Kotisivun  /   Aikuisten Terveys

Aikuisten Terveys

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Aikuisten Terveys 

Kun ajattelee aikuisten terveyttä, saatat ajatella erilaisia tapoja pysyä terveenä - käsien pesusta ja rokotteita syövän ehkäisyyn. Hyvä sinulle! Valintoja teet joka päivä mennä pitkälle kohti edistää aikuisten terveyttä.

On yhtä tärkeää kiinnittää huomiota merkkejä ja oireita. Tiedä, mitkä aikuisten terveysvaroitusmerkit ansaitsevat lääkärin hoitoa, selittämättömästä laihtuminen tai muutokset suoliston tottumukset hengenahdistusta ja äkillinen päänsärkyä.

Ja tietenkin säännölliset fyysiset kokeet ja aikuisten terveysseulontatestit ovat tärkeä osa ennaltaehkäisevää aikuisten terveydenhuoltoa. Tiedä, mitä seulontatestejä tarvitset ja kuinka usein ne tehdään. Varhainen havaitseminen on usein avain onnistuneeseen hoitoon.

Viimeisimmät Terveys Uutiset

Tutkijat tunnistavat erityisiä mahdollisia terapeuttisia tavoitteita aggressiivinen muoto haimasyövän

Lähetetty tiistai, syyskuu 15, 2020

Ryhmä tutkijoita johti Mayo Clinic ja Translational Genomics Research Institute (TGen), kumppani City of Hope, on yksilöinyt erityisiä mahdollisia terapeuttisia tavoitteita aggressiivisin ja tappava muoto haimasyövän.

IRT-teknologia tarjoaa enemmän vaihtoehtoja kasvojen lämpötilojen arviointiin entistä tarkemman

Lähetetty tiistai, syyskuu 15, 2020

Thermography on ollut kuuma aihe tänä vuonna, koska tarvitaan nopeampaa diagnostiikkaa havaita ja estää leviämisen COVID-19.

Uudessa asiakirjassa käsitellään, miten stafylokokki-aureus-infektioiden ehkäisyä voidaan ehkäistä kriittisesti sairailla imeväisillä

Lähetetty tiistai, syyskuu 15, 2020

Vastasyntyneiden teho-hoitoyksiköt (NICU) olisi tasapainossa ehkäisyssä Staphylococcus aureus infektioiden kriittisesti sairaiden imeväisten kanssa tarve ihon ihokoskettoon vanhempien ja sisarusten mukaan Society for Healthcare Epidemiology of America (SHEA) valkoinen kirja julkaistiin lehdessä Infektiovalvonta & Sairaala epidemiologia.Aikuisten Terveys

Akne ja ihonhoito

Estä ikääntyminen
comments powered by Disqus