Kotisivun  /   Naisten terveys  /  Naisten libido vaihdevuosien jälkeen

Vaihdevuodet ja alhainen naisten libido. Kuinka lisätä Libidoa vaihdevuosien jälkeen?

Vaihdevuodet ja alhainen naisten libido. Kuinka lisätä Libidoa vaihdevuosien jälkeen? 

Vaihdevuodet ja alhainen naisten libido

Tutkimukset paljastavat, että seksuaaliset ongelmat yleistyvät vaihdevuodet ohittaneille naisille, koska tämä tila vähentää libidoa. Se voi edelleen johtaa estrogeenitasojen alenemiseen ja tehdä seksistä kivuliaampaa seksuaalisen kiihottumisen vähentämisessä. Vaihdevuosiin ja alhaiseen naisten libidoon liittyy monia näkökohtia.

Mikä on Vaihdevuodet?

Vaihdevuodet ovat tila, jossa naisen keho lakkaa saamasta kuukautisia pysyvästi, mutta tämä tila voi vaikuttaa myös useisiin muihin kehon toimintoihin. Vaihdevuodet johtavat useisiin emotionaalisiin ja fyysisiin muutoksiin, jotka jättävät huomattavan vaikutuksen seksielämään ja naisten yleiseen hyvinvointiin.

Vaihdevuosien siirtymisen jälkeen naisten ei tarvitse enää huolehtia raskaaksi tulemisesta, kivuliaista jaksoista ja krampista. On havaittu, että monet naiset eivät löydä suuria ongelmia tämän siirtymän aikana kehossaan. Monille muille on kuitenkin yleistä kokea masennusta, kipua seksin aikana, ärtyneisyyttä, mielialaa, univaikeuksia ja kuumia aaltoja.
Vaihdevuosien siirtyminen voi tapahtua 45–55-vuotiaana ja se voi kestää arviolta 7–14 vuotta. Tämän siirtymän aikana progesteronin ja estrogeenin tuotanto vaihtelee suuresti munasarjoissa. Tämän jälkeen luut alkavat olla vähemmän tiheitä, mikä parantaa haavoittuvuutta murtumien kanssa.

Menopause
Vaihdevuodet
Vaihdevuodet voivat alkaa kohdunpoistolla tai se voi tapahtua hormoneja synnyttäjen munasarjojen kirurgisen poiston vuoksi. On olemassa useita geneettisiä tekijöitä, joilla on myös tärkeä rooli vaikuttamisen kannalta, milloin vaihdevuodet alkavat naisilla. Vain yksi prosentti naisista kokee tämän tilan ennen 40 vuoden ikää, mutta 5%: lla tämä tila saapuu 45-50.

Vaihdevuosien oireet

Vaihdevuosien jälkeen naiset alkavat päästä vaihdevuosien jälkeiseen aikaan, ja tässä tilassa he tulevat alttiimmiksi osteoporoosille ja sydänsairauksille. Naisille saattaa alkaa kehittyä vaihdevuosioireita lähes neljä vuotta ennen viimeisen jakson esiintymistä. Joka kymmenes nainen kokee vaihdevuosioireita lähes 12 vuoden ajan. Oireita on monia, mutta alhainen naisten libido on yksi yleisimmistä.

Monille naisille oireet ovat väliaikaisia; monet muut kokevat kuitenkin vakavia sairauksia pidemmän aikaa. Muutamien kuukautisten muutosten kanssa muut vaihdevuosien jälkeisten, vaihdevuosien ja vaihdevuosia edeltävien oireiden oireet ovat samat.
Vaihdevuosia edeltäviä merkkejä ovat yleensä harvemmin kuukautiset, vasomotoriset oireet ja raskaammat tai kevyemmät jaksot. Muutamia muita yleisiä oireita, jotka liittyvät tähän tilaan, ovat virtsarakon hallintaongelmat, unettomuus, masennus, ahdistuneisuus, vähentynyt sukupuoliviho, hengitysvaikeudet, hiusten oheneminen ja painonnousu.

