Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Kegelin harjoitukset miehille

Kegelin harjoitukset miehille. Kuinka löytää paras Kegelin harjoitusohjelma aikuisille?

Kegelin harjoitukset miehille. Kuinka löytää paras Kegelin harjoitusohjelma aikuisille? 

Kegelin harjoitukset miehille

Monille tulee yllätyksenä kuulla, että miehet voivat todella tehdä Kegelin harjoituksia - ja että heillä on yhtä paljon etuja miehille kuin naisille.

Kegelin harjoituksen idea on vahvistaa lantionpohjaa, joka on virtsaputkea ohjaava lihaskudos. Näitä lihaksia ovat pubococcygeus, puborectalis ja iliococcygeus-lihakset. Yhdessä ne muodostavat "Levator Ani" -lihasryhmän, joka sijaitsee lantion kummallakin puolella.
Näissä termeissä on järkevää mainita, että kuka tahansa voi nähdä Kegelin harjoituksen tulokset.
Lantionpohja on tärkeä osa erilaisia kehon toimintoja, mukaan lukien ruoansulatusjärjestelmä ja sukupuolielimet. Vaikka tästä ei keskustella ja mainosteta laajalti, Kegelin harjoitukset ovat hyödyllisiä miesten seksuaaliselle elämälle ja voivat auttaa estämään tiettyjä seksuaalisia toimintahäiriöitä ja jopa parantamaan erektioita ja suurentamaan penistä!

Yli 40-vuotiaiden miesten seksuaalisten ongelmien ymmärtäminen

Miesten ikääntyessä erilaiset fysiologiset ja psykologiset muutokset voivat vaikuttaa heidän seksuaaliterveyteensä. Monille yli 40-vuotiaille miehille seksuaalisten ongelmien kokemisesta tulee yleinen huolenaihe, joka vaikuttaa sekä heidän fyysiseen hyvinvointiinsa että emotionaaliseen tyytyväisyyteen. Näihin ongelmiin vaikuttavien tekijöiden ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää, jotta niihin voidaan puuttua tehokkaasti.

Sexual Problems in Men Over 40
Seksuaaliset ongelmat yli 40-vuotiailla miehillä

Fyysiset tekijät

Yksi tärkeimmistä fyysisistä tekijöistä , jotka vaikuttavat seksuaalisiin ongelmiin yli 40-vuotiailla miehillä, on ikään liittyvät muutokset hormonitasoissa, erityisesti testosteronissa. Testosteronilla on tärkeä rooli libidossa, erektiotoiminnassa ja yleisessä seksuaalisessa suorituskyvyssä. Miesten ikääntyessä heidän testosteronitasonsa laskevat luonnollisesti, mikä johtaa vähentyneeseen seksuaaliseen haluun ja mahdollisiin vaikeuksiin erektion saavuttamisessa tai ylläpitämisessä.

Lisäksi ikään liittyvät muutokset verenkierrossa ja hermojen toiminnassa voivat myös vaikuttaa seksuaaliseen toimintaan. Sairaudet, kuten korkea verenpaine, diabetes ja sydän- ja verisuonitaudit, yleistyvät iän myötä ja voivat edistää erektiohäiriöitä (ED) tai muita seksuaalisia ongelmia.

Psykologiset tekijät

Fyysisten näkökohtien lisäksi psykologisilla tekijöillä on merkittävä rooli yli 40-vuotiaiden miesten seksuaaliterveydessä. Stressi, ahdistus ja masennus ovat yleisiä psykologisia ongelmia, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti libidoon ja seksuaaliseen suorituskykyyn. Kun miehet tasapainoilevat velvollisuuksien kanssa työssä, kotona ja henkilökohtaisessa elämässään, paine ja stressi voivat vaikuttaa heidän kykyynsä osallistua täysin seksuaaliseen toimintaan.

Lisäksi iän myötä voi syntyä itsetuntoon ja kehonkuvaan liittyviä huolenaiheita, jotka vaikuttavat edelleen seksuaaliseen itseluottamukseen ja tyytyväisyyteen. Miehet saattavat tuntea olonsa vähemmän haluttavaksi tai olla huolissaan suorituskykyongelmista, mikä johtaa seksuaalisten kohtaamisten tai suhteiden rasituksen välttämiseen.

