Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Male Health

Aikuisten miesten terveys

Aikuisten miesten terveys Tiedätkö alkuun mies terveys uhkia? Luettelo on yllättävän lyhyt – mukaan lukien sydän sairaudet, syöpä ja seksuaaliset toiminta häiriöt. Onneksi useimmat miesten terveys uhat ovat suurelta osin ehkäistävissä. Tee terveellisiä elämän tapa valintoja, kuten syö terveellistä ruoka valiota ja myös liikuntaa päivittäisessä rutiinissa.

On myös tärkeää hallita riskialtista käyttäytymistä, kuten juominen liikaa ja harjoittaa rento suku puoli. Tietenkin on järkeviä varotoimia, kuten turva tikkaiden käyttö ja turvavyö.

Kun saat ikääntyneitä, aikuisten miespuoliset terveydelliset huolen aihenne muuttuvat todennäköisesti. Voisiko oluen suolisto johtaa terveys ongelmiin? Onko mies vaihde vuodet myytti vai todellinen miesten terveys ongelma? Voisiko testosteroni hoito auttaa sinua tuntemaan nuori uudelleen? Hanki vasta uksia näihin ja muihin miesten terveys kysymyksiin.

Viimeisimmät Health Uutiset

Tutkimuksessa ehdotetaan keskimääräistä ruumiin lämpötilaa

Lähetetty tiistai, Tammikuu 14, 2020

Vuosi kymmenten ajan ihmiset ovat katsoneet, että keskimääräinen ihmis kehon lämpö tila on 98,6 F, tai 37 celsiusastetta. Uusi tutkimus julkaistiin tammi kuussa 7, 2020, lehdessä Elifeosoittavat, että tämä ei ehkä enää ole normi – ja tutkijat ehdottavat syytä niiden havaitun pudotaan Keski lämpötilassa.

"Kuivan tammi kuun" terveys hyödyt

Lähetetty tiistai, Tammikuu 14, 2020

Uusi vuosi tarkoittaa usein luetteloa muutos päätöksistä, kuten pidättäytymistä alkoholin juomista, tupakoinnin pysäyttämisestä tai terveellisemmän elämän tavan elämistä. Yhden "kuiva tammi kuuta" on tullut äärimmäisen suosittu, koska se motivoi ihmisiä pidättäytymään alkoholin juomista 30 päivää, ainakin.

Ruoka vaikuttaa selektiivisesti suoliston mikrobien löytämi-

Lähetetty maanantai, tammikuu 13, 2020

Ruoka voisi olla rooli muodostumista mikrobi kasviston sisällä ihmisen suolistossa. Tämä on osoitettu kerta toisensa jälkeen useissa tutkimuksissa ja tutkimuksessa.Male Health

Erektio-funktio

Sperma ja siemen syöksy

Peniksen kaarevuus
comments powered by Disqus