Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Painon hallinta

Painon hallinta

Painon hallinta Painon hallinta on tasapainottamis toimenpide, ja kalorit ovat osa tätä yhtälöä. FAD ruoka Valiot voi luvata, että laskemalla hiili hydraat tai syöminen vuoren greippi tekee kiloa pudota pois. Mutta kun se tulee laihtuminen, se on kaloreita, jotka lasketaan. Laihtuminen tulee alas polttaa enemmän kaloreita, että otat. Voit tehdä sen vähentämällä ylimääräistä kaloreita ruoasta ja juomista ja lisäämällä fyysisen aktiivisuuden kautta poltettuja kaloreita.

Kun ymmärrät, että yhtälö, olet valmis asettaa painon pudotus tavoitteet ja tehdä suunnitelma niiden saavuttamiseksi. Muistakaa, sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Keskus Tele lääkärin, perheen ja ystävien kanssa tuesta. Suunnittele myös älykkäitä: ennakoi, Miten käsittelet tilanteita, jotka haastavat päättävääsi ja väistämättömiä pieniä takaiskuja.

Jos sinulla on vakavia terveys ongelmia , koska paino, lääkärisi voi ehdottaa painon lasku kirurgian tai lääkitys sinulle. Tässä tapa uksessa sinun ja lääkärisi on keskusteltava perusteellisesti mahdollisista hyödyistä ja mahdollisista riskeistä.

Viimeisimmät Health Uutiset

"Kuivan tammi kuun" terveys hyödyt

Lähetetty tiistai, Tammikuu 14, 2020

Uusi vuosi tarkoittaa usein luetteloa muutos päätöksistä, kuten pidättäytymistä alkoholin juomista, tupakoinnin pysäyttämisestä tai terveellisemmän elämän tavan elämistä. Yhden "kuiva tammi kuuta" on tullut äärimmäisen suosittu, koska se motivoi ihmisiä pidättäytymään alkoholin juomista 30 päivää, ainakin.

Menettää kielen rasvaa parantaa uniapnea

Lähetetty maanantai, tammikuu 13, 2020

Lääkärit tietävät jo, että laihtuminen voi olla tehokas hoito parantaa uniapnea, vaikka syyt tähän ovat jääneet epäselviksi. Nyt, uusi tutkimus on peittänyt, että vähentäminen kielen rasvaa on avain miksi rasvaa tappio auttaa tapa uksissa obstruktiivinen uniapnea (osa).

Sinai-vuoren lääkärit korostavat kilpi rauhasen sairauden varhaisen havaitsemisen ja hoidon tärkeyttä

Lähetetty sunnuntai, tammikuu 12, 2020

Tammikuu on kilpi rauhasen tietoisuus kuukausi, ja lääkärit Hilda ja J. Lester Gabrilove divisioonan Endokrinologia, diabetes ja luusto sairaus ja osasto Otolaryngology – pään ja kaulan kirurgian Mount Sinai terveys järjestelmä korostaen tärkeää olla tietoinen oireista, jotka voivat liittyä kilpi rauhasen sairaus.Painon hallinta
comments powered by Disqus