Kotisivun  /   Aikuisten terveys

Aikuisten terveys

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2021-01-03)
Aikuisten terveys 

Kun ajattelet aikuisten terveyttä,saatat miettiä erilaisia tapoja pysyä terveenä - käsienpesusta ja rokotteista syövän ehkäisyyn. Hyvä sinulle! Joka päivä tekemäsi valinnat edistävät aikuisten terveyttä.

Yhtä tärkeää on kiinnittää huomiota kyltteihin ja oireisiin. Tiedä, mitkä aikuisten terveysvaroitusmerkit ansaitsevat lääkärin hoitoa, selittämättömästä painonpudotuksesta tai suoliston tottumusten muutoksista hengenahdistukseen ja äkilliseen päänsärkyyn.

Ja tietenkin säännölliset fyysiset kokeet ja aikuisten terveysseulontatestit ovat tärkeä osa ennaltaehkäisevää aikuisten terveydenhuoltoa. Tiedä, mitä seulontatestejä tarvitset ja kuinka usein ne tehdään. Varhainen havaitseminen on usein avain onnistuneeseen hoitoon. 

Viimeisimmät Terveysuutiset

Covid-rokotukset hitaimpia pahiten kärsineissä valtioissa

Julkaistu Keskiviikko, Tammikuu 13, 2021

Yhdysvaltain hallituksen kilpajuoksu pandemian voittamiseksi rokotteilla - nimeltään Operaatio Poimunopeus - on hiipunut viimeisessä vaiheessaan: kipeästi kaivatut annokset yleisölle.

Tutkimus: Korkeakoulukampukset ovat COVID:n "superpesijiä"

Julkaistu Keskiviikko, Tammikuu 13, 2021

Joillakin kampuksilla joka 5. Neljässä koulussa oli yli 5 000 tapausta.

"Mikrobiomit" voivat vaikuttaa COVID-19:n vakavuuteen

Julkaistu Keskiviikko, Tammikuu 13, 2021

Mikrobiomin epätasapaino voi aiheuttaa jatkuvia tulehdusoireita, joita kutsutaan usein "pitkän matkan" COVID:ksi, tutkijat lisäsivät.Aikuisten terveys

Akne ja ihonhoito

Estä erääntyminen
comments powered by Disqus