Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Aikuinen terveys

Aikuinen terveys

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Aikuinen terveys 

Kun ajattelet aikuistenterveyttä, saatat miettiä eri tapoja pysyä terveenä — käsienpesulla ja rokotteiden syövän ehkäisyä. Hyvä sinulle! Valintoja teet joka päivä mennä pitkä matka kohti aikuisten terveyden edistämiseen.

On tärkeää kiinnittää huomiota merkkejä ja oireita. Tietää mitä aikuinen terveys varoitusmerkkejä merit lääkäriin, selittämätön laihtuminen tai muutoksia suolen hengenahdistus hengitys ja äkillinen päänsärky.

Ja tietenkin, säännöllinen fyysinen tentit ja aikuinen terveys seulontatestejä ovat tärkeä osa aikuisten terveydenhuolto. Tiedämme, mitä seulontatutkimuksia, tarvitset ja kuinka usein ole niitä tehnyt. Varhainen havaitseminen on usein avain onnistuneen hoidon. 

Arvonlisäverotapahtumat, jotka Terveys Uutiset

Sairaaloissa MRSA nousu liittyvät yhteisen desinfiointiaine

Postitettu keskiviikko 13 maaliskuuta 2019

Uusi tutkimus on todennut mahdollinen yhteys käyttää desinfiointiaineet sairaaloissa ja metisilliiniresistentti Staphylococcus aureus (MRSA) nousu potilaan osastoilla

Käyttämällä robotteja autismi therapy lapsille

Postitettu keskiviikko 13 maaliskuuta 2019

Autististen lasten ei ole tärkeää sosiaali- ja viestintätaidot, ja tyyppi ja vakavuus oireita kokeneet ovat moninaisia. Koska ne ovat niin monenlaisissa yhteyksissä, ilmaista tunteita, on vaikea terapeutit mitata, miten sitoutuneita he ovat hoidon.

Tutkijat kehittää uusi molekyyli, joka pysäyttää etenemisen sydämen vajaatoiminta

Postitettu keskiviikko 13 maaliskuuta 2019

Joukko tutkijoita Brasilia ja Yhdysvallat ovat kehittäneet molekyyli, joka pysäyttää sydämen vajaatoiminnan etenemistä ja parantaa kapasiteettia rasituksessa pumppaa verta.Aikuinen terveys

Akne ja ihonhoito

Estää ikääntyminen
comments powered by Disqus