Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Male Health

Aikuisten miesten terveys

Aikuisten miesten terveys Tiedätkö alkuun mies terveys uhkia? Luettelo on yllättävän lyhyt – mukaan lukien sydän sairaudet, syöpä ja seksuaaliset toiminta häiriöt. Onneksi useimmat miesten terveys uhat ovat suurelta osin ehkäistävissä. Tee terveellisiä elämän tapa valintoja, kuten syö terveellistä ruoka valiota ja myös liikuntaa päivittäisessä rutiinissa.

On myös tärkeää hallita riskialtista käyttäytymistä, kuten juominen liikaa ja harjoittaa rento suku puoli. Tietenkin on järkeviä varotoimia, kuten turva tikkaiden käyttö ja turvavyö.

Kun saat ikääntyneitä, aikuisten miespuoliset terveydelliset huolen aihenne muuttuvat todennäköisesti. Voisiko oluen suolisto johtaa terveys ongelmiin? Onko mies vaihde vuodet myytti vai todellinen miesten terveys ongelma? Voisiko testosteroni hoito auttaa sinua tuntemaan nuori uudelleen? Hanki vasta uksia näihin ja muihin miesten terveys kysymyksiin.

Viimeisimmät Health Uutiset

Parkinsonin potilaat hyötyvät "gamified" koti liikunasta

Lähetetty perjantai, 13 syyskuu 2019

Liikunta on aina vaikea ylläpitää yli lyhyen ajan, useimmissa tapa uksissa. Tämä on vielä enemmän totta, jos olet jo sairas tai kipua, tai löytää liikkeet vaikeaa, kuten Parkinsonin tauti.

Kasvipohjainen ruoka Valio voi parantaa nivel reuman

Lähetetty perjantai, 13 syyskuu 2019

Viimeisimmän tarkastelun mukaan kasvipohjaisen ruoka Valion hyväksyminen voi hyvinkin lievittää nivelten turvotusta ja nivel reuman kipua (RA).

Tutkijat kehittävät uuden Biosensor eturauhassyövän toistumisen havaitsemiseksi

Lähetetty torstai, syyskuu 12, 2019

Joukkue tutkijoiden yliopiston Houston ja University of Pennsylvania työskentelevät tuoda uuden Biosensor havaitsemiseksi toistumisen eturauhassyövän lääkärin toimistoon.Male Health

Erektio-funktio

Sperma ja siemen syöksy

Peniksen kaarevuus
comments powered by Disqus