Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Peyronien taudin hoitovaihtoehdot

Peyronien taudin hoitovaihtoehdot. Mikä on paras hoito 40 vuoden jälkeen?

Peyronien taudin hoitovaihtoehdot. Mikä on paras hoito 40 vuoden jälkeen? 

Peyronien taudin ymmärtäminen

Peyronien taudille, joka vaikuttaa pääasiassa yli 40-vuotiaisiin miehiin, on ominaista kuitumaisen arpikudoksen tai plakin kehittyminen peniksessä. Tämä tila voi johtaa peniksen kaarevuuteen, mikä aiheuttaa fyysistä epämukavuutta ja psykologista kärsimystä. Peyronien taudin monimutkaisuuden ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää niille, jotka etsivät tehokkaita hoitovaihtoehtoja.

Peyronien taudin syyt

Peyronien taudin tarkka syy on edelleen vaikeasti havaittavissa, mutta se liittyy usein peniksen mikrotraumoihin, joita voi esiintyä seksuaalisen toiminnan tai muun peniksen stressin aikana. Nämä mikrovammat laukaisevat epänormaalin paranemisvasteen, mikä johtaa plakin muodostumiseen tunica albugineaan, kuitukudokseen, joka ympäröi peniksen erektiokammioita.
Kun arpikudos kerääntyy, se voi luoda joustamattomuuden alueita, jolloin penis taipuu tai kaartuu erektion aikana. Tämä kaarevuus voi vaihdella lievästä vakavaan, ja sen vaikutus ulottuu fyysisen maailman ulkopuolelle vaikuttaen seksuaaliseen toimintaan, itsetuntoon ja yleiseen elämänlaatuun.

Peyronien taudin oireet

Peyronien taudin yleisiä oireita ovat kipu erektion aikana, tuntuva kyhmy tai kova kudos ihon alla ja tietysti peniksen huomattava kaarevuus. Joissakin tapauksissa kaarevuus voi kehittyä vähitellen, jolloin yksilöiden on haastavaa määrittää, milloin tila alun perin ilmeni.

Peyronien taudin psykologista maksua ei pidä aliarvioida. Miehet voivat kokea ahdistusta, masennusta ja itseluottamuksen heikkenemistä, koska he ovat huolissaan ulkonäöstään ja seksuaalisesta suorituskyvystään. Läheiset suhteet voivat olla kireitä, mikä korostaa entisestään oikea-aikaisen ja tehokkaan hoidon hakemisen merkitystä.

Mikä on paras hoito Peyronien taudille 40 vuoden jälkeen?

Henkilöille, jotka kärsivät peniksen kaarevuudesta, on olemassa useita erilaisia Peyronien taudin hoitovaihtoehtoja, jotka voivat olla hyödyllisiä sairaudelle.

Mikä on paras hoito Peyronien taudille? Tähän kysymykseen vastaamiseksi meidän on tarkasteltava kaikkia Peyronien taudin hoitovaihtoehtoja ja löydettävä niiden edut ja haitat. Tässä on joitain vaihtoehtoja, joita voit harkita keskustelemalla terveydenhuollon tarjoajan kanssa, jos satut kärsimään tästä taudista. Ne sisältävät sekä kirurgisia toimenpiteitä että Peyronien taudin ei-kirurgista hoitoa.

Voiko Peyronien taudin parantaa?

Vaikka Peyronien taudille ei ehkä ole lopullista parannuskeinoa, oireiden hallintaan ja peniksen toiminnan parantamiseen on olemassa erilaisia hoitovaihtoehtoja . Hoidon valinta riippuu sairauden vakavuudesta, yksilöllisistä mieltymyksistä ja terveydenhuollon ammattilaisten ohjauksesta.
Peyronien tautia sairastavien henkilöiden on tärkeää neuvotella terveydenhuollon tarjoajiensa kanssa sopivimman ja tehokkaimman toimintatavan määrittämiseksi heidän tapauksessaan.
Tarkastellaan nyt näitä hoitovaihtoehtoja yksityiskohtaisesti.

Vitamiinit

Vitamins for Peyronie's Disease Treatment
Vitamiinit Peyronien taudin hoitoon
Ei ole paljon tutkimusta siitä , miten vitamiinit voivat auttaa sinua, jos kärsit Peyronien taudista. Hyvä nyrkkisääntö on varmistaa, että syöt erittäin terveellistä ruokavaliota. Tämä sisältää runsaasti hedelmiä, vihanneksia, vähärasvaista lihaa, kalaa, pähkinöitä, siemeniä, täysjyvätuotteita ja maitotuotteita.

