Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Aikuisten terveys

Aikuisten terveys

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Aikuisten terveys 

Kun ajattelet aikuisten terveyttä, saatat ajatella erilaisia tapoja pysyä terveenä – käsien pesemistä ja rokotteita syövän ehkäisyyn. Hyvä sinulle! Valinnat, jotka teet joka päivä, menevät pitkälle aikuisten terveyden edistämiseen.

On yhtä tärkeää kiinnittää huomiota oireisiin ja oireisiin. Tietää, mitkä aikuisten terveys varoitus merkit ansaitsevat lääketieteellistä huomiota, selittämätön laihtuminen tai muutoksia suolen tottumukset hengen ahdistus ja äkillinen pään särky.

Tietenkin säännölliset fyysiset kokeet ja aikuisten terveys seulonta testit ovat tärkeä osa ennaltaehkäisevää aikuisten terveyden huoltoa. Tiedä, mitä seulonta testejä tarvitset ja kuinka usein ne tehdään. Varhainen havaitseminen on usein avain onnistuneeseen hoitoon.

Viimeisimmät Health Uutiset

Asiantuntijat keskustelevat 5G-terveys riskeistä, kun verkko kytkeytyy

Lähetetty maanantai, heinäkuu 15, 2019

Koska 5G-Mobiiliverkko käynnistyy joissakin Yhdistyneen kuningas kunnan kaupungeissa, asiantuntijat keskustelevat siitä, onko olemassa luotettavia todisteita, jotka viittaavat siihen, että ihmiset ovat huolissaan.

Tutkimus valat valoa auringon aiheuttama DNA vahinko ja korjaus

Lähetetty maanantai, heinäkuu 15, 2019

On tunnettu tosiasia, että auringon Ultra violetti säteet voivat vahingoittaa ihoa. Nyt uusi tutkimus tekee valoa siitä, mitä tapahtuu, kun DNA-vaurioita ilmenee, ja miten keho aloittaa korjauksen.

Veravas lanseeraa kehittyneitä ratkaisuja diagnostisten testien biotiini häiriöiden ratkaisemiseksi

Lähetetty perjantai, Heinäkuu 12, 2019

Kehittyvä diagnostinen yritys veravas, Inc. käynnisti tuote valikoiman, joka voi parantaa nykyisten diagnostisten testi tulosten tarkkuutta auttamalla laboratorio-ammattilaisia havaitsemaan ja hallitsemaan biotiini häiriöitä potilas näytteissä, joissa on ja VeraPrep biotiini.Aikuisten terveys

Akne ja ihon hoito

Estä ikääntyminen
comments powered by Disqus