Kotisivun  /   Painonhallinta

Painonhallinta

Painonhallinta Painonhallinta on tasapainottava teko, ja kalorit ovat osa tätä yhtälöä. Villitys ruokavalio voi luvata, että laskemalla hiilihydraatteja tai syömällä vuori greippi tekee kiloa pudota pois. Mutta kun se tulee laihtuminen, se kaloreita, jotka lasketaan. Laihtuminen tulee alas polttaminen enemmän kaloreita, että otat. Voit tehdä sen vähentämällä ylimääräisiä kaloreita elintarvikkeista ja juomista ja lisäämällä liikunnan kautta kulutettuja kaloreita.

Kun ymmärrät tämän yhtälön, olet valmis asettamaan laihtuminen tavoitteet ja tehdä suunnitelma niiden saavuttamiseksi. Muista, ettei sinun tarvitse tehdä sitä yksin. Keskustele lääkärin, perheen ja ystävien tukea. Suunnittele myös älykkäästi: Ennakoi, miten käsittelet tilanteita, jotka haastavat ratkeasi ja väistämättömät pienet takaiskut.

Jos sinulla on vakavia terveysongelmia, koska paino, lääkäri voi ehdottaa laihtuminen leikkaus tai lääkkeitä sinulle. Tässä tapauksessa sinun ja lääkärisi on keskusteltava perusteellisesti mahdollisista hyödyistä ja mahdollisista riskeistä.

Viimeisimmät Terveys Uutiset

Tutkimus valaisee nälänhädän neurobiologian uutta valoa anoreksianervosapotilailla

Lähetetty torstai 12 maaliskuu 2020

Tutkijat University of California San Diego School of Medicine ovat havainneet eroja aivopiirit, jotka edistävät nälänhädän ja laihtuminen ihmisiä anoreksia nervosa

Painonnousu voisi alentaa naisen mahdollisuuksia saada rintasyöpä ennen vaihdevuodet

Lähetetty torstai 12 maaliskuu 2020

Läikköiminen aikaisen aikuisuuden liittyy pienempi riski rintasyövän ennen vaihdevuodet, merkittävä maailmanlaajuinen tutkimus yli 600000 naista on löytänyt.

Elintapojen parantaminen voi olla hyödyllistä lisäyksiä eteisvärinän hallintaan

Lähetetty maanantai 09 maaliskuu 2020

Laihtuminen, säännöllinen liikunta ja muut elintapojen muutokset ovat tehokkaita vielä alikäytetty strategioita, jotka olisi lisättävä optimoida hallinnan eteisvärinä (epänormaali sydämen rytmi), mukaan "Lifestyle ja riskitekijä muuttaminen Vähentäminen eteisvärinä", uusi tieteellinen lausunto American Heart Association julkaistiin tänään yhdistyksen lippulaiva lehdessä Circulation.Painonhallinta
comments powered by Disqus