Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Miesten hedelmällisyys ikääntyvillä miehillä

Kuinka lisätä miesten hedelmällisyyttä? Miesten hedelmällisyysanalyysi

Kuinka lisätä miesten hedelmällisyyttä? Miesten hedelmällisyysanalyysi 

Mikä on hedelmällisyys?

Hedelmällisyydellä tarkoitetaan luonnollista kykyä lisääntyä luonnollisin keinoin. Hedelmällisyys eroaa yleensä hedelmällisyydestä, joka määritellään lisääntymiskyvyksi.

Maailman terveysjärjestö viittaa usein hedelmällisyyslukuun vertaillakseen eri maiden väestönkasvua. Määrä viittaa lisääntymisikäiseen väestöön, johon kuuluvat sekä tällä hetkellä raskaana olevat naiset että synnytyksen jälkeiset äidit, että miehet, jotka ovat saavuttaneet murrosiän.

Hedelmällisyys vaihtelee suuresti lajien, yksilöiden ja elämänvaiheiden välillä. Hedelmällisyyteen vaikuttavat myös sosiaaliset ja ympäristötekijät.

Hedelmällisyysluku

Hedelmällisyysluku on yksi perusparametreista , joita käytetään määrittämään, onko yhteiskunnalla tai alueella väestöongelma.

Hedelmällisyysluku on elävänä syntyneiden määrän suhde hedelmällisessä iässä olevien naisten määrään.
Maailman keskimääräinen hedelmällisyysluku on noin kaksi lasta, ja kehittyneissä maissa on alhaisempi määrä ja monissa kehitysmaissa, erityisesti Latinalaisessa Amerikassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Tämä ero kehittyneiden ja kehitysmaiden välillä johtuu suurelta osin ehkäisystä, koulutuksesta ja lääketieteen kehityksestä.

Fertility Rates by Country
Hedelmällisyysluvut maittain
Monissa maissa hedelmällisyysluku on saavuttanut tai jopa ylittänyt korvaustason, väestön korvaamiseksi tarvittavan väestötason. On odotettavissa, että syntyvyys on 2,1 (kaksi lasta per pari) on tarpeen väestön pitämiseksi vakaana.

Korvaustaso on suhteellisen uusi hedelmällisyyden mittari. Kun YK otti korvaustason käyttöön 1960-luvulla, se asetettiin kahdeksi lapseksi pariskuntaa kohden. Nykyään YK käyttää kuitenkin laajempaa kokonaishedelmällisyysluvun (TFR) mittaria, joka sisältää kaikenikäiset naiset.

Mailla katsotaan tyypillisesti olevan alhainen hedelmällisyys, jos niiden hedelmällisyysluku on alle korvaustason (kuten alla olevassa osassa on määritelty), koska korvaustason alapuolella olevat hedelmällisyysluvut liittyvät alhaisempaan BKT-tasoon, vähemmän kasvuun ja pienempään väestöön.

Miesten hedelmättömyys

Termiä hedelmällisyys voidaan käyttää sekä miehille että naisille, koska ne molemmat edistävät lapsen syntymistä. Vaikka hedelmättömyydestä puhuttaessa pidämme usein naisten hedelmättömyyttä, miesten hedelmällisyys on olennainen osa hedelmättömyyttä, koska ei voi tulla raskaaksi ilman miehen panosta.

Tässä tapauksessa hedelmättömyys on miesten hedelmällisyyden puute tai kun miehellä on hyvin vähemmän mahdollisuuksia tehdä naispuolisesta kumppanistaan raskaana. Miesten hedelmällisyys riippuu yleensä miesten siittiösolujen laadusta.

Miksi siittiösolut ovat niin välttämättömiä? Yksi tärkeimmistä syistä, miksi siemennesteen laatu on niin tärkeä, on se, että siittiösolut ovat vastuussa lapsen hedelmöittymisestä.
Ne kulkevat peniksen läpi ja päätyvät naispuolisen kumppanin lisääntymiskanavaan. Tässä vaiheessa siittiösolut ovat valmiita hedelmöittämään naarasmunan. Jos siittiöt eivät pääse munaan, on tärkeää tietää, miksi näin tapahtuu, ja selvittää, miten siittiöiden laatua voidaan parantaa ja lisätä siittiöiden määrää.

On myös tapoja lisätä miesten hedelmällisyyttä, puhumme niistä alla.

Mikä vaikuttaa miesten hedelmällisyyteen

Factors That Affect Male Fertility
Miesten hedelmällisyyteen vaikuttavat tekijät
Alla on tiettyjä näkökohtia, jotka vaikuttavat miesten hedelmällisyyteen:

 • Erektiohäiriö - Erektiohäiriö tai impotenssi on tilanne, jossa mies ei pysty ylläpitämään tai kehittämään erektiota yhdynnän aikana.
 • Siittiöiden liikkuvuus - Siittiöiden liikkuvuus viittaa prosessiin, jossa siittiösolu liikkuu naisten lisääntymiskanavan läpi päästäkseen munasoluun. Yksinkertaisesti sanottuna se tarkoittaa terveen siittiösolun kykyä uida. Miesten hedelmättömyyttä voi esiintyä myös siinä tapauksessa, että siittiösolut eivät ui kunnolla. Huonoa siittiöiden liikkuvuutta ihmisessä kutsutaan myös asthenospermiaksi tai asthenozoospermiaksi.
 • Libido - Libidoa ihmisessä kuvataan henkilön haluksi tai seksuaaliseksi haluksi seksuaaliseen toimintaan. Miesten libidon lisääntymisestä vastuussa olevien elintarvikkeiden tai lisäravinteiden kulutusta kutsutaan aphrodisiacsiksi.
 • Siittiöiden määrä - Siittiöiden määrä on siittiösolujen pitoisuus annetussa määrässä siemennestettä. Yleensä siemennesteen analyysi ("seminogrammi") tehdään siten, että selvitetään siemennesteessä olevien siittiösolujen lukumäärä.
 • Testosteronitasot - Joidenkin miesten hedelmättömyys voi johtua alhaisesta testosteronitasosta , joka on kehon sisällä oleva miespuolinen sukupuolihormoni.
On pidettävä mielessä, että edellä mainittujen näkökohtien lisäksi miesten hedelmättömyys voi riippua erilaisista tekijöistä , kuten henkilön kunnosta, yleisestä terveydestä ja ruokavalion epäpuhtauksista. Siksi kaiken selvittämiseksi on tarpeen kuluttaa terveellistä ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Tällä hetkellä on monia miehiä, jotka eivät voi saada lapsia, ja se voi liittyä heidän elämäntapaansa ja ravitsemukseensa. Siksi he eivät ole tietoisia siitä, mitä heidän on tehtävä saadakseen ruumiinsa takaisin järjestykseen ja tullakseen raskaaksi vauvaksi.
Niille, jotka ovat tässä tilassa, on joitain vaiheita, jotka sinun on toteutettava saadaksesi lisääntymisterveytesi takaisin toimintaan ja saadaksesi kyvyn tulla raskaaksi. Ja ensimmäinen vaihtoehto on tarkistaa hedelmällisyys ja siittiöiden terveys miesten hedelmällisyysanalyysillä.

Miesten hedelmällisyysanalyysi

Miesten hedelmällisyysanalyysi on yleinen tapa nähdä, voiko aikuisesta miehestä tulla vauvan isä tai onko hän ollenkaan hedelmällinen. Tilastot kertovat, että joka kolmas pari niistä, jotka haluavat saada lapsen, mutta joilla on ongelmia hedelmöittymisen kanssa, kärsivät ongelmista.
Ongelma voi olla siemennesteen laadussa ja määrässä.
Miesten hedelmällisyysanalyysi on myös menetelmä, jota käytetään laajalti sellaisten leikkausten tehokkuuden tarkistamiseen kuin vasektomia ja käänteinen vasektomia.

Male Fertility Tests
Miesten hedelmällisyystestit
Miesten hedelmällisyysanalyysi sisältää yleensä seuraavat testit:

 • Mittaa siittiöiden pitoisuus jokaisessa millilitrassa (ml) miehen siemensyöksyssä.
 • Aika, joka tarvitaan, jotta siittiöt muuttuvat nestemäisiksi.
 • Liikkuvuustiheys on vielä yksi parametri, joka tulisi ottaa huomioon miesten hedelmättömyysanalyysiä tehtäessä. Testi paljastaa normaalisti eteenpäin liikkuvan siittiöiden määrän.
 • Normaalin muotoisten siittiöiden prosenttiosuus.
 • Määritä happamuustaso - sen pH-taso. Mukana on myös alkalimetrinen testi.
 • Tarkista, onko siittiönäytteessä valkosoluja .
 • Mittaa fruktoositaso. Fruktoosi on välttämätöntä, koska se täyttää siittiöt energialla.

Valmisteet

Ennen miesten hedelmällisyystestin suorittamista sinun tulee tehdä joitakin valmisteita.

Preparations for Male Fertility Analysis
Valmisteet miesten hedelmällisyysanalyysiin
Seuraavat ovat perusvalmisteita miesten hedelmällisyysanalyysiin:

 • Sinulla ei saa olla toimintaa 2-5 päivän aikana ennen analyysiä. Jos et noudata tätä vaatimusta, tiettyjen solujen määrä ei ole mahdollisimman suuri, joten testiä ei voida pitää luotettavana.
 • Mutta pidättäytyminen ei saa olla liian pitkä. Tarkemmin sanottuna sen ei pitäisi kestää yli 2 viikkoa ennen testiä, koska tällainen pitkä aika tekee siemennesteestä inaktiivisen.
 • Alkoholin käyttö on kielletty useita päiviä ennen testiä, lisäksi sinun tulee ilmoittaa lääkärille kaikista lääkkeistä, joita saatat käyttää.
Miesten hedelmällisyystestin tekemiseen lääkärit tarvitsevat näytteesi. Sinun tulisi täyttää pieni näytekuppi. Se voidaan tehdä kotona tai klinikalla tai sairaalassa, jossa sinulla on testi. Useimmissa tapauksissa näytteet saadaan itsestimulaation avulla. Toinen vaihtoehto on käyttää erityistä keräyskondomia, joka on valmistettu ilman lateksia.

Kuinka lisätä miesten hedelmällisyyttä

Uskokaa tai älkää, on mahdollista lisätä miesten hedelmällisyyttä. Kyllä, on mahdollista lisätä lähes jokaisen miehen hedelmöittymismahdollisuuksia . Tämä ei vaadi erityistä tietoa, mikä on hyvä uutinen lapsista haaveileville miehille.

Vaikka monet ihmiset ovat skeptisiä näiden tuotteiden tehokkuudesta, on olemassa vankkaa tieteellistä näyttöä, joka vahvistaa todistetut menetelmät siittiöiden määrän ja laadun lisäämiseksi.
Siittiöiden määrän ja hedelmällisyyden parantamiseksi on olemassa useita erilaisia lähestymistapoja. Jotkut näistä ovat todennäköisemmin tehokkaita, toiset tarvitsevat enemmän aikaa ja enemmän kärsivällisyyttä työskennelläkseen. Ja silti jokainen näistä strategioista on tieteellisesti todistettu tehokkaaksi, ainakin jossain osassa miehiä.

Miesten hedelmällisyys määräytyy miehen siemennestesolujen lukumäärän mukaan siemensyöksyn aikana. Nykyään markkinoilla on paljon miesten hedelmällisyyteen tarkoitettuja tuotteita ja pillereitä, jotka lupaavat siemennesteen tuotannon lisääntymisen vaikutuksen.

Pysy nesteytettynä

Joka päivä sinulle voidaan tarjota muutamia turvallisia ja luonnollisia menetelmiä , jotka auttavat sinua lisäämään miesten hedelmällisyyttä. Ilmeinen asia, mutta todella tärkeä kehosi toiminnan kannalta, on nesteyttää.

Kun kehosi on kuivunut, se ei toimi kunnolla, minkä vuoksi solujen määrä voi muuttua pahimmaksi. Mitä paremmin kosteutettu kehosi on, sitä suuremman määrän siemennestettä luot, koska et ole kunnolla hydratoitu, se todennäköisesti vähentää mahdollisesti tuottamaasi tilavuutta.
On parasta, että sinulla on vähintään kahdeksan vesilasia joka päivä miesten hedelmällisyyden lisäämiseksi.

Ruokailutottumukset

Ruokailutottumukset, kuten eläintuotteiden suuri saanti tai hedelmien ja vihannesten vähäinen saanti, on yhdistetty heikentyneeseen siemennesteen laatuun. On näyttöä siitä, että ravitsemus voi vaikuttaa miesten hedelmällisyyteen häiritsemällä spermatogeenistä prosessia.

Ruokavalion ravintoaineet voivat vaikuttaa miesten lisääntymisjärjestelmään monin tavoin. Äskettäinen tutkimus on osoittanut, että ruokavalio, jossa on paljon hedelmiä ja vihanneksia, parantaa siemennesteen laatua. Muut kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet hedelmien ja vihannesten saannin myönteiset vaikutukset haitallisten raskaustulosten ehkäisyyn.
Tietojemme mukaan ei kuitenkaan ole olemassa järjestelmällistä katsausta julkaistuihin tutkimuksiin, joissa on tutkittu hedelmien ja vihannesten kulutuksen vaikutusta miesten hedelmällisyyteen.

Pillerit miesten hedelmällisyyteen

Monet kaverit kärsivät alhaisesta siittiöiden määrästä ja muista hedelmällisyysongelmista useista syistä. Nämä menetelmät tarjoavat lisävaihtoehdon auttaa miehiä, jotka haluavat yrittää lisätä siittiöiden määrää ja laatua.

Miesten hedelmällisyyteen on olemassa luonnollisia pillereitä, jotka voivat olla suuri apu ja lisä hedelmällisyyden lisäämiseen. Syynä siihen on se, että ne sisältävät mineraalien ja yrttien lisäksi myös sellaisia aminohappoja kuin L-karnitiini ja L-arginiini, jotka ovat erittäin tärkeitä terveydellesi.

Se, että nämä pillerit auttavat parantamaan hedelmällisyyttäsi, perustuu siihen, että L-arginiini on aminohappo, joka voi auttaa parantamaan siittiöiden laatua ja määrää. Kehosi tarvitsee L-arginiinia auttaakseen siittiöiden synteesissä ja tehdäkseen siitä vastustuskykyisemmän. Siksi on erittäin suositeltavaa ottaa yksi tällaisista pillereistä, jotka sisältävät L-arginiinia.
Sen lisäksi miesten hedelmällisyyden pillerit parantavat verenkiertoa ja parantavat siten myös erektiota , joten kaksinkertainen hyöty on taattu sinulle.

Luonnolliset hedelmällisyyspillerit

Natural Fertility Pills
Luonnolliset hedelmällisyyspillerit
Luonnollisia hedelmällisyyspillereitä voi ostaa mistä tahansa terveysruokakaupasta. Löydät ne terveysruokakaupan hyllyiltä tai voit myös tilata ne Internetistä. Jos sinulla ei ole pääsyä terveysruokakauppaan, voit etsiä joitain Internet-apteekkeja verkosta.

Luonnolliset pillerit miesten hedelmällisyyteen eivät aiheuta sivuvaikutuksia ja ne ovat turvallisia sinulle. Miesten hedelmällisyyden luonnollisten pillereiden avulla voit saada oikeat ravintoaineet, joita tarvitset.

Lue lisää miesten hedelmällisyyden pillereistä 


comments powered by Disqus