Kotisivun  /   Aikuisten terveys  /  Miten päästä eroon akne kehon

Miten päästä eroon akne elin

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2016-06-15)
Miten päästä eroon akne elin Ei ole niin helppo päästä eroon mitään akne. Varsinkin jos se on Finni (sen keskellä, takaisin akne on tunnetusti vaikea hävittää ja kaulan akne on kaikkein tuskallista). Nyt eri akne hoito lääkkeitä on kehitetty, mutta tietysti ei me kaikki niistä olla apua yksittäistapauksessa. Antiikin lääketiede ehdotetaan esimerkiksi preparaatti näppylöitä SAP Mukulaleinikki.

Akne hoito lääkkeitä

Miten päästä eroon kehon akne? Monelta ehdottaa kuivatuksen akne salisyylihappo. On myös erityistä voiteet myydään huumeiden myymälöissä ja voit myös kokeilla. Toinen tunnettu aine, jota käytetään usein akne hoito lääkehoito on bentsoyyliperoksidi, jonka avulla voidaan pyyhkiä vaurioitunut iho.

Usein hyviä tuloksia saavutetaan soveltamalla bentsoyyliperoksidi tai salisyylihappo pyyhkimällä acnes ja sitten tahroja voiteet, jotka sisältävät alfa-happoja – nämä voiteet auta pyyhkiä pois kuolleet ihosolut, jotka estävät ihon kuivaus). Valitettavasti nämä usein kemikaaleista on vaarallisia sivuvaikutuksia: ärsytystä ja ihottumaa.

On olemassa luonnollinen akne hoito lääkehoito kuivatuksen akne elin. Nämä tuotteet tulevat muodossa pillereitä, että aknen hoitoon ja voiteet, että kirkas iho ulkopuolella. Nämä akne hoito lääkkeitä ovat täysin turvallisia, mutta usein auttaa hitaammin sitten reseptillä lääkkeitä.

Esimerkiksi kärsijä saatat huomata ensimmäinen parannus kun ensimmäinen hakemus bentsoyyliperoksidi, ja se voi kestää muutaman päivän luonnollinen akne tuote auttaa. Kuitenkin paljon kehon akne kärsiville mieluummin luonnollinen akne hoito lääkkeitä, koska ne hoitoon akne elin ilman sivuvaikutuksia.

On myös erityinen elin pesee suunniteltu kuivatuksen akne. Liotus kuumassa kylvyssä voi auttaa, varsinkin jos käytät edellä mainittujen pesee.

Miten päästä eroon kehon akne?

On olemassa joitakin asioita, joka te pitäisi ajaa sinun akne elin. Ensinnäkin joka tapauksessa et saa hangata, pop tai poistaa samalla tavalla. Ainoa asia, sinun pitäisi tehdä on pestä akne ja hoitoon kerma ja valmistelu. Pesee, popping tai raapiminen akne voi johtaa entistä enemmän ongelmia ihon. Voit myös saa vaatteita liian paksu ja karkea; Muista, että kitkaa vastaan Finni ärsyttää sitä.

Mutta kuten tapauksessa muun sairauden tehokkain tapa ei selvittää, miten päästä eroon akne elin. Tehokkain tapa on estää akne. Thats miksi sinun pitäisi olla varovainen valitessaan vaatteita koulutuksen, on säännöllinen suihku tai Kylpyamme, kiinnittää huomiota oman ruokavalion varsinkin jos olet mitään yliherkkyys hieno, hoidat terveyttä ja sairastumisriskiä ottaa kaikki akne muita ongelmia ihoa, vähentää merkittävästi.

Löytää best akne hoito lääkkeitä 


comments powered by Disqus