Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Aikuisten terveys

Aikuisten terveys

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Aikuisten terveys 

Kun ajattelet aikuisten terveyttä, saatat ajatella erilaisia tapoja pysyä terveenä – käsien pesemistä ja rokotteita syövän ehkäisyyn. Hyvä sinulle! Valinnat, jotka teet joka päivä, menevät pitkälle aikuisten terveyden edistämiseen.

On yhtä tärkeää kiinnittää huomiota oireisiin ja oireisiin. Tietää, mitkä aikuisten terveys varoitus merkit ansaitsevat lääketieteellistä huomiota, selittämätön laihtuminen tai muutoksia suolen tottumukset hengen ahdistus ja äkillinen pään särky.

Tietenkin säännölliset fyysiset kokeet ja aikuisten terveys seulonta testit ovat tärkeä osa ennaltaehkäisevää aikuisten terveyden huoltoa. Tiedä, mitä seulonta testejä tarvitset ja kuinka usein ne tehdään. Varhainen havaitseminen on usein avain onnistuneeseen hoitoon.

Viimeisimmät Health Uutiset

Keuhko syövän erityispiirteet voivat olla keskeisiä yksilöllisissä terapioissa

Lähetetty perjantai, 13 syyskuu 2019

Melbournen tutkijat ovat huomanneet, että avain yksilöllisiä hoitoja joillekin keuhko syöpä voi olla keskittyä niiden eroja, ei niiden yhtäläisyyksiä.

B-soluilla voi olla tärkeä rooli melanooman immunoterapiassa

Lähetetty perjantai, 13 syyskuu 2019

EMBL:N European Bioinformatics Instituten tutkijat ja Wienin lääketieteellinen yliopisto ovat löytäneet todisteita siitä, että B-soluilla saattaa olla tärkeä rooli melanooman immunoterapiassa.

SkinVision algoritmi havaitsee 95% ihosyöpä , tutkimus toteaa

Lähetetty perjantai, 13 syyskuu 2019

Erasmus University Medical Centerin (Erasmus MC) parissa työskentelevissä Alanko maissa työskentelevien tutkijoiden kansainvälinen ryhmä on todennut, että SkinVision – ensimmäinen laajoihin kliinisiin tutkimuksiin perustuva ihosyöpä sovellus – on herkkyys 95,1 %, kun havaitaan yleisimpiä ihosyöpä muotoja.Aikuisten terveys

Akne ja ihon hoito

Vanhenemisen estäminen
comments powered by Disqus