Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Female Health

Aikuisten naisten terveys

Aikuisten naisten terveys Tiedätkö alkuun naisten terveyteen liittyviä huolen aiheita? Sydän sairaus, syöpä ja alhainen libido alkuun listan. Vaikka nämä ovat vakavia huolen aiheita, on hyviä uutisia. Terveiden elämän tapojen valinnat, kuten terveellisen ruoka Valion ja fyysisen aktiivisuuden syöminen päivittäisessä rutiinissa, voivat mennä pitkälle naisten terveys riskien vähentämiseksi.

Joillekin naisille, rintojen terveys Topit luettelo naisten terveyteen liittyviä huolen aiheita. Mikä on paras tapa tehdä rintojen itsetutkimus? Mitä sinun pitäisi tehdä, jos löydät rintojen? Mikä on paras tapa hoitaa rinta kipua?

Toisille naisten terveyteen liittyvät huolen aiheet ovat kosmeettisia kirurgia. Ja kun saat ikääntyneitä, naisten terveys näkökohdat todennäköisesti muuttuvat. Voisiko vatsa rasvaa aiheuttaa terveys ongelmia? Ovatko Kegel-harjoitukset todella välttämättömiä? Hanki vasta uksia näihin ja muihin naisten terveyteen liittyviä kysymyksiä.

Viimeisimmät Health Uutiset

Homeopathy variksia-NHS-johtajat kehottavat varovaisuuteen

Lähetetty tiistai, lokakuu 29, 2019

Uusi kiista on kypsä, mikä on Yhdistyneen kuningas kunnan National Health Servicen (NHS) päällikkö Simon Stevens, joka ilmaisi julkisesti "vakavat huolensa" homeopatian "pohjimmiltaan virheellisistä" käytännöistä.

Aivojen toiminnan muutokset voivat auttaa diagnosoimaan ja hallitsemaan masennusta

Lähetetty tiistai, lokakuu 29, 2019

Oletko koskaan kuullut sivu suunnassa habenula? Hyvin harvat, neurotieteen ulkopuolella, luultavasti. Kuitenkin uusi tutkimus, joka julkaistiin Journal NEURONissa, osoittaa, että tyypilliset muutokset siinä, miten tämä aivo palojen alue voi aiheuttaa täydellisen menettämisen tahtoa tehdä mitään – mikä on ominaista yhdelle masennuksen muodolla.

Vaping liittyvät kuolemat: analyysi vihjeitä THC kuin syyllinen

Lähetetty tiistai, lokakuu 29, 2019

Yhdysvaltain tautien torjunnan ja ennaltaehkäisyn (CDC) keskukset ovat nyt saaneet tietoa 34 kuolemista ja yli 1 600 tapa uksista sähkö savukkeista tai vaping, tuotteen käyttö liittyvä keuhko vamma (EVALI), kuten loka kuusta 22, 2019. Tämä tarkoittaa yli 120 uutta tapausta vain yhdellä viikolla. CDC on suorittanut kattavan analyysin 29 kuoleman tapauksista.Female Health

Rintojen terveys

Libido
comments powered by Disqus