Kotisivun  /   Painonhallinta

Painonhallinta

Painonhallinta Painonhallintasi on tasapainottelua, ja kalorit ovat osa sitä yhtälöä. Haalistuneet ruokavaliot voivat luvata sinulle, että hiilihydraattien laskeminen tai greippivuoren syöminen saa kilot putoamaan. Mutta kun kyse on laihtumisesta, kalorit lasketaan. Laihtuminen johtuu siitä, että poltat enemmän kaloreita, jotka otat. Voit tehdä sen vähentämällä ylimääräisiä kaloreita ruoasta ja juomista ja lisäämällä liikunnan kautta poltettuja kaloreita.

Kun ymmärrät tämän yhtälön, olet valmis asettamaan painonpudotustavoitteesi ja tekemään suunnitelman niiden saavuttamiseksi. Muista, ettei sinun tarvitse tehdä sitä yksin. Keskustele lääkärisi, perheesi ja ystäviesi kanssa tukeaksesi. Suunnittele myös fiksusti: Ennakoi, miten käsittelet tilanteita, jotka haastavat päättäväisyytesi ja väistämättömät pienet takaiskut.

Jos sinulla on vakavia terveysongelmia painosi vuoksi, lääkärisi voi ehdottaa painonpudotusleikkausta tai lääkkeitä sinulle. Tässä tapauksessa sinun ja lääkärisi on keskusteltava perusteellisesti mahdollisista hyödyistä ja mahdollisista riskeistä. 

Viimeisimmät Terveysuutiset

Covid-rokotukset hitaimpia pahiten kärsineissä valtioissa

Julkaistu Keskiviikko, Tammikuu 13, 2021

Yhdysvaltain hallituksen kilpajuoksu pandemian voittamiseksi rokotteilla - nimeltään Operaatio Poimunopeus - on hiipunut viimeisessä vaiheessaan: kipeästi kaivatut annokset yleisölle.

Tutkimus: Korkeakoulukampukset ovat COVID:n "superpesijiä"

Julkaistu Keskiviikko, Tammikuu 13, 2021

Joillakin kampuksilla joka 5. Neljässä koulussa oli yli 5 000 tapausta.

"Mikrobiomit" voivat vaikuttaa COVID-19:n vakavuuteen

Julkaistu Keskiviikko, Tammikuu 13, 2021

Mikrobiomin epätasapaino voi aiheuttaa jatkuvia tulehdusoireita, joita kutsutaan usein "pitkän matkan" COVID:ksi, tutkijat lisäsivät.Painonhallinta
comments powered by Disqus