Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Male Health

Aikuisten miesten terveys

Aikuisten miesten terveys Tiedätkö alkuun mies terveys uhkia? Luettelo on yllättävän lyhyt – mukaan lukien sydän sairaudet, syöpä ja seksuaaliset toiminta häiriöt. Onneksi useimmat miesten terveys uhat ovat suurelta osin ehkäistävissä. Tee terveellisiä elämän tapa valintoja, kuten syö terveellistä ruoka valiota ja myös liikuntaa päivittäisessä rutiinissa.

On myös tärkeää hallita riskialtista käyttäytymistä, kuten juominen liikaa ja harjoittaa rento suku puoli. Tietenkin on järkeviä varotoimia, kuten turva tikkaiden käyttö ja turvavyö.

Kun saat ikääntyneitä, aikuisten miespuoliset terveydelliset huolen aihenne muuttuvat todennäköisesti. Voisiko oluen suolisto johtaa terveys ongelmiin? Onko mies vaihde vuodet myytti vai todellinen miesten terveys ongelma? Voisiko testosteroni hoito auttaa sinua tuntemaan nuori uudelleen? Hanki vasta uksia näihin ja muihin miesten terveys kysymyksiin.

Viimeisimmät Health Uutiset

Viestintä avain avoimissa suhteissa

Lähetetty Keski viikko, Lokakuu 30, 2019

Onko avoin suhde todella järkevää, on nykypäivän kuuma kysymys, se näyttää, päätellen raportista Journal of Sex Research ryhmä tutkijoiden yliopiston Rochester. Ainoa vastaus oli, että se riippuu – ei ole yllättävää, kuinka hyvin "kumppanit" tällaisessa suhteessa tunsivat toistensa aikomukset ja olivat kunnossa heidän kanssaan.

Usean keskuksen rekisterin kokeilu testit käyttävät PSMA Tracer eturauhassyövän varhaiseen havaitsemiseen

Lähetetty Keski viikko, Lokakuu 30, 2019

Johti tutkijat Lawson Health Research Institute, Multi-Centre-rekisterin kokeilu versio Testaa uuden kuvantamisen Tracer, nimeltään PSMA Tracer, varhainen havaitseminen toistuva eturauhassyöpä. Rekisteri antaa potilaille pääsyn uudentyyppisiin kuvantamisiin ja arvioi potilaan hoidon vaikutusta.

Tutkijat saavat $1 600 000 apurahan tutkimukseen, joka vaikuttaa ftalaatin altistukseen urosten hedelmällisyyteen

Lähetetty Keski viikko, Lokakuu 30, 2019

Monialainen tiimi tutkijoita, johti yliopiston Massachusetts Amherst ympäristö epigeneticist Richard Pilsner, käyttää kolmivuotinen, $1 600 000 Grant National Institute of Environmental Health Sciences laajentaa tutkimusta osaksi ftalaattialtistuksen vaikutusta urosten hedelmällisyyteen.Male Health

Erektio-funktio

Sperma ja siemen syöksy

Peniksen kaarevuus
comments powered by Disqus