Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Aikuinen terveys  /  Aikuisten hormonaalista aknea

Aikuisten hormonaalista aknea

Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

Aikuisten hormonaalista aknea Asiantuntijat sanovat, että akne johtuu hormoneja, mutta ei mitään vakavia tutkimuksia ilmiön mennessä. Tutkimusten hiljattain vahvistanut, että lähes 50 % naisista kohdata aikuisen akne breakouts koko viikon ennen kuukautiskierron.

Aikuisten hormonaalista aknea mielenkiintoista on se, että niitä ei voida käsitellä tavanomaisen hoidon menetelmiä. Ajankohtaisia antibiootit ja ajankohtaisista retinoidien ovat hyödytön tässä tapauksessa. Kiinnitettävä huomiota seuraavia seikkoja tunnistaa hormonaalista aknea:

  • Akne tapahtui ensimmäistä kertaa aikuisikä;
  • Akne purkaus tehostaa ennen kuukautisia;
  • Kertomus epäsäännölliset kuukautiset;
  • Yli-aktiivinen talirauhasia kasvojen alueella;
  • Hirsuties (korkea taso hiukset naamasi tai jopa hiukset epätyypillinen paikoissa);
  • Lisääntynyt taso mies hormoneja vereen.

Syitä hormonaaliset akne

Akne aiheuttama hormonaalinen vaikutus alkaa 20-25-vuotiaana, joskus on ajankohtainen Teens ja ajoittain kypsät naiset ehkä se. Aikuisten akne pimples yleensä näy kasvot, erityisesti leuka ja leuan. Mutta joskus on akne jälkiä, rinta- tai taaksepäin. Riippumatta siitä, että hormonaalisesti vaikuttavat aikuisen akne on harvoin vakava ja yleensä näyttäytyy pieniä tulehduksellinen kyhmyjä ja näppylöitä, naiset kärsivät taudista voi olla ihmettelemättä: miten se alkaa?

Tiedetään, että meidän lisämunuaisten alkaa tehdä androgen, dihydroepiandrosterone sulfaatin (DHEAS), kun olemme vielä lapsia noin 10 vuotta vanha. Myös murrosikä breakout kaksi lisää androgeenien, niin kutsuttu "mies" hormonit, dehydrotestosterone (DHT) ja testosteroni, alkaa toimia naisten vartaloilla. He kaikki edistää talirauhasten tuottamaan enemmän ihon luonnollinen öljy tai tali.

Siksi niin monet nuoret kärsivät rasvainen iho ja akne. Ja pojat, joilla on enemmän "male" hormoneja, kärsivät teini akne useammin kuin tytöt. Teini akne on helppo käsitellä. Hormonit on erittäin joustava nuorten laitokset. Ensilinjan hoidot auttaa useimmissa tapauksissa ja ovat ajankohtaisia retinoidien ja bentsoyyliperoksidi, tukee suun kautta antibiootteja. Mutta alkuvaiheen parannus voi tulla kun hormonaalisen tason muutokset ja kehon pysähtyy reagoi hoidon ajan. Näissä tapauksissa hoito menettely olisi muutettava.

Aikuisten hormonaalista aknea

Vaikka jotkut aikuiset voivat alkaa kehittää niiden akne alkaen vain heidän 20s tai 30s, tietty määrä näyttävät yrityksesi kokoinen, kulkee aikuisikään sama breakouts. Se tapahtuu, koska muutokset hormonaalisen tason. Kun nainen lähestyy hänelle ajan, estrogeenin taso heikkenee. Ovulaation jälkeen Munasarjat tuottavat progesteronia ja tämä hormoni edistää talirauhasten. Akne on seurausta tästä.

Jotkut raskaana olevat naiset kärsivät hormonaalisesti aiheuttamaa akne. Vuoden kolmannella neljänneksellä niiden talirauhasten nostaa öljyntuotanto aiheuttaa usein breakouts. On olemassa naisia, jotka kärsivät akne taudinpurkausten vaihdevuosien jälkeen testosteroni taso saa enemmän estrogeenin tasolla laskussa.

Kuten näette, aikuiset aikana saattaa ilmetä akne ongelmia koko elämänsä vuodesta murrosikä vanha vuoden. Nämä ongelmat ei katoa iän myötä, ja voi jopa pahentua. Jos haluat saavuttaa hyviä tuloksia, nähdä ihotautilääkäri, joka auttaa kehittämään paras hoitovaihtoehto akne.

Lue lisää aikuisen akne tuotteita 


comments powered by Disqus