Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Peyronien tauti miehillä 40 vuoden jälkeen

Peyronien tauti miehillä jälkeen 40: oireet, syyt ja hoito

Peyronien tauti miehillä jälkeen 40: oireet, syyt ja hoito 

Mikä on Peyronien tauti?

Kaarevuus penis kutsutaan myös Peyronien tauti , joka on edellytys, joka vaikuttaa peniksen ja aiheuttaa sen taivuttaa epänormaali tavalla. Joissakin harvinaisissa tapa uksissa se aiheuttaa erektio häiriöitä , joka on, kun ihminen ei pysty ylläpitämään tai saavuttamaan asianmukaista erektiota. Peyronien taudin syy uskotaan olevan kuitumainen arpi kudos, joka kehittyy peniksen ihon alle.

Peyronien tauti miehillä jälkeen 40

Peyronie's Disease in Men After 40
Peyronien tauti miehillä jälkeen 40
Ehto voi vaikuttaa miehiin riippumatta iästä ne ovat , mutta noin kuusi 100 miestä, jotka ovat vuotiaita 40 ja 70, se on yleisempää. Se on harvinaisempaa miehillä, jotka ovat nuorempia, mutta se voi joskus tapahtua miehillä, jotka ovat heidän 30s. Se ei ole tiedossa, jos asiat ovat todella korkeammat kuin totesi numeroita, koska monet miehet eivät yksinkertaisesti mene nähdä heidän terveyden huollon tarjoaja, kun he ovat tämän edellytyksen vuoksi hämmennystä.
Numerot, jotka kärsivät Peyronien tauti todennäköisesti kasvaa, koska useammat ihmiset aikovat nähdä lääkärinsä seksuaalisista asioista sitten he tekivät aiemmin.

Peyronien tauti vs. normaali kaarevuus

Penis yleensä hillitä luonnollisesti hieman ja tämä on aivan normaalia. Sitä kutsutaan "Normaali kaarevuus". Mitä eroa on Peyronien taudin ja normaalin kaarevuus?

Jos käyrä peniksessä on melko vakava, aiheuttaa kipuatai muita ongelmia, se voisi olla Peyronien taudin kehittyminen. Mies voi olla vaikeuksia yhdynnässä tai voisi kehittyä erektio häiriöt, jos he kärsivät tästä sairaudesta. On
tärkeää nähdä terveyden huollon tarjoaja, jos huomaat epänormaali taivutus tai kipua penis, koska tämä voisi olla osoitus siitä, että olet kehittämässä tätä edellytystä.

Peyronien taudin oireet

Peyronien taudin oireet ja merkit voivat kehittyä hitaasti ajan mittaan. Penis voi taivuttaa hieman aluksi ja sitten tullut voimakkaampi ajan mittaan. Se voi taivuttaa alaspäin, sivuttain, ylöspäin, tai muihin suuntiin riippuen siitä, missä plakkia sijaitsee sisällä penis. Kun penis on pystyssä jossain vaiheessa se voi tulla melko kapea. Kaarevuus voi kehittyä ajan mittaan tai se voi jäädä enimmäkseen sama. Kaikki riippuu tilan laajuudesta.

Symptoms of Peyronie's disease
Peyronien taudin oireet miehillä jälkeen 40
Joitakin yleisiä oireita Peyronien tauti ovat erektio häiriöt, jossa mies ei voi saada erektio tai ylläpitää erektio. Ei voi olla myös plakkia, joka kehittyy alla penis ja tämä tuntuu arpi kudosta. Se voi tuntua litistetty kiinteä tai kovaa ihoa. Tämä voi olla osoitus siitä, että ehto on läsnä penis. Monissa tapa uksissa kipu ei mene pois vähitellen ajan mittaan.
Ehto voi johtaa lyhentäminen penis tai henkilö, joka voi olla kipua, kun he saavuttavat erektion tai niiden orgasmin.

Peyronien taudin syyt

Mikä aiheuttaa Peyronie tauti ei ymmärretä täysin. Se sanoi, että on vaurioita pieniä veri suonia penis. Tämä voi johtua urheilu tapahtumista, yhdynnästä tai onnettomuudesta. Aina kun on vahinko penis soluja, ne saattavat jäädä loukkuun sisällä penis ja tämä johtaa kehittämiseen arpi kudosta. Tämä on kuin mitä tapahtuu, kun saat vakavan leikata tai toisen vamman ja olet jäänyt arpi kudosta iholle jälkeenpäin.

