Kotisivun  /   Naisten terveys  /  Naisten seksuaalisen toimintahäiriön hoito

Naisten seksuaalisen toimintahäiriön hoito. Kuinka lisätä naisten seksuaalista kiihottumista?

Naisten seksuaalisen toimintahäiriön hoito. Kuinka lisätä naisten seksuaalista kiihottumista? 

Naisten seksuaaliterveys ja häiriöt

Vuosikymmenien aikana lääkärit eivät olleet huolissaan naisten seksuaaliterveyteen ja lisääntymisjärjestelmään liittyvistä kysymyksistä , kuten naisten seksuaalisista kiihottumistahäiriöistä. Viime vuosina näistä häiriöistä kärsivien naisten vahvistettujen tapausten määrä on kuitenkin kasvanut.

Syynä tähän ei ole muutoksia naisten seksuaaliterveydessä, vaan se liittyy enemmän siihen, että lääkärit ja seksuaaliterveyden asiantuntijat ovat tietoisempia naisten seksuaalisten toimintahäiriöiden tärkeydestä.
Naisten seksuaaliset kiihottumishäiriöt, joita usein kuvataan naisten seksuaaliseksi toimintahäiriöksi, tunnustetaan nyt vakavaksi terveysongelmaksi. On arvioitu, että useampi kuin joka viides nainen kärsii tästä häiriöstä.

Female sexual arousal disorders
Naisten seksuaaliset kiihottumisen häiriöt
Häiriölle on ominaista kyvyttömyys olla seksuaalisesti aktiivinen minkä tahansa kumppanin kanssa iästä riippumatta, ja se liittyy erilaisiin oireisiin ja syihin.

Yksi yleisimmistä naisten seksuaalisen toimintahäiriön oireista on kyvyttömyys olla seksuaalisesti kiihottunut. Tämä johtaa usein monenlaisiin ongelmiin, kuten alhaiseen seksihaluun, emättimen kuivuuteen, naisten hedelmättömyyteen, psykologisiin ongelmiin, itseluottamuksen puutteeseen jne.

Matala seksihalu

Alhaisen sukupuolihalun, elastisuuden ja kiristymisen menetyksen, emättimen kuivuuden ja vähentyneen seksuaalisen tunteen ongelmilla voi olla paljon syitä vaihdevuosista tai lapsen syntymästä poskiontelolääkkeisiin.

Alhainen sukupuolivietti voi olla yleinen vaihdevuosien sivuvaikutus, koska tällä hetkellä kehossa on vakavia hormonaalisia muutoksia. Estrogeenin puute ennen vaihdevuosia ja vaihdevuosia vaikuttaa erityisen kielteisesti naisen sukupuoliviettiin ja heikensi merkittävästi kehon kykyä tuottaa voitelua. Emättimen kuivuus on erittäin epämiellyttävää. Se voi aiheuttaa kipua ja epämukavuutta seksin aikana, mikä tekee siitä paljon vähemmän nautinnollisen.
Valitettavasti et voi paeta vaihdevuosia ja muita asioita, mutta voit välttää epämiellyttävät oireet, joihin ne johtavat. Naisten seksuaalisen toimintahäiriön luonnollisen hoidon etuja ovat kaikkien edellä lueteltujen oireiden korjaaminen, jotta et kärsi seksin aikana, mutta nautit siitä.

Low Sex Drive
Matala seksihalu
Lisäksi sinun pitäisi tehdä parhaasi, jotta jotkut elämäntapahtumat (synnytys, vaihdevuodet ja sellaiset asiat) eivät pahentaisi seksisuhdettasi. Kuten näette, naisten seksuaalisen toimintahäiriön luonnollinen hoito on tehokas tapa hoitaa kaikki oireesi välittömästi ja täydellisesti, ja nämä tuotteet ovat myös turvallisia ja edullisia.

Naisten seksuaalisen toimintahäiriön syyt

Monet naiset kokevat seksuaalisen kiihottumisen puutetta. Tämä voi olla ongelmallista, koska jos nainen ei saavuta seksuaalista huippuaan, hän ei voi nauttia seksin aikana. Jos hänellä on vähän kiihottumista, hän tuntee todennäköisesti myös seksuaalisen halun ja tyytyväisyyden hyvin alhaiseksi. On olemassa useita tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa tämän tilan.

Causes of Female Sexual Dysfunction
Naisten seksuaalisen toimintahäiriön syyt
Jos sinulla on jonkinlainen seksuaalinen kiihottumishäiriö, sinun tulee ensin katsoa elämääsi, kumppaniasi ja seksielämääsi yleensä. Mitä sellaista sinulle on tapahtunut viime aikoina, mikä on saattanut aiheuttaa kiihottumisen puutteen?

Muutos mielialassasi, kumppanissasi tai elämäntilanteessasi on saattanut aiheuttaa tämän muutoksen. On myös tärkeää tarkastella yleistä terveyttäsi, koska jos sinulla on krooninen sairaus, sillä voi myös olla vaikutusta.

Sinun tulisi myös ottaa huomioon ajatuksesi, seksielämäsi ja nykyinen mielentilasi. Onko suhde, joka sinulla on nyt kumppanisi kanssa, tarpeeksi tyydyttävä pitämään sinut kiihottuneena? Jos et pidä kumppaniasi enää houkuttelevana, etkö myöskään ole enää kiinnostunut hänestä? Saako tämä sinut vähemmän seksuaalisesti kiihottuneeksi? Näistä asioista kannattaa ehkä keskustella kumppanisi kanssa.
Vaihtoehtoisesti saatat kokea naisten seksuaalisia toimintahäiriöitä käyttämäsi lääkityksen vuoksi. Näin voi olla myös, jos olet raskas tupakoitsija, riippuvainen alkoholista, olet väsynyt tai stressaantunut.

Kuinka lisätä naisten seksuaalista kiihottumista?

Seuraava kysymys on selvittää, kuinka lisätä naisten seksuaalista kiihottumista ja löytää asianmukainen hoito naisten seksuaalisesta toimintahäiriöstä.

Naisten kiihottumisen lisääntyminen: elämäntapamuutokset

Jos sinulla on vaikeuksia saavuttaa naisten kiihottumista, voit kokeilla joitain perusasioita. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on tarkistaa seksielämäsi. Harrastitko seksiä äskettäin? Oletko sitoutuneessa suhteessa? Onko sinulla vaikeuksia? On mahdollista, että tunnet olosi hyvin seksuaalisesti houkuttelevaksi ja olet siksi menettänyt halusi seksiin. Paras neuvo sinulle on puhua siitä ja etsiä apua, jos sinusta tuntuu tältä.

Seuraava askel olisi tarkistaa kehosi. Miltä sinusta tuntuu emättimessäsi, klitoriksessasi? Tunnetko olosi rentoutuneeksi, huomaatko jännitystä lantionpohjan lihaksissasi? Jos tunnet olosi väsyneeksi ja jännittyneeksi tai jos sinusta tuntuu, ettet tunne seksuaalista kiihottumista, voit huolehtia itsestäsi monin tavoin.
Kun tunnet olosi väsyneeksi tai stressaantuneeksi, onko sinulla lepoa? Jos olet keskellä työtä tai projektia, mene kotiin aikaisemmin, jotta sinulla on enemmän aikaa levätä. Vältä kofeiinia ensimmäisten 2 tunnin ajan heräämisen jälkeen aamulla. Silloin aivosi ovat parhaimmillaan. Ota rentouttava kylpy ja tee syviä hengitysharjoituksia tunteaksesi olosi rentoutuneeksi.

Increasing female arousal: lifestyle changes
Naisten kiihottumisen lisääntyminen: elämäntapamuutokset
Tilanteessa, jossa tunnet olosi jännittyneeksi ja sinulla ei ole seksuaalista kiihottumista, yritä rentoutua ja yrittää ajatella elämäsi hyviä asioita. Tee mielesi rentoutuneeksi ja lepää hetkeksi. Mene kävelylle tai rannalle ja hengitä syvään luontoon. Yritä antaa itsellesi aikaa ja tilaa, jossa voit rentoutua.

Yritä pysyä rauhallisena.
Keskity siihen, että sinun on huolehdittava itsestäsi nyt eikä stressattava tulevaisuudesta. Jos tunnet olosi hyväksi, paranet ja seksielämäsi alkaa myös tuntua paremmalta. Jos sinun on työskenneltävä, tee muistiinpanoja. Loppujen lopuksi haluat työskennellä ja elää hyvää elämää. Loppujen lopuksi juuri sillä on merkitystä.

Naisten kiihottumisen lisääntyminen: lääkkeet

Jos olet nainen, jolla on krooninen sairaus , kuten korkea verenpaine, diabetes, sydänsairaus tai joitain henkisiä ongelmia, kuten ahdistusta tai masennusta, sinulla on suurempi riski saada naisten seksuaaliset toimintahäiriöt. Sinun tulisi yrittää puhua tästä lääkärisi kanssa ja katsoa, voitko tehdä asialle jotain. Voit myös ottaa yhteyttä yleislääkäriisi, jos sinulla ei ole seksuaalista kiihottumista.
On joitain lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa seksuaalisia kiihottumishäiriöitä. Progesteroni on yksi näistä ja se vaikuttaa kehon vasteeseen seksuaalisiin ärsykkeisiin.
Hormonisi eivät vain pidä seksielämääsi tasapainossa, vaan ne auttavat myös parantamaan mielialaasi. Jos otat hormonihoitoa vaihdevuosien ajan, se voi lisätä seksuaalista kiihottumistasi.

Increasing female arousal: medications
Naisten kiihottumisen lisääntyminen: lääkkeet
Seuraava askel olisi tarkastella lääkkeitä ja löytää luonnollinen hoito naisten seksuaaliseen toimintahäiriöön. Me kaikki tiedämme, että jotkut lääkkeet voivat lisätä seksuaalista kiihottumista. Jos olet nainen ja käytät lääkkeitä vaihdevuosiin, sinun tulee ottaa huomioon, että se voi lisätä seksuaalista kiihottumista ja halua.

Naisten seksuaalisen toimintahäiriön hoito

Kukaan ei epäile, että naisten seksuaalisen toimintahäiriön hoito todella auttaa. Edut ovat ilmeisiä. Ensinnäkin ne antavat sinulle mahdollisuuden tuntea, mitä sinulla on kerran ollut, sekä ne johtavat suhteesi uudelle tasolle, koska seksuaalinen kokemuksesi on jännittävämpi kuin koskaan. On kuitenkin välttämätöntä ymmärtää ensin, miksi naiset kääntyvät heidän puoleensa.

On olemassa monia seksuaalisia häiriöitä, sekä psykologisia että fyysisiä, mukaan lukien kipu yhdynnän aikana, alhainen naisten libido tai tuntemukset seksin aikana, emättimen epämukavuus, mukaan lukien oudot hajut, ärsytys ja kuivuus.

Olemme luetelleet vain joitain asioita, jotka pakottavat naiset hoitamaan naisten seksuaalisia toimintahäiriöitä. Ne kaikki voivat kuitenkin kääntää sinut kokonaan pois rakastelusta, jos sitä ei käsitellä, ja vaikuttaa itsetuntoosi ja romanttiseen suhteeseesi rakastajasi kanssa. Pillerit voivat auttaa sinua selviytymään kaikista näistä ongelmista ja vielä enemmän.
Mitä muita libidon parantamiseen liittyviä vaihtoehtoja naisilla on? Joskus he valitsevat leikkauksen, mutta se ei välttämättä tuo parannusta, jota nainen etsii, on tuskallista ja vaatii pitkän toipumisajan. Naisten seksuaalisen toimintahäiriön hoidot ovat turvallisia, ja parannukset näkyvät hetkessä.

Huolimatta siitä, että leikkauksesta on tullut erittäin suosittua, koska naiset haluavat palauttaa emättimensä useiden synnytysten tai muiden syiden jälkeen ja parantaa seksielämäänsä, he ovat hyvin varovaisia, koska leikkaus ei ole yhtä turvallista kuin luonnollinen hoito eikä tarjoa kaikkia mahdollisia etuja pillereillä.

Parhaat naisten seksuaaliset parannuspillerit

Jotkut yrttipillerit myös kiinteyttävät ja kiristävät emättimen aluetta niin, että se tuntuu ja näyttää paljon paremmalta, mutta lisäksi ne lisäävät verenkiertoa, mikä johtaa seksuaalisen tyytyväisyyden nousuun ja indusoi järjestelmän luonnollisen kyvyn luoda oma voitelu. Naisten seksuaalisen toimintahäiriön luonnollinen hoito sisältää antioksidantteja, joiden tarkoituksena on parantaa emättimen terveyttä.

Female Sexual Enhancement Pills
Naisten seksuaaliset parannuspillerit
Pillereiden lisäksi on myös seksuaalisia parannusvoiteita , joilla on sienilääkkeitä ja joita käytetään antibakteerisina lääkkeinä. Näin voit unohtaa emättimen infektiot, jos sinulla on niitä. Myös epämiellyttävä emättimen haju katoaa.
Kaikki nämä edut, joita naisten seksuaalisen toimintahäiriön luonnollisella hoidolla on, tulisi täydentää kaikilla emotionaalisilla eduilla, joita ne myös tarjoavat sinulle. Näin parannat seksiäsi ja hyvinvointiasi.

Löydä paras hoito naisten seksuaaliseen toimintahäiriöön 


comments powered by Disqus