeli - ajankohtainen retinoidi geeli on hyötyä vähentämällä tulehdusta ja turvotusta ihon sekä solujen kasvun. Geeli pysähtyy uusia finnejä muodostaa iholle. Verrattuna muiden kuin määrätty hoitomuotojen hormonaalista aknea ajankohtainen retinoidi geeli kestää 8-12 viikkoa saat haluamasi tulokset.
 • Vihreä tee - vihreää teetä voi kulutetaan alempana taso tulehdus kehossa. Lisäksi paikallisen käytännön Ihonhoito hoito on huomioon, juominen muutaman kupillista vihreää teetä päivässä tarmoa ihon automaattisesti.
 • Kasviperäisten pillereitä hormonaalista aknea - on satoja kasviperäisiä, orgaaninen ja luonnollinen pillereitä hormonaalista aknea saatavilla markkinoilla, joka takaa tarjota tehokas ratkaisu päästä eroon hormonaalista aknea. Nämä pillerit hormonaalista aknea, osa kuitenkin tuskin on monia etuja, sillä kun lopetat pyydystäminen akne työntyy ulos taas kun tietyn ajan span.

Reseptiä hoitoja aikuisen hormonaalinen akne

Prescription Treatment for Adult Hormonal Acne
Reseptiä hoito aikuisten hormonaalinen akne
 • Retinoidien tai vitamiini johdannaisia - nämä tyyppi lääkkeitä on saatavilla suun pillereitä hormonaalista aknea ja ajankohtaisia voiteet. Nämä lääkkeet auttaa kitkeä kohtalaista tai vaikea akne on normalisoi ihon. Retinoidien voidaan yhdessä muiden tuotteiden kanssa aikuisten hormonaalisen aknen hoitoon suun kautta antibiootteja ja bentsoyyliperoksidi kiinnittää vaikutus akne poistaminen. Vaikka ajankohtaisista retinoidien ei ole paljon sivuvaikutuksia, niiden käyttöä ei suositella imettäville tai raskaana olevien naisten. Vähäisiä haittavaikutuksia, jotka liittyvät tämän tuotteen ovat kuivuminen, punoitus ja ihon kutina.
 • Atselaiinihappo – Tämä lääkitys on sanottu olevan antibakteerisia ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia , jotka auttavat pääsemään eroon hormonaalista aknea. Geeli tai emulsiovoidetta käytetään myös parantaa muuntyyppiseksi ehdoksi, joka tunnettiin Ruusufinni.
 • Suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet - lääkärit usein ehdottaa ehkäisypillereitä naisille alempana mies hormoneja testosteronia vaikutus kasvaa ihon akne. Nämä ehkäisyvälineet ovat raja naispotilailla vain käyttää ja näyttää toivottuja tuloksia 3-4 kuukauden ajanjaksolta. Jotkut e-pillerit hormonaalista aknea sivuvaikutuksia ovat pahoinvointi, rintojen arkuus, painonnousu ja veren hyytymistä.
 • Spironolaktoni - Tämä lääkitys käytetään erityisesti estää toiminnan kehon hormonit öljyn rauhasten iholla. Tämän tyyppinen lääkitys on hyödyllinen naisille, joiden akne pahenevat aikana kuukautiset.
Lue lisää aikuisten akne hoito 


comments powered by Disqus