Menopause Symptoms
Vaihdevuosien oireet
Monet naiset raportoivat myös ahdistuksesta, muistiongelmista, keskittymisvaikeuksista, päänsäryistä, virtsatieinfektiosta, luumassan vähenemisestä, hiusten ohenemisesta, hiusten kasvun lisääntymisestä joissakin ruumiinosissa, kuten yläraivossa, rinnassa, kaulassa ja kasvoissa, rintojen koon pienenemisestä, kuivasta ihosta, silmistä ja suusta. Vakavia komplikaatioita voivat olla myös verisuonten sairaus, virtsankarkailu, periodontaalisairaus, kaihi, mielialan muutokset, osteoporoosi, hitaampi aineenvaihdunta, dyspareunia ja vulvovaginaalinen atrofia.

Vaihdevuodet ja naisten libido

Tutkimukset paljastavat, että vaihdevuodet jättävät negatiivisen vaikutuksen libidoon. Tässä tilassa estrogeenin ja testosteronin tasot elimistössä alkavat laskea dramaattisesti. Siksi naisten on vaikea kiihotoitua.
Estrogeenitasojen hajoaminen voi myös aiheuttaa emättimen kuivumista. Alentunut estrogeenitasot ovat vastuussa verenkierron huomattavasta vähenemisestä emättimen alueella, mikä vaikuttaa edelleen voiteluun. Tämän lisäksi vaihdevuodet voivat myös aiheuttaa emättimen seinämän ohenemista ja tämä tila tunnetaan emättimen atrofiana. Se voi edelleen johtaa huomattavaan epämukavuuteen sukupuolen aikana.

Menopause and Female Libido
Vaihdevuodet ja naisten libido
Harvat muut fyysiset muutokset, jotka tapahtuvat vaihdevuosien aikana, voivat myös vaikuttaa naisten libidoon. Yleisimpiä esimerkkejä ovat painonnousu ja vähentynyt seksihalu. Monet naiset kokevat myös yöhikoilua, kuumia aaltoja ja nämä tunteet voivat johtaa sukupuolen vähenemiseen. Masennus ja ärtyneisyys ovat muita yleisiä kysymyksiä tässä elämäntilassa.

Tutkijat ovat myös tehneet tutkimuksia tekijöistä, jotka pakottavat naisen kehon vaihdevuosiin, joissa libido on vähentynyt. Yksi suurimmista kysymyksistä sisältää kroonisia terveysongelmia, kuten masennusta, diabetesta, sydänsairauksia.
Tila voi myös laueta tupakoinnin ja alhaisemman fyysisen aktiivisuuden vuoksi. Jotkut naiset saattavat tarvita lääkäreiden apua kriittisten oireiden ja libidomuutosten hoitoon vaihdevuosien aikana.

Matala nainen Libido

Alhainen naisten libido voi johtua fyysisistä muutoksista naisvartalossa vaihdevuosien jälkeen sekä sosiaalisista ja emotionaalisista kysymyksistä. Monet aikuiset naiset kokevat emättimen kuivumista, mikä vähentää myös seksuaalista halua. Tällainen tila voi johtua epäasianmukaisista hormonaalisista muutoksista ja tiettyjen hormonien alentuneen tason vuoksi. Jos hormonaalinen taso on oikea ja testosteroni on normaalia tai lähellä normaalia, naisilla ei ole ongelmia voitelussa.

Jos nainen ei reagoi seksuaalisesti, hänen voi olla vaikea saavuttaa orgasmia tai hän voi kokea hyvin heikon. Vaikka suurin osa naisista pystyy saavuttamaan useita orgasmeja, he voivat helposti menettää tämän kyvyn ja lopettaa kokemisen ollenkaan.
Joskus naiset kärsivät naisten hedelmättömyydestä vaihdevuosien jälkeen alhaisen libidon vuoksi. Tässä tapauksessa naisen keho vain kieltäytyy tunteesta seksuaalista halua ja tuottaa ovulaation edellyttämää hormonia.

