Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Peyronien tauti miehillä 40 vuoden jälkeen

Peyronien tauti miehillä 40 vuoden jälkeen: oireet, syyt ja hoito

Peyronien tauti miehillä 40 vuoden jälkeen: oireet, syyt ja hoito 

Mikä on Peyronien tauti?

Peniksen kaarevuutta kutsutaan myös Peyronien taudiksi, joka on tila, joka vaikuttaa penikseen ja saa sen taipumaan epänormaalilla tavalla. Joissakin harvinaisissa tapauksissa se aiheuttaa erektiohäiriöitä, jolloin mies ei pysty ylläpitämään tai saavuttamaan asianmukaista erektiota. Peyronien taudin syyn uskotaan olevan kuitumainen arpikudos, joka kehittyy peniksen ihon alle.

Peyronien tauti miehillä 40 vuoden jälkeen

Peyronie's Disease in Men After 40
Peyronien tauti miehillä 40 vuoden jälkeen
Tila voi vaikuttaa miehiin iästä riippumatta , mutta noin kuudella 100: sta miehestä, jotka ovat 40–70-vuotiaita, se on yleisempää. Se on harvinaisempaa nuoremmilla miehillä, mutta se voi joskus tapahtua 30-vuotiailla miehillä. Ei tiedetä, ovatko tapaukset todella ilmoitettuja lukuja suurempia, koska monet miehet eivät yksinkertaisesti mene tapaamaan terveydenhuollon tarjoajaansa, kun heillä on tämä tila hämmennyksen vuoksi.

Yli 40-vuotiaat miehet, jotka kamppailevat Peyronien taudin kanssa, joutuvat usein kamppailemaan kaksinkertaisen taakan kanssa - tämä tila ei ainoastaan aiheuta fyysisiä haasteita, vaan se myös varjostaa heidän psykologista hyvinvointiaan. Peyronien taudin esiintyvyys pyrkii nousemaan iän myötä, ja tilastot paljastavat diagnoosien merkittävän nousun viidennen vuosikymmenen ja sen jälkeen tulevien miesten keskuudessa. Tämä korostaa sitä, kuinka tärkeää on käsitellä tämän tilan ainutlaatuisia näkökohtia, kun se ilmenee elämän myöhemmissä vaiheissa.

Peyronien taudin vaikutus ulottuu fyysisen maailman ulkopuolelle ja tunkeutuu miehen elämän emotionaalisiin ja suhteellisiin aloihin. Peniksen kaarevuus, tämän tilan tunnusmerkki, voi johtaa seksuaalisiin vaikeuksiin, jotka vaikuttavat sekä läheisyyteen että itsetuntoon. Näin ollen Peyronien taudin vivahteiden ymmärtäminen miehillä 40 vuoden jälkeen on ensiarvoisen tärkeää, koska se mahdollistaa kattavan lähestymistavan heidän kohtaamiensa monitahoisten haasteiden ratkaisemiseen.
Peyronien taudista kärsivien määrä todennäköisesti kasvaa, koska useammat ihmiset menevät lääkäriin seksuaalisista asioista kuin aiemmin.

Peyronien tauti vs. normaali kaarevuus

Penis pyrkii kaareutumaan luonnollisesti hieman ja tämä on aivan normaalia. Sitä kutsutaan "normaaliksi kaarevuudeksi". Mitä eroa on Peyronien taudin ja normaalin kaarevuuden välillä?

Jos peniksen käyrä on melko vakava, aiheuttaa kipua tai muita ongelmia, se voi olla Peyronien taudin kehittyminen. Miehellä voi olla vaikeuksia yhdynnässä tai hän voi kehittää erektiohäiriöitä, jos he kärsivät tästä tilasta.
On tärkeää nähdä terveydenhuollon tarjoaja, jos huomaat epänormaalia taipumista tai kipua peniksessä, koska tämä voi olla merkki siitä, että olet kehittämässä tätä tilaa.

