Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Peyronien taudin hoitovaihtoehdot

Peyronien taudin hoito vaihtoehtoja. Mikä on paras hoito?

Peyronien taudin hoito vaihtoehtoja. Mikä on paras hoito? Henkilöille, jotka kärsivät peniksen kaarevuus, on olemassa useita eri Peyronien taudin hoito vaihtoehtoja, jotka voivat olla avuksi kunnossa.

Mikä on paras hoito Peyronien tauti?

Mikä on paras hoito Peyronien tauti? Vastata tähän kysymykseen, meidän täytyy tarkistaa kaikki Peyronien taudin hoito vaihtoehtoja ja löytää hyviä ja huonoja puolia. Tässä muutamia vaihto ehtoja, joita kannattaa harkita keskustella teidän terveyden huollon tarjoaja , jos satut kärsimään tästä taudista. Ne sisältävät sekä kirurgisia toimenpiteitä ja ei kirurginen hoito Peyronien tauti.

Let's nyt tarkastella näitä hoito vaihtoehtoja yksityiskohtaisesti:

Vitamiineja

Vitamins for Peyronie's Disease Treatment
Vitamiinit Peyronien tautien hoito
Ei ole paljon tutkimusta siitä, Miten vitamiinit voivat auttaa sinua, jos kärsit Peyronien tauti. Hyvä nyrkki sääntö on varmistaa syöt hyvin terveellistä ruoka valiota. Tämä sisältää runsaasti hedelmiä, vihanneksia, vähärasvaista lihaa, kalaa, pähkinöitä, siemeniä, täysjyvätuotteita ja meijeri ruokia.

Tämä antaa sinulle ravitsemus, että sinun täytyy säilyttää terveen kehon ja se luultavasti auttaa Peyronien häiriö.

E-vitamiini

On yksi vitamiini, että sanotaan olevan varsin onnistunut hoidettaessa tätä edellytystä, ja se on E-vitamiini. Jotkut tutkijat osoittavat, että ne, jotka ovat E-vitamiinin puutos on usein Peyronien tauti. Ei ole lopullista linkkiä tähän, mutta siellä on korrelaatio puute E-vitamiinia ja ne, jotka kärsivät peniksen kaarevuus. Monien tutkimusten ja tutkimusten mukaan tämä on yksi Peyronien taudin parhaista vitamiineista.
E-vitamiini tiedetään auttaa estämään arpi kudosta ja se on ominaisuuksia, jotka auttavat veren dilataatio joten tämä pitää veri suonet hyvässä terveydelle. E-vitamiini on myös hyvin tulehdusta.
Sitä ei ole tutkittu paljon kuin hoito Peyronien häiriö, mutta oli raportin 1993, joka annettiin Yhdysvaltain National Institute of Health konferenssi, joka sanoi, että noin on 99% yksilöiden että otti E-vitamiinia oli parannus kipua, mutta noin 70% yli 100 miestä, joka osallistui tutkimukseen ei ole mitään muutoksia oireiden jälkeen he käyttivät E-vitamiinia.

Tutkimuksen tulokset olivat päättäneet olla epäluotettavia, mutta se silti sanoi, että E-vitamiini voisi olla hyötyä niille, jotka kärsivät Peyronien tauti.

E-vitamiini tutkimukset

Uusi tutkimus toteutettiin tammi kuussa 2013 ja 70 miestä, jotka kärsivät Peyronien taudista, pantiin kahteen hoito ryhmään. Ne ensimmäisessä ryhmässä annettiin E-vitamiinia ja muita aineita, jotka auttavat hoitoon Peyronien häiriö. Yksi aine ne annettiin kutsutaan Verapamil ja tätä käytetään liuottamaan plakin kertyminen.

He saivat myös joitakin lääkkeitä hoitoon tulehduksesta sekä kipua. Ne ryhmässä 2 annetaan huumeita, mutta ne eivät ole saaneet mitään E-vitamiinia. He ottivat osaa tähän ohjelmaan noin kuusi kuukautta. He olivat läpi kivun arviointi, Ultra ääni penis, ja IIEF tai kansainvälinen indeksi erektio kyvyn tutkimus.
Vähentäminen plakin kertyminen ryhmässä yksi oli 50,2% ja toinen ryhmä, se väheni 35,8%. Ryhmässä yksi 96,6% miehistä oli parantunut niiden penis kaarevuus taas vain 48,4% niistä ryhmässä 2 oli parantunut penis kaarevuus. Ryhmässä 1 IIEF tulokset parani suuri marginaali. Ryhmässä 2 oli lisääntynyt plakin koko.
Tutkijat ilmoittivat tämän tutkimuksen jälkeen, että D-vitamiini voi olla hyötyä hoitoon Peyronien tauti ja auttoi lopettamaan taudin etenemistä. Tutkijat osoittavat, että käyttämällä E-vitamiinia yhdessä muiden lähestymis tapojen avulla voidaan hoitaa tämän edellytyksen. On muitakin hoito vaihtoehtoja, kuten sähkö iskun aalto terapia, peniksen extenders, tyhjiö pumput, injektio hoito, ja leikkaus vaihto ehtoja, jotka saattavat olla edullisempaa kuin vain käyttämällä E-vitamiinia.

Peyronien hoito harjoitukset

Exercises for Peyronie's Disease Treatment
Harjoitukset Peyronien taudin hoitoon
Asianmukainen liikunta järjestelmä voi olla hyödyllistä auttaa niitä, jotka kärsivät Peyronien tauti. Kaikki käyttää, että teet on menossa auttamaan sinua pysymään terveenä ja voi hyödyttää sinua vähentämään kipua tai muita ongelmia kunnossa.
On olemassa useita hoito harjoituksia, että voit tehdä penis, joka voi auttaa vähentämään kipua ja muita asioita, jotka kärsivät on ilmoitettu alla.
On tärkeää puhua teidän terveyden huollon tarjoaja ennen kuin teet nämä Peyronien hoito harjoituksia , koska et tiedä, mitkä voivat olla hyödyllisiä tai jos ne auttavat sinua yksilölliseen kuntoon.

Penis venyttely harjoitus numero yksi

Sinun täytyy tarttua peniksen pään takana penis. Sitten vedä se suoraan ulos kehosta ja pidä venyttää 15 sekuntia ja sitten palauttaa sen rento asentoon. Sitten täytyy tehdä tämä eri suuntiin, kuten alas, ylös, vasemmalle ja oikealle. Sinun pitää kukin näistä kannat 15 sekuntia.

Kun nämä Peyronien hoito harjoitukset on tehty sinun täytyy Hieronta peniksen kunnes saat erektion. Sinun täytyy napata basso penis etusormen ja peukalon ja muodostavat ympyrän kuin Okei merkki. Sinun täytyy kohdistaa painetta ja maitoa penis kädellä pohjan sen rauhasten ja toista tämä 10 kertaa.

Penis venyttely harjoitus numero kaksi

Sinun täytyy soveltaa voitelu öljyä penikseen ja hieronta tätä kunnes olet semi-erektio. Sinun täytyy tarttua peniksen tyköstä etusormen ja peukalon muodostaa Okei merkki. Levitä hieman keskivaikeaa painetta penikselle sormien kanssa. Työnnä kaksi sormea alas akselin penis ja pitää tarpeeksi painetta, kunnes pää penis turpoaa verta.

Kun saat lähellä päätä sinun täytyy tarttua pohjan kanssa etusormen ja peukalon teidän vastakkaisen käden ja työnnä alas kohti Glans alueella. Sinun täytyy jatkaa liikettä käyttäen molempia käsiä. Sinun pitäisi tehdä 100 toistoa näistä Peyronien hoito harjoituksia alussa ja sitten työ jopa 200 toistoa. Sinun täytyy lopettaa käyttää , jos sinusta tuntuu, kuin sinun täytyy huudahtaan.

Penis Stretch numero kolme

Sinun täytyy käyttää kätesi ja tarttua veltto penis päähän ja soveltaa tarpeeksi painetta, että voit pitää sitä, jotta veren kiertoa. Sinun täytyy vetää se ulospäin ja venyttää pitkälle kuin pystyt. Sinun täytyy pitää tätä venyttää noin kolmesta viiteen minuuttia.

Kun teet tämän sinun täytyy levätä noin 1 minuutti ja sitten toistaa tämän Peyronien hoito käyttää. Seuraavan kerran teet sen sinun täytyy vetää se alas, ylös, vasemmalle ja oikealle, toista koko prosessi.

Peyronien tauti kirurgia

Surgery for Peyronie's Disease Treatment
Kirurgian Peyronien tauti hoito
Leikkaus on yleensä viimeinen vaihto ehto, kun se tulee Peyronie tauti, mutta se voi olla hyötyä joissakin tapa uksissa. Tässä muutamia kirurgisia vaihto ehtoja , jotka ovat yleisesti suoritetaan tämän sairauden.

Tunica albuginea Plication

On ohut kerros kudosta, joka ympäröi osa peniksen kutsutaan corpora Paisuvaisia ja puhumme tällä alalla Tunica albuginea.
Syvä alue on kuohkea kudos ja tämä alue täyttyy verellä, kun uros on erektio.
Laatta muodostaa sisällä Tunica albuginea alueella. Kirurgi suoristaa peniksen ottamalla osia Tunica albuginea ja taitto tämä vastakkaisella puolella peniksen kaarevuus. Joissakin tapa uksissa osat poistetaan. Alue on sitten ommeltu ja tämä pitää peniksen suorassa.

Varttaminen ja plakin viilto

Jos ehto on melko vakava , tämä Peyronien tauti leikkaus on joskus suoritettu. Jotta penis suoraan uudelleen kirurgi leikataan plakin talletukset ja sitten täyttää tämän tilan siirteen ihokudoksen. Siirrännäisen voi tulla toisen ihmisen tai eläimen.

Implantti

Implantti on pohjimmiltaan peniksen proteesi. Jos mies kärsii erektio häiriöt sekä Peyronien häiriö he voivat päättää olla peniksen proteesi tai implantti lisätään. Tämä menettely poistaa corpora Paisuvaisia alue ja laittaa implantti sylinterit tällä alueella, joka suoristaa ulos penis.
Pumppu ja säiliö nestettä voidaan sijoittaa myös kives pussin alueella, jota käytetään puhaltaa peniksen implantti. Kun mies haluaa erektion ne yksinkertaisesti aktivoida pumppu ja tämä uudelleen vapauttamaan nestettä säiliö alueen sylinterit. Kun mies ei halua erektio enää nestettä virtaa takaisin säiliöön alueella.

Peyronien tauti kirurgian komplikaatiot ja sivu vaikutukset

Tyyppi Peyronien tauti leikkaus, joka on tehty kaikki riippuu anatomian mies ja sairauden tyyppi, että he ovat. Ei voi olla menetys peniksen herkkyys tai jotkut lyhentäminen penis jälkeen menettelyt suoritetaan. Komplikaatiot voivat sisältää peniksen kipua sekä erektio häiriöt joissakin tapa uksissa.

Peniksen injektion esteisiin

Injections for Peyronie's Disease Treatment
Injektiot Peyronien taudin hoitoon
Joissakin tapa uksissa lääkitys voidaan ruiskuttaa penikseen , joka voi auttaa kohtelemaan peniksen kaarevuus. Tämä lääkitys ruiskutetaan plakin alueella. Kaksi ainetta, joita käytetään usein ovat interferoni ja Verapamil. Tämä auttaa lopettamaan kollageenin kehittymisen peniksessä, koska tämä proteiini on mikä muodostaa plakin. Ne voivat myös auttaa tekemään plakkia pienempiä. On
viitteitä kuitenkin siitä raportteja, että nämä kaksi injektio hoidot eivät ole yhtä hyödyllisiä kuin jotkut muut kuin kirurgiset hoidot Peyronien tauti.
FDA tai Yhdysvaltain elin tarvike-ja lääke hallinnon hyväksytty ruiskeena lääkitys Peyronien tauti joulu kuussa 2013, joka on nimeltään xiaflex. Tämä lääke sai hyväksynnän hoitoon Peyronien sairaus. Tämä lääkitys annetaan hoito aikana, joka kestää neljä jaksoa teidän terveyden huollon tarjoaja. Se on osoittanut joitakin lupaus hoidettaessa peniksen kaarevuus.

Toinen vaihto ehto, jota käytetään joskus on hyaluronihappo. Todettiin, että se auttaa vähentämään tulehdusta peniksen alueella. Miehet, jotka meni tutkimukseen 2016, kuten raportoitu lehdessä Sexual Medicine, sanoi, että ne, jotka saivat tämän happo injektio kerran viikossa aikana 10 viikkoa oli plakin koko, joka laski noin puolet miehistä, jotka osallistuivat tutkimukseen.

Peniksen kaarevuus väheni myös noin 10 astetta monissa yksilöiden. Miehet ilmoittivat myös, että he olivat parantaneet seksuaalista tyytyväisyyttä ja parempaa erektiota.

Peniksen luiston esto laite

Device for Peyronie's Disease Treatment
Laite Peyronien taudin hoitoon
Traction laitteet ovat nyt käytetään usein hoitoon peniksen kaarevuus. Näitä laitteita kutsutaan penis Extender koska niitä käytetään venyttää penis saada enemmän pituutta penis ajan.

Tämä Peniksen veto laite Peyronien tauti on kulunut noin 6 että 9 tuntia joka päivä, ja ne voivat auttaa suoristaa peniksessä. Laite toimii erittäin tehokkaasti, jos se on kulunut pidemmän ajan.
Se voi olla hieman hankalaa käyttää, mutta se on usein pidetty paras vaihto ehto hoitoon Peyronien tauti.
Peniksen veto laitteen Peyronien tauti on kliinisesti todistettu olevan hyötyä useimmille henkilöille. Paljon kliinisiä tutkimuksia on tehty vahvistaa tehokkuutta veto laitteiden hoitoon penis kaarevuus.

Yhteenveto

Nämä ovat joitakin tunnetuimpia ja luotettavia Peyronien taudin hoito vaihtoehtoja. Mikä on paras hoito Peyronien tauti? Tämä on monimutkainen asia, joka on käsiteltävä terveyden huollon tarjoaja. Lisäksi leikkaus, on myös vaihto ehtoja kuin kirurginen hoito Peyronien tauti ja jotkut saattavat toimia paremmin kuin toiset oman yksittäisen ongelman.

On kuitenkin huomattava, että peniksen veto laite sai useita hyväksyntöjä viimeisimpiin kliinisiin tutkimuksiin ja on nyt Suositeltava paras hoito vaihtoehto Peyronien tauolle useimmilla terveyden huollon asian tunti joilla.

Hanki Paras Peniksen veto laite 


comments powered by Disqus