Elämäntapaan liittyvät tekijät

Useat yli 40-vuotiailla miehillä vallitsevat elämäntapatekijät voivat vaikuttaa seksuaalisiin ongelmiin. Epäterveelliset tavat, kuten tupakointi, liiallinen alkoholinkäyttö ja istumaton elämäntapa, voivat heikentää verenkiertoa ja yleistä sydän- ja verisuoniterveyttä, mikä vaikuttaa seksuaaliseen toimintaan. Huono ruokavalio ja liikalihavuus liittyvät myös lisääntyneeseen ED: n ja muiden seksuaalisten ongelmien riskiin.

Lisäksi tietyillä lääkkeillä, joita yleisesti määrätään ikään liittyviin tiloihin, kuten verenpaineeseen tai masennukseen, voi olla sivuvaikutuksia, jotka vaikuttavat seksuaaliseen toimintaan.

Kegelin harjoitusten edut aikuisille miehille

Kegelin harjoituksilla on suhteellisen samat edut kaikille sukupuolesta riippumatta.

Benefits of Kegel Exercises For Men
Kegelin harjoitusten edut miehille
On kuitenkin monia tekijöitä, jotka voivat heikentää miehen lantionpohjaa, joita ei vain esiintyisi biologisesti naisellisessa kehossa, jossa Kegelin harjoitukset vaikuttaisivat ja auttaisivat miehiä enemmän kuin naisia.
Esimerkiksi eturauhasen ongelmat tai poisto heikentävät lantionpohjaa.

Miten aloittaa Kegelin harjoitukset 40 vuoden jälkeen?

Jos haluat aloittaa Kegelin harjoitusten tekemisen, on tärkeää ensin löytää oikeat lihakset toimimaan, mikä voi olla hieman hämmentävää.

Löytääksesi lantionpohjan lihaksesi, yritä pysäyttää itsesi kesken virtsaamisen kiristämällä lantionpohjaa tai lihaksia, joita käytät estääksesi itseäsi ilmavaivoista.

Näiden liikkeiden suorittamiseen käytetyt lihakset ovat lihaksia, joihin haluat keskittyä tehdessäsi Kegelin harjoituksia - ne ovat lantionpohjasi!

Pelvic Floor Muscles
Lantionpohjan lihakset
Sen pitäisi tuntua lantion pohjan kiristykseltä, ikään kuin alempi lantio imee itsensä ylös ja kehoon.
Tietäen, miten ne aktivoidaan ja kohdistetaan, on avain Kegelin harjoitusten oikeaan tekemiseen.
Kokeile muutama harjoituskierros kiristämistä ja vapauttamista tutustuaksesi toimintaan ja siihen, miltä se tuntuu.

Kuinka tehdä Kegelin harjoituksia

Kun olet löytänyt lantionpohjan lihaksesi ja osaat supistaa niitä, voit aloittaa Kegelin harjoitukset.

Useimmat Kegelin harjoitukset ovat melko yksinkertaisia , kun tunnet lantionpohjasi, ja niihin liittyy juuri se, mitä olemme jo käyneet läpi: supistus ja vapautuminen.

  • Aloita etsimällä mukava asento. Useimpien aloittelijoiden on helpompi harjoitella makuulla tai istua, mutta Kegelin harjoitukset voidaan tehdä missä tahansa asennossa.
  • Hengitä kokonaan ulos, jotta keuhkosi ovat tyhjät.
  • Sisäänhengityksen aikana supista lantionpohjan lihaksia ja pidä niistä tiukasti kiinni. Alussa voit pitää noin 3 sekuntia ja vapauttaa uloshengitykselläsi. Kun lantionpohjasi vahvistuu, voit alkaa pidentää otteitasi jopa 10 sekuntia tai enemmän (parhaaksi katsomallasi tavalla) ja vapauttaa vielä 10 sekuntia.
Muista, että näillä pidemmillä pidätyksillä sinun kannattaa ottaa muutama sisään- ja uloshengitys supistusten keskellä.
Kegelin harjoitusten yhdistäminen hengitykseen tekee liikkeestä sujuvamman ja auttaa tuomaan enemmän energiaa lantion alueelle.

