Kotisivun  /   Naisten terveys  /  Rintojen nosto painonpudotuksen jälkeen

Rintojen kohotus jälkeen laihtuminen: Natural Rintojen jälleenrakennus

Rintojen kohotus jälkeen laihtuminen: Natural Rintojen jälleenrakennus Monet naiset alkavat harkita rintojen jälleenrakentamiseen leikkauksen keinona parantaa rinnat jälkeen merkittävä weightloss. Laihdutus alas rinnat muuttaa samalla tavalla kuin muut ruumiin osat tehdä, ja tämä seikka on ilmeinen erityisesti vaatteisiin, joka sopii ei aivan niin kuin haluat.

Kun naiset ovat nuoria, heidän rintansa koostuvat pääasiassa rauhas (kiinteät) kudoksista, jotka korvataan löysämmällä rasva kudoksilla iän myötä. Tämä on normaali prosessi, ja se on myös tyypillinen, jos weightloss. Se koskee paitsi naisia myös miehiä.

Rintojen jälleenrakentamiseen jälkeen WeightLoss

Kun prosessi laihtuminen ei ole asteittainen ja laihtuminen nopeasti, iho ei ole niin joustava. Siksi rintojen vaikuttaa tällaisiin muutoksiin. Tässä yhteydessä rinta implantit on usein tarpeen jälkeen laihtuminen. Tämän toimenpiteen aikana ylimääräinen iho poistetaan välttääkseen sagging. Tämä tekniikka on suunnattu parantamaan rintojen kudosten ja nännejä houkuttelevampi, nuorempi, ja paremman ilmeen. Se voi myös auttaa rinta kuva tuntea hyvin pehmentänyt, verrattavissa pre-painon pudotus kunnossa.
Rintojen kohotus jälkeen laihtuminen suoritetaan huomioon asiakkaan toiveet ja tarkoitukset. Se määrittää yksittäisen luonteen operaation: ihon määrä, joka on tarpeen poistaa ja tyyppi poistamisen päätetään erikseen.
Useimmissa tapa uksissa Potilaat tarvitsevat ihopoistoa noin nännit ja rintojen nosto. Joissakin tapa uksissa minimaalinen hyökkäykset riittää. Se tarkoittaa, että toiminta on vähennetty arpi ympärillä areola.

Mutta se ei ole tavallista useimmille potilaille, joiden ongelmat ovat yhteydessä laihtuminen. He kärsivät suuresta määrästä roikkuva iho ja tällaisissa tapa uksissa toiminta on melko tuskallista. Kuitenkin, potilas voi työskennellä seitsemässä kymmenen päivää Keski määrin ja voi palata normaaliin toimintaan kolmessa viikossa.

Notko rintojen

Saggy Breast
Roikkuva rintojen
Se ei ole vain rinnat iho, joka on vaikuttanut kielteisesti suuri laihtuminen. Oikeastaan, vaikka rintojen kudos itse muuttuu kokonaan ja tulee veltto. Prosessissa rintojen jälleenrakentamiseen leikkauksen, rinnat palauttaa alkuperäisen tilavuuden avulla rinta implantit implantit.

Hetki keho kokee massiivinen pisara vatsa Paino, tietenkin, on litistää, mutta rintojen saa myös imartelu muoto, joka ei ole houkutteleva tarkastella. On hyvin tavallista, että naiset ovat Notko rintojen jälkeen laihtuminen kuin koostumus rinnat sisältää rauhas-ja rasva kudokset.
Kun laihtuminen, määrä rasva kudokset saa vähentää joka aiheuttaa Notko ja rintojen.
Tämä on myös yksi syy siihen, miksi naiset jälkeen laihtuminen löytää rinnat pienemmässä koossa kuin mitä he käyttivät olla. Jotkut naiset, kuitenkin, ei saa kokea roikkuva rinnat tai vähentää koko rintojen itse asiassa, että heidän rintansa on enemmän rauhas kudosten sijaan rasva kudokset. On vaikea sanoa, kuka kokee radikaaleja muutoksia muodon ja koon rintojen ennen laihtuminen.

