Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Female Health  /  Rintojen kohottaa imetyksen jälkeen

Rintarekonstruktion jälkeen imetys

Rintarekonstruktion jälkeen imetys 

Imetys

Vaikka nainen voi olla täysin tyytyväinen hänen rintakuva koko elämänsä aikana, tyytyväisyyden saattaa hiipua imetyksenjälkeen. Ptoosi laskiessa kukaan nämä naiset ohittaa ulkonäköä rinnat. Ptoosi on terveyden käsite, mutta se tarkoittaa yksinkertaisesti notko rinnat.

Imetyksen aiheuttaa muodon muutoksen ja eikä naisten koskaan voivat säilyttää joustava puhkaisevat ikä. Myös lasten dramaattisesti muuttaa niiden muodon ja koon rintakuva. Imetyksen prosessi aiheuttaa yleisesti menetetty notkeutta, tylsä iho ja vaihto rinnat rauhaset.

Rintarekonstruktion

Rintarekonstruktion suosio kasvaa, ja American tilastojen yli 50000 naiset pyytää rintojen jälleenrakentamiseen leikkaus vuosittain. Naiset ovat houkutelleet näin huono rintojen ulkonäkö imetyksen ongelman ratkaisemiseksi, koska leikkaus ei hyvin aikaa vievää.

Korkeintaan 5 tuntia nainen voi olla hyvin muotoillut rintakuva. Ei ole tarpeen jättää uran pitkään tai huolehtia suhteista, koska viikon naiset alkavat yhteisen elää jos postoperatiivisia ongelmia ei ole. Mutta aina huoli on riskejä leikkauksen jälkeen. Lisäksi kaikki eivät ole henkisesti valmis valitsemaan rintaimplantit leikkaus. Jotka pelkäävät leikkaus mutta haluat on joustava nuori rinnat valita herbal parantajat.

Rintojen jälleenrakennus tuotteet

Kaikkein suosituin ja helppokäyttöinen kasviperäisten rintojen jälleenrakentamiseen tuotteita. Tuotteet ovat yleensä täynnä kasvi estrogeenia, joka on sanottu parantaa rintojen kudosta. Toinen etu rintojen jälleenrakentamiseen tuotteita on niiden saatavuus - ei tarvita lääkärin käynti saadakseen ne. Rintojen jälleenrakennus tuotteita parantaa estrogeenin taso naisen elimistöön ja rintakuva, kudosten alkaa kasvaa.

Yhteinen rintojen jälleenrakentamiseen tuotteet yleisesti sisältää seuraavat ainesosat rintakuva suurentaminen:

  • Voikukka on tunnetusti paljon kasvi estrogeenit. Voit ottaa sen versot juuret ja/tai, joko täydentää tai teetä. Toinen hyvä syy käyttää Voikukka on tehostaa energian ja tekee sinusta elävät pidempään.
  • Dong Quai root tarjoaa vahvan kasviestrogeenit, Dong Quai on osia, jotka voi lisätä rintakuva lähde. Tämä juuri on myös käytetty rohdosvalmiste kuukautisten aikana. Se auttaa poistamaan kramppeja.
  • Fenkoli auttavat kehittää rintakuva muoto, jos lisäät sen geeliä tai öljyä rintakuva iholle. Voit myös kokeilla fenkoli juoma. Fenkoli on vakiintunut seksuaalista tai seksuaalinen nautintoaine.
  • Sarviapila on pitkä historia. Sanotaan, että hyvät Itä harems otti siementen tämä kasvi kasvaa rinnat. Sarviapila sisältää steroidi lähtöaineiden ja naishormoneja. Nämä komponentit voivat edistää kudosten rintakuva. Se sisältää myös suuren määrän fytokemikaalit osaltaan rintojen kasvu.
  • Wild Yam käytetään yleensä Sarviapila koska luonnonmukaisia ravinteita. Nämä kaksi monenlaisia yrttejä yhdessä parantaa rinnat kasvaa. Mutta mikä on vielä tärkeämpää, villi yam auttaa aikana PMS tai hoitoon vaihdevuosien ongelmia.
  • Pueraria Mirifica parantaa naisten piirteitä, yritys nurin ja iho laatu. Se auttaa tukahduttaa vaihdevuosien oireyhtymä ja parantaa ihon rintakuva, osan tilasta erityisesti. Se on anti-ikääntyminen ominaisuuksia ja parantaa verenkiertoa.
Eri yhdistelmiä näistä luonnollisista osista ovat keskeisiä suurimmalle osalle rintojen jälleenrakentamiseen tuotteita. Lue etiketti ottaen rintojen pillereitä ja taata te osata kunkin elementin lääke. Jos valitset hyödyllistä rintojen laajentumisen pillereitä, voit olla varma, rintakuva on ihmeellisesti täyteläinen, pyöreämpiä, ja todella ihana ja suuri 30 päivää.

Lue lisää rintojen jälleenrakentamiseen tuotteista 


comments powered by Disqus