Peyronien taudin oireet

Peyronien taudin oireita voivat olla kipu erektion aikana, peniksen kaarevuus ja vaikeudet erektion saavuttamisessa tai ylläpitämisessä. Nämä ilmenemismuodot johtavat usein seksuaaliseen toimintahäiriöön, minkä vuoksi yksilöiden on ehdottomasti hakeuduttava lääkärin hoitoon, kun oireita ilmenee. Diagnoosiin kuuluu terveydenhuollon ammattilaisen suorittama perusteellinen tutkimus, mukaan lukien keskustelu sairaushistoriasta ja joissakin tapauksissa kuvantamistutkimukset.
Peyronien taudin liikeradan ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää sairastuneille, koska se antaa tietoa hoitopäätöksistä ja auttaa hallitsemaan odotuksia. Vaikka tämän tilan kehittymisen taustalla olevia tarkkoja mekanismeja ei täysin ymmärretä, tutkimukset viittaavat siihen, että geneettisien, traumaan liittyvien ja verisuonitekijöiden yhdistelmä voi vaikuttaa.
Peyronien taudin oireet ja merkit voivat kehittyä hitaasti ajan myötä. Penis voi taipua aluksi hieman ja sitten korostua ajan myötä. Se voi taipua alaspäin, sivuttain, ylöspäin tai muihin suuntiin riippuen siitä, missä plakki sijaitsee peniksen sisällä. Kun penis on pystyssä tietyssä vaiheessa, se voi tulla melko kapeaksi. Kaarevuus voi parantua ajan myötä tai se voi pysyä enimmäkseen samana. Kaikki riippuu tilan laajuudesta.

Symptoms of Peyronie's disease
Peyronien taudin oireet miehillä 40 vuoden jälkeen
Joitakin Peyronien taudin yleisiä oireita ovat erektiohäiriöt, joissa mies ei voi saada erektiota tai ylläpitää erektiota. Peniksen alle voi kehittyä myös plakkia, joka tuntuu arpikudokselta. Se voi tuntua litistyneeltä kyhmyltä tai kovalta iholta. Tämä voi olla osoitus siitä, että tila esiintyy peniksessä. Monissa tapauksissa kipu häviää vähitellen ajan myötä.
Tila voi johtaa peniksen tai henkilön lyhenemiseen, jolla voi olla kipua, kun he saavuttavat erektion tai orgasmin aikana.

Peyronien taudin syyt

Mikä aiheuttaa Peyronien taudin, ei ymmärretä täysin. Se sanoi, että peniksen pienet verisuonet ovat vaurioituneet. Tämä voi johtua urheilutapahtumista, yhdynnästä tai onnettomuudesta. Aina kun peniksen solut vahingoittuvat, ne saattavat jäädä loukkuun peniksen sisään ja tämä johtaa arpikudoksen kehittymiseen. Tämä on kuin mitä tapahtuu, kun saat vakavan haavan tai toisen vamman ja sinulle jää arpikudosta iholle jälkeenpäin.

Tutkimukset viittaavat siihen, että Peyronien taudin esiintyvyys lisääntyy iän myötä, ja huomattava nousu havaitaan 40-vuotiailla ja sitä vanhemmilla miehillä. Tekijät, kuten muutokset verisuonten terveydessä, hormonaaliset vaihtelut ja mikrotraumojen kumulatiivinen vaikutus peniksen kudokseen ajan myötä, lisäävät esiintyvyyttä tässä ikäryhmässä. 40-, 50-vuotiaiden ja sitä vanhempien miesten on tärkeää olla tietoisia Peyronien tautiin liittyvistä mahdollisista riskeistä ja hakeutua ajoissa lääkärin hoitoon, jos oireita ilmenee.

Itse peniksessä on molemmilla puolilla putkia, jotka ovat sienimäisiä, ja kutsumme tätä corpus cavernosumiksi. Näissä putkissa on pieniä verisuonia sisällä ja kun mies on seksuaalisesti kiihottunut ja ne tarttuvat vereen ja tämä aiheuttaa erektion. Nämä cavernosum istuvat elastisella kudoksella, joka on tunica albuginea.

Causes of Peyronie's disease
Peyronien taudin syyt miehillä 40 vuoden jälkeen
Kun penis on pystyssä, tämä venyy ja jos penis loukkaantuu , kudos voi vaurioitua. Voi olla pysyvä arpikudos, joka kehittyy ajan myötä, ja tämä voi johtaa Peyronien tautiin miehillä 40 vuoden jälkeen.
Kudos ei voi enää venyä kunnolla, mikä johtaa peniksen kaarevuuteen tai taipumiseen. Monet miehet, joilla on jonkinlainen penisvamma, eivät koskaan kehitä Peyronien tautia, koska sitä ei esiinny kussakin tapauksessa.
Perinnöllisellä voi olla merkitystä tilassa. Jos perheen miehellä on ollut sairaus aiemmin, joku muu voi kehittää tilan. Sitä esiintyy yleensä myös vanhemmilla henkilöillä, koska kun joku vanhempi saa vamman, he todennäköisemmin arpeutuvat kehon parantuessa. Jotkut tutkijat osoittavat, että joillakin yksilöillä voi olla immuunijärjestelmän häiriö, joka aiheuttaa tilan.

