Kotisivun  /   Mies Terveys

Aikuisten Mies Terveys

Aikuisten Mies Terveys Tiedätkö miesten male health parhaat terveysuhat? Luettelo on yllättävän lyhyt - mukaan lukien sydänsairaus, syöpä ja seksuaaliset toimintahäiriöt. Onneksi useimmat miesten terveysuhat ovat suurelta osin ehkäistävissä. Tee terveellisiä elämäntapoja valintoja, kuten syö terveellistä ruokavaliota ja myös liikuntaa päivittäistä rutiinia.

On myös tärkeää hallita riskialtista käyttäytymistä,kuten juominen liikaa ja harjoittaa rentoa seksiä. Tietenkin terveen järjen varotoimet - kuten käyttämällä turvatikkaat ja yllään turvavyö - myös laskea, myös laskea, myös.

Kun vanhenet, aikuiset miespuoliset terveysongelmat todennäköisesti muuttuvat. Voisiko olutsuoli aiheuttaa terveysongelmia? Onko mies vaihdevuodet myytti tai todellinen miesten terveyskysymys? Voisiko testosteroni hoito auttaa sinua tuntemaan itsesi nuoreksi uudelleen? Hanki vastauksia näihin ja muiden miesten terveyteen liittyviin kysymyksiin.

Viimeisimmät Terveys Uutiset

Alkoholistit Nimetön paras tapa pidättäytyä äänestämästä

Lähetetty torstai 12 maaliskuu 2020

Tutkijat Stanfordschool of Medicine ovat havainneet, että käyttämällä apua tukiryhmän kuten Alkoholistit Nimetön voisi olla paras mahdollinen tapa niille, joilla alkoholiriippuvuus pidättäytyä. Tämä havainto tuli tarkastelu artikkeli nimeltään "Alkoholistit Nimetön ja muut 12-vaiheohjelmia alkoholin käyttöhäiriö", julkaistiin Cochrane Database of Systematic Review.

Terveet elämäntavat pidempään pitää taudin loitolla

Lähetetty torstai 12 maaliskuu 2020

Tutkijat Boston University School of Medicine on kiistattomasti todennut, että lisääntynyt aika johtaa terveellistä elämäntapaa keski-iän aikana voi pitää tiettyjä sairauksia loitolla ja edistää hyvää sydän terveyttä.

Liikunta toimii eturauhassyövän sairastuneille hoidon alussa

Lähetetty torstai 12 maaliskuu 2020

James Cook yliopiston tutkija sanoo tutkijat ovat havainneet, että liikunta voi olla hyötyä potilaille, koska he aloittavat hoidon eturauhassyövän.Mies Terveys

Erektiokyky

Siittiöiden ja siemensyöksy

Peniksen kaarevuus
comments powered by Disqus