Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Aikuisten terveys

Aikuisten terveys

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Aikuisten terveys 

Kun ajattelet aikuisten terveyttä, saatat ajatella erilaisia tapoja pysyä terveenä – käsien pesemistä ja rokotteita syövän ehkäisyyn. Hyvä sinulle! Valinnat, jotka teet joka päivä, menevät pitkälle aikuisten terveyden edistämiseen.

On yhtä tärkeää kiinnittää huomiota oireisiin ja oireisiin. Tietää, mitkä aikuisten terveys varoitus merkit ansaitsevat lääketieteellistä huomiota, selittämätön laihtuminen tai muutoksia suolen tottumukset hengen ahdistus ja äkillinen pään särky.

Tietenkin säännölliset fyysiset kokeet ja aikuisten terveys seulonta testit ovat tärkeä osa ennaltaehkäisevää aikuisten terveyden huoltoa. Tiedä, mitä seulonta testejä tarvitset ja kuinka usein ne tehdään. Varhainen havaitseminen on usein avain onnistuneeseen hoitoon.

Viimeisimmät Health Uutiset

Vinkkejä estää akne aiheuttama liikuntaa

Lähetetty Keski viikko, tammikuu 15, 2020

Ne, jotka lyövät kunto salille uudenvuoden päätös lauselmien perusteella, todennäköisesti hyötyvät eduista, mukaan lukien parantunut yleinen terveys ja mieliala.

Oppilaiden oireet eivät ole luotettavia, jotta ne paljastavat koulu rakennusten ilman laadun

Lähetetty Keski viikko, tammikuu 15, 2020

Koulu rakennuksissa, joissa on sisäilman laatuun liittyviä ongelmia, kuten kosteus vaurioita, lämpö tila ongelmia tai huonoa ilman vaihtoa, oppilaat kokevat hieman enemmän oireita kuin rakennuksissa, joissa olosuhteiden todetaan olevan hyviä asiantuntija-arvion perusteella.

Biomateriaaliin perustuva rokote voi täysin poistaa AML-soluja

Lähetetty tiistai, Tammikuu 14, 2020

Akuutti myelooinen leukemia (AML) on tappava veri syöpä, joka on perä isin luuytimessä ja tappaa suurimman osan uhreista viiden vuoden kuluessa. Kemoterapia on ollut standardin AML-hoito yli 40 vuotta, ja vaikka se usein aiheuttaa syövän siirtyvän remissioon, se harvoin kokonaan eliminoi syöpä soluja, mikä johtaa taudin toistumiseen lähes puolet hoidetuista potilaista.Aikuisten terveys

Akne ja ihon hoito

Vanhenemisen estäminen
comments powered by Disqus