Fyysiset ja psykologiset vaikutukset

Peyronien tauti, jolla on tyypillinen peniksen kaarevuus ja kuitumaiset plakit, vaatii veronsa sekä miehen elämän fyysisille että psykologisille ulottuvuuksille, varsinkin kun hän tulee viidennelle vuosikymmenelleen ja sen jälkeen. Tämän tilan vivahteikkaiden vaikutusten ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää yksilöille ja heidän kumppaneilleen, kun he navigoivat Peyronien taudin aiheuttamissa haasteissa.

Fyysiset vaikutukset

Peyronien taudin fyysiset seuraukset voivat ilmetä eri tavoin. Peniksen kaarevuus, joka johtuu kuitumaisen arpikudoksen muodostumisesta, voi johtaa kipuun erektion aikana ja vaikeuksiin saavuttaa tai ylläpitää tyydyttävää erektiota. Nämä fyysiset oireet johtavat usein seksuaaliseen toimintahäiriöön, mikä vaikuttaa läheisten suhteiden yleiseen laatuun. Kaarevuuden vakavuus vaihtelee, ja joillakin miehillä on lieviä epämuodostumia, kun taas toiset kamppailevat voimakkaampien mutkien kanssa, mikä tekee seksuaalisesta toiminnasta epämukavaa tai jopa epäkäytännöllistä.

Psychological Effects
Psykologiset vaikutukset

Psykologiset vaikutukset

Yhtä merkittäviä ovat Peyronien taudin psykologiset vaikutukset. Peniksen muuttunut fyysinen ulkonäkö voi herättää itsetietoisuuden, ahdistuksen ja vähentyneen maskuliinisuuden tunteen. Miehet voivat kamppailla seksuaalisen suorituskykynsä kanssa ja siitä, miten heidän kumppaninsa saattavat kokea tilan. Tämän seurauksena emotionaalinen vaikutus ulottuu makuuhuoneen ulkopuolelle, mikä vaikuttaa yleiseen itsetuntoon ja henkiseen hyvinvointiin.
Yli 40-vuotiaille miehille, jotka saattavat jo kamppailla luonnollisen ikääntymisprosessin ja siihen liittyvien terveysnäkökohtien kanssa, Peyronien taudin psykologiset vaikutukset voivat olla erityisen haastavia. Avoin viestintä terveydenhuollon ammattilaisten, kumppaneiden kanssa ja emotionaalisen tuen hakeminen ovat olennaisia osia tämän tilan psykologisten seurannaisvaikutusten käsittelemisessä.

Peyronien taudin hoito

On olemassa useita hoitovaihtoehtoja , jotka ovat käytettävissä Peyronien taudin tapauksessa miehillä 40 vuoden jälkeen. Jos henkilö pystyy edelleen olemaan yhdynnässä tai hänen kipunsa ei ole vakava, heitä voidaan pyytää odottamaan nähdäkseen, paheneeko tila tai paraneeko se.

Potilasta pyydetään yleensä odottamaan noin 12 kuukautta ennen kuin keskustellaan minkäänlaisista leikkausvaihtoehdoista , koska monissa tapauksissa tila voi parantua ajan myötä. Jos tila on melko vakava, potilaalle voidaan antaa lääkkeitä kipuongelmien hoitamiseksi.

Hoito lääkkeet

Tässä on luettelo FDA: n hyväksymistä Peyronien taudin hoitolääkkeistä:

  • Xiaflex. Xiaflex tai Clostridium hystolyticum on lääke, joka annetaan potilaille, jos heidän peniksessään on yli 30 asteen kaarevuus pystyssä.
  • Tamoksifeeni. Tamoksifeeni on lääke, jota annetaan joskus, koska se voi vähentää kaarevuutta, kipua ja peniksen sisällä olevia kyhmyjä joillekin potilaille.
  • Kollagenaasi. Tämä on entsyymi, joka voi pienentää peniksen plakin kokoa ja joskus poistaa tämän plakin kokonaan.