Penis itsessään on putket molemmin puolin, jotka ovat sienen kaltainen ja kutsumme tätä Corpus paisuvaisen. Nämä putket ovat pieniä veri suonia sisällä ja kun mies on seksuaalisesti innoissaan ja ne tulevat engorged verta ja tämä aiheuttaa erektion. Nämä paisuvaisen istua elastinen kudos, joka on Tunica albuginea.

Causes of Peyronie's disease
Syyt Peyronien tauti miehillä jälkeen 40
Kun penis on pystyssä tämä on venytetty ja jos on vahinko penis kudos voi vaurio itua. Ei voisi olla pysyvä arpi kudosta, joka kehittyy ajan mittaan, ja Tämä voi johtaa Peyronien tauti miehillä jälkeen 40.
Kudos voi enää venyttää kunnolla ja tämä johtaa kaarevuus tai taivutus penis. Monet miehet, jotka ovat jonkinlainen penis vahinko ei koskaan kehittää Peyronien tauti, koska se ei tapahdu kussakin tapa uksessa.
Perinnöllinen voi olla merkitystä kunnossa. Jos mies perheessä on ollut kunnossa ennen, niin joku muu voi kehittyä kunnossa. Se on myös taipumus esiintyä vanhemmilla henkilöillä, koska kun joku, joka on vanhempi saa vamman ne todennäköisemmin arpi kuin keho paranee. Jotkut tutkijat osoittavat, että voi olla immuunijärjestelmän häiriö joillakin henkilöillä, joka aiheuttaa kunnossa.

Peyronien taudin hoito

On olemassa useita hoito vaihtoehtoja , jotka ovat saatavilla tapa uksessa Peyronien tauti miehillä jälkeen 40. Jos henkilö on edelleen mahdollisuus saada yhdynnässä tai niiden kipu ei ole vakava, niitä voidaan pyytää odottamaan, jos kunto pahenee tai se paranee.

Potilasta pyydetään yleensä odottamaan noin 12 kuukautta ennen minkäänlaista leikkausta vaihto ehtoja keskustellaan, koska monissa tapa uksissa, kunto voi saada paremmin ajan mittaan. Jos ehto on melko vakava, potilaalle voidaan antaa lääkkeitä käsitellä kipua kysymyksiä.

Hoito lääkitys

Tässä on luettelo FDA-hyväksytty Peyronie n taudin hoito lääkkeitä:

  • Ja Xiaflex. Xiaflex tai Clostridium hystolyticum on lääke, joka annetaan potilaille, jos heillä on enemmän kuin 30 ° kaarevuus niiden penis, kun pystyttää.
  • Tamoksifeeninkanssa. Tamoksifeeni on lääkitys, joka on joskus annetaan, koska se voi vähentää kaarevuus, kipu, ja kokkareita sisällä penis joillekin potilaille.
  • Ja kollagenaasia. Tämä on entsyymi, joka voi pienentää peniksen plakkia ja joskus poistaa tämän plakin kokonaan.

Injektionesteisiin

Vähentää peniksen kaarevuus, injektion esteisiin joskus annetaan osaksi penis. Tämä hoito kestää yleensä useita kuukausia. Peniksen sisällä oleva kudos voidaan jakaa siten, että kaarevuus vähenee.

On vain pieniä tutkimuksia tehty Onnistumis prosentti peniksen injektion esteisiin. Jotkut lääkärit osoittavat, että lävistys ihon penis voi aiheuttaa vaurioita ja tämä saattaisi kannustaa kehittämään plakin kasvua.

Leikkaus

Jos joku kärsii Peyronien tauti ei voi olla yhdynnässä sitten niiden Urologi voi suositella leikkauksen vaihto ehtoja. Henkilö on vapaa kipua useita kuukausia ennen kirurgisen toimenpiteen aiotaan harkita. Kaarevuus niiden penis on myös lopetettava pahenemista ennen leikkausta yritetään.

On 3 päätyyppiä Peyronien tauti leikkaus:

1. lyhentäminen

Puolella penis, joka ei ole plakkia lyhennetään. Tämä voi pysäyttää mutkan, kun yksilö on erektio. Jos kaarevuus ei ole liian ankara ja ihmisellä on tarpeeksi pitkä penis, tämä menettely voi tapahtua. Peniksen pituus lyhenee, kun on leikkaus on päättynyt.

