Kotisivun  /   Naisten terveys  /  Rintojen kohotus imetyksen jälkeen

Rintojen rekonstruktio ja nosto imetyksen jälkeen

Rintojen rekonstruktio ja nosto imetyksen jälkeen 

Imetys

Mitä imetys on? Imetys on erittäin tärkeä osa raskauden jälkeistä aikaa ja välttämätön vastasyntyvän vauvan terveelle kehitykselle. Imetys auttaa vauvoja kehittämään vahvoja siteitä äitiin ja voi myös auttaa parantamaan sisäelinten kehitystä. Rintamaito sisältää monia vitamiineja ja muita tärkeitä ravintoaineita, jotka ovat kriittisiä aivojen ja hermoston kehitykselle.
Lukuisissa kliinisissä tutkimuksissa on vahvistettu, että imetys on tehokkain terveyskysymysten ja komplikaatioiden ehkäisyssä.
Valitettavasti imetyksen merkitys kaikille vauvoille jätetään usein huomiotta. Imetys on tehokas terapeuttinen työkalu ja täydellinen tapa kommunikoida äidin ja vauvan välillä.

Miten imetys vaikuttaa rintojen muotoon

Vaikka nainen voi olla täysin tyytyväinen rintakuvaansa koko elämänsä ajan, tämä tyytyväisyys voi haihtua imetyksen jälkeen. Se, että näin tapahtuu monille naisille, on hyvin tiedossa. Kun ptoosi asetetaan yhteenkään näistä naaraista, he eivät voi sivuuttaa rintojensa ilmettä. Ptoosi on terveys termi, mutta se tarkoittaa yksinkertaisesti rintojen imemistä.

Ptosis after Breastfeeding
Ptoosi imetyksen jälkeen
Imetys aiheuttaa muodonmuutoksen, eikä yksikään nainen koskaan pystynyt säilyttämään elastista rintaa iän myötä. Lasten kantaminen voi myös muuttaa dramaattisesti rintakuvan muotoa, luonnetta ja kokoa. Imetysprosessi aiheuttaa yleensä notkeuden, kornin ihon ja rintojen rauhasten muutoksen. Naisen kehon ja rintojen muodot eivät enää näytä samalta kuin ennen raskautta, ja valitettavasti nämä muutokset eivät ole
palautuvia yksinään - ellei nainen alkaa huolehtia ulkonäöstään ja haluaa palauttaa nuorekkaita rintoja ja hahmoa.
Uusien rintojen nostotekniikoiden ja -menetelmien käyttöönotonyhteydessä naisten ei kuitenkaan enää tarvitse tottua roikkuisiin rintoihinsa, koska heillä on lukuisia tapoja rintojen rekonstruktioon imetyksen jälkeen.

Rintojen rekonstruk

Rintojen rekonstruktion suosio kasvaa, ja Yhdysvaltain tilastojen perusteella yli 300 000 naista pyytää rintojen rekonstruktioleikkausta vuosittain. Naisia houkuttelee tämä tapa ratkaista huonon rintojen ulkonäön ongelma imetyksen jälkeen, koska leikkaus ei ole kovin aikaa vievä.

Breast Reconstruction Surgery
Rintojen rekonstruktio leikkaus
Enintään 5 tunnin sisällä naisella voi olla hyvin muotoiltu rintakuva. Ei ole tarvetta jättää uraa pitkäksi aikaa tai huolehtia suhteista, koska viikon kuluttua naiset aloittavat yhteisen live-elämänsä, jos kirurgian jälkeisiä ongelmia ei ole. Mutta tietyistä riskeistä ollaan aina huolissaan leikkauksen jälkeen.
Lisäksi kaikki eivät ole psykologisesti valmiita valitsemaan rintojen augmentaatioleikkausta.
Kustannukset ovat myös erittäin korkeat, koska leikkaus voidaan joutua suoritettava sairaalassa yleisanestesiassa. Itse leikkauksen lisäksi leikkauksen jälkeisten hoitojen ja kuntoutuksen kustannukset ovat usein suuremmat kuin pelkästään leikkauksen kustannukset.

Naisella, joka välttää rintaleikkauksen, mutta valitsee rintojen noston, on vaihtoehto. Mitä tehdä, jos nainen haluaa pysyä erossa leikkaukseen liittyvistä sivuvaikutuksista? Ne, jotka pelkäävät leikkausta, mutta haluavat elastiset nuoret rinnat valita pillereitä luonnolliseen rintojen kasvuun.

Rintojen rekonstruktio tuotteet

Suuremmat rinnat liittyvät usein naisellisemman näköisiin ulkonäköihin, mutta jotkut naiset eivät pysty saavuttamaan niitä luonnollisten ikääntymisprosessien ja raskauteen liittyvien komplikaatioiden vuoksi.

