Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Mies terveys

Aikuisten miesten terveys

Aikuisten miesten terveys Tiedätkö alkuun mies terveys uhkia? Luettelo on yllättävän lyhyt – mukaan lukien sydän sairaudet, syöpä ja seksuaaliset toiminta häiriöt. Onneksi useimmat miesten terveys uhat ovat suurelta osin ehkäistävissä. Tee terveellisiä elämän tapa valintoja, kuten syö terveellistä ruoka valiota ja myös liikuntaa päivittäisessä rutiinissa.

On myös tärkeää hallita riskialtista käyttäytymistä, kuten juominen liikaa ja harjoittaa rento suku puoli. Tietenkin on järkeviä varotoimia, kuten turva tikkaiden käyttö ja turvavyö.

Kun saat ikääntyneitä, aikuisten miespuoliset terveydelliset huolen aihenne muuttuvat todennäköisesti. Voisiko oluen suolisto johtaa terveys ongelmiin? Onko mies vaihde vuodet myytti vai todellinen miesten terveys ongelma? Voisiko testosteroni hoito auttaa sinua tuntemaan nuori uudelleen? Hanki vasta uksia näihin ja muihin miesten terveys kysymyksiin.

Viimeisimmät Health Uutiset

Äiti vaatii proteiinin ravistelua asetuksen jälkeen tytär kuolee

Lähetetty maanantai, heinäkuu 15, 2019

Äiti kehottaa terveyden huollon teollisuutta sääntelemään proteiini jauheen ja lisä ravinteiden myyntiä sen jälkeen, kun hänen tyttärensä kuoli 2017: lla proteiini-raskaan ruoka Valion vuoksi.

Terveiden elämän tapojen vähentää dementia riski huolimatta geneettinen alttius

Lähetetty maanantai, heinäkuu 15, 2019

Ottaa terveellistä elämän tapaa ei vain auttaa sinua laihtua, mutta se voi myös kompensoida geneettisen riskin kehittymässä dementia, uusi tutkimus julkaistiin JAMA löydetty.

Geneettinen vaikutus distractibility auttaa selittämään viivyttely

Lähetetty maanantai, heinäkuu 15, 2019

Eikö olisi mukavaa syyttää geenejä viivyttely? Nyt, käyttämällä yhdessä kysely lomakkeiden ja geneettisen testauksen, saksalaiset tutkijat ovat löytäneet, että lisääntyvä dopamiini aivoissa, naiset taipumus osoittaa suurempaa taipumuksia viivyttely.Mies terveys

Erektio-funktio

Sperma ja siemen syöksy

Peniksen kaarevuus
comments powered by Disqus