Kuinka lisätä Libidoa vaihdevuosien jälkeen?

On olemassa tiettyjä toimenpiteitä, joita jokainen nainen voi tehdä libidon lisäämiseksi vaihdevuosien jälkeen. Tähän sisältyvät:

  • Elämäntapamuutokset
  • Hoidot
  • Luonnolliset pillerit naisten libido

Alhaisen naisen libidon hoito vaihdevuosien jälkeen

Joidenkin yrttien havaittiin parantavan naisten lisääntymisjärjestelmiä ja heidän seksielämäänsä vaihdevuosien jälkeen. Lisäksi on pillereitä naisten libido, joka voi lisätä naisten libidoa ja energiaa ja palauttaa kiinnostuksensa seksiin, joka heillä oli nuoruudessaan.

Herbs for female libido
Yrtit naisten libidoon
Libido-hoitoon tuotteiden tunnetuimpia komponentteja ovat vadelmanlehtiuute, Damiana-lehti, lakritsijuuri, Valerian-juuri, musta Cohosh-juuri, Ginger-juuri.
  • Vadelmanlehtiuute on tonic naisille ja niin sanottu raskausyrtti. Se parantaa lapsen saamisen kykyä.
  • Lakritsijuurta käytetään vahvistamaan lisämunuaisia ja sitten naisen kehon hormonaalista toimintaa. Samalla Damiana-lehti tunnetaan libido-hoitovaikutuksestaan muinaisista ajoista.
  • Valerian-juuri voi auttaa voittamaan stressin, joka on yksi alhaisen naisen libidon syistä.
  • Musta cohosh-juuri ja Ginger-juuri parantavat myös libidoa vaihdevuosien jälkeen. Ne pystyvät tasapainottamaan hormonien tasoa ja niitä pidetään hyvinä seksuaalisina piristeitä.
Aikuiset naiset, jotka ottavat pillereitä libido hoitoon vaihdevuosien jälkeen kaikilla näillä komponenteilla, huomaavat sellaisia parannuksia kuin kiinteämmät emättimen supistukset, suuremmat rinnat, rauhallisempi uni, säännöllisemmät ajanjaksot, joissa on vähemmän tuskallisia kramppeja.

Elämäntapamuutokset

Vaihdevuodet voivat olla vaikeita useiden naisten keskuudessa, mutta vain muutamien välttämättömien elämäntapamuutosten tekeminen voi helpottaa prosessia. Yksi tärkeimmistä asioista on käyttää vesiliukoisia voiteluaineita seksiä harrastaessa. Nämä yksinkertaiset over-the-counter-lääkkeet ovat helposti saatavilla useimmissa lääkekaupoissa. On kuitenkin tärkeää mainita, että naisten tulisi välttää silikonipohjaisia ja ei-vesiliukoisia voiteluaineita, koska ne voivat vahingoittaa kondomeja, mikä johtaa suojan menettämiseen sukupuoliteitse tarttuvia infektioita vastaan.

Lääketieteen asiantuntijat neuvovat lisääntynyttä liikuntaa vaihdevuosien aikana, kuten tekemällä 30 minuuttia liikuntaa joka päivä. Tämän lisäksi terveellisen ruokavalion syöminen voi myös parantaa naisten hyvinvoinnin tunnetta.
Myös naisten seksuaalisissa tottumuksissa suositellaan vain vähän olennaisia muutoksia. Tämä voi olla muutos seksuaalisissa rutiineissa, kuten viettää enemmän aikaa esileikkiin ja käyttää seksileluja tai vibraattoreita. On myös mahdollista löytää monia stressiä lievittsevia tekniikoita, joita voidaan käyttää makuuhuoneen ulkopuolella myös läheisyyden lisäämiseksi, kuten harrastuksista nauttimiseen yhdessä ja ruoanlaittoon tai yhdessä treenaamiseen.

