Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Painon hallinta

Painon hallinta

Painon hallinta Painon hallinta on tasapainottamis toimenpide, ja kalorit ovat osa tätä yhtälöä. FAD ruoka Valiot voi luvata, että laskemalla hiili hydraat tai syöminen vuoren greippi tekee kiloa pudota pois. Mutta kun se tulee laihtuminen, se on kaloreita, jotka lasketaan. Laihtuminen tulee alas polttaa enemmän kaloreita, että otat. Voit tehdä sen vähentämällä ylimääräistä kaloreita ruoasta ja juomista ja lisäämällä fyysisen aktiivisuuden kautta poltettuja kaloreita.

Kun ymmärrät, että yhtälö, olet valmis asettaa painon pudotus tavoitteet ja tehdä suunnitelma niiden saavuttamiseksi. Muistakaa, sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Keskus Tele lääkärin, perheen ja ystävien kanssa tuesta. Suunnittele myös älykkäitä: ennakoi, Miten käsittelet tilanteita, jotka haastavat päättävääsi ja väistämättömiä pieniä takaiskuja.

Jos sinulla on vakavia terveys ongelmia , koska paino, lääkärisi voi ehdottaa painon lasku kirurgian tai lääkitys sinulle. Tässä tapa uksessa sinun ja lääkärisi on keskusteltava perusteellisesti mahdollisista hyödyistä ja mahdollisista riskeistä.

Viimeisimmät Health Uutiset

Tutkimus foorumi esitellä tulokset romaani anti-lihavuus lääkkeitä

Lähetetty torstai, Lokakuu 31, 2019

Rhythm Pharmaceuticals ja Novartis esittelee havainnot uusimman vaiheen kliinisen arvioinnin uusien lihavuuden lääkkeitä aikana erityinen myöhään tutkimuksen foorumi nimeltä "kehittymässä farmakologinen anti-lihavuus hoidot."

Uusi TB-rokote: Keski vaiheen kokeet vahvistavat turvallisuutta, pitkän aika välin ehkäisyä

Lähetetty Keski viikko, Lokakuu 30, 2019

Uusi tutkimus julkaistiin loka kuussa 29, 2019 New England Journal of Medicine-lehdessä, ja se raportoi uudesta rokotteesta, joka voi muuttaa tuberkuloosin ennaltaehkäisyä. Tauti tappaa 1 500 000 ihmistä maailmanlaajuisesti vuosittain.

BARIATRIC leikkaus on turvallista ja hyödyllistä nuorille sairaalloinen lihavuus

Lähetetty lauantai, lokakuu 26, 2019

BARIATRIC leikkaus on turvallista ja monissa tapa uksissa hyötyä nuorille sairaalloinen lihavuus , joka muutoin kohtaavat kohonnut riski sairastua vakavia terveys ongelmia, kuten sydän sairaus ja aivo halvaus, mukaan uusi tutkimus Penn Medicine ja Philadelphian Lastensairaala.Painon hallinta
comments powered by Disqus