Kotisivun  /   Aikuisten terveys

Aikuisten terveys

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Aikuisten terveys 

Kun ajattelet aikuisten terveyttä,saatat ajatella erilaisia tapoja pysyä terveenä - käsienpesusta ja rokotteista syövän ehkäisyyn. Hyvä sinulle! Valinnat teet joka päivä mennä pitkälle kohti edistää aikuisten terveyttä.

On yhtä tärkeää kiinnittää huomiota oireisiin ja oireisiin. Tiedä, mitkä aikuisten terveysvaroitus merkkejä ansaitsevat lääkärin hoitoa, selittämättömästä laihtuminen tai muutokset suolen tottumukset hengenahdistusta ja äkillinen päänsärkyä.

Ja tietenkin säännölliset fyysiset kokeet ja aikuisten terveyden seulontatestit ovat tärkeä osa ennaltaehkäisevää aikuisten terveydenhuoltoa. Tiedä, mitä seulontatestejä tarvitset ja kuinka usein ne tehdään. Varhainen havaitseminen on usein avain onnistuneeseen hoitoon.

Viimeisimmät Terveys Uutiset

Tutkijat insinööri mikrohiukkasia, jotka osoittavat lupaus vastaan elinsiirron hylkäämistä

Lähetetty lauantai 14 maaliskuu 2020

Innoittamana taktiikka syöpäsolujen käyttää kiertää immuunijärjestelmää, University of Pittsburgh tutkijat ovat suunnitelleet pieniä hiukkasia, jotka voivat huijata kehon hyväksyä siirrettyä kudosta kuin oma.

Vaping kemikaali voi tuottaa erittäin myrkyllistä kaasua kuumennettaessa, tutkimus paljastaa

Lähetetty torstai 12 maaliskuu 2020

Kemikaali löytyy joitakin vaping tuotteita voi tuottaa erittäin myrkyllistä kaasua kuumennettaessa, mukaan uuden tutkimuksen RCSI University of Medicine and Health Sciences.

Tutkijat osoittavat kyky kasvattaa ihmisen peräisin verisuonia sika

Lähetetty torstai 12 maaliskuu 2020

Ryhmä tutkijoita University of Minnesota Medical School äskettäin osoittautunut kyky kasvattaa ihmisen peräisin verisuonia sika -- uusi lähestymistapa, joka on mahdollista tarjota rajoittamaton ihmisen alusten elinsiirtotarkoituksiin.Aikuisten terveys

Akne ja ihonhoito

Estä ikääntyminen
comments powered by Disqus