Hoidot

Jos naisilla on huomattavia muutoksia emättimen kudoksissa, mukaan lukien kuivuus ja oheneminen, lääkärit voivat myös suositella estrogeenihoitoa. On myös mahdollista soveltaa estrogeenin reseptilääkkeitä suoraan emättimeen emättimen renkailla, pillereillä ja voiteella. Ne voivat helposti alentaa estrogeenin annostusta verrattuna säännöllisten ehkäisypillereiden käyttöön. Lääkärisi saattaa myös suositella joitakin reseptilääkkeitä tilan hoitoon.

Jotkut naiset voivat myös valita ottaa estrogeeni pillereitä, jotka ovat saatavilla lisätä hormonitasoja. Hoito tunnetaan hormonikorvaushoitona ja se voi vähentää muita oireita, kuten mielialan muutoksia ja kuumia aaltoja.
On parempi keskustella lääkärin kanssa lääkkeistä ja kehon muutoksista ennen hormonihoitojen valitsemista. Jos kehosi ei koe positiivista muutosta sukupuoliviessa hormonaalisten estrogeenihoitojen jälkeen, on tärkeää neuvotella lääkäreiden kanssa elämäntapaan ja seksuaalisiin rutiinimuutoksiin.

Luonnolliset pillerit naisten Libido

Yleensä naisille luodut luonnolliset pillerit naisille pyrkivät kahteen päätavoitteeseen: ne voivat parantaa intiimiä elämää ja vahvistaa suhteita puolisoon tai kumppaniin. Koska naiset ovat herkempiä ja emotionaalisempia, heidän seksuaalinen ruokahalunsa on usein kannattamaton ja he yleensä menettävät sukupuolivihun joidenkin sosiaalisten ja fyysisten vaikeuksien vuoksi.

Säännöllisten seksisuhteiden puuttuminen jonkin ajan kuluttua vaikuttaa suuresti yleiseen hyvinvointiin. Se saa naiset himoitsemaan yhä enemmän unta ja lepoa, he menettävät energiaa seksiin, alkavat kokea mielialan vaihteluita ja masennusta.
Vielä yksi asia, jonka naisten libidon tuote voi tehdä sinulle, on ratkaista tiettyjähedelmättömyysongelmia , jotka voivat olla syynä moniin ongelmiin kumppanin kanssa. Monissa tapauksissa raskauden vaikeudet voivat vahingoittaa suhdetta kumppanien välisen jännityksen vuoksi.

Natural Pills for Female Libido
Luonnolliset pillerit naisten Libido
Tällaisten tuotteiden kerrotaan olevan täysin turvallisia. Naisten ei tarvitse huolehtia vaarallisista vaikutuksista ja haitallisista seurauksista, koska niitä ei tule. Nämä tuotteet ovat 100% vaarattomia. Lisäksi he eivät vaadi ammattilaisten määrää.

Tehosta naisen libidoa vaihdevuosien jälkeen

Mikään tuote ei voi taata naisten libidon täydellistä hoitoa vaihdevuosien jälkeen. Nämä pillerit on kuitenkin suunniteltu lisäämään hedelmällisyyttä ja parantamaan lisääntymisterveyttä. Naiset huomaavat myös parannetun seksuaalisen halun ja suorituskyvyn, mikä tekee heistä paremman kumppanin ja parantaa heidän seksuaalista elämäänsä.

Seksuaalisia ongelmia voi esiintyä aika ajoin molempien sukupuolien edustajilla, mutta voit vähentää niiden määrää, kun käytät pillereitä naisten libidoon.

Lue lisää pillereitä naisten libido 


comments powered by Disqus