Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Female Health

Aikuisten naisten terveys

Aikuisten naisten terveys Tiedätkö alkuun naisten terveyteen liittyviä huolen aiheita? Sydän sairaus, syöpä ja alhainen libido alkuun listan. Vaikka nämä ovat vakavia huolen aiheita, on hyviä uutisia. Terveiden elämän tapojen valinnat, kuten terveellisen ruoka Valion ja fyysisen aktiivisuuden syöminen päivittäisessä rutiinissa, voivat mennä pitkälle naisten terveys riskien vähentämiseksi.

Joillekin naisille, rintojen terveys Topit luettelo naisten terveyteen liittyviä huolen aiheita. Mikä on paras tapa tehdä rintojen itsetutkimus? Mitä sinun pitäisi tehdä, jos löydät rintojen? Mikä on paras tapa hoitaa rinta kipua?

Toisille naisten terveyteen liittyvät huolen aiheet ovat kosmeettisia kirurgia. Ja kun saat ikääntyneitä, naisten terveys näkökohdat todennäköisesti muuttuvat. Voisiko vatsa rasvaa aiheuttaa terveys ongelmia? Ovatko Kegel-harjoitukset todella välttämättömiä? Hanki vasta uksia näihin ja muihin naisten terveyteen liittyviä kysymyksiä.

Viimeisimmät Health Uutiset

Uusi tieto kone algoritmi mahdollistaa ennakoinnin raskaus diabetes

Lähetetty tiistai, Tammikuu 14, 2020

Uusi tieto kone algoritmi mahdollistaa ennakoinnin raskauden alku vaiheessa tai jopa ennen raskautta, joista naisilla on suuri raskaus diabeteksen riski.

Päivitetty rinta syöpä ohje antaa suosituksia tapausten käsittelystä, joissa on alhainen er-ilmaisu

Lähetetty tiistai, Tammikuu 14, 2020

Päivitetty suunta viiva estrogeenin ja progesteroni reseptorin (ER/PgR) testaus rinta syöpä, julkaissut yhdessä tänään amerikkalaisten patologien ja American Society of Clinical Oncology, vahvistaa suuren osan alkuperäisestä ohja uksesta ja on erityisiä suosituksia käsittelyyn ja raportointiin tapa UKSISSA alhainen er ilmaisu.

Äidin stressi vaikuttaa sikiön aivojen kehitykseen

Lähetetty tiistai, Tammikuu 14, 2020

Uusi tutkimus julkaistiin verkossa tammikuu 13, 2020, lehdessä JAMA Pediatrics raportit että äidit, jotka kärsivät vakavaa henkistä stressiä raskauden aikana voi olla vauvoja, joilla on epänormaalia kehitystä tärkeillä aivojen alueilla jo ennen syntymää. On jo tiedossa, että vauvat, joilla on synnynnäinen sydän sairaus osoittaa poikkeavuuksia aivojen kasvua ja aivojen biokemialliset reaktiot.Female Health

Rintojen terveys

Libido
comments powered by Disqus