Injektionesteisiin

Peniksen kaarevuuden vähentämiseksi injektioita annetaan joskus penikseen. Tämä hoito kestää yleensä useita kuukausia. Peniksen sisällä oleva kudos voidaan hajottaa siten, että kaarevuus vähenee.

Peniksen injektioiden onnistumisasteesta on tehty vain pieniä tutkimuksia . Jotkut lääkärit osoittavat, että peniksen ihon rei'itys voi aiheuttaa vaurioita ja tämä saattaa edistää plakin kasvun kehittymistä.

Kirurgia

Jos Peyronien taudista kärsivä henkilö ei pysty sukupuoliyhteyteen, urologi saattaa suositella leikkausvaihtoehtoja. Henkilön on oltava kivuton useita kuukausia ennen kuin kirurgista toimenpidettä harkitaan. Peniksen kaarevuuden on myös lakattava pahenemasta ennen leikkausta.

Peyronien taudin leikkauksia on 3 päätyyppiä:

1. Lyhentäminen

Peniksen puoli, jossa ei ole plakkia, lyhenee. Tämä voi pysäyttää mutkan, kun yksilöllä on erektio. Jos kaarevuus ei ole liian vakava ja miehellä on tarpeeksi pitkä penis, tämä toimenpide voi tapahtua. Peniksen pituus lyhenee, kun leikkaus on valmis.

2. Pidentäminen

Useissa paikoissa arpikudos leikataan ja tämä mahdollistaa sen venymisen uudelleen. Jos lakanat pystyvät venymään riittävällä tavalla, miehellä on suora penis. Osa arpikudoksesta poistetaan yleensä toimenpiteen aikana. Kudos vartetaan penikseen. Tämä toimenpide tehdään yleensä henkilöille, joilla on lyhyempi penis tai joiden kaarevuus on vakavampi. Toisen puolen pidentäminen lisää impotenssin riskiä ja on riskialttiimpi kuin lyhennysmenetelmä.

3. Implantit

Implantit voidaan asettaa penikseen. Jotkut näistä ovat pysyviä ja toiset täytetään pumpputoiminnolla, joka sijaitsisi kivespussin alueella. Pysyvä implantti antaa miehelle peniksen, joka on puolijäykkä, joka on tarpeeksi tuhoutunut, jotta he voivat olla yhdynnässä. Jos he käyttävät pumpun aktivoimaa implanttia, he saavuttavat paremman erektion. Kaarevuuden vähentämiseksi osa arpikudoksesta voidaan poistaa ennen implantaatin asettamista.

Peyronien taudin luonnollinen hoito

Peyronien taudin hoidossa on joitain luonnollisia vaihtoehtoja . Jotkut ihmiset käyttävät tyhjiölaitteita tai he voivat käyttää peniksen vetolaitteen hoitoa plakin vähentämiseksi. Iskuaaltohoitoa käytetään joskus arpikudoksen hajottamiseen.

Peniksen vetolaitteet

Peniksen vetolaitteita pidetään uutena terapeuttisena vaihtoehtona Peyronien taudista kärsiville miehille. Näillä laitteilla on kuitenkin pitkä käyttöhistoria muilla lääketieteen aloilla, mukaan lukien luu, iho, luustolihakset jne.
Peniksen kudoksen jatkuva laajeneminen näillä laitteilla johtaa uuden kollageenikudoksen luomiseen solujen lisääntymisellä ja lopulta kuituplakin pehmenemiseen ja pidentymiseen.
Tätä ajatusta ovat tukeneet viimeaikaiset hyvin suunnitellut kokeelliset tutkimukset.

Peyronien tauti: kotihoito ja elämäntapamuutokset

Lopuksi oireita voidaan vähentää kotihoidoilla ja joillakin muutoksilla henkilön elämäntapaan. Niistä, jotka kärsivät sairaudesta, kannustetaan vähentämään alkoholin kulutusta, Laittomat huumeet ja lopettamaan tupakointi. Potilasta kannustetaan huolehtimaan itsestään oikealla ruokavaliolla ja liikkumaan runsaasti.

Peniksen vetolaitteet: ei-invasiivinen ratkaisu

Peyronien taudin hoidon alalla peniksen vetolaitteet nousevat ei-invasiiviseksi ja potilasystävälliseksi ratkaisuksi, jolla on erityinen lupaus yli 40-vuotiaille miehille, jotka etsivät tehokasta mutta lempeää lähestymistapaa peniksen kaarevuuden käsittelemiseksi. Nämä laitteet toimivat peniksen kudoksen johdonmukaisen, hallitun venytyksen periaatteella, jonka tarkoituksena on korjata epämuodostumat vähitellen ja parantaa peniksen yleistä terveyttä.

