Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Miesten hedelmällisyystesti

Miten lisätä miehen hedelmällisyyteen? Miehen hedelmällisyyteen analyysi

Miten lisätä miehen hedelmällisyyteen? Miehen hedelmällisyyteen analyysi 

Mikä on miehen hedelmällisyyteen?

Hedelmällisyyteen viittaa luonnollinen kyky toistaa luonnollisella tavalla. Hedelmällisyyteen, yleensä eroaa hedelmällisyyden, joka on määritelty lisääntymiselle mahdollisuuksia.

Lapsettomuus on hedelmällisyyttä tai kun mies on erittäin vähemmän mahdollisuuksia tehdä hänen naispuolinen kumppani raskaana. Miehen hedelmällisyyteen riippuu yleensä laadusta miesten siittiöiden soluja.

On myös tapoja lisätä miehen hedelmällisyyteen, puhumme niistä alla.

Mitä vaikuttaa miehen hedelmällisyyteen

Factors That Affect Male Fertility
Tekijöitä, jotka vaikuttavat miehen hedelmällisyyteen
Alla on joitain vaikuttaa miehen hedelmällisyyteen:

 • Erektiohäiriöt - impotenssi tai Erektiohäiriöt on tilanne, kun mies ei voi ylläpitää tai kehittää erektio yhdynnän aikana.
 • Siittiöiden liikkuvuus - siittiöiden liikkuvuus tarkoittaa prosessia, jossa sperma solu liikkuu munasaavuttamiseksi naisten synnytyskanavassa. Yksinkertaisesti sanoen se tarkoittaa terveiden siittiöiden solujen kykyä uida. Miesten hedelmättömyys voi myös ilmetä tapauksessa siittiösolujen uida kunnolla. Huono siittiöiden liikkuvuutta mies kutsutaan myös asthenospermia tai asthenozoospermia.
 • Libido - mies Libido on kuvattu ihmisen halu tai seksuaalinen halu kohti seksuaalista toimintaa. Kulutus elintarvikkeiden tai lisiä, jotka ovat vastuussa lisätä libido miehillä kutsutaan aphrodisiacs.
 • Siittiöiden määrä - siittiöiden määrä on tietty määrä siemennesteen siittiösolujen. Yleensä siemenneste analyysi (”seminogram”) tehdään siten, että siittiöiden soluja esiintyy siemennesteen numero.
 • Testosteronitasoja - Lapsettomuus joillakin miehillä voi johtua alhainen testosteroni , joka on läsnä kehossa mieshormoni.
On pidettävä mielessä, että edellä mainittujen näkökohtien lisäksi miesten hedelmättömyys voi riippuvat eri tekijöistä , kuten kunnon henkilö, yleinen terveydentila ja ravintoa saastuttavia aineita. Jotta selvittää kaiken sen vuoksi tarpeen kuluttaa terveellisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen.

Miehen hedelmällisyyteen analyysi

Miehen hedelmällisyyteen analyysi on yleinen tapa nähdä, jos aikuinen ihminen voi tulla isä vauva tai jos hän on hedelmällinen ollenkaan. Tilastot kertoo, että joka kolmas pari joukossa, jotka haluavat olla vauvan mutta ongelmia käsitys kärsii ongelmista.
Ongelma voidaan siemennesteen laadullisesti ja määrällisesti.
Miehen hedelmällisyyteen-analyysi on menetelmä, jota käytetään laajalti tehokkuuden sekä vasektomia ja kääntyminen vasektomia.

Male Fertility Tests
Mies hedelmällisyyttä testejä
Miehen hedelmällisyyteen analyysi sisältää yleensä seuraavat testit:

 • Mitata pitoisuus siittiöiden jokainen millilitra (ml) mies huudahtaa.
 • Ajan tarvitsee spermaa tulee nestettä.
 • Liikkuvia tiheys on yksi parametri, joka olisi otettava huomioon miesten hedelmättömyys on analysoitu. Testi paljastaa eteenpäin yleensä siittiöiden määrä.
 • Siittiöiden muoto on Normaaliprosenttiosuus.
 • Määrittää happamuusaste - pH tasollaan. Alkalimetric testi on mukana myös.
 • Tarkista, onko siittiöiden näyte valkosolujen .
 • Fruktoosi tasolla. Fruktoosi on tarpeen, koska se täyttää sperma energiaa.

Valmisteet

Ennen leikkausta miehen hedelmällisyyteen testi sinun pitäisi tehdä joitakin valmisteluja.

Preparations for Male Fertility Analysis
Valmistelut miehen hedelmällisyyteen analyysi
Perus valmistelut miehen hedelmällisyyteen analyysinovat seuraavat:

 • Toiminta ei saa olla 2-5 päivää ennen analyysiä. Jos et noudata tätä vaatimusta, tiettyjen solujen määrä tule mahdollisimman korkealle, joten testi ei voida pitää luotettavina.
 • Mutta raittiutta ei pitäisi olla liian pitkä. Jos tarkkoja ollaan, sen ei pitäisi kestää yli 2 viikkoa ennen testiä pitkäaikaisesta tekee siemennesteen- passiivinen.
 • Alkoholinkäyttö on kielletty useita päiviä ennen testiä, lisäksi voit ilmoittaa lääkäri kaikkia lääkkeitä käytät ehkä.
Miehen hedelmällisyyteen testi lääkärit tarvitsevat näytteen. Täytät pieni näyte cup. Se voidaan tehdä kotona tai terveyskeskuksessa tai sairaalassa, missä olet testeihin. Useimmissa tapauksissa näytteet saadaan kautta itse stimulaation. Toinen vaihtoehto on käyttää erityistä kokoelma kondomi, joka on valmistettu ilman latex.

Miten lisätä miehen hedelmällisyyteen

Uskokaa tai älkää on mahdollista lisätä miehen hedelmällisyyteen. Kyllä, on mahdollista lisätä mahdollisuuksia suunnitteluun lähes jokainen ihminen. Tämä ei vaadi erityistä tietämystä, mikä on hyvä uutinen miehet haaveillut lapset.

Miehen hedelmällisyyteen määräytyy siemennesteen solut, mies on aikana siemensyöksyä. On paljon tuotteita ja pillereitä urospuolisista hedelmällisyyttä markkinoilla tänään että lupaus vaikutus lisääntyvä siemennesteen tuotantoon.

Mutta joka päivä voit antaa 2 turvallinen ja natural menetelmät , jotka auttavat sinua lisäämään miehen hedelmällisyyteen. Selvä asia mutta todella tärkeä, toimintaan kehosi on sammutettua.

Kun kehosi on kuivattu se ei toimi oikein, että siksi määrä soluja voidaan vaihtaa pahin. Paremmin sammutettua kehosi on suurempi määrä siemennestettä luot, että eivät oikein sammutettua luultavasti vähentää te toukokuu kehittää asema.
On parasta olla vähintään kahdeksan veden lasillista päivässä nostaa miehen hedelmällisyyteen.

Pillereitä urospuolisista hedelmällisyyttä

On luonnon pillereitä miehen hedelmällisyyteen , joka voi olla suureksi avuksi ja lisäksi lisätä hedelmällisyyttä. Syy siihen on se, että ne sisältävät mineraaleja ja yrttejä paitsi myös tällainen aminohappoja L-karnitiini ja L-arginiini , jotka ovat erittäin tärkeitä terveydelle.

Lisäksi pillereitä urospuolisista hedelmällisyyttä parantaa verenkiertoa mikä parantaa erektio samoin, jolloin kaksinkertainen hyöty on sinulle.

Lisätietoja pillereitä urospuolisista hedelmällisyyttä 


comments powered by Disqus