Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Painon hallinta

Painon hallinta

Painon hallinta Painon hallinta on tasapainottamis toimenpide, ja kalorit ovat osa tätä yhtälöä. FAD ruoka Valiot voi luvata, että laskemalla hiili hydraat tai syöminen vuoren greippi tekee kiloa pudota pois. Mutta kun se tulee laihtuminen, se on kaloreita, jotka lasketaan. Laihtuminen tulee alas polttaa enemmän kaloreita, että otat. Voit tehdä sen vähentämällä ylimääräistä kaloreita ruoasta ja juomista ja lisäämällä fyysisen aktiivisuuden kautta poltettuja kaloreita.

Kun ymmärrät, että yhtälö, olet valmis asettaa painon pudotus tavoitteet ja tehdä suunnitelma niiden saavuttamiseksi. Muistakaa, sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Keskus Tele lääkärin, perheen ja ystävien kanssa tuesta. Suunnittele myös älykkäitä: ennakoi, Miten käsittelet tilanteita, jotka haastavat päättävääsi ja väistämättömiä pieniä takaiskuja.

Jos sinulla on vakavia terveys ongelmia , koska paino, lääkärisi voi ehdottaa painon lasku kirurgian tai lääkitys sinulle. Tässä tapa uksessa sinun ja lääkärisi on keskusteltava perusteellisesti mahdollisista hyödyistä ja mahdollisista riskeistä.

Viimeisimmät Health Uutiset

Leikkaus noin 300 kaloria päivässä suojaa sydäntä jopa hoikka aikuisilla

Lähetetty perjantai, Heinäkuu 12, 2019

Uusia tietoja kahden vuoden Duke Health Trial ehdottaa, kun se tulee vähentää riskiä tappaja vaivoja kuten diabetes ja sydän sairaus, siellä on aina parantamisen varaa.

Maksa rasvaa biomarkkerina tasot liittyvät aineen vaihdunnan terveyteen hyödyt liikunnan, tutkimus toteaa

Lähetetty torstai, heinäkuu 11, 2019

Vaikka genetiikka ja muut tekijät, kuten ikä ja suku puoli edistävät kunkin yksilön vastaus liikunta, vähän tiedetään biologisia mekanismeja, joilla fyysinen aktiivisuus tuo hyödyllisiä muutoksia elimistöön.

"Liikenne valot" elin tarvikkeiden etiketit, jotka liittyvät sairaalan työn tekijöiden ostamien kalorien vähentämiseen

Lähetetty torstai, heinäkuu 11, 2019

Uusi tutkimus Massachusetts General Hospital tutkijat julkaistiin tänään JAMA verkko auki, julkaisu lehden American Medical Association, osoitti, että merkinnät ruoka valintoja sairaalassa kahvilassa yksinkertainen "liikenne-valo" symbolit, jotka ilmaisevat niiden suhteellisen terveys arvon, liittyvät työn tekijöiden ostamien kaloreiden vähenemiseen ja että ravinnon muutokset säilyivät kahden vuoden ajan.Painon hallinta
comments powered by Disqus