Kotisivun  /   Aikuisten terveys

Aikuisten terveys

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2021-01-03)
Aikuisten terveys 

Kun ajattelet aikuisten terveyttä,saatat miettiä erilaisia tapoja pysyä terveenä - käsienpesusta ja rokotteista syövän ehkäisyyn. Hyvä sinulle! Joka päivä tekemäsi valinnat edistävät aikuisten terveyttä.

Yhtä tärkeää on kiinnittää huomiota kyltteihin ja oireisiin. Tiedä, mitkä aikuisten terveysvaroitusmerkit ansaitsevat lääkärin hoitoa, selittämättömästä painonpudotuksesta tai suoliston tottumusten muutoksista hengenahdistukseen ja äkilliseen päänsärkyyn.

Ja tietenkin säännölliset fyysiset kokeet ja aikuisten terveysseulontatestit ovat tärkeä osa ennaltaehkäisevää aikuisten terveydenhuoltoa. Tiedä, mitä seulontatestejä tarvitset ja kuinka usein ne tehdään. Varhainen havaitseminen on usein avain onnistuneeseen hoitoon. 

Viimeisimmät Terveysuutiset

Ebola Selviytyjä on saattanut aloittaa viimeisimmän epidemian - 5 vuotta myöhemmin

Julkaistu tiistai, Maaliskuu 16, 2021

Geneettisessä analyysissä havaittiin, että nykyinen Ebolan puhkeaminen Guineassa alkoi todennäköisesti 2014-2016 epidemiasta selviytyneen kanssa, jonka testeihin kätkeytyi uinuva virus.

Useat maat keskeyttävät AstraZeneca-rokotteen käytön

Julkaistu Maanantai, Maaliskuu 15, 2021

Useat maat ovat keskeyttäneet AstraZeneca COVID-19 -rokotteen käytön raporttien vuoksi, joiden mukaan rokote saattaa liittyä verihyytymiin.

Sydänterveyden "rotukuilu" on muuttunut vähän 20 vuodessa

Julkaistu Maanantai, Maaliskuu 15, 2021

Uudet tutkimukset osoittavat, että maaseudulla asuvat mustat amerikkalaiset kuolevat 2-3 kertaa todennäköisemmin diabetekseen ja korkeaan verenpaineeseen kuin valkoiset maaseutulaiset.Aikuisten terveys

Akne ja ihonhoito

Estä erääntyminen
comments powered by Disqus