Tämä antaa sinulle ravintoa, jota tarvitset terveellisen kehon ylläpitämiseen, ja se todennäköisesti auttaa Peyronien häiriötä.

E-vitamiini

On yksi vitamiini, jonka sanotaan olevan melko onnistunut tämän tilan hoidossa, ja se on E-vitamiini. Jotkut tutkijat osoittavat, että niillä, joilla on E-vitamiinin puutos, on usein Peyronien tauti. Tähän ei ole lopullista yhteyttä, mutta E-vitamiinin puutteen ja peniksen kaarevuudesta kärsivien välillä on korrelaatio. Monien tutkimusten ja tutkimusten mukaan tämä on yksi parhaista vitamiineista Peyronien taudille.
E-vitamiinin tiedetään auttavan estämään arpikudosta ja sillä on ominaisuuksia, jotka auttavat veren laajentumisessa, joten tämä pitää verisuonet hyvässä kunnossa. E-vitamiini on myös erittäin anti-inflammatorinen.
Sitä ei ole tutkittu suuressa määrin Peyronien häiriön hoitona, mutta Yhdysvaltain kansallisen terveysinstituutin konferenssissa vuonna 1993 annettiin raportti, jossa sanottiin, että noin 99%: lla E-vitamiinia käyttäneistä henkilöistä kipu parani, mutta noin 70%: lla tutkimukseen osallistuneista yli 100 miehestä ei ollut muutoksia oireissa vitamiinin käytön jälkeen E.

Tämän tutkimuksen tulokset todettiin epäluotettaviksi, mutta se sanoi silti, että E-vitamiini voi olla hyödyllinen niille, jotka kärsivät Peyronien taudista.

E-vitamiinia koskevat tutkimukset

Uusi tutkimus tehtiin tammikuussa 2013 ja 70 Peyronien tautia sairastavaa miestä jaettiin kahteen hoitoryhmään. Ensimmäisen ryhmän jäsenille annettiin E-vitamiinia ja muita aineita Peyronien häiriön hoitamiseksi. Yksi heille annettu aine on nimeltään Verapamiili, ja sitä käytetään plakin muodostumisen liuottamiseen.

Heille annettiin myös joitain lääkkeitä tulehduksen ja kivun hoitoon. Ryhmään 2 kuuluville annetaan lääkkeitä, mutta heille ei annettu E-vitamiinia. He osallistuivat tähän ohjelmaan noin kuuden kuukauden ajan. He kävivät läpi kivun arvioinnin, peniksen ultraäänen ja IIEF : n tai International Index of Erectile Function Studyn.
Plakin kertyminen väheni ryhmässä yksi 50,2% ja toisessa ryhmässä se väheni 35,8%. Ryhmässä yksi 96,6 %:lla miehistä peniksen kaarevuus parani, kun taas vain 48,4 %:lla ryhmän 2 miehistä peniksen kaarevuus parani. Ryhmässä 1 IIEF:n pisteet paranivat huomattavasti. Ryhmässä 2 plakin koko kasvoi.
Tutkijat osoittivat tämän tutkimuksen jälkeen, että D-vitamiini voi olla hyödyllinen Peyronien taudin hoidossa ja auttanut pysäyttämään taudin etenemisen. Tutkijat osoittavat, että E-vitamiinin käyttö yhdessä muiden lähestymistapojen kanssa voi auttaa hoitamaan tätä tilaa. On muitakin hoitovaihtoehtoja, kuten sähköiskuaaltohoito, peniksen jatkeet, tyhjiöpumput, injektiohoito ja leikkausvaihtoehdot, jotka voivat olla hyödyllisempiä kuin pelkkä E-vitamiinin käyttö.

Peyronien hoitoharjoitukset

Exercises for Peyronie's Disease Treatment
Harjoitukset Peyronien taudin hoitoon
Oikea liikuntaohjelma voi olla hyödyllinen Peyronien taudista kärsivien auttamisessa. Mikä tahansa harjoittamasi liikunta auttaa sinua pysymään terveenä ja voi auttaa sinua vähentämään kipua tai muita sairauden ongelmia.
On olemassa useita hoitoharjoituksia, joita voit tehdä penikselle, jotka voivat auttaa vähentämään kipua ja muita kärsimiäsi ongelmia, on esitetty alla.
On tärkeää keskustella terveydenhuollon tarjoajan kanssa ennen kuin teet nämä Peyronien hoitoharjoitukset , koska et tiedä, mitkä niistä voivat olla hyödyllisiä tai jos ne auttavat sinua yksilöllisessä tilassasi.