Kuka tarvitsee rintojen Lift jälkeen painon pudotus?

Jokainen nainen Notko rintojen tarvitsee mennä Rintojen kohotus jälkeen laihtuminen. Tässä muutamia oireita rinnat tarvitsevat Rintojen kohotus:

 • Nännit osoittavat alaspäin.
 • Rinnat nänni/areola sijaitsee alle rintojen prässi.
Ennen kuin valitsevat Rintojen kohotus hoito, pitäisi tietää, että rintojen nosto ei muuta kokoa rintojen. Hoito on eniten hyötyä niille, jotka eivät ole tyytyväisiä muoto rinnat eikä koko.

Kun mennä rintojen Lift Surgery?

Laihtuminen voi olla merkittävä syy Notko ja rinnat. Kohtelu rintojen muotoiluun, kuitenkin, vaatii tiettyjä näkö kohta, kuten:

 • Vakaa paino: nainen, jonka rinnat koko kasvaa/pienenee painon nousu/tappio pitäisi olla vakaa paino ennen aloittamisesta Rintojen kohotus leikkauksen. Rintojen koko jatkaa nostaa/laskea painon kanssa, kunnes vakaa paino saavutetaan.
 • Saavuttaminen paino tavoite: kuka tahansa järjestelmä laihtua olisi asettanut tavoitteeksi sama. Rintojen kohotus leikkaus olisi valinnut vain, kun optimaalinen paino saavutetaan. On erittäin suositeltavaa odottaa aikaa, kunnes optimaalinen paino saavutetaan ennen kuin menee rinta kuva jälleenrakentamiseen leikkauksen.
 • Raskaus: naiset suunnittelevat raskauden pitäisi odottaa, kunnes he ovat valmiita laakeri lapset. Rintojen koko voi muuttua rajusti raskauden aikana; Siksi pitäisi odottaa tietyn ajan ennen kuin menee rintojen leikkaukseen. Rintojen kohotus leikkaus voi aiheuttaa vaikeuksia imetyksen aikana, joten pitäisi odottaa vähintään 6 kuukautta synnytyksen jälkeen lapselle.
Jokainen nainen, joka on saavuttanut vakaan painon ja ei ole raskaana tai on synnyttänyt lapsi voi mennä rinta implantit tai mastopexy, Rintojen kohotus leikkaus.

Rintojen jälleenrakentamiseen implantit

Breast Reconstruction Implants
Rintojen jälleenrakentamiseen implantit
Rintojen jälleenrakentamiseen voidaan suorittaa eri tavoin. Se tapahtuu yhden useita pieniä leikkauksia tehdään rinnan kannen kainalo tai ympäri areola. Implanteille on kaksi yhteistä paikkaa: rintojen kudoksen alla ja rinta lihasten alapuolella.
Monet naiset uskovat, että jos implantti asetetaan rintojen lihaksen, rintojen näyttää paljon luonnollisempi ja houkutteleva.
Rintojen jälleenrakentamiseen leikkaus kestää yleensä yhdestä kahteen tuntia loppuun. Useimmissa tapa uksissa, leikkaus tehdään antamalla yleisanestesiaa potilaalle. Myös potilas saa postoperatiivista hoitoa kotona ja ei ole tarvetta pitää potilasta sairaalassa päiviä. Suullinen lääkitys lievittää leikkauksen jälkeisen kipua, ja yksi voi saada takaisin töihin noin viikon tai niin.

Lääke tieteen asiantuntijat ja yhteiskunta eivät ole koskaan pitäneet rinta implantit suurelta osin. Joissain tapa uksissa tämä on myös oikein, koska tällaisiin leikkauksiin liittyy riskejä. Silikoni täyttö rintojen jälleenrakentamiseen implantit on yleensä asia, joka aiheuttaa pääasiallinen vastenmielinen, ja äskettäin rinnat implantit ovat alkaneet olla täynnä suola liuosta.

