Kotisivun  /   Naisten terveys

Aikuisten Naisten Terveys

Aikuisten Naisten Terveys Tiedätkö naisten parhaat terveysongelmat? Sydänsairaus, syöpä ja alhainen libido listan kärjessä. Vaikka nämä ovat vakavia huolenaiheita, on hyviä uutisia. Terveellisiä elämäntapoja valintoja - kuten syö terveellistä ruokavaliota ja myös liikunnan päivittäistä rutiinia - voi mennä pitkälle kohti vähentää naisten terveysriskejä.

Joillekin naisille, rintojen terveys kärjessä luettelo naisten terveyteen liittyvistä huolenaiheista. Mikä on paras tapa tehdä rintojen itsekoe? Mitä sinun pitäisi tehdä, jos löydät rintojen kiinteä? Mikä on paras tapa hoitaa rintakipua?

Toisille naisten terveyteen liittyviä huolenaiheita ovat kauneusleikkaus. Ja kun vanhenet, naisten terveysongelmat todennäköisesti muuttuvat. Voisiko vatsa rasvaa johtaa terveysongelmiin? Ovatko Kegel-harjoitukset todella tarpeellisia? Hanki vastauksia näihin ja muihin naisten terveyteen liittyviin kysymyksiin.

Viimeisimmät Terveys Uutiset

Eläinlääkärin college tutkijat paikantaa geenejä, jotka ohjaavat munasarjasyöpä

Lähetetty sunnuntai 13 syyskuu 2020

Korkea-asteen vakava munasarjasyöpä (HGSOC) on viidenneksi johtava syy syöpään liittyvien kuolemien naisilla Yhdysvalloissa, mutta vähän tiedetään alkuperästä tämän taudin.

Liikalihavuutta saavien raskaana olevien naisten elintapojen parantaminen voi johtaa terveempiin lapsiin

Lähetetty sunnuntai 13 syyskuu 2020

Uusi tutkimus osoittaa parantaa elämäntapaa naisten lihavuus raskauden aikana voisi merkitä pitkän aikavälin sydän-hyötyjä lapsilleen.

Äidin rasvainen ruokavalio voi johtaa makeampiin makureseptoreihin jälkeläisillä

Lähetetty sunnuntai 13 syyskuu 2020

Cornell ruoka tutkijat osoittavat eläinkokeissa, että äidin rasvainen ruokavalio voi johtaa enemmän makea-maku reseptoreihin ja suurempi vetovoima epäterveellistä ruokaa niiden jälkeläisiä - mikä huono ruokinta käyttäytyminen, lihavuus aikuisiässä.Naisten terveys

Rintojen Terveys

Libido
comments powered by Disqus