Täydentääksesi Kegel-harjoitustasi, yritä olla taivuttamatta muita lihaksia, kuten vatsalihaksia, reisiä tai pakaroita. Kohdistaminen lantionpohjaan - ja vain lantionpohjaan - auttaa sinua oppimaan käyttämään näitä erityisiä lihaksia tietoisemmin ja erillään muusta kehostasi.
Ihannetapauksessa haluat tehdä noin 10 toistoa supistus- / vapautusduosta ja 3 sarjaa näistä 10 toistosta päivittäin saadaksesi parhaat tulokset.
Tärkein osa, milloin tahansa päätät tehdä niitä, on tehdä Kegelin harjoituksista osa päivittäistä rutiiniasi, jotta näet haluamasi tulokset.

Kun näet Kegelin harjoitusten tulokset

Jos teet aktiivisesti päivittäisiä Kegelin harjoituksia, näet todennäköisesti tuloksia muutaman ensimmäisen viikon aikana. Joillekin tämä voi kuitenkin kestää jopa muutaman kuukauden.
Ole kärsivällinen ja pysy motivoituneena rytmisi ylläpitämisessä, niin hyödyt niistä.

Pyydä lääkäriltäsi apua

Ask Your Doctor for Help
Pyydä lääkäriltäsi apua
Jos et ole varma, teetkö Kegelin harjoitukset oikein, tai jos haluat vain syvemmän tutkimuksen lantionpohjaan, kysy lääkäriltäsi.
Sen lisäksi, että he voivat antaa ammatillisia vinkkejä ainutlaatuisesta kehostasi, heillä on myös pääsy biopalautetekniikkaan.
Biofeedback-koulutus koostuu tässä tapauksessa pienestä peräsuolen koettimesta Kegelin harjoitusten aikana, joka seuraa, mitkä lihakset aktivoituvat ja mitkä tarvitsevat apua. Se näyttää lantion yleisen aktiivisuutesi.

Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos kärsit jostakin alla luetelluista sairauksista.

Kegelin harjoituksia tukeva tutkimus ja näyttö

Viime vuosina kiinnostus ja tutkimus Kegelin harjoitusten tehokkuudesta miesten, erityisesti yli 40-vuotiaiden, seksuaaliterveyden parantamiseksi on kasvanut.

Lukuisat tutkimukset ovat tarjonneet vakuuttavia todisteita, jotka tukevat Kegelin harjoitusten päivittäisten rutiinien sisällyttämisen etuja.

Erektiotoiminnan parantaminen

Yksi miesten Kegelin harjoitusten tutkimuksen ensisijaisista painopistealueista on niiden vaikutus erektiotoimintaan. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että Kegelin harjoitusten säännöllinen harjoittaminen voi johtaa merkittäviin parannuksiin erektiossa ja laadussa. Vahvistamalla lantionpohjan lihaksia, joilla on ratkaiseva rooli erektion tukemisessa, miehet voivat kokea lisääntynyttä verenkiertoa penikseen ja hallita paremmin erektiotaan.

British Journal of Urology International -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että erektiohäiriöistä kärsivät miehet, jotka suorittivat lantionpohjan lihasharjoituksia, kokivat erektiohäiriöitä parantavia parannuksia, jotka olivat verrattavissa elämäntapamuutoksilla tai lääkityksellä saavutettuihin.

Tämä korostaa Kegelin harjoitusten potentiaalia ei-invasiivisena ja luonnollisena hoitovaihtoehtona miehille, jotka haluavat parantaa seksuaalista suorituskykyään.

Parempi seksuaalinen tyytyväisyys

Erektiotoiminnan parantamisen lisäksi tutkimukset viittaavat siihen, että Kegelin harjoitukset voivat myös lisätä seksuaalista tyytyväisyyttä ja yleistä seksuaalista hyvinvointia yli 40-vuotiailla miehillä. Lisäämällä lantionpohjan lihasvoimaa ja hallintaa miehet voivat kokea suurempia tuntemuksia seksuaalisen toiminnan aikana ja parantaa kykyä saavuttaa orgasmi.

The Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että miehet, jotka harjoittivat säännöllisesti Kegelin harjoituksia, ilmoittivat korkeammasta seksuaalisesta tyytyväisyydestä ja itseluottamuksesta verrattuna niihin, jotka eivät harjoittaneet.
Nämä havainnot korostavat Kegelin harjoitusten positiivista vaikutusta miesten seksuaaliterveyden ja -toiminnan eri näkökohtiin.
Kaiken kaikkiaan tutkimus, joka tukee Kegelin harjoitusten etuja yli 40-vuotiaille miehille, on lupaava ja kasvaa edelleen. Erektiotoiminnan parannuksista lisääntyneeseen seksuaaliseen tyydytykseen todisteet viittaavat siihen, että Kegelin harjoitusten sisällyttäminen päivittäisiin rutiineihin voi olla arvokas strategia miehille, jotka haluavat ylläpitää tai palauttaa seksuaaliterveytensä ikääntyessään. On kuitenkin tärkeää, että ihmiset neuvottelevat terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ennen uuden liikuntaohjelman aloittamista, varsinkin jos heillä on taustalla olevia sairauksia tai huolenaiheita.

Kegelin harjoitukset yliaktiiviselle virtsarakolle

Kegelin harjoitukset voivat olla erityisen tehokkaita, jos kärsit yliaktiivisesta rakosta, virtsankarkailusta tai pakkoinkontinenssista.

Kegel Exercises For Overactive Bladder
Kegelin harjoitukset yliaktiiviselle virtsarakolle
Vahvistamalla lantionpohjaa harjoittelet kehoasi ja lihaksia, jotka hallitsevat virtsaputkea, joka on lihas, joka päästää virtsan kulkemaan ja estää sitä kulkemasta.
Jos nämä lihakset ovat heikkoja, kehosi hallitsee virtsaputken aukkoa vain vähän tai ei ollenkaan, mikä vaikeuttaa virtsaamisen hallintaa.
Lantionpohjan eristäminen antaa sinulle paremman hallinnan virtsaamisesta ja kouluttaa lihaksia supistamaan ja vapauttamaan virtsaa vain tarvittaessa. Siirtyminen pidempiin pitoihin Kegelin harjoituksissa, 10-20 sekunnin ajan, samalla lepoajalla välillä, antaa sinulle parhaat tulokset.

Kegelin harjoitukset erektiohäiriöihin

Jos kärsit erektiohäiriöistä, Kegelin harjoitukset voivat hyödyttää myös sinua!

Kegel Exercises For Erectile Dysfunction
Kegelin harjoitukset erektiohäiriöihin
Yllättäen lantionpohjan lihaksilla on myös rooli erektion kehittämisessä ja ylläpitämisessä - nämä lihakset aktivoituvat samaan aikaan, kun veri ryntää penikseen.
On yleinen väärinkäsitys, että peniksesi toimii lihaksena. "Rakkauslihas" on itse asiassa vain lantionpohja.
Jos olet koskaan pystynyt nostamaan ja laskemaan penistäsi pystyssä, eristämäsi lihakset ovat itse asiassa lantionpohjan lihaksiasi!

Jotkut ovat jopa raportoineet voimakkaammista orgasmeista lantionpohjan vahvistamisen jälkeen. Kegelin erektiohäiriöiden supistusten tulisi kestää noin 8 sekuntia, ja niiden välillä on noin 8 sekunnin lepo.

Kegelin harjoitukset ennenaikaiseen siemensyöksyyn

Jos huomaat siemensyöksyväsi aikaisemmin kuin haluat yhdynnän aikana, lantionpohjan lihakset voivat olla syyllisiä. Monet tutkimukset osoittavat, että suurin osa miehistä, jotka tekevät säännöllisiä Kegelin harjoituksia , näkevät yleisen parannuksen seksuaalisessa suorituskyvyssään.