Riskit rintojen jälleenrakennus leikkauksia

Tässä muutamia riskejä rintojen jälleenrakentamiseen implantit:

 • On olemassa riski epäsymmetria rinnat. Joissakin tapa uksissa, koko/ulkonäkö rinnat eivät täsmää implantin jälkeen.
 • Kipu ja arkuus rinnassa leikkauksen jälkeen.
 • Leikkauksen jälkeen implantti voi repeämä tai deflaatio.
 • Hidas paranemista viillot.
 • Tehostettu toistuvaa rinta leikkausta tulevaisuudessa poistaa implantti.
 • Vähentynyt rintojen tunne.
 • Lisääntynyt riski rintojen infektio.
 • Veren vuoto rinnassa.
 • Leikkauksen jälkeen vaikutus anestesian.
 • Rintasyöpä.
Mikä tahansa edellä mainituista komplikaatioista saattaa vaatia lisä leikkausta.

Jokainen, joka on kiinnostunut valitsevat rintojen leikkaus olisi kuultava kosmeettinen kirurgi saada tietoa menettelystä, riski tekijöitä, ja leikkauksen jälkeisen hoidon. Parempi käsitys leikkauksesta voi valmistaa potilasta mahdollisista tulevista ongelmista, jotka liittyvät rinta implantti.

Rintojen jälleenrakentamiseen liittyvät menettelyt

Breast Reconstruction Surgery
Rintojen jälleenrakennus Surgery
Rintojen Nosta jälkeen laihtuminen liittyy erilaisia tekniikoita, jotka ovat seuraavat:

 • Deep Inferior epigastric Perforator (DIEP): se on kehittynyt muoto rintojen leikkaus. Leikkauksessa kirurgi poistaa ylimääräisen ihon ja rasvan vatsan alueelta heikentämättä potilaan lihas voimaa. Ylimääräinen iho käytetään sitten rintojen muotoiluun menettely.
 • Superior pakara valtimoiden Perforator (SGAP): tässä menettelyssä ylimääräinen iho poistetaan pakaraan potilaan voidaan käyttää myöhemmin rintojen jälleenrakentamiseen menettelyä.
 • Profunda valtimo Perforator (PAP): tässä menettelyssä ylimääräinen iho poistetaan ylempi posterior reiteen alueelta sijaitsee alla pakaraan.
 • Poikittainen ylempi gracilis (TUG): tässä menettelyssä ylimääräinen iho poistetaan potilaan sisemmän reiteen. Ylimääräinen iho käytetään myöhemmin rintojen muotoiluun menettely.
 • Latissimus dorsi Myokutaaninen (lat läppä): tässä menettelyssä, iho, rasva, ja lihasten ylä-ja Keski selän pyöritetään rintojen alueella. Pitkällä aika välillä, leikkaus voi vähentää lihasten voimaa vaikeuttaa yhden kiivetä ja uida.
 • Poikittainen Rectus myokutaaninen: menettelyssä, naisen Prime Rectus lihakset poistetaan muotoilemaan rintojen. Tekniikka voi lisätä riskiä tyrä muodostumista. Menettely ei ole enää ensisijainen menetelmä rintojen nosto.
 • Rasvaavarttaminen: menettelyssä, rasva imun vatsan, reidet, selkä, aseet ja pakarat tehdään poistamalla rasvaa näiltä alue ilta. Rasva on sitten valmis ruiskutetaan rintojen parantaa valituksen ja muotoilla rintojen.

Mitä odottaa rintojen jälleenrakennus Surgery?

Rintojen jälleenrakentamiseen leikkaus voi puuttua Notko rintojen jälkeen laihtuminen sekä parantaa täydellistä ulkonäköä potilaalle. Rintojen leikkaus voi toimia hyvin:

 • Parantaminen yleistä ulkoasua ja tuntumaa rintojen.
 • Parantaminen symmetria rinnat, jos ne ovat epätasaisia.
 • Lisäämällä itsetunto ja koko kehon ulkonäkö.
 • Parantaminen yleinen persoonallisuus potilaan.

Natural Rintojen jälleenrakennus

Voit löytää neuvoja luonnon rintojen jälleenrakentamiseen eri Weightloss foorumeilla. Ehdotuksia voi löytää on yleensä luonnollista ja turvallista. Yksi heistä varmasti työtä sinulle, ja sinulla on tyytyväinen parannettu muoto rintojen.

