Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Lääkkeet, jotka lisäävät siemensyöksyä

Lääