Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Mies terveys  /  Erektio häiriöt aikuisilla

Erektiohäiriöt aikuisilla

Erektiohäiriöt aikuisilla Erektiohäiriöt aikuisilla on aiheuttaa eri syistä. Näitä syitä voivat olla iästä, fyysisestä ja psyykkisestä terveydestä. Jopa krooninen väsymys tai stressi voi olla suuri vaikutus tämän ongelman. Tietyt toimet olisi toteutettava saavuttaa ja ylläpitää vaikeampaa erektio. Jos mitään vaikutuksia joidenkin näiden ominaisuuksien tai monimutkaisesta tasapainosta joukossa, erektio-ongelmia on todennäköinen seuraus.

Vaiheissa erektio

 • Kiihottumisen. Tämä on ensimmäinen asia, joka käynnistää prosessin. Miesten havaita, kuulla, koskettaa ja haistaa ja kaikki aistit edistää seksuaalisen kiihottumisen. Ajatuksia henkilö tuo kiihottumisen.
 • Hermoston vastata. Verenvirtaus, joka muuttaa koko penis on mahdollista, koska aivot antaa merkki hermoston ja se aktivoi veren.
 • Vastaus verisuonia. Kun verisuonet ovat rento, mikään ei estä veren virtausta.

Teorioissa syyt impotenssi

 • Tunne-olosuhteissa. Tyypillisiä ei-aineellisten perus tekijät ovat jännitteitä, ahdistus ja uupumus. Erektion toimintahäiriöitä voidaan vahingossa komplikaatio henkinen tämmöiset masennustila.
 • Tunteita, että näyttely kohti parisi - tai jotka näkyvät kumppani - kuten katkeruus, jäykkyys tai lasku korko voi myös aiheuttaa impotenssia.

Fyysiset syyt impotenssi

Jos Erektiohäiriöt on Fysikaalinen olomuoto, syy voi olla seuraava:

 • Neurologisia vammoja pitkän aikavälin Diabeettinen asioita
 • Huono verenkierto, penis kuin seurausta Kardiovaskulaaristen sairauksien
 • Erityisesti lääkehoitojen
 • Toimintojen eturauhasen (jos tarkkoja ollaan, syöpä)
 • Hormonaaliset ongelmat
 • Ongelmia selkärangan
 • Hormonaaliset ongelmat
 • Alkoholismi, huumeiden ketjun Fi

Erektiohäiriöt aikuisilla

Erektiohäiriöt aikuisilla voi olla yksi ensimmäisiä merkkejä lääketieteellinen ongelma, saatat olla tietoinen.

Fyysisiä ja psyykkisiä syitä ovat riippuvaisia toisistaan. Vain asiantuntija selvittää, mikä aiheutti tämän häiriö.

Lähes jokainen tarvitsee nopea ratkaisu heidän ongelmiinsa. Emme halua viettää päivän tai kuukauden tehdä erilaisia testejä ja nähdä joidenkin asiantuntijoiden ohjeiden mukaan perheen lääkäri on terveenä. Ja mitä jos haluat vain isompi penis, parempi sukupuolielämää, paremman kontrollin Erektioista identtiseksi kaikkien tavoin parempi rakastaja?

Onneksi on olemassa joitakin ratkaisuja nykyään.

Erektiohäiriön hoidot

Voit käyttää kirurginen hoito; Tämä voi kuitenkin olla kallis ja vaarallinen. Kukaan riittävä ihminen heittää pois neljä tuhatta dollaria vain saada loukkaantunut urut ja elämän pahoillani.

Yksi tavoista hoitoon Erektiohäiriöt aikuisilla on käyttää Penispumput. Mutta muista, että tämä laite on vaarallinen. Saat varmasti halutun tuloksen tyhjiössä mutta sinun täytyy varmistaa, että kaikki tehdään oikein et halua noin virhe, joka tuo vahinkoa penis. Do toivottavasti laajentaa your penis käyttää sitä.

Ja lopuksi penis laitteita, jotka toimivat pakottamalla sidekudoksen. Tällöin solujen määrä tuotti kasvaa, joka parantaa miesten erektio ja estää toimintahäiriöitä. Joten nyt se turvallisin lisälaite tuote markkinoille. Kuitenkaan usko penis laitteita tuloksia yhdessä yössä! Ne ovat kykenemättömiä ihmeitä kuin ostaa tänään ja saada pidempi ja vahvempi penis seuraavaan aamuun mennessä.

Sinun täytyy viettää aikaa ja paljon vaivaa toivotun tuloksen saavuttamiseksi. Mutta tulet rakastamaan sitä!

Lue real peniksen laitteet foorumi 


comments powered by Disqus