Aikuinen terveyskeskus

Aikuinen terveyskeskus

Kansainvälisen Health Network

Kotisivun  /   Mies terveys  /  Miehen hedelmällisyyteen testi

Miehen hedelmällisyyteen testi

Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

Miehen hedelmällisyyteen testi Miehen hedelmällisyyteen testata on yleinen tapa nähdä, jos aikuinen ihminen voi tulla isä vauva tai jos hän on hedelmällinen ollenkaan. Tilastot kertoo, että joka kolmas pari joukossa, jotka haluavat olla vauvan mutta ongelmia käsitys kärsii ongelmista. Ongelmana voi olla siemennesteen laatua tai määrää. Miehen hedelmällisyyteen testi on myös laajalti käytetty tehokkuuden sekä vasektomia ja kääntyminen vasektomia menetelmä.

Miehen hedelmällisyyteen analyysi

Miehen hedelmällisyyteen analyysi sisältää yleensä seuraavat testit:

  • Mittaamista sperma jokainen millilitra (ml) mies huudahtaa.
  • Ajan tarvitsee spermaa tulee nestettä.
  • Liikkuvia tiheys on yksi parametri, joka olisi otettava huomioon miesten hedelmättömyys on analysoitu. Testi paljastaa eteenpäin yleensä siittiöiden määrä.
  • Siittiöiden muoto on normaali prosenttiosuus.
  • Määrittää happamuusaste - pH tasollaan. Alkalimetric testi on mukana myös.
  • Tarkista, onko siittiöiden näyte valkosolujen.
  • Fruktoosi toimenpidetasolla. Fruktoosi on tarpeen, koska se täyttää sperma energiaa.

Valmisteet

Ennen leikkausta miehen hedelmällisyyteen testi sinun pitäisi tehdä joitakin valmisteluja. Se tarkoittaa, että toimintaa ei saa olla 2-5 päivää ennen analyysiä. Jos et noudata tätä vaatimusta, tiettyjen solujen määrä tule mahdollisimman korkealle, joten testi ei voida pitää luotettavina.

Mutta raittiutta ei pitäisi olla liian pitkä. Tarkkaan sen ei pitäisi kestää yli 2 viikkoa ennen testiä, kuten näinkin pitkään siemennesteen passiivinen. Alkoholinkäyttö on kielletty useita päiviä ennen testiä, lisäksi voit ilmoittaa lääkäri kaikkia lääkkeitä käytät ehkä.

Miehen hedelmällisyyteen testi lääkärit tarvitsevat näytteen. Täytät pieni näyte cup. Se voidaan tehdä kotona tai terveyskeskuksessa tai sairaalassa, missä olet testeihin. Useimmissa tapauksissa näytteet saadaan kautta itse stimulaation. Toinen vaihtoehto on käyttää erityistä kokoelma kondomi, joka on valmistettu ilman latex.

Lisätä miehen hedelmällisyyteen

Mutta joka päivä voit antaa 2 turvallinen ja luonnollinen menetelmiä, jotka auttavat sinua lisäämään miehen hedelmällisyyteen. Selvä asia mutta todella tärkeä, toimintaan kehosi on sammutettua.

Kun kehosi on kuivattu se ei toimi oikein, että siksi määrä soluja voidaan vaihtaa pahin. Paremmin sammutettua kehosi on suurempi määrä siemennestettä luot, että eivät oikein sammutettua luultavasti vähentää te toukokuu kehittää asema. On parasta olla vähintään kahdeksan veden lasillista päivässä nostaa miehen hedelmällisyyteen.

On natural siittiöiden määrä pills , joka voi olla suureksi avuksi ja lisäksi lisätä hedelmällisyyttä. Syy siihen on se, että ne sisältävät mineraaleja ja yrttejä paitsi myös tällainen aminohappoja kuten L-karnitiini, L-arginiini ja L-glysine, jotka ovat erittäin tärkeitä terveydelle. Lisäksi ne parantavat verenkiertoa mikä parantaa erektio samoin, jolloin kaksinkertainen hyöty on sinulle.

Miten lisätä siittiöiden määrä ja hedelmällisyyteen 


comments powered by Disqus