Peniksen venytysharjoitus numero yksi

Sinun täytyy tarttua peniksesi peniksen pään taakse. Sitten vedät sen suoraan ulos kehostasi ja pidät venytystä 15 sekuntia ja palautat sen sitten rentoon asentoon. Sitten sinun on tehtävä tämä eri suuntiin, kuten alas, ylös, vasemmalle ja oikealle. Sinun on pidettävä kutakin näistä asennoista 15 sekunnin ajan.

Kun nämä Peyronien hoitoharjoitukset on tehty, sinun on hierottava penistäsi, kunnes saat erektion. Sinun täytyy tarttua peniksen bassoon etusormella ja peukalolla ja muodostaa ympyrä, kuten okei merkki. Sinun on painettava ja lypsettävä penis kädellä sen tyvestä rauhasiin ja toistettava tämä sitten 10 kertaa.

Peniksen venytysharjoitus numero kaksi

Sinun on levitettävä voiteluöljyä penikseen ja hierottava tätä, kunnes sinulla on puolierektio. Sinun on tartuttava penikseen pohjassa etusormella ja peukalolla muodostaaksesi kunnossa olevan merkin. Levitä hieman kohtalaista painetta penikseen sormilla. Liu'uta kaksi sormea peniksen vartta pitkin ja pidä tarpeeksi painetta, kunnes peniksen pää turpoaa verestä.

Kun pääset lähelle päätä, sinun on tartuttava pohjaan etusormella ja vastakkaisen käden peukalolla ja liu'utettava alas kohti terska-aluetta. Sinun on jatkettava liikettä molemmilla käsilläsi. Sinun tulisi tehdä 100 toistoa näistä Peyronien hoitoharjoituksista alussa ja työskennellä sitten jopa kaksisataa toistoa. Sinun on lopetettava harjoitus , jos sinusta tuntuu, että sinun täytyy siemensyöksyä.

Peniksen venytys numero kolme

Sinun on käytettävä kättäsi ja tartuttava velttoon penikseen päähän ja kohdistettava tarpeeksi painetta, jotta voit pitää sitä veren virtauksen mahdollistamiseksi. Sinun täytyy vetää se ulospäin ja venyttää niin pitkälle kuin pystyt. Sinun on pidettävä tätä venytystä noin kolmesta viiteen minuuttia.

Kun olet tehnyt tämän, sinun täytyy levätä noin 1 minuutti ja toistaa sitten tämä Peyronien hoitoharjoitus. Kun seuraavan kerran teet sen, sinun on vedettävä se alas, ylös, vasemmalle ja oikealle ja toistettava sitten koko prosessi.

Peyronien taudin leikkaus

Surgery for Peyronie's Disease Treatment
Peyronien taudin hoidon leikkaus
Leikkaus on yleensä viimeinen vaihtoehto Peyronien taudin suhteen, mutta se voi olla hyödyllinen joissakin tapauksissa. Tässä on joitain kirurgisia vaihtoehtoja , joita yleensä suoritetaan tälle taudille.

Tunica Albuginea -merkki

On olemassa ohut kudoskerros, joka ympäröi osan peniksestä, nimeltään corpora cavernosa , ja kutsumme tätä aluetta tunica albugineaksi.
Paisuvainen alue on sienimäistä kudosta ja tämä alue täyttyy verellä, kun miehellä on erektio.
Plakki muodostuu tunica albuginea -alueen sisään. Kirurgi suoristaa peniksen ottamalla osia tunica albugineasta ja taittamalla sen peniksen kaarevuuden vastakkaiselle puolelle. Joissakin tapauksissa osat poistetaan. Sitten alue ommellaan ja tämä pitää peniksen suorana.

Varttaminen ja plakin viilto

Jos tila on melko vakava, tämä Peyronien taudin leikkaus suoritetaan joskus. Jotta penis olisi jälleen suora, kirurgi leikkaa plakin kerrostumiin ja täyttää sitten tämän tilan ihokudoksen siirteellä. Siirre voi olla peräisin toiselta ihmiseltä tai eläimeltä.

