Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Nainen terveys

Aikuinen nainen terveys

Aikuinen nainen terveys Tiedätkö top naisten terveyteen liittyviä ongelmia? Sydän-ja verisuonitautien, syövän ja alhainen libido kärkeen. Vaikka nämä ovat vakavia huolenaiheita, on hyvä uutinen. Terveellisiä elämäntapavalintoja — kuten syöminen terveellistä ruokavaliota ja liikunnan sisällyttäminen päivittäistä rutiinia — voi mennä pitkä matka kohti vähentää naisten terveysriskejä.

Joillekin naisille rintojen terveys kärkisijaa naisten terveyteen liittyviä ongelmia. Mikä on paras tapa tehdä rintojen itsestään tentti? Mitä teet, jos löydät rintojen kiinteä? Mikä on paras tapa hoitaa Rintojen kipu?

Toisten naisten koskee myös kauneusleikkaus. Ja kun saat vanhempi, sinun naiset terveysnäkökohdat ovat todennäköisesti muuttuvat. Voisin vatsa rasvaa aiheuttaa terveysongelmia? Kegel harjoitukset ovat todella tarpeen? Vastauksia näihin ja muihin naisten terveyden kysymyksiin. 

Arvonlisäverotapahtumat, jotka Terveys Uutiset

Tutkimus: Enemmän D-vitamiinia voi parantaa muistia mutta liikaa voi johtaa hitaasti reaktio aika

Postitettu Perjantai 15 maaliskuuta 2019

Kuinka paljon D-vitamiinia voi parantaa muisti, oppiminen ja päätöksenteko iäkkäiden ja kuinka paljon on liikaa?

Lääkitys voisi vähentää haittavaikutuksia solunsalpaajahoitoa rintasyöpäpotilaiden

Postitettu torstai 14 maaliskuuta 2019

Stanford University School of Medicine tutkijat ovat osoittaneet menetelmä ennustaminen, mitkä rintasyöpäpotilaiden kärsii sydämen ongelmia yleisesti käytetty kemoterapiaa huumeita.

Molekyylitason kuviot voitaisiin ennustaa uusiutumisen riskiä rintasyöpään sairastuneiden naisten

Postitettu torstai 14 maaliskuuta 2019

Geeni- ja make-up yksittäisten rintojen kasvaimia pitää vihjeitä miten naisen taudin eteneminen myös todennäköisesti tulossa takaisin hoidon jälkeen ja missä ajassa Cancer Research UK rahoittaman tutkimuksen mukaan julkaistiin Nature tänään (keskiviikkona).Nainen terveys

Rintojen terveys

Libido
comments powered by Disqus