Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Aikuisten terveys

Aikuisten terveys

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Aikuisten terveys 

Kun ajattelet aikuisten terveyttä, saatat ajatella erilaisia tapoja pysyä terveenä – käsien pesemistä ja rokotteita syövän ehkäisyyn. Hyvä sinulle! Valinnat, jotka teet joka päivä, menevät pitkälle aikuisten terveyden edistämiseen.

On yhtä tärkeää kiinnittää huomiota oireisiin ja oireisiin. Tietää, mitkä aikuisten terveys varoitus merkit ansaitsevat lääketieteellistä huomiota, selittämätön laihtuminen tai muutoksia suolen tottumukset hengen ahdistus ja äkillinen pään särky.

Tietenkin säännölliset fyysiset kokeet ja aikuisten terveys seulonta testit ovat tärkeä osa ennaltaehkäisevää aikuisten terveyden huoltoa. Tiedä, mitä seulonta testejä tarvitset ja kuinka usein ne tehdään. Varhainen havaitseminen on usein avain onnistuneeseen hoitoon.

Viimeisimmät Health Uutiset

Tutkimus osoittaa, miten tuhka rokko virus aiheuttaa immuunijärjestelmän Amnesia

Lähetetty torstai, Lokakuu 31, 2019

Viimeisen vuosi kymmenen aikana on saatu todisteita siitä, että tuhka rokko rokote suojaa vain kahdella tavalla: sen lisäksi, että se estää tunnetun akuutin sairauden, jossa on läiskiä ja kuumetta, joka usein lähettää lapsia sairaalaan, mutta se näyttää myös suojeltavan muita infektiot pitkällä aika välillä.

Tutkimus tarjoaa ensimmäisen ilmeen Black Box alkion kehityksen

Lähetetty torstai, Lokakuu 31, 2019

Vähän tiedetään molekyyli-ja solu tapahtumista, joita esiintyy varhaisen alkion kehityksen aikana arkki piispan palatsi-lajeissa.

Molecular vartijoita jotka säätelevät kalsiumioneja elintärkeää lihasten terveyttä ja korjausta

Lähetetty torstai, Lokakuu 31, 2019

Kalsium-ionit ovat välttämättömiä, miten lihakset toimivat tehokkaasti, joilla on keskeinen rooli miten ja kun lihakset sopimus, kosketa energia kaupat pitää työ-ja itsensä korjaus vaurioita.Aikuisten terveys

Akne ja ihon hoito

Vanhenemisen estäminen
comments powered by Disqus