Penile Traction Devices: A Non-Invasive Solution
Peniksen vetolaitteet: ei-invasiivinen ratkaisu

Kuinka peniksen vetolaitteet toimivat

Peniksen vetolaitteet koostuvat mukavista valjaista tai tukijärjestelmästä, jota käytetään huomaamattomasti vaatteiden alla. Laite kohdistaa penikseen lempeän ja hallitun voiman, mikä luo venytysvaikutuksen kaarevuudesta vastaavaan arpikudokseen. Tämä hallittu veto stimuloi kehon luonnollista paranemisvastetta, rohkaisee kollageenikuitujen uudelleenmuodostumista ja mahdollisesti vähentää kaarevuutta ajan myötä.

Edut miehille 40 vuoden jälkeen

Yli 40-vuotiaille miehille , jotka käsittelevät Peyronien tautia, peniksen vetolaitteet tarjoavat useita selkeitä etuja. Nämä laitteet ovat ei-invasiivisia, mikä eliminoi leikkausten tai invasiivisten toimenpiteiden tarpeen, joihin voi liittyä suurempia riskejä ja pidempiä toipumisaikoja. Lisäksi niiden huomaamaton luonne mahdollistaa kätevän käytön kodin yksityisyydessä välttäen kliinisiin toimenpiteisiin liittyvän mahdollisen epämukavuuden.

Tieteellinen tuki ja kliiniset tutkimukset

Tieteellinen kirjallisuus ja kliiniset tutkimukset tukevat yhä enemmän peniksen vetolaitteiden tehokkuutta Peyronien taudin hoidossa. Tutkimukset viittaavat siihen, että näiden laitteiden johdonmukainen käyttö voi johtaa merkittäviin parannuksiin peniksen kaarevuudessa, erektiotoiminnassa ja potilaan yleisessä tyytyväisyydessä.

Potilaiden hoitomyöntyvyys ja mukavuus

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat peniksen vetolaitteiden menestykseen, on potilaan hoitomyöntyvyys. Nämä laitteet on suunniteltu mukaviksi ja mukautuviksi yksilöllisiin tarpeisiin, mikä edistää positiivista käyttökokemusta. Kyky sisällyttää tämä hoito päivittäisiin rutiineihin häiritsemättä elämäntapaa parantaa suositellun hoito-ohjelman noudattamista.

Peyronien taudin komplikaatiot

Suurin komplikaatio tästä tilasta on, että mies ei voi olla tyydyttävässä yhdynnässä kivun takia tai heille voi kehittyä erektiohäiriöitä. Stressi ja ahdistus ovat myös kaksi muuta yleistä ongelmaa, joita tapahtuu, kun miehellä on tämä tila.

Complications from Peyronie's disease
Peyronien taudin komplikaatiot
Näiden mahdollisten komplikaatioiden ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää niille, jotka navigoivat tämän tilan monimutkaisuudessa, erityisesti yli 40-vuotiaille miehille, jotka voivat olla alttiimpia tietyille terveysnäkökohdille.

