Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Mies terveys

Aikuinen mies terveys

Aikuinen mies terveys Tiedätkö ylin mies terveys uhka? Luettelo on yllättävän lyhyt — kuten sydänsairaudet, syöpä ja seksuaalisen toimintahäiriöitä. Onneksi useimmat miehet terveysuhkien ovat suurelta osin ehkäistävissä. Tehdä terveellisiä elämäntapavalintoja, kuten syöminen terveellistä ruokavaliota ja liikunnan sisällyttäminen päivittäistä rutiinia.

On myös tärkeää hallita riskikäyttäytymistä, kuten juot liikaa ja rento sukupuolisuhteita. Tietenkin järkeviä varotoimia, kuten turvallisuus tikkaat ja turvavyötä — laskea kanssa.

Saat vanhempi, aikuinen mies terveysnäkökohdat ovat todennäköisesti muutu. Voi kaljamaha aiheuttaa terveysongelmia? Onko Mies vaihdevuodet myytti vai tosi miesten terveyteen liittyvä kysymys? Voisi testosteroni hoito auttaa voit tuntea nuorten uudelleen? Vastauksia näihin ja muiden miesten terveyden kysymyksiin. 

Arvonlisäverotapahtumat, jotka Terveys Uutiset

Eturauhasen syövän hoidon läpimurto

Postitettu keskiviikko 13 maaliskuuta 2019

Tutkijat ovat kehittäneet menetelmän, jonka tuhannet miesten eturauhasen syöpä voisi valita oman hoito.

Uusi riski malli ennustaa-Metastasoitunut Eturauhassyöpä potilaiden selviytymiseen

Postitettu keskiviikko 13 maaliskuuta 2019

Uusi riski malli, helpon web-käyttöliittymän ennustaa-Metastasoitunut Eturauhassyöpä potilaiden selviytymiseen sekä eri hoitomuodot vaikutus selviytymisen.

Tehokas hampaiden harjaus yhdistettynä hyvä suuhygienia voi estää Erektiohäiriöt

Postitettu tiistai 12 maaliskuu 2019

Miehet, jotka kärsivät parodontiitti, sairaus, ominaista tulehdus kumit ja vauriot rakenteisiin, jotka ympäröivät ja tukevat hampaat, ovat suurempi riski kokea erektiohäiriöt.Mies terveys

Erektiota

Siittiöiden ja siemensyöksy
comments powered by Disqus