Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Naisten terveys  /  Rintojen Nosta jälkeen weightloss

Rintarekonstruktion jälkeen Weightloss

Rintarekonstruktion jälkeen Weightloss Monet naiset alkaa harkita rintojen jälleenrakentamiseen leikkaus keinona parantaa rinnat jälkeen merkittävä weightloss. Muuttaa samalla tavalla kuin muut ruumiinosat, ja tämä on ilmeistä etenkin vaatteet, joka sopii ei aivan niin kuin supistamisesta rinnat. Kun naiset ovat nuoria, rinnat koostuu pääasiassa rauhas (yritys) asioista, jotka korvataan looser rasvakudokseen iän. Tämä on normaalia, ja on myös tyypillistä jos weightloss. Se koskee naisten lisäksi myös miehet.

Rintarekonstruktion jälkeen WeightLoss

Kun weightloss prosessi ei ole asteittain ja menee nopeasti, iho ei ole niin joustava. Siksi muutokset vaikuttaa rintojen. Tässä yhteydessä rintarekonstruktion vaaditaan usein jälkeen weightloss. Tämän prosessin aikana ylimääräistä ihoa poistetaan välttää Notko. Tämä tekniikka tarkoituksena on parantaa rintojen kudosten ja nännit houkutteleva, nuorempia ja paremmin katsomaan. Se voi myös auttaa rintakuva tuntea hyvin pehmentänyt, verrattavissa pre-weightloss kunnossa.

Rintarekonstruktion toiminto suoritetaan huomioon asiakkaan toiveet ja tarkoituksiin. Se määrittää toiminnon yksilöllisyyttä: ihon määrä, joka on tarpeen poistaa ja tyyppi poistaminen päätetään erikseen. Useimmissa tapauksissa potilaat tarvitsevat joitakin ihon poisto noin nännit ja rintojen nosto. Joissakin tapauksissa pieni hyökkäykset riittää. Se tarkoittaa, että toimintaa vähennetään arpi ympärillä areola. Mutta se ei ole tavallista useimmille potilaille, joiden ongelmat liittyvät laihtuminen. He kärsivät roikkuva iho paljon. Useimmissa tapauksissa toiminta on melko tuskallista. Potilas voi toimia seitsemän-kymmenenpäivä keskimäärin ja palata toimintojaan kolme viikkoa.

Se ei ole vain rinnat iho, joka vaikuttaa kielteisesti suuria weightloss. Itse asiassa jopa rintarauhaskudokseen, itse muuttuu täysin ja notkea löysä ja veltto. Parhaillaan rintojen jälleenrakentamiseen leikkaus rinnat palauttaa alkuperäisestä äänenvoimakkuudesta avulla rintarekonstruktion implantti.

Jälleenrakennus rintaimplantit

Rintojen jälleenrakennus toiminta voidaan toteuttaa eri tavoin. Se tapahtuu yhdellä useita vähän leikkauksia pitkin rintojen kertaa kainalo tai ympärillä areola. On kaksi yhteistä paikkaa implantit: alle rintojen kudos ja alla rinta lihas. Monet naiset uskovat, että jos implantti alle Rintojen lihas, rinta näyttää paljon enemmän luonnollinen ja houkutteleva. Rintojen jälleenrakentamiseen leikkaus kestää yleensä yhdestä kahteen tuntia. Useimmissa tapauksissa leikkaus tehdään nukutuksessa. Saat postoperatiivinen hoito. ei ole tarpeen pitää sinut sairaalaan. Suun kautta lääkitys lievittää leikkauksen jälkeisen kivun ja voi palata töihin noin viikon tai niin.

Lääketieteen asiantuntijoiden ja yhteiskunnan ole koskaan halunnut rintarekonstruktion implantit paljon. Ja joissakin tapauksissa he ovat oikeassa, koska on olemassa joitakin riskejä niiden aiheuttamien. Silikoni arkistointi jälleenrakentamiseen rintaimplantit on yleensä asia, joka saa pääasiallisen vastenmielisyyttä ja rinnat implantit ovat alkaneet täynnä suolaliuoksella.

Luonnollinen rintojen jälleenrakentamiseen

Löydät neuvoja luonnollinen rintojen jälleenrakentamiseen eri weightloss foorumeilla. Ehdotuksia löydät ovat yleensä luonnollinen ja turvallinen. Yksi niistä kertakaikkisesti aikaansaada ajaksi te ja sinun olla tyytyväisiä rinta parempi muoto. On erityisen ajankohtainen haaraa weightloss foorumeilla. Sieltä löydät suosituksia valita luonnollinen rintojen jälleenrakentamiseen. Osa naisista yritti luonnolliset geelit, voiteet ja jakaa kokemuksia muiden kanssa. Avustuksella oikeisiin parannuskeinoihin pystyt palauttamaan kiinteyden rintojen. Ne näyttävät täydellinen ja nuoremmat. Tällainen tulos voi olla saavutettavissa myös ilman jälleenrakentamiseen rintaimplantit ja riskejä. Näin ollen ei kärsi, sivuvaikutuksia.

Etsi luonnollinen rintojen jälleenrakentamiseen 


comments powered by Disqus