Breast Reconstruction Options
Rintojen rekonstruktiovaihtoehdot
Tarkastellaan suosituimpia rintojen rekonstruktiotuotteita, jotka voivat olla hyödyllisiä naisten rintojen nuorekkaan ulkonäön palauttamisessa.

 • Hormonaalinen terapia. Tällaisilla rintaterveystuotteilla voi olla synteettisiä hormoneja koostumuksessaan. Nämä rintojen laajentumisen hormonit voivat aiheuttaa vakavia terveysongelmia, jopa syöpä. Mutta suurin vaara on syntymättömälle lapselle ja äidin lisääntymisjärjestelmälle. Lisäksi tämän todistamattoman menetelmän pitkäaikaisia tutkimuksia ei ole vielä tehty, ja se tarkoittaa, että monet muut sivuvaikutukset eivät ole mahdottomia.
 • Hormonien injektiot. Se on erittäin vaarallinen tapa pistää hormoneja suoraan rintakudokseen. Saatat huomata joitakin tuloksia, mutta haittavaikutukset ovat paljon pahempia. Hormoni injektio voi aiheuttaa valtava määrä turvotusta rinnat. Myös rintakudos, joka on injektoidut hormoneja, on hyvin herkkä ja voi vuotaa usein.
 • Rintaleikkaus. Kudoksessa voi olla arpia ja implantit voivat vaurioitua. Ja hyvin usein rintaimplantit ovat syy virheelliseen diagnoosiin, kun kyse on rintasyövästä. Kirurgisen rintojen rekonstruktion vakavimmat komplikaatiot ovat vakava infektio, verenvuoto ja verenvuodon komplikaatiot.
 • Rintapumput. Tämä menetelmä voi aiheuttaa rintojen epämuodostumista tai jopa rintasyöpää. Pitkäaikainen rintojen pumppaus on erittäin vaarallista. Yhdistyneessä kuningaskunnassa tehty tutkimus on osoittanut, että rintapumppujen käyttö pitkään on vaarallista naisten terveydelle. Jotkut naiset ovat valittaneet kivuliaista kipeistä rinnoista, joiden todettiin myöhemmin vaurioituneen ylipumppaamisesta.
 • Harjoitukset. Erityiset rintaharjoitukset, joiden tarkoituksena on parantaa rintojen terveyttä, ovat melko turvallisia eivätkä kalliita, mutta niiden tehokkuudesta ei ole todistettua näyttöä. Vaikka ne ovat hyödyllisiä yleiselle terveydelle, sydämelle ja verelle ja parantavat naisen lihasväriä, he eivät voi fyysisesti muuttaa rintakudosta, koska se ei sisällä lihaksia. Ainoa tapa parantaa rintojen kokoa on lisätä rintakudosten määrää, ja tässä rintaharjoitukset epäonnistuvat.
 • Alusvaatteita. On olemassa loistava valikoima rintaliivejä tai korsetteja, jotka voivat saada rintasi näyttämään upeilta vain siihen hetkeen asti, kun sinun on otettava ne pois. Ne näyttävät hyvältä, kun käytät niitä, mutta ovat erittäin kalliita. Erityisten alusvaatteiden pukeutuminen voi tarjota epänormaalin näköisen rintojen muodon. On noloa, että monet naiset ottavat ne pois intiimien kohtaamisten aikana. Alusvaatteiden rintojen muoto näyttää yleensä hyvin pyöreältä ja hyvin määritellyltä, mutta itse rinnat pysyvät edelleen roikkuvana.
 • Rintapillereitä. Rintojen terveys pillereitä sisältävät vain luonnollisia kasviperäisiä ainesosias. Heillä ei ole synteettisiä hormoneja, kemikaaleja, väriaineita tai säilöntäaineita. Rintojen suurennus pillereitä voi tehdä rinnat kiinteä, isompi ja nuorekas. Luonnolliset rintojen terveys tuotteet eivät vahingoita sinua. Kaikki komponentit pääsevät verenkiertoon ja imeytyvät siihen, joten sinun tulisi valita rintojen terveystuote ilman kemiallisia aineita. Jos et valitse orgaanista tuotetta, saatat olla vaarassa saada vakavan lääketieteellisen ongelman, kuten syöpäkasvaimen.

Yrttirintojen rekonstruktio

Yksi helpoimmista tavoista palauttaa rintojen muoto imetyksen jälkeen tai parantaa ikääntyvien rintojen ulkonäköä on valita kasviperäisten rintojen rekonstruktiotuotteet. Se on loistava tapa naisille parantaa terveyttään, saada vauhtia terveellisempien rintojen muodossa tai vain saada hyvännäköinen vartalo.
Tuotteet ovat tyypillisesti täynnä kasvien estrogeenia, jonka sanotaan parantavan rintakudosta. Vielä yksi rintojen rekonstruktiotuotteiden etu on niiden saatavuus - niiden saamiseksi ei vaadita lääkärin vierailua. Rintojen rekonstruktiotuotteet parantavat estrogeenitasoa naisen organismissa, ja rintakudokset alkavat kasvaa.
Breast Reconstruction Herbs
Rintojen rekonstruktio yrtit
Rintojen suurennustuotteita voidaan käyttää ratkaisuna rintojen nostamiseen lähes jokaisessa iässä murrosiän jälkeen. Rintojen rekonstruktiotuotteet voivat myös auttaa lisäämään sukupuolivisioon useimmilla naisilla. Ulkonäkömuutosten lisäksi rintojen rekonstruktiotuotteet lisäävät naisen itsetuntoa ja voivat parantaa yleistä elämänlaatua.