Natural Breast Reconstruction
Natural Rintojen jälleenrakennus
On olemassa erityisiä aiheita weightloss foorumeilla. Siellä voit löytää suosituksia valita luonnollinen rintojen jälleenrakentamiseen. Jotkut naiset yrittivät luonnon geelit ja voiteet ja jakaa kokemuksia muiden kanssa. Avustuksella oikeus korjaus toimenpiteitä voit palata kiinteyden rintojen. Ne näyttävät täysi ja nuorempi.
Suuri tulos voidaan saavuttaa jopa ilman rinta implantteja ja niihin liittyviä riskejä. Näin ollen, et kärsi sivu vaikutuksia, jos valitset luonnollinen rintojen nosto.

Edut menossa luonnon vaihto ehtoja

Luonnollinen rintojen jälleenrakennus on yksinkertainen menettely verrattuna implantti-pohjainen leikkaus. Se voidaan suorittaa kuka tahansa ilman vuoden kokemus, koska tämä menetelmä liittyy yksinkertaisesti käyttämällä luonnollisia kasvi perä isiä tuotteita parantaa ulkonäköä rintojen kudoksiin. Edut luonnollinen rintojen nosto ovat varmasti selkeitä. Jotkut suuret kerran on lueteltu seuraavasti:

 • Natural Look: rinnat, jotka on läpikäynyt luonnollisen rintojen nosto näyttää luonnolliselta verrattuna implantit. Luonnollinen rintojen nosto liittyy kasviperäisten voiteet ja geelit, jotka antavat rinnat luonnollisen ilmeen toimenpiteen jälkeen. Menettely sopii parhaiten naisille, jotka eivät halua paljastaa noin saada rintojen implantit tai rintojen pienennys leikkaus. Tietyissä tapa uksissa, luonnollinen rintojen nosto parantaa valituksen rinnat varsinkin kun nänni säästävä tekniikkaa käytetään.
 • Ei toistuva leikkaus: toisin kuin implantti leikkaus, luonnollinen rintojen nosto menettely ei vaadi toistuvia leikkauksia tai muita riskejä. Potilaat, jotka ovat käyneet läpi implantti menettelyä kehotetaan saamaan implantit Korvataan 12 vuoden välein. Toistuva leikkaus on tärkeää turvallisuuden potilaan implantit ovat usein vaarassa tempauksen ja vahingot. Luonnollinen Rintojen kohotus kestää eliniän.
 • Luonnollinen tunne ja symmetria: luonnollinen rintojen nosto menettely liittyy luonnollinen rintojen kasvu prosessi , joka johtaa luonnollisen muodon, koon ja tuntea.

Valitseminen implantin ja luonnollisen rintojen nosto menettelyn välillä

Edut luonnollinen lähestymis tapa on varmasti selvä verrattuna implantti-pohjainen leikkaus.
Edelleen, olisi kuultava ammatillinen kirurgi tietää, minkä tyyppinen rintojen nosto menettely on sopivin potilaalle.
On olemassa useita tekijöitä, jotka kirurgi voi harkita ennen valintaa leikkauksen. Esimerkiksi, kirurgi voi tutkia rintojen kudosten mitata, onko potilas voidaan hoitaa kirurginen rintojen muotoiluun tai ei.

Terveys historia potilaan ja henkilökohtaiset mieltymykset ovat joitakin muita tekijöitä, jotka voidaan harkita ennen kuin menee leikkaukseen. Konsultointi kirurgi on paras tapa tietää, mitä rintojen muotoiluun menettelyä olisi noudatettava.

Päätelmä

Naisilla, rinnat olla ratkaiseva rooli niiden ulkonäköä. Roikkuva rintojen jälkeen Nopea laihtuminen näyttää houkuttelevaa ja voi tehdä nainen menettää luottamusta, kun on päivä määrä tai on osapuolena. Rintojen nosto jälkeen laihtuminen voi auttaa parantamaan ulkonäköä rintojen luonnollisella tavalla!

Opi nostamaan notko rintojen 


comments powered by Disqus