Kotisivun  /   Painonhallinta

Painonhallinta

Painonhallinta Painonhallinta on tasapainottava teko, ja kalorit ovat osa tätä yhtälöä. Fad ruokavalion voi luvata, että laskeminen hiilihydraatteja tai syöminen vuori greippi tekee kiloa pudota pois. Mutta kun se tulee laihtuminen, se kaloreita, jotka lasketaan. Laihtuminen tulee alas polttaa enemmän kaloreita, että otat sisään Voit tehdä sen vähentämällä ylimääräisiä kaloreita elintarvikkeista ja juomista ja lisäämällä liikuntaa kuluttaen kalorien määrää.

Kun ymmärrät, että yhtälö, olet valmis asettamaan laihtuminen tavoitteet ja tehdä suunnitelma päästä niihin. Muista, sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Kysy tukea lääkäriltäsi, perheeltäsi ja ystäviltäsi. Suunnittele myös fiksusti: Ennakoi, miten käsittelet tilanteita, jotka haastavat päättäväisyytesi ja väistämättömät pienet takaiskut.

Jos sinulla on vakavia terveysongelmia painosi vuoksi, lääkärisi voi ehdottaa sinulle painonlaskuleikkausta tai lääkitystä. Tässä tapauksessa sinun ja lääkärisi on keskusteltava perusteellisesti mahdollisista hyödyistä ja mahdollisista riskeistä.

Viimeisimmät Terveys Uutiset

Vahvempi alku laihtuminen matka liittyy pitkän aikavälin menestys

Lähetetty torstai, Syyskuu 10, 2020

Uusi analyysi CSIRO, Australian kansallinen tiedevirasto, on osoittanut, että vahvempi alku kolmen ensimmäisen viikon ruokavalio liittyy suurempi laihtuminen menestys pitkällä aikavälillä.

Tutkitaan mahdollisuutta, että mindfulness kanssa tahdissa hengitys alentaa verenpainetta

Lähetetty torstai, Syyskuu 10, 2020

American Stroke Associationin ja American Heart Associationin mukaan yli 100 miljoonalla amerikkalaisella on korkea verenpaine.

Probiootit voivat auttaa hallitsemaan lihavuutta nuoremmaan väestöön

Lähetetty maanantai, syyskuu 07, 2020

Probiootit voivat auttaa lihavuutta sairastavia lapsia ja nuoria laihtumaan, kun niitä otetaan kalorikontrolloidun ruokavalion rinnalla e-ECE 2020 : ssä esitetyn tutkimuksen mukaan.Painonhallinta
comments powered by Disqus