Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Lääkkeet, jotka lisäävät siemensyöksyä

Lääkkeet, jotka lisäävät siemensyöksyä aikuisilla miehillä

Lääkkeet, jotka lisäävät siemensyöksyä aikuisilla miehillä 

Mikä on siemensyöksy?

Siemensyöksy on prosessi, jonka aikana siemenneste poistuu miehen lisääntymiskanavasta orgasmin aikana. Se on miesten seksuaalisen stimulaation luonnollinen tavoite ja luonnollisen hedelmöityksen viimeinen vaihe.

Siemensyöksy voi monissa tapauksissa tapahtua spontaanisti nukkumisen aikana (yleensä "märän unen" aikana), ja joissakin harvinaisissa tapauksissa se voi tapahtua myös eturauhasen sairauden vuoksi.

Siemensyöksyongelmat 40 vuoden jälkeen

Siemensyöksyongelmia on periaatteessa 4 tyyppiä:

 • Anejakulaatio - Se on sellainen tila, jossa henkilö ei pysty siemensyöksyyn. Tämän tyypin alla miehen keho voi silti tuntea nautinnon orgasmista ja heidän ruumiinsa voivat silti tuottaa siittiöitä, mutta huipentuman aikana peniksen läpi ei tule siemennestettä.
 • Dysejakulaatio - Tämän tyyppisessä siemensyöksyssä henkilö pystyy tuottamaan siemennestettä orgasmin aikana, mutta siemensyöksyn aikana hän saattaa joutua käymään läpi voimakasta kipua. Prosessin aikana henkilö saattaa joutua käymään läpi tuskallisen polttavan tunteen nivusiin, kun siemenneste siemensyöksyy.
 • Retrogradinen siemensyöksy - Tämän tyyppisessä siemensyöksyssä siemenneste kulkee taaksepäin ja ulottuu virtsarakkoon sen sijaan, että se tulisi ulos virtsaputkesta. Tämän tyyppinen siemensyöksyongelma löytyy miehiltä, joilla on skleroosi tai diabetes. Tämäntyyppinen siemensyöksy ei kuitenkaan ole fyysisesti haitallista, mutta se vaikuttaa miesten hedelmättömyyteen. Henkilö saattaa myös kärsiä erilaisesta tunteesta siemensyöksyprosessin aikana. Tämän tyyppinen siemensyöksy tunnetaan myös nimellä "kuiva tule", koska prosessin aikana henkilö saattaa kokea orgasmin, mutta hän ei ehkä pysty vapauttamaan siemennestettä peniksestä.
 • Ennenaikainen siemensyöksy - Se tunnetaan myös nopeana siemensyöksynä, ja se on ilmiö, jossa henkilö tuntee jatkuvasti, ettei hänellä ole lainkaan tai vain vähän hallintaa siemensyöksyn kertymisen ajoituksesta.
Haluatko lisätä siemennesteen määrää saadaksesi pidemmät siemensyöksyt? Jos näin on, siemensyöksyä lisäävät lääkkeet ovat ehdottomasti etsimäsi ratkaisu. Ne auttavat sinua tuottamaan enemmän siemennestettä sekä harrastamaan pidempää seksiä.

Mitkä ovat lääkkeet, jotka lisäävät siemensyöksyä?

Ei ole olemassa erityisiä lääkkeitä, jotka on suunniteltu yksinomaan lisäämään siemensyöksyä virkistys- tai suorituskykyä parantavalla tavalla. Joitakin lääkkeitä voidaan kuitenkin määrätä tiloihin, jotka voivat vaikuttaa siemensyöksyyn. Esimerkiksi:

 • Selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (SSRI): Tietyt masennuslääkkeet, kuten fluoksetiini, paroksetiini ja sertraliini, jotka ovat SSRI-lääkkeitä, voivat vaikuttaa siemensyöksyyn. Joissakin tapauksissa ne liittyvät viivästyneeseen siemensyöksyyn tai anorgasmiaan. Näitä lääkkeitä määrätään kuitenkin ensisijaisesti masennuksen ja ahdistuksen hoitoon.
 • Trisykliset masennuslääkkeet (TCA): Samoin kuin SSRI-lääkkeet, jotkut trisykliset masennuslääkkeet, kuten amitriptyliini tai imipramiini, voivat vaikuttaa siemensyöksyyn. Jälleen näitä lääkkeitä käytetään masennuksen ja muiden mielenterveysongelmien hoitoon.
 • Alfasalpaajat: Lääkkeet, kuten tamsulosiini, alfutsosiini ja doksatsosiini, joita yleisesti määrätään eturauhasen hyvänlaatuiseen liikakasvuun (BPH) tai verenpainetautiin, voivat vaikuttaa siemensyöksyyn. Ne voivat joskus aiheuttaa retrogradista siemensyöksyä, jossa siemenneste kulkee virtsarakkoon eikä ulos peniksen läpi.
On tärkeää korostaa, että näiden lääkkeiden vaikutukset siemensyöksyyn ovat tahattomia sivuvaikutuksia, eikä niitä määrätä pelkästään seksuaalisen suorituskyvyn parantamiseksi. Jos sinulla on huolta siemensyöksystä tai seksuaalisesta toiminnasta, on tärkeää kommunikoida avoimesti terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, joka voi antaa asianmukaista ohjausta ja tutkia mahdollisia hoitovaihtoehtoja terveydentilasi perusteella.

Luonnolliset lääkkeet, jotka lisäävät siemensyöksyä

Lisäksi raportit ja kliiniset tutkimukset viittaavat siihen, että tietyillä luonnollisilla korjaustoimenpiteillä voi olla lievä vaikutus seksuaaliseen toimintaan. On tärkeää huomata, että yksilölliset vastaukset voivat vaihdella, ja mikä toimii yhdelle henkilölle, ei välttämättä toimi toiselle.

 • Sinkki: Sinkki on välttämätön mineraali, jolla on rooli lisääntymisterveydessä. Jotkut tutkimukset viittaavat mahdolliseen yhteyteen sinkin puutteen ja seksuaalisen toimintahäiriön välillä, joten riittävän sinkkitason ylläpitäminen ruokavalion tai lisäravinteiden avulla voi olla hyödyllistä.
 • L-arginiini: Tämä aminohappo on typpioksidin esiaste, jolla on rooli verisuonten laajentumisessa. Jotkut tutkimukset ovat tutkineet L-arginiinin mahdollisia etuja erektiotoiminnan parantamisessa, mutta sen tehokkuuden osoittamiseksi tarvitaan lisää tutkimusta.
 • Tribulus terrestris: Tätä kasviuutetta on perinteisesti käytetty joissakin kulttuureissa afrodisiaakkina. Jotkut eläinkokeet viittaavat mahdollisiin hyötyihin seksuaalitoiminnoille, mutta ihmisillä tehdyt tutkimukset ovat rajallisia ja epävarmoja.
 • Maca-juuri: Maca on Andeilta kotoisin oleva kasvi, ja sitä markkinoidaan usein luonnollisena lääkkeenä seksuaaliseen toimintahäiriöön. Vaikka jotkut eläinkokeet ovat ehdottaneet mahdollisia etuja, ihmisillä tehdyt tutkimukset ovat niukkoja ja epävarmoja.
 • Sarviapila: Jotkut tutkimukset ovat tutkineet sarviapilan mahdollista roolia testosteronitasojen parantamisessa, mikä voi epäsuorasti vaikuttaa seksuaaliseen toimintaan. Sen tehokkuuden ja turvallisuuden osoittamiseksi tarvitaan kuitenkin lisää tutkimusta.

Kuinka lääkkeet lisäävät siemensyöksyjä aikuisilla miehillä

Tietenkin sinun pitäisi tietää, miten nämä lääkkeet toimivat. Ne auttavat kehoasi saamaan sen, mitä se todella tarvitsee ja siinä määrin kuin sen pitäisi olla. Toisin sanoen elimistösi saa tarpeeksi ravintoaineita, joiden avulla voit saada parempia orgasmeja ja siemensyöksyjä. Nykyään on laajalti levinnyt kiinnostua muuttamaan joitain seksielämäsi asioita, kuten siittiöiden kuormitusta, liikkuvuutta, siittiöiden laatua ja miesten yleistä hedelmällisyyttä.
Siemensyöksyä lisäävät lääkkeet voivat auttaa sinua kaikissa mainituissa tosiasioissa: siittiöiden laatu, liikkuvuus ja vastaavat.
Luonnollinen lääke siittiöiden määrän lisäämiseksi on suunniteltu auttamaan miehiä lisäämään siemensyöksyn määrää viisinkertaiseksi. Ja tietysti se tarkoittaa pidempiä ja unohtumattomia orgasmeja. Sen lisäksi, että nämä lääkkeet parantavat siemensyöksyäsi, ne vaikuttavat myös orgasmeihisi. Tärkeintä on kuitenkin, että erektiosi vahvistuu ja vaikeutuu, mikä johtaa siihen, että sinulla on enemmän voimaa.
Tämän seurauksena seksikumppanillasi on myös paremmat tunteet.
Kliinisten testien tulosten mukaan tilavuuden lisäämiseen tarkoitetut luonnolliset tuotteet voivat edistää parempaa yleistä suorituskykyä seksuaalisen toiminnan osalta. Korkealaatuisten siemensyöksyjen ansiosta ihmiset parantavat seksuaalista elämäänsä ja tuntevat olevansa täysin tyytyväisiä.

Opas: Kuinka valita luonnollinen lääke siittiöiden määrän lisäämiseksi?

Ensimmäinen kysymys, joka tulee, kun haluat ostaa niitä, on kuinka tehdä oikea valinta. Tässä oppaassa yritimme hahmotella useita asioita, jotka todennäköisesti vaativat huomiotasi.

How to Choose Natural Medicine to Increase Sperm Count?
Kuinka valita luonnollinen lääke siittiöiden määrän lisäämiseksi?
Ennen kuin ostat tuotteen, vastaa seuraaviin kysymyksiin:

 • Onko lääkkeessä 100% luonnollisia komponentteja , jotka aiot hankkia? Älä unohda, että tarvitset turvallisen ja luonnollisen tuotteen , joka ei aiheuta sivuvaikutuksia, mutta antaa sinulle halutun vaikutuksen.
 • Testattiinko tuote ja mitkä olivat tulokset? Älä unohda, että vain kliinisesti testattuja tuotteita, jotka lääkärit hyväksyvät, voidaan pitää turvallisina. Vain nämä lisäravinteet voivat auttaa sinua korjaamaan ongelmasi.
 • Voit luottaa tuotteeseen, jos valmistaja tarjoaa täyden rahat takaisin -takuun , jos et ole täysin tyytyväinen tuotteeseen ja kohtuulliseen aikaan.
 • Katso suosituksia luonnollisista lääkkeistä, joita haluat ostaa. Jos pillerit ovat todella tehokkaita, on varmasti todellisia menestystarinoita.
 • Onko asiakkaille tarjolla tukea ? Asiakastukilinjojen tulisi olla käytettävissä koko ajan eri tavoin, kuten sähköpostitse ja puhelimitse, tai muulla tavalla, jotta voit esittää kysymyksiä ja saada tyydyttäviä ja ammattimaisia vastauksia.
 • Mitä mielipiteitä löytyy riippumattomista foorumeista? Siellä löydetyt mielipiteet ovat totta, koska valmistajat verkkosivuillaan näyttävät vain positiivisia viitteitä.
Etsi foorumi tai arvostelusivusto, joka auttaa sinua tekemään valintasi. Esimerkiksi " siittiöiden määrän" keskustelufoorumi on paikka, jossa voit lukea todellisten miesten menestystarinoita ja epäonnistumisia , joilla on kaikenlaisia kokemuksia siemensyöksyä lisäävistä lääkkeistä ja jotka voivat vastata vaikeimpiinkin kysymyksiin näistä tuotteista.

Lääke siittiöiden liikkuvuuden ja siittiöiden määrän lisäämiseksi 40 vuoden jälkeen

Vuosien mittaan lääketiede on pystynyt suunnittelemaan tiettyjä lääkkeitä, jotka auttavat ihmisiä pääsemään eroon tietyistä terveysongelmista, joista he ovat saattaneet kärsiä vuosia. Samoin, jos jollakin 40 vuoden jälkeen on ongelmia, jotka liittyvät siittiöiden tuotantoon, siittiöiden laatuun tai siittiöiden liikkuvuuteen, hän voi varmasti päästä eroon siitä kuluttamalla tiettyjä lääkkeitä.
Siittiölääkkeitä on periaatteessa 2 päätyyppiä.
Ensimmäinen - lääke siittiöiden määrän lisäämiseksi - on suunniteltu lisäämään siittiösolujen määrää ja siemennesteen kokonaismäärää. Nämä lääkkeet parantavat myös orgasmin laatua! Toinen - lääke siittiöiden liikkuvuuden lisäämiseksi - parantaa siittiösolujen nopeutta, jota tarvitaan miesten hedelmällisyyden parantamiseksi.

Medicine to Increase Sperm Motility and Sperm Count
Lääke siittiöiden liikkuvuuden ja siittiöiden määrän lisäämiseksi
Tässä on luettelo laajalti levinneistä lääkkeistä siittiöiden määrän ja siittiöiden liikkuvuuden lisäämiseksi:

 • Gonadotropiinit - Gonadotropiinit sisältävät hCG:tä ja hMG:tä, jotka stimuloivat kiveksiä siittiöiden ja testosteronin tuotantoa varten. Tätä lääkettä käytetään tietyissä tapauksissa yhdessä muiden lisääntymistekniikoiden (ART) kanssa siittiöiden määrän tuotannon lisäämiseksi. Jotkut markkinoilla yleisesti hyväksytyistä tuotemerkeistä ovat Novarel ja Pregnyl.

  Gonadotropiinien yleinen kulutus sisältää kaksi tai kolme injektiota viikossa ja sen hoitosykli kestää vähintään kuusi kuukautta. Harvinaisissa tapauksissa, jos siittiöiden määrä ei vieläkään tule normaaliksi kuuden kuukauden hoitosyklin jälkeen, hoitoon lisätään hMG-hoito-ohjelma ja hoitosykliä pidennetään edelleen yhdestä kahteen vuoteen.
 • Klomifeeni - Koska klomifeeni on ei-steroidinen lääke, se auttaa lisäämään follikkelia stimuloivan hormonin (FSH), aivolisäkkeen hormonien ja luteinisoivan hormonin (LH) tuotantoa. Tämä lääke ohjaa kivekset tuottamaan terveitä siittiöitä ja erittämään testosteronia. Lääkettä käytetään yleensä kolme kertaa viikossa, mutta sen hoitosykli voi vaihdella kolmesta kuuteen kuukauteen tuloksesta riippuen. Lääkettä voidaan jopa kuluttaa pienessä määrin kahden vuoden ajan, jos hormonitaso muuttuu normaaliksi.
 • Letrotsoli - Lääkärit suosittelevat letrotsolia , koska se auttaa lisäämään testosteronitasoja kehossa, mikä auttaa edelleen maksimoimaan siittiöiden määrän. Lyhyesti sanottuna lääkettä käytetään kaikkien siittiöiden määrään liittyvien ongelmien hoitoon. Letrotsolia tulee käyttää kerran viikossa (yksi pilleri) tai lääkärin määräämällä tavalla.
 • bromokriptiini - Lääkettä käytetään kontrolloivana pillerinä, joka auttaa estämään prolaktiinihormonin vapautumista miehen kehossa. Prolaktiinihormoni, joka aiheuttaa testosteronitasojen alenemista miehen kehossa, voidaan eliminoida tällä lääkkeellä. Bromokriptiini sopii parhaiten niille miehille, jotka kärsivät hyperprolaktinemian aiheuttamasta siittiöiden vajaatoiminnasta.
 • Imipramiini - Imipramiini on hyödyllinen retrogradisen siemensyöksyn hoidossa. Lääke kääntää siittiöiden epänormaalin siemensyöksyn virtsarakosta ja takaisin penikseen.
 • Synteettiset testosteronipillerit, injektiot tai geelit - Monet lääkärit suosittelevat synteettisiä testosteronipillereitä, injektioita tai geelejä lisäämään miehen kehon alempaa testosteronitasoa. Syynä tähän on se, että geelimuoto on paljon turvallisempi kuin pillerimuoto.
 • Antibiootit ja sienilääkkeet - Lisääntymisjärjestelmän sieniin ja bakteeri-infektioihin liittyviä ongelmia hoidetaan antibioottien ja sienilääkkeiden avulla.

Vältettävät asiat, jos haluat lisätä siittiöiden määrää ja siemensyöksyn määrää 40 vuoden jälkeen

On tiettyjä asioita, joita on vältettävä, jos haluat lisätä siittiöiden määrää ja siemensyöksyn määrää. Yleensä nämä ovat huonoja tapoja, jotka vaikuttavat negatiivisesti siittiöiden tuotantoon, siittiöiden laatuun ja liikkuvuuteen, erityisesti aikuisilla miehillä 40 tai 50 vuoden jälkeen.

Things to Avoid If You Want to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Vältettävät asiat, jos haluat lisätä siittiöiden määrää ja siemensyöksyn määrää
Nämä ovat yleisimpiä vältettäviä asioita:

 • Vältä liiallista alkoholin ja huumeiden käyttöä - Huumeiden ja alkoholin liiallinen käyttö ei ole vain haitallista terveydelle, vaan se myös vähentää siittiöiden määrää ja terveyttä. Useat tutkimukset osoittavat, että kokaiinin, alkoholin, marihuanan ja muiden vastaavien huumeiden käyttö korkealaatuisina vähentää siittiöiden tuotantoa.
 • Sano ei tupakoinnille - Tupakointi vähentää jatkuvasti henkilön siittiöiden määrää ja siksi sitä tulisi välttää.
 • Vältä soijatuotteiden kulutusta - Soijatuotteet sisältävät yleensä fytoestrogeenejä, yhdistettä, joka vähentää siittiöiden tuotantoa ja testosteronisitoutumista. Tällaiset tuotteet alentavat myös siittiöiden liikkuvuutta, ja siksi sitä tulisi välttää.
 • Vältä useita reseptilääkkeitä - On olemassa useita reseptilääkkeitä , jotka voivat mahdollisesti vähentää siittiöiden tuotantoa. Useiden tällaisten lääkkeiden kulutuksen minimointi voi palauttaa siittiöiden määrän normaaliksi tai jopa korkeammaksi.

Luonnollisia tapoja lisätä siittiöiden määrää ja siemensyöksyn määrää 40 vuoden jälkeen

Monet ihmiset ajattelevat, että siittiöiden määrää voidaan parantaa vain kuluttamalla lääkkeitä siittiöiden määrän lisäämiseksi, mutta todellisuudessa siittiöiden liikkuvuutta voidaan parantaa luonnollisilla tavoilla!

Natural Ways to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Luonnollisia tapoja lisätä siittiöiden määrää ja siemensyöksyn määrää
Näitä luonnollisia tapoja lisätä siittiöiden määrää ja siemensyöksyn määrää ovat:

 • Oikea uni ja liikunta - Säännöllinen liikunta ja vähintään 7-8 tunnin yöunet voivat johtaa parantuneeseen tai lisääntyneeseen siittiöiden määrään. Tutkimukset ovat myös paljastaneet , että 16 viikon aerobisen harjoitusohjelman suorittaminen vähintään 50 minuuttia kolmesti viikossa voi lisätä siittiöiden määrää ja liikkuvuutta.
 • Vitamiinien ja kalsiumin nauttiminen - Tutkimukset ovat osoittaneet, että kalsiumia ja D-vitamiinia sisältävät ruoat vaikuttavat suoraan siittiöiden terveyteen. Niillä ihmisillä, jotka kuluttavat vähemmän D-vitamiinia ruokavaliossaan, on havaittu olevan alhaisempi siittiöiden määrä. Siksi siittiöiden määrän ja siittiöiden liikkuvuuden lisäämiseksi on suositeltavaa ottaa runsaasti vitamiineja ja kalsiumia sisältävää ruokaa.
 • Lisää antioksidanttipitoisten ruokien saantia - Antioksidantit auttavat deaktivoimaan ja poistamaan vapaita radikaaleja sekä muita yhdisteitä, jotka vahingoittavat useita soluja, jotka ovat vastuussa siittiöiden tuotannosta. On olemassa useita tutkimuksia , jotka osoittavat vitamiinien ja kivennäisaineiden toimivan antioksidantteina molekyyleinä, jotka auttavat suoraan siittiöiden määrän tuotannossa.
  Jotkut antioksidanteista, jotka edistävät terveellistä siittiöiden määrää, ovat: koentsyymi Q10, glutationi, C-vitamiini (askorbiinihappo), E-vitamiini, seleeni, I-karnitiini.
 • Sinkin ja folaatin saanti - On olemassa rajallisia tutkimuksia, jotka osoittavat, että sinkin ja folaatin yhdistelmän nauttiminen auttaa parantamaan siittiöiden yleistä terveyttä, mukaan lukien siittiöiden kokonaismäärä ja pitoisuus.
 • Ashwagandha - Vuosien varrella ashwagandhaa on käytetty perinteisenä lääkkeenä useiden seksuaalisten toimintahäiriöiden parantamiseen. Ashwagandha, joka tunnetaan myös nimellä intialainen ginseng, jos sitä kulutetaan 90 päivän ajan vähintään 675 mg päivässä, voi lisätä siittiöiden määrää ja sen terveyttä - tämä vahvistettiin myös kliinisissä tutkimuksissa. Koska ashwagandhaa on helposti saatavilla luontaistuotekaupoista ja sitä voi ostaa verkosta, sitä voi kuluttaa säännöllisesti, kunnes kaikki muuttuu normaaliksi.
 • Lisää terveellistä rasvan saantia - Terveelliset rasvat tai niin sanotut monityydyttymättömät rasvat , jotka sisältävät omega-6- ja omega-3-rasvahappoja, ovat hyödyllisiä siittiökalvon kehitykselle. Siksi siittiöiden määrän lisäämiseksi ja terveellisen siemensyöksyn nauttimiseksi on otettava tällaisia yhdisteitä säännöllisesti.
 • Spermaystävälliset ravintoaineet - Ei ole epäilystäkään siitä, että terveellisiä ravintoaineita ja yhdisteitä sisältävän ruoan syöminen antaa keholle mahdollisuuden sulattaa ne kaikki kunnolla. Meidän tulisi ottaa lisäravinteita, jotka sisältävät runsaasti vitamiineja, antioksidantteja ja mineraaleja, mutta on tapauksia, joissa keho ei imeydy niihin kaikkiin helposti.
  Siksi paras tapa kuluttaa ne kaikki on syödä ruokaa, joka sisältää runsaasti siittiöystävällisiä ravintoaineita.
  Esimerkiksi sitrushedelmien, saksanpähkinöiden, useimpien äyriäisten, useimpien kalojen, täysjyvätuotteiden ja jyvien, tumman suklaan, parsakaalin, valkosipulin, banaanien, ginsengin, kurkuman, pinaatin, parsan, fermentoitujen pähkinöiden ja siementen nauttiminen voi auttaa lisäämään siittiöiden määrää.

Johtopäätös: Etsi tuotteita, jotka lisäävät siemensyöksyä aikuisilla miehillä

Muista, että siemensyöksyn parantamiseen tarkoitettujen luonnollisten lääkkeiden tulisi sisältää vain niitä luonnollisia elementtejä, jotka ovat 100% turvallisia. Jos valitset luonnollisia lääkkeitä, siemensyöksysi ovat fantastisia, etkä kohtaa haitallisia sivuvaikutuksia.

Etsi lääkkeitä, jotka lisäävät siemensyöksyä 


comments powered by Disqus