Implantti

Implantti on pohjimmiltaan peniksen proteesi. jos mies kärsii erektiohäiriöstä sekä Peyronien häiriöstä, he voivat päättää asettaa peniksen proteesin tai implantin. Tämä toimenpide poistaa corpora cavernosa -alueen ja laittaa implanttisylinterit tälle alueelle, joka suoristaa peniksen.
Pumppu ja nestesäiliö voidaan myös sijoittaa kivespussin alueelle, jota käytetään peniksen implantin täyttämiseen. Aina kun mies haluaa erektion, he yksinkertaisesti aktivoivat pumpun ja tämä vapauttaa nestettä säiliöalueelta sylintereihin. Kun mies ei enää halua erektiota, neste virtaa takaisin säiliön alueelle.

Peyronien taudin leikkauksen komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Peyronien taudin leikkauksen tyyppi riippuu kaikki miehen anatomiasta ja sairauden tyypistä. Peniksen herkkyys voi kadota tai peniksen lyheneminen toimenpiteiden suorittamisen jälkeen. Komplikaatioita voivat olla peniksen kipu sekä erektiohäiriöt joissakin tapauksissa.

Peniksen injektiot

Injections for Peyronie's Disease Treatment
Injektiot Peyronien taudin hoitoon
Joissakin tapauksissa lääkkeitä voidaan pistää penikseen , mikä voi auttaa hoitamaan peniksen kaarevuutta. Tämä lääkitys injektoidaan plakin alueelle. Kaksi usein käytettyä ainetta ovat interferoni ja verapamiili. Tämä auttaa pysäyttämään kollageenin kehittymisen peniksessä, koska tämä proteiini muodostaa plakin. Ne voivat myös auttaa pienentämään plakkia.
Raporteista on kuitenkin viitteitä siitä, että nämä kaksi injektiohoitoa eivät ole yhtä hyödyllisiä kuin jotkut muut Peyronien taudin ei-kirurgiset hoidot.
FDA tai Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto hyväksyi joulukuussa 2013 injektoitavan lääkkeen Peyronien taudille , jota kutsutaan Xiaflexiksi. Tämä lääke sai hyväksynnän Peyronien sairauden hoitoon. Tämä lääkitys annetaan hoitokurssilla, joka kestää neljä sykliä terveydenhuollon tarjoajan toimesta. Se on osoittanut jonkin verran lupausta peniksen kaarevuuden hoidossa.

Toinen vaihtoehto, jota joskus käytetään, on hyaluronihappo. Todettiin , että se auttaa vähentämään tulehdusta peniksen alueella. Miehet, jotka kävivät tutkimuksessa vuonna 2016, kuten Journal of Sexual Medicine raportoi, sanoivat, että niillä, jotka saivat tämän happoinjektion kerran viikossa 10 viikon ajan, plakin koko pieneni noin puolella tutkimukseen osallistuneista miehistä.

Peniksen kaarevuus väheni myös noin 10 astetta monilla yksilöillä. Miehet ilmoittivat myös, että heillä oli parantunut seksuaalinen tyytyväisyys ja parempi erektio.

Peniksen vetolaite

Device for Peyronie's Disease Treatment
Laite Peyronien taudin hoitoon
Vetolaitteita käytetään nyt usein peniksen kaarevuuden hoitoon. Näitä laitteita kutsutaan peniksen pidentäjiksi, koska niitä käytetään peniksen venyttämiseen saadakseen enemmän pituutta penikseen ajan myötä.

Tätä Peyronien taudin peniksen vetolaitetta on käytettävä noin 6-9 tuntia päivässä, ja ne voivat auttaa suoristamaan peniksessä. Laite toimii erittäin tehokkaasti, jos sitä käytetään pitkään.
Se voi olla hieman hankala käyttää, mutta sitä pidetään usein parhaana vaihtoehtona Peyronien taudin hoitoon.
Peyronien taudin peniksen vetolaite on kliinisesti osoittautunut hyödylliseksi useimmille yksilöille. Paljon kliinisiä tutkimuksia on tehty vetolaitteiden tehokkuuden vahvistamiseksi peniksen kaarevuuden hoidossa.

Perinteisten hoitojen haasteet

Vaikka Peyronien taudille on olemassa perinteisiä lääketieteellisiä hoitoja, ne eivät ole ilman haasteita ja haittoja. On tärkeää tutkia näitä rajoituksia, jotta saadaan kattava käsitys käytettävissä olevien vaihtoehtojen maisemasta.

Suun kautta otettavien lääkkeiden sivuvaikutukset

Yksi ensisijaisista tavanomaisista hoidoista sisältää suun kautta otettavien lääkkeiden, kuten kollagenaasin tai kaliumpara-aminobentsoaatin (Potaba) käytön. Näiden lääkkeiden tehokkuus vaihtelee kuitenkin yksilöiden välillä, ja niillä voi olla sivuvaikutuksia , kuten ruoansulatuskanavan epämukavuutta tai allergisia reaktioita. Lisäksi kaikki miehet eivät reagoi positiivisesti suun kautta otettaviin lääkkeisiin, joten on tarpeen tutkia vaihtoehtoisia lähestymistapoja.

injektioiden epämukavuus

Lääkkeiden suorat injektiot plakkiin tai peniksen kudokseen ovat toinen hoitokeino. Nämä injektiot voivat sisältää verapamiilia tai interferonia, mutta prosessi voi olla invasiivinen ja epämiellyttävä. Lisäksi voidaan tarvita usein injektioita, mikä aiheuttaa haasteita neuloja vastustaville henkilöille tai niille, jotka etsivät vähemmän tunkeilevia ratkaisuja.

Kirurgisten toimenpiteiden riskit

Vakavissa kaarevuustapauksissa tai kun muut hoidot osoittautuvat tehottomiksi, voidaan harkita kirurgisia vaihtoehtoja, kuten peniksen plikaatiota tai varttamista. Vaikka nämä toimenpiteet voivat tarjota merkittäviä korjauksia, niihin liittyy myös luontaisia riskejä , kuten infektio, tunteen muutokset tai erektiohäiriöt. Toipumisaika ja mahdollinen vaikutus seksuaaliseen toimintaan tekevät leikkauksesta vähemmän houkuttelevan valinnan monille miehille.

Haitat ja sivuvaikutukset

Kuhunkin hoitomuotoon liittyvien erityisten haasteiden lisäksi perinteisillä lähestymistavoilla on yhteisiä haittoja. Näitä voivat olla rajoitettu onnistumisaste, uusiutumisen mahdollisuus ja lääketieteellisiin toimenpiteisiin liittyvä taloudellinen taakka. Lisäksi leikkauksen tai lääkkeiden haittavaikutusten aiheuttama psykologinen stressi voi pahentaa entisestään Peyronien taudin jo aiheuttamaa emotionaalista veroa.

Challenges of Traditional Treatments
Perinteisten hoitojen haasteet

Peniksen vetolaitteiden edut yli 40-vuotiaille miehille

Viime vuosina peniksen vetolaitteet ovat nousseet moderniksi ja ei-invasiiviseksi vaihtoehdoksi miehille, jotka haluavat vastata Peyronien taudin haasteisiin, erityisesti 40-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Nämä laitteet tarjoavat joukon etuja, jotka erottavat ne perinteisistä hoidoista, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon monille henkilöille, jotka voidaan helposti huomata asiaan liittyvillä peniksen vetolaitteiden foorumeilla.

  • Ei-invasiivisuus ja mukavuus: Peniksen vetolaitteet toimivat suoraviivaisella periaatteella - ne venyttävät penistä varovasti ajan myötä kannustaen kaarevuuden asteittaista vähentämistä. Toisin kuin kirurgiset toimenpiteet tai injektiot, nämä laitteet eivät sisällä invasiivisia toimenpiteitä, mikä vähentää komplikaatioiden ja epämukavuuden riskiä. Yli 40-vuotiaat miehet arvostavat usein näiden laitteiden ei-invasiivista luonnetta, koska se vastaa heidän mieltymystään hoitoihin, jotka ovat hellävaraisia ja helppo sisällyttää heidän jokapäiväiseen elämäänsä.
  • Helppokäyttöisyys: Peniksen vetolaitteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi, jolloin ihmiset voivat käyttää niitä kotinsa yksityisyydessä. Selkeiden ohjeiden ja säädettävien asetusten avulla nämä laitteet voidaan räätälöidä eri kaarevuustasojen ja henkilökohtaisen mukavuuden mukaan. Tämä yksinkertaisuus ja sopeutumiskyky tekevät niistä erityisen houkuttelevia yli 40-vuotiaille miehille, jotka saattavat haluta huomaamattoman ja kätevän hoitovaihtoehdon.
  • Mahdollisuus parantaa seksuaalista toimintaa: Peyronien taudin fyysisten näkökohtien lisäksi peniksen vetolaitteet voivat parantaa seksuaalista toimintaa. Korjaamalla vähitellen peniksen kaarevuutta näillä laitteilla on potentiaalia parantaa erektiota ja yleistä seksuaalista tyydytystä. Tämä kaksinkertainen hyöty sairauden hoidosta samalla kun se vaikuttaa myönteisesti seksuaaliterveyteen, lisää vetovoimaa miehille, jotka etsivät kattavia ratkaisuja.
  • Sovellettavuus kotona: Peniksen vetolaitteet tarjoavat kotihoidon joustavuuden, jolloin ihmiset voivat sisällyttää hoidon päivittäisiin rutiineihinsa. Tämä ominaisuus on erityisen arvokas yli 40-vuotiaille miehille, joilla voi olla kiireisiä aikatauluja tai jotka haluavat hallita hoitoaan itsenäisesti.
  • Psykologinen hyvinvointi: Peniksen vetolaitteiden huomaamaton ja tunkeilematon luonne voi parantaa psykologista hyvinvointia. Miehet voivat kokea sairauteen liittyvää ahdistusta ja stressiä, mikä edistää positiivista ajattelutapaa ja luottamusta kykyynsä käsitellä Peyronien tautia tehokkaasti.

Yhteenveto: löydä paras hoito Peyronien taudille 40 vuoden jälkeen

Nämä ovat joitain tunnetuimmista ja luotettavimmista Peyronien taudin hoitovaihtoehdoista. Mikä on paras hoito Peyronien taudille? Tämä on monimutkainen asia, johon terveydenhuollon tarjoajan on puututtava. Leikkauksen lisäksi Peyronien taudille on myös vaihtoehtoja ei-kirurgiseen hoitoon , ja jotkut voivat toimia paremmin kuin toiset yksilölliseen ongelmaasi.

Kokonaisvaltainen lähestymistapa hoitoon

Peniksen vetolaitteet tarjoavat kattavan lähestymistavan Peyronien tautiin korjaamalla varovasti peniksen kaarevuutta ajan myötä. Toisin kuin perinteiset menetelmät, joilla on luontaisia haasteita, nämä laitteet asettavat etusijalle ei-invasiivisuuden, mukavuuden ja helppokäyttöisyyden, mikä vastaa monien yli 40-vuotiaiden miesten mieltymyksiä, jotka etsivät tehokkaita ratkaisuja.

Luottamuksen ja hyvinvoinnin palauttaminen

Fyysisten hyötyjen lisäksi peniksen vetolaitteet edistävät luottamuksen ja yleisen hyvinvoinnin palauttamista. Kotihoidon huomaamaton luonne käsittelee Peyronien taudin psykologista veroa, edistää positiivista ajattelutapaa ja antaa yksilöille mahdollisuuden osallistua aktiivisesti paranemisprosessiinsa.

Henkilökohtainen polku toipumiseen

Tunnustaen, että jokaisen yksilön matka Peyronien taudin kanssa on ainutlaatuinen, peniksen vetolaitteet tarjoavat muokattavan ja mukautettavan hoitovaihtoehdon. Säädettävien asetusten ja käyttäjäystävällisen suunnittelun ansiosta nämä laitteet vastaavat erilaisiin tarpeisiin, jolloin käyttäjät voivat räätälöidä hoitosuunnitelmansa mukavuustasonsa ja mieltymystensä mukaan.

Seuraava askel: terveytesi hallinta

Jos olet yli 40-vuotias mies, joka kamppailee Peyronien taudin kanssa, on aika hallita terveyttäsi. Keskustele terveydenhuollon ammattilaisten kanssa oireistasi ja tutki sopivimpia hoitovaihtoehtoja painottaen erityisesti peniksen vetolaitteiden sisällyttämisen mahdollisia etuja suunnitelmaasi.
On huomattava, että peniksen vetolaite sai lukuisia hyväksyntöjä viimeisimmissä kliinisissä tutkimuksissa, ja useimmat terveydenhuollon asiantuntijat suosittelevat sitä nyt parhaana hoitovaihtoehtona Peyronien taudille .
Hanki paras peniksen vetolaite 


comments powered by Disqus