Kotisivun  /   Mies Terveys

Aikuinen Mies Terveys

Aikuinen Mies Terveys Tiedätkö miesten terveysuhat? Luettelo on yllättävän lyhyt - mukaan lukien sydänsairaus, syöpä ja seksuaalinen toimintahäiriöt. Onneksi useimmat miesten terveysuhat ovat suurelta osin ehkäistävissä. Tee terveellisiä elämäntapoja valintoja, kuten syö terveellistä ruokavaliota ja myös liikuntaa päivittäistä rutiinia.

On myös tärkeää hallita riskialtista käyttäytymistä,kuten juominen liikaa ja harjoittaa rentoa seksiä. Tietenkin terveen järjen varotoimet - kuten käyttämällä turvatikkaat ja yllään turvavyön - laskea myös.

Kun vanhenet, aikuisten miesten terveysongelmat todennäköisesti muuttuvat. Voisiko oluen suolenen aiheuttaa terveysongelmia? Onko mies vaihdevuodet myytti tai todellinen miesten terveysongelma? Voisiko testosteronihoito auttaa sinua tuntemaan itsesi nuoreksi uudelleen? Hanki vastauksia näihin ja muiden miesten terveyskysymyksiin.

Viimeisimmät Terveys Uutiset

Uusi nanolääketiede on tehokas ja vähemmän aggressiivinen kuin tavanomainen eturauhassyöpähoito

Lähetetty tiistai, syyskuu 15, 2020

Eturauhassyöpä on yleisin syöpä eurooppalaisten miesten keskuudessa; sen esiintyvyys ylittää 100 tapausta 100 000:ta ihmistä kohti.

Makuaistin menetys COVID-19:ssä vaihtelee suuresti maantieteellisen alueen mukaan

Lähetetty tiistai, syyskuu 15, 2020

Vaikka COVID-19 pandemia leviää eri puolilla maailmaa, tutkijat yrittävät edelleen määritellä tyypillisiä merkkejä ja oireita, jotka ovat hyödyllisiä taudin diagnosoinnissa. Tämä on olennaista tietoa auttaa sisältämään vakavia akuutti hengitysteiden oireyhtymä coronavirus 2 (SARS-CoV-2) siirto. Varsinkin kun se tulee diagnosointiin oireenmukaista tai lieviä tapauksia COVID-19, tällainen tutkimus voisi pitää avain tunnistaa enemmän ihmisiä ja estää virusten leviämistä.

Metsäpaloista aiheutuva savu voi lisätä COVID-19-riskiä

Lähetetty tiistai, syyskuu 15, 2020

Palomiesten hengittämien savu lisää uuden koronaviruksen riskiä, ja sillä voi olla hengenvaarallisia vaikutuksia. Lisäksi taistelu valtava tulipalot voivat tehdä infektioiden torjuntatoimenpiteitä, kuten käsien pesu ja sosiaalinen etääntyminen, haastava suorittaa.Mies Terveys

Erektio-funktio

Siittiöiden ja siemensyöksy

Peniksen kaarevuus
comments powered by Disqus