2. pidentäminen

Useissa paikoissa, arpi kudos leikataan ja tämä mahdollistaa sen venyttää uudelleen. Jos levyt pystyvät venyttää riittävän tavalla niin mies on suora penis. Jotkut arpi kudos on yleensä poistettu menettelyn aikana. Kudos on vartettu kiinni penis. Tämä menettely on yleensä tehty henkilöille, jotka ovat lyhyempi penis tai että niiden kaarevuus on vakavampi. Pidentämällä toisella puolella ei lisätä riskiä impotenssi ja on riskialttiampi kuin lyhentäminen menetelmä.

3. implantit

Implantit voidaan lisätä penikseen. Jotkut näistä ovat pysyviä ja muut ovat liioiteltu pumppu-toiminta, joka olisi sijoitettu kives pussin alueella. Pysyvä implantti antaa miehen penis, joka on puoliksi jäykkä, joka on tuhoutunut tarpeeksi, että ne ovat yhdynnässä. Jos he käyttävät pumpun aktivoitu implantti sitten he saavuttavat paremman erektion. Vähentää kaarevuus jotkut arpi kudos voidaan poistaa ennen asettamalla implantin.

Peyronien tauti Natural Treatment

On joitakin luonnollisia vaihto ehtoja , kun se tulee hoitoon Peyronie tauti. Jotkut yksilöt käyttävät tyhjiö laitteita tai ne voivat käyttää peniksen luiston esto laite hoito auttaa vähentämään plakkia. Shock Wave hoito on joskus käytetään auttaa hajottaa arpi kudosta.

Peniksen veto laitteet

Peniksen veto laitteita pidetään uutena terapeuttisena vaihto ehtona Peyronien taudista kärsiville miehille. Kuitenkin, nämä laitteet on pitkä historia käyttää muilla lääke tieteen aloilla, kuten luu-, iho-, luusto lihasten, jne.
Jatkuva laajentaminen kudoksen penis käyttää näitä laitteita johtaa uusien kollageenin kudoksen solujen leviämisen, ja lopulta, että kuitu plakin pehmennys ja laajentaminen.
Tätä ajatusta on tukenut Viimeaikaiset hyvin suunnitellut kokeelliset tutkimukset.

Peyronien tauti Etusivu hoito ja Lifestyle muutokset

Lopuksi, oireet voidaan vähentää Koti hoitoja ja joitakin muutoksia henkilön elämän tapa. Ne, jotka kärsivät kunnossa kannustetaan vähentämään alkoholin, laittomien huumeiden ja lopettaa tupakointi. Potilasta kannustetaan huolehtimaan itsestään asianmukaisen ruoka Valion ja saada runsaasti liikuntaa.

Peyronien taudin komplikaatiot

Tärkein komplikaatio tästä edellytyksestä on, että ihmisellä ei voi olla tyydyttävää yhdyntää kivun takia tai he voisivat kehittyä erektio häiriöön. Stressi ja ahdistus ovat myös kaksi muuta yhteisiä ongelmia, jotka tapahtuvat, kun mies on tämä ehto.

Yhteenveto

Peyronien tautia voidaan hoitaa ja se on yleisempää miehillä yli 40-vuotiaana. Puhu terveyden huollon tarjoaja, jos sinulla on tämä ehto tai luulet, että saatat olla kehittämässä sitä.

Treatment of Peyronie's disease
Peyronien taudin hoito miehillä jälkeen 40
Hoito voi auttaa sinua, jotta voit johtaa normaalia elämää. Peniksen veto laite hoito pidetään paras vaihto ehto hoitoon Peyronien tauti miehillä jälkeen 40. Joidenkin kliinisten tutkimustenmukaan Peniksen veto laitteen käyttö lisää merkittävästi peniksen pituuksia sekä veltto-että pystyttää valtioita; ja aiheuttaa merkittävää parannusta peniksen kaarevuus useimmilla potilailla verrattuna lähtö tilanteeseen.

Tutkimukset vahvistavat myös , että peniksen luiston esto laite on minimaalisesti invasiivisia menetelmä hoitoon Peyronien tauti, joka voi tuottaa tehokasta ja pysyvää suoristus taivutettu penis miehillä jälkeen 40 tai nuorempi.

Lisä tietoja peniksen kaarevuus korjaus 


comments powered by Disqus