Kotisivun  /   Painonhallinta

Painonhallinta

Painonhallinta Painonhallintasi on tasapainottelua, ja kalorit ovat osa sitä yhtälöä. Haalistuneet ruokavaliot voivat luvata sinulle, että hiilihydraattien laskeminen tai greippivuoren syöminen saa kilot putoamaan. Mutta kun kyse on laihtumisesta, kalorit lasketaan. Laihtuminen johtuu siitä, että poltat enemmän kaloreita, jotka otat. Voit tehdä sen vähentämällä ylimääräisiä kaloreita ruoasta ja juomista ja lisäämällä liikunnan kautta poltettuja kaloreita.

Kun ymmärrät tämän yhtälön, olet valmis asettamaan painonpudotustavoitteesi ja tekemään suunnitelman niiden saavuttamiseksi. Muista, ettei sinun tarvitse tehdä sitä yksin. Keskustele lääkärisi, perheesi ja ystäviesi kanssa tukeaksesi. Suunnittele myös fiksusti: Ennakoi, miten käsittelet tilanteita, jotka haastavat päättäväisyytesi ja väistämättömät pienet takaiskut.

Jos sinulla on vakavia terveysongelmia painosi vuoksi, lääkärisi voi ehdottaa painonpudotusleikkausta tai lääkkeitä sinulle. Tässä tapauksessa sinun ja lääkärisi on keskusteltava perusteellisesti mahdollisista hyödyistä ja mahdollisista riskeistä. 

Viimeisimmät Terveysuutiset

Ebola Selviytyjä on saattanut aloittaa viimeisimmän epidemian - 5 vuotta myöhemmin

Julkaistu tiistai, Maaliskuu 16, 2021

Geneettisessä analyysissä havaittiin, että nykyinen Ebolan puhkeaminen Guineassa alkoi todennäköisesti 2014-2016 epidemiasta selviytyneen kanssa, jonka testeihin kätkeytyi uinuva virus.

Useat maat keskeyttävät AstraZeneca-rokotteen käytön

Julkaistu Maanantai, Maaliskuu 15, 2021

Useat maat ovat keskeyttäneet AstraZeneca COVID-19 -rokotteen käytön raporttien vuoksi, joiden mukaan rokote saattaa liittyä verihyytymiin.

Sydänterveyden "rotukuilu" on muuttunut vähän 20 vuodessa

Julkaistu Maanantai, Maaliskuu 15, 2021

Uudet tutkimukset osoittavat, että maaseudulla asuvat mustat amerikkalaiset kuolevat 2-3 kertaa todennäköisemmin diabetekseen ja korkeaan verenpaineeseen kuin valkoiset maaseutulaiset.Painonhallinta
comments powered by Disqus