  • Erektiohäiriöt (ED): Peyronien tauti on usein sama kuin erektiohäiriö, jossa peniksen kaarevuus häiritsee erektion saavuttamisen ja ylläpitämisen normaalia mekaniikkaa. Peniksessä kehittyvät kuituplakit voivat estää verenkiertoa, mikä johtaa vaikeuksiin saavuttaa tyydyttävä jäykkyys seksuaaliseen toimintaan.
  • Peniksen kipu ja epämukavuus: Peyronien tautia sairastavat henkilöt kokevat yleensä kipua tai epämukavuutta, erityisesti erektioiden aikana. Arpikudoksen läsnäolo peniksen akselissa voi vaikuttaa vetämisen, venymisen tai suoran kivun tunteisiin, mikä vaikuttaa sekä seksuaaliseen toimintaan että yleiseen elämänlaatuun.
  • Haasteet läheisissä suhteissa: Peyronien taudin fyysiset ja emotionaaliset seuraukset voivat rasittaa läheisiä suhteita. Pariskunnat voivat kamppailla seksuaalisen tyytyväisyyden vaikutuksen kanssa, mikä johtaa viestintähaasteisiin, emotionaaliseen etäisyyteen ja mahdollisen yleisen suhdetyytyväisyyden heikkenemiseen.
  • Psykologinen ahdistus: Peniksen muuttunut ulkonäkö ja seksuaaliseen toimintaan liittyvät haasteet voivat aiheuttaa merkittävää psykologista kärsimystä. Miehet voivat kokea ahdistusta, masennusta tai heikentynyttä itsetuntoa, mikä vahvistaa Peyronien taudin emotionaalista veroa.
  • Suunnittelun vaikeus: Tapauksissa, joissa Peyronien tauti johtaa vakavaan kaarevuuteen, voi olla haasteita onnistuneen yhdynnän saavuttamisessa hedelmöitystä varten. Kaarevuuden aiheuttamat fyysiset esteet voivat vaikuttaa kykyyn sijoittaa siittiöitä optimaaliseen hedelmöityspaikkaan.
  • Vaikutus yleiseen elämänlaatuun: Peyronien tautiin liittyvien komplikaatioiden kumulatiivinen vaikutus voi vaikuttaa merkittävästi yksilön yleiseen elämänlaatuun. Estyneestä seksuaalisesta toiminnasta emotionaaliseen ahdistukseen ja suhteiden rasitukseen tilalla on kauaskantoisia seurauksia, jotka ulottuvat fyysisen maailman ulkopuolelle.
Näiden mahdollisten komplikaatioiden ymmärtäminen korostaa kattavan lähestymistavan merkitystä Peyronien taudin hoidossa. Oikea-aikaisen lääketieteellisen toimenpiteen etsiminen, sopivien hoitovaihtoehtojen tutkiminen ja avoimen viestinnän asettaminen etusijalle terveydenhuollon ammattilaisten kanssa voivat auttaa lieventämään näitä komplikaatioita ja tasoittamaan tietä kohti tyydyttävämpää ja terveellisempää elämää Peyronien tautia sairastaville henkilöille, erityisesti 40-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Yhteenveto

Peyronien tautia voidaan hoitaa ja se on yleisempää yli 40-vuotiailla miehillä. Keskustele terveydenhuollon tarjoajan kanssa, jos kärsit tästä tilasta tai luulet kehittäväsi sitä.

Peyronien tauti, jonka esiintyvyys miesten väestörakenteessa on lisääntynyt 40 vuoden jälkeen, vaatii vivahteikasta lähestymistapaa, joka tunnustaa sekä fyysiset ilmenemismuodot että psykologiset vaikutukset. Sairauden vaikutus seksuaaliseen toimintaan, itsetuntoon ja yleiseen hyvinvointiin edellyttää sen vaikutusten kattavaa ymmärtämistä.

Treatment of Peyronie's disease
Peyronien taudin hoito miehillä 40 vuoden kuluttua
Hoito voi auttaa sinua, jotta voit elää normaalia elämää. Peniksen vetolaitteen hoitoa pidetään parhaana vaihtoehtona Peyronien taudin hoitamiseksi miehillä 40 vuoden jälkeen. Muutamien kliinisten tutkimusten mukaan peniksen vetolaitteen käyttö lisää merkittävästi peniksen pituutta sekä veltossa että pystyssä; ja parantaa merkittävästi peniksen käyristymää useimmilla potilailla lähtötilanteeseen verrattuna.

Tutkimukset vahvistavat myös , että peniksen vetolaite on minimaalisesti invasiivinen menetelmä Peyronien taudin hoitamiseksi, joka voi tuottaa taivutetun peniksen tehokkaan ja pysyvän suoristuksen miehillä 40 vuoden kuluttua tai nuorempana.

Peniksen vetolaitteiden edut ulottuvat pidemmälle kuin niiden kyky käsitellä fyysistä kaarevuutta. Niiden huomaamaton käyttö, mukavuus ja asteittainen korjaus ovat linjassa yli 40-vuotiaiden miesten mieltymysten ja näkökohtien kanssa, jotka saattavat olla varovaisia invasiivisempien toimenpiteiden suhteen.
Tutkimuksissa raportoidut positiiviset kliiniset tulokset korostavat niiden potentiaalia paitsi palauttaa peniksen muoto myös edistää Peyronien taudista kärsivien henkilöiden yleistä hyvinvointia.
Lue lisää peniksen käyristymän korjauksesta 


comments powered by Disqus