Niin paljon kuin ne pyrkivät hallitsemaan virtsaamista ja suolen liikkeitä, lantionpohjan lihakset hallitsevat myös siemensyöksyä . Ne toimivat leveenä, joka vahvana kestää paljon kauemmin.
Tässä mielessä ei ole yllättävää, että heikko lantionpohja ei ole tehokas siemensyöksyn säilyttämisessä.
Lyhyesti sanottuna, sinulla on enemmän yleistä hallintaa sukupuolielimistäsi säännöllisillä ja toistuvilla Kegelin harjoituksilla - ja tämän ansiosta seksielämäsi vain paranee ja paranee. Tämän hoitamiseksi useimmat miehet huomaavat, että nopea Kegels toimii parhaiten hitaan pidon sijaan. Rapid Kegels koostuu nopeista supistuksista ja vapautumisesta, nopeudella noin yksi sarja sekunnissa, 10 toiston ajan.

Tämä on vaikeampaa, jos olet uudempi Kegelin harjoituksissa, joten aloita hitailla pidoilla ja vapautuksilla aloittaaksesi, tutustuaksesi toimintaan ja lihaksiin. Voit lopulta tehdä yhdistelmän nopeita ja hitaita Kegelejä, jotka voivat antaa lantionpohjan lihaksillesi enemmän kestävyyttä ja kestävyyttä.

Kegelin harjoitukset peräpukamat

Yksi peräpukamien pääasiallinen syy on peräsuolen alaosan rasitus , joka johtuu yliaktiivisesta paineesta suolen liikkeiden aikana.

Kegel Exercises For Hemorrhoids
Kegelin harjoitukset peräpukamat
Kuten mikä tahansa lihas, jos sitä työnnetään liian pitkälle, kun voimaa ja/tai kätevyyttä ei vielä ole, se todennäköisesti vahingoittaa sitä.
Peräsuolen hallitsevien lihasten vahvistaminen - jotka muodostavat osan lantionpohjasta - helpottaa suoliston liikkumista ja auttaa estämään peräpukamien muodostumista.
Kegelin harjoitukset eivät kuitenkaan saa olemassa olevia peräpukamia katoamaan. Niitä ei pidä käsitellä peräpukamien hoitovaihtoehtona . Sitä varten tarvitset enemmän tehohoitoa. Se, mitä Kegels aikoo tehdä, liittyy tiukasti ennalta ehkäisevään toimenpiteeseen.

Pitämällä Kegelejäsi noin 10 sekuntia täällä - tai työskentelemällä 10 sekuntia tavoitteena - yhtäläisten lepojen välissä, saat apua.

Kegelin harjoitusohjelma

Kegelin harjoitukset miehille ovat turvallisempia ja halvempia kuin pillerit tai kirurgiset toimenpiteet. Mutta sinun pitäisi löytää ohjelma, joka todella toimii. On joitain asioita, jotka sinun tulisi pitää mielessä.

Kaikki ohjelmat eivät tietenkään ole todella hyödyllisiä. Voit maksaa rahaa saamatta mitään. Ja voit myös löytää ilmaisia ohjelmia, joiden kirjoittajat vaativat niiden hyödyllisyyttä.

Miten valita Kegelin harjoitusohjelma miehille 40 vuoden jälkeen?

Kaikki rakastavat halpoja tarjouksia ja löytöjä, ja kun he eivät voi hankkia tiettyä asiaa ilmaiseksi, he haluavat saada paremman tarjouksen. Terveydenhuollon tekniikat ovat samat, ja saatat haluta etsiä edullisia ja jopa täysin ilmaisia ohjelmia. Me kaikki haluamme saada hyvän ostoksen.
Kun tuote voi vaikuttaa terveyteesi, on erittäin tärkeää tarkastella lähemmin, mitä aiot hankkia. Miksi et vaarantaisi terveyttäsi? Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, joita meillä on.
Yhä useammat organisaatiot luovat terveysratkaisuja, jotka teoriassa auttavat parantamaan henkilön fyysistä terveyttä, motivaatiota, voimaa, seksuaalista halua ja jopa suurentamaan penistä! Jokainen yritys ilmoittaa, että heidän tuotteensa toimii varmasti hyvin. Mutta hyvin usein nämä yritykset käyttävät vain miesten unelmia ja odotuksia saadakseen niistä voittoa.

Best Kegel Exercises Program
Paras Kegelin harjoitusohjelma
Jos sinun on todella parannettava seksuaalista suorituskykyäsi ja olet valmis käyttämään vaadittua vaivaa ja aikaa, jätä huomiotta kaikki ilmaiset kokeiluratkaisut, tarvitset täysin luonnollisen, riskittömän ja testatun Kegelin harjoitusohjelman miehille.

Paras Kegelin harjoitusohjelma

Miten valita paras Kegelin harjoitusohjelma miehille?

  • Ensimmäinen tärkeä asia parhaiden Kegelin harjoitusohjelmien valinnassa on koulutuksen tyyppi. Sinun on parasta ottaa se, joka on videossa. Nämä ohjelmat antavat sinulle mahdollisuuden katsella, miten harjoitukset tehdään, ja voit tehdä ne helposti oikein. Yleensä maksuttomat Kegelin harjoitusohjelmat ovat saatavilla vain tekstiversiona.
  • Yritä selvittää, mitä tuloksia harjoitus tuo. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa harjoitteluun, jos todistettuja tuloksia ei voida saavuttaa. Vain muutama Kegelin harjoitusohjelma voi taata menestyksen. Valitse ne, joita jotkut lääketieteen asiantuntijat tukevat. On syytä mainita, että lääketieteen asiantuntijat eivät voi hyväksyä ilmaisia Kegelin harjoitusohjelmia tai tukea kliinisillä tutkimuksilla.
  • Myös ohjelman hinta on tärkeä, ja hinnat ovat niin erilaisia, että on helppo sekoittaa. Ja tässä sinun pitäisi muistaa kaksi jo mainittua kohtaa. Ei ole väliä kuinka alhainen hinta on, ohjelma ilman kahta yllä olevaa pistettä ei ole hyvä.
  • Jokaisen ohjelman on saatava aikaan vaikutus. Kun asiakkaille annetaan rahat takaisin -takuu, on enemmän mahdollisuuksia saada tarvitsemasi. Voit saada varmuuden esimerkiksi siitä, että rahat palautetaan osittain, kun luvattua tulosta ei saavuteta (esimerkiksi lisätuumia 2 kuukauden kuluessa). Sinun ei tarvitse maksaa jostakin, joka ei tarjoa hoidon onnistumista.
  • Huolimatta siitä, että teet harjoitukset itse, asiakastukijärjestelmä on toivottavaa, koska saatat tarvita apua tai vastauksia kysymyksiisi. Ilmaisilla Kegelin harjoitusohjelmilla ei ole ammatillista tukea. Yritä olla käyttämättä heidän usein kysyttyjä kysymyksiä ja jäsenfoorumeita; Niitä valvovat yleensä ihmiset, joilla ei ole lääketieteellistä koulutusta, joten heillä ei ole vastuuta neuvoistaan ja vastauksistaan.

Kegelin harjoitukset aikuisille miehille. Yhteenveto.

Jos haluat tehdä ohjelmasta tehokkaan, sen pitäisi vastata erilaisiin vaatimuksiin. Kun jotain komponenttia ei ole, on vaikeampaa saavuttaa menestystä.
Jos käyttämäsi ohjelma on turvallinen ja asiantuntijoiden todistama, sinulla ei ole sivuvaikutuksia, vaan vain todellisia tuloksia. Joten yritä saada kaikki tiedot ohjelmasta, jonka löydät.
Jos haluat luotettavan ohjelman, voit lukea Kegelin harjoitusfoorumin , jossa sinulle neuvotaan oikea ohjelma. Asiakkaat tarkistavat ohjelmat siellä. Mitkä ovat suositeltavimpia? Ota nämä tiedot huomioon ja tee valinta.

Löydä parhaat Kegelin harjoitukset tältä foorumilta 


comments powered by Disqus