Yleiset rintojen rekonstruktiotuotteet sisältävät yleensä seuraavia kasviperäisiä ainesosia, jotka tekevät rintakuvastasi suuremman:

 • Voikukan tiedetään olevan paljon kasviperäisiä estrogeenia. Voit ottaa sen versoja tai juuria tai molempia joko lisäravinteena tai teenä. Toinen hyvä motiivi käyttää voikukkaa on, että se lisää energiaa ja saa sinut elämään pidempään. Se antaa sinulle myös lisäkestävyyttä ja antaa sinulle vauhtia kestävyyteen, joten voit parantaa kuntotuloksiasi!
 • Dong Quai root tarjoaa sinulle vahvoja fytoestrogeenit, Dong Quai on alkuaineita, jotka voivat lisätä rintakuvaa. Tätä juurta käytetään myös kasviperäisenä hoitona kuukautisten aikana. Se auttaa poistamaan kramppeja. Tieteellisiä tutkimuksia ei ole, mutta sitä on käytetty joidenkin kuukautiskiertojen ja kuukautiskipujen aiheuttamien ongelmien hoitoon.
 • Fenkoli voi auttaa sinua kehittämään rintakuvan muotoa, jos lisäät sen geeliin tai öljyyn rintakuvan iholle. Voit myös kokeilla fenkolijuomaa. Fenkoli on myös pitkäaikainen aphrodisiac tai seksuaalinen stimulantti. Fenkoli on olennainen ainesosa lukuisissa intialaisen keittiön resepteissä. Sitä pidetään maailman seksikkäimpinä mausteina.
 • Sarviapilalla on pitkä historia. Sanotaan, että itäisten haaremien naiset ottivat tämän kasvin siemenet rintojensa lisäämiseksi. Sarviapila sisältää steroidien esiasteita ja naishormoneja. Nämä komponentit voivat edistää kudosten tehostamista rintakuvassa. Se sisältää myös suuren määrän fytokemikaaleja, jotka edistävät rintojen kasvua. He kaikki ovat vastuussa rintojen kasvusta ja kehityksestä nopean painonpudotuksen jälkeen.
 • Wild Yamia käytetään tyypillisesti sarviapilan kanssa sen luonnollisten ravintoaineiden vuoksi. Nämä kaksi yrttiä yhdessä parantavat rintojen kasvua. Mutta mikä tärkeämpää, villi jamssi voi auttaa PMS: n aikana tai hoitaa vaihdevuosiongelmia. Itse asiassa se on erittäin hyödyllinen niille, jotka kärsivät vaihdevuosiongelmista. Italialaisen tutkijan tekemässä tutkimuksessa naiset, joilla oli diagnosoitu vaihdevuosiongelmia ja jotka saivat villiä jamssia, paransivat olosuhteitaan 57 prosentissa tapauksista ja huomasivat vähemmän oireita 86 prosentissa tapauksista.
 • Pueraria Mirifica parantaa naisten ominaisuuksia, parantaa kiinteää rintaa ja orvaskeden laatua. Se auttaa estämään vaihdevuosien oireyhtymää ja parantaa ihon tilaa erityisesti rintakuvan osassa. Sillä on myös ikääntymisen vastaisia ominaisuuksia ja se parantaa verenkiertoa. Tuote on erittäin suosittu naisten keskuudessa, joilla on laaja valikoima kehon muotoja, ja se sopii erityisen hyvin kypsille naisille, jotka tarvitsevat epätoivoisesti paremman rintakuvan muodon.
Näiden luonnollisten komponenttien erilaiset yhdistelmät ovat olennaisia suurimmalle osalle rintojen rekonstruktiotuotteista. Lue etiketti ottaessasi rintapillereitä ja varmista, että tunnet kaikki lääkkeen elementit.
Jos valitset kasviperäisten rintojen laajentumisen pillereitä, voit olla varma, että rintakuvasi on ihmeellisen täyteläinen, pyöreämpi ja todella ihana ja suuri 30 päivän aikana.
Ja voit luottaa siihen, että tulokset ovat pysyviä, ja rintakuvasi on suurempi ja pyöreämpi koko elämän ajan!

Lue arvosteluja rintojen rekonstruktio pillereitä 


comments powered by Disqus