Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Painonhallinta

Painonhallinta

Painonhallinta Kaloreita kuuluvat yhtälön ja painonhallinta on tasapainoilua. Muotidieetit voivat luvata, laskenta hiilihydraatteja tai syö mountain greippi että pudota pois kiloa. Mutta kun se tulee laihtuminen, se on kaloreita, että laskea. Laihtuminen tulee alas polttavat enemmän kaloreita, että otat sisään. Voit tehdä vähentämällä ylimääräisiä kaloreita ruoka ja juomat ja lisää kaloreita paloi liikunnan avulla.

Kun ymmärrät että yhtälö, olet valmis asettamaan painonlasku tavoitteet ja tehdä suunnitelma niiden saavuttamiseksi. Muista, että sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Puhu lääkärille, perheen ja ystävien tukea. Lisäksi suunnitelma smart: ennakoida, miten voit käsitellä tilanteita, jotka haastavat oman tahtonsa ja väistämätön pieniä takaiskuja.

Jos sinulla on vakavia terveysongelmia koska paino, lääkäri voi ehdottaa painonlasku leikkaus tai lääkkeitä sinulle. Tässä tapauksessa sinä ja lääkärisi on keskusteltava perusteellisesti mahdolliset hyödyt ja mahdolliset riskit. 

Arvonlisäverotapahtumat, jotka Terveys Uutiset

Koneen oppimisen valottaa biologian maksassa ja munuaisissa jälkeen toksiinia altistumista

Postitettu Perjantai 15 maaliskuuta 2019

Altistumisesta mahdollisesti haitallisia kemikaaleja on elämän todellisuudesta. Esi edessä luonnollisesti esiintyviä myrkkyjä, kehittynyt mekanismeja puhdistaa ja karkottaa haitallisia aineita.

Vihreä tee vähentää lihavuuden terveysriskeistä hiirillä

Postitettu torstai 14 maaliskuuta 2019

Vihreä tee vähentää lihavuuden ja joukko tulehduksellinen biomarkkerit liittyy huono terveys uusi tutkimus.

Tutkimus paljastaa, miten sääntely molekyyli varmistaa sopivan tarjonnan verisolujen

Postitettu keskiviikko 13 maaliskuuta 2019

Keho tarvitsee luoda jatkuva tarjonta verisoluja tulla liikkeeseen. Verisoluja on erittäin monipuoliset toiminnot vaihtelevat toimittaa happea kudoksiin, torjumaan infektioita ja mahdollistaa veren hyytymistä kun vahinkoa.Painonhallinta
comments powered by Disqus