Kotisivun  /   Naisten terveys

Aikuisten Naisten Terveys

Aikuisten Naisten Terveys Tiedätkö naisten terveysongelmat? Sydänsairaus, syöpä ja alhainen libido listan kärjessä. Vaikka nämä ovat vakavia huolenaiheita, on hyviä uutisia. Terveelliset elämäntavat - kuten syöterveellistä ruokavaliota ja myös liikuntaa päivittäistä rutiinia - voi mennä pitkälle kohti vähentää naisten terveysriskejä.

Joillekin naisille, rintojen terveys kärjessä luettelo naisten terveyteen liittyviä huolenaiheita. Mikä on paras tapa tehdä rintojen itsekoe? Mitä sinun pitäisi tehdä, jos löydät rintojen kiinteä? Mikä on paras tapa hoitaa rintakipua?

Toisille, naisten terveyteen liittyvät huolenaiheet ovat kauneusleikkaus. Ja kun vanhenet, naisten terveysongelmat todennäköisesti muuttuvat. Voisiko vatsa rasvaa johtaa terveysongelmiin? Ovatko Kegel harjoitukset todella tarpeen? Hanki vastauksia näihin ja muihin naisten terveyteen liittyviä kysymyksiä.

Viimeisimmät Terveys Uutiset

Tutkimus: PCOS:n pitkän aikavälin terveysvaikutusten tuki puuttuu

Lähetetty perjantai 13 maaliskuu 2020

Hoitoon polykystinen munasarja oireyhtymä vain hedelmällisyys kunnossa jättää ne, joilla on tila suurempi riski sairastua liittyviin pitkän aikavälin terveysoloihin, mukaan naisten kyselyyn ja haastateltu University of Warwick tutkimus.

Painonnousu voisi alentaa naisen mahdollisuuksia saada rintasyöpä ennen vaihdevuodet

Lähetetty torstai 12 maaliskuu 2020

Läikköiminen aikaisen aikuisuuden liittyy pienempi riski rintasyövän ennen vaihdevuodet, merkittävä maailmanlaajuinen tutkimus yli 600000 naista on löytänyt.

Immunosuppressiivinen hoito ei lisää vulvar- tai emättimen syövän riskiä naisilla, joilla on IBD

Lähetetty torstai 12 maaliskuu 2020

Uudessa retrospektiivisessä tutkimuksessa tutkijat havaitsivat, että immunosuppressiivisen hoidon käyttö ei lisää vulvar- tai emättimen syövän esiintymistä tai toistumista naisilla, joilla on tulehduksellinen suolistosairaus (IBD).Naisten terveys

Rintojen terveys

Libido
comments powered by Disqus