Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Painon hallinta

Painon hallinta

Painon hallinta Painon hallinta on tasapainottamis toimenpide, ja kalorit ovat osa tätä yhtälöä. FAD ruoka Valiot voi luvata, että laskemalla hiili hydraat tai syöminen vuoren greippi tekee kiloa pudota pois. Mutta kun se tulee laihtuminen, se on kaloreita, jotka lasketaan. Laihtuminen tulee alas polttaa enemmän kaloreita, että otat. Voit tehdä sen vähentämällä ylimääräistä kaloreita ruoasta ja juomista ja lisäämällä fyysisen aktiivisuuden kautta poltettuja kaloreita.

Kun ymmärrät, että yhtälö, olet valmis asettaa painon pudotus tavoitteet ja tehdä suunnitelma niiden saavuttamiseksi. Muistakaa, sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Keskus Tele lääkärin, perheen ja ystävien kanssa tuesta. Suunnittele myös älykkäitä: ennakoi, Miten käsittelet tilanteita, jotka haastavat päättävääsi ja väistämättömiä pieniä takaiskuja.

Jos sinulla on vakavia terveys ongelmia , koska paino, lääkärisi voi ehdottaa painon lasku kirurgian tai lääkitys sinulle. Tässä tapa uksessa sinun ja lääkärisi on keskusteltava perusteellisesti mahdollisista hyödyistä ja mahdollisista riskeistä.

Viimeisimmät Health Uutiset

Kasvipohjainen ruoka Valio voi parantaa nivel reuman

Lähetetty perjantai, 13 syyskuu 2019

Viimeisimmän tarkastelun mukaan kasvipohjaisen ruoka Valion hyväksyminen voi hyvinkin lievittää nivelten turvotusta ja nivel reuman kipua (RA).

Tutkimus: monet lääkärit ovat valmistautuneita auttamaan potilaita ehkäisemään diabetesta

Lähetetty Keski viikko, Syyskuu 11, 2019

Raportissa, joka perustuu niiden havaintoihin yleisen sisäisen lääke tieteen lehdessä, tutkijat sanovat, että heidän tutkimuksensa 1 000 satunnaisesti valituista Pcpistä paljasti merkittäviä puutteita ryhmän yleisessä tiedossa riski tekijöistä, diagnostisista kriteereistä ja suositelluista hallinnointi-/ esdiabeteksen ehkäisy käytännöt.

Suoliston mikrobiomi ja IBD – yhteys ehkä ruoka Valio sanoo tutkimus

Lähetetty Keski viikko, Syyskuu 11, 2019

Uusi tutkimus osoitti ratkaisevaa näyttöä siitä, että tulehduksellinen suolisto sairaus tai IBD liittyy läheisesti suoliston mikrobien ympäristöön, jota voidaan muuttaa resepti ruokavaliolla. Ihmisen suolistossa oleva mikrobiomi on kokoelma terveitä ja hyödyllisiä bakteereja, jotka auttavat kehon useissa toiminnoissa, mukaan lukien immuniteetin kehittyminen ja ylläpito.Painon hallinta
comments powered by Disqus