Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Female Health

Aikuisten naisten terveys

Aikuisten naisten terveys Tiedätkö alkuun naisten terveyteen liittyviä huolen aiheita? Sydän sairaus, syöpä ja alhainen libido alkuun listan. Vaikka nämä ovat vakavia huolen aiheita, on hyviä uutisia. Terveiden elämän tapojen valinnat, kuten terveellisen ruoka Valion ja fyysisen aktiivisuuden syöminen päivittäisessä rutiinissa, voivat mennä pitkälle naisten terveys riskien vähentämiseksi.

Joillekin naisille, rintojen terveys Topit luettelo naisten terveyteen liittyviä huolen aiheita. Mikä on paras tapa tehdä rintojen itsetutkimus? Mitä sinun pitäisi tehdä, jos löydät rintojen? Mikä on paras tapa hoitaa rinta kipua?

Toisille naisten terveyteen liittyvät huolen aiheet ovat kosmeettisia kirurgia. Ja kun saat ikääntyneitä, naisten terveys näkökohdat todennäköisesti muuttuvat. Voisiko vatsa rasvaa aiheuttaa terveys ongelmia? Ovatko Kegel-harjoitukset todella välttämättömiä? Hanki vasta uksia näihin ja muihin naisten terveyteen liittyviä kysymyksiä.

Viimeisimmät Health Uutiset

Liikunta voi heikentää epäsuotuisa ateogeeninen muutoksia vaihde vuodet ohittaneissa naisilla

Lähetetty perjantai, 13 syyskuu 2019

Uusi tutkimus vaihde vuodet ohittaneista naisista osoittaa, että vapaa-ajan fyysinen aktiivisuus liittyy terveellisempään veren lipidi profiiliin. Kuitenkin tulokset viittaavat siihen, että vapaa-ajan fyysinen aktiivisuus ei Näytä täysin kompensoida epäsuotuisat lipidi profiilin muutokset, jotka liittyvät vaihde vuosien siirtymän.

Luuytimen solut edistävät raskauden onnistumista hiiri mallissa

Lähetetty perjantai, 13 syyskuu 2019

Tutkijat raportoineet, että kanta soluja johdettu aikuisen luuytimen voi sanella, onko nainen tulee raskaaksi.

Parkinsonin potilaat hyötyvät "gamified" koti liikunasta

Lähetetty perjantai, 13 syyskuu 2019

Liikunta on aina vaikea ylläpitää yli lyhyen ajan, useimmissa tapa uksissa. Tämä on vielä enemmän totta, jos olet jo sairas tai kipua, tai löytää liikkeet vaikeaa, kuten Parkinsonin tauti.Female Health

Rintojen terveys

Libido
comments powered by Disqus