Kotisivun  /   Painonhallinta

Painonhallinta

Painonhallinta Painonhallintasi on tasapainoilua, ja kalorit ovat osa tätä yhtälöä. Villitysruokavaliot voivat luvata sinulle, että hiilihydraattien laskeminen tai greippivuoren syöminen saa kilot putoamaan. Mutta kun on kyse painonpudotuksesta, kalorit ratkaisevat. Painonpudotus tarkoittaa sitä, että poltat enemmän kaloreita, joita otat. Voit tehdä sen vähentämällä ylimääräisiä kaloreita ruoasta ja juomista ja lisäämällä liikunnan kautta poltettuja kaloreita.

Kun ymmärrät tämän yhtälön, olet valmis asettamaan painonpudotustavoitteesi ja tekemään suunnitelman niiden saavuttamiseksi. Muista, että sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Keskustele lääkärin, perheen ja ystävien kanssa saadaksesi tukea. Suunnittele myös älykkäästi: Ennakoi, miten käsittelet tilanteita, jotka haastavat päättäväisyytesi ja väistämättömät pienet takaiskut.

Jos sinulla on vakavia terveysongelmia painosi vuoksi, lääkärisi voi ehdottaa painonpudotusleikkausta tai lääkkeitä sinulle. Tässä tapauksessa sinun ja lääkärisi on keskusteltava perusteellisesti mahdollisista eduista ja mahdollisista riskeistä. 

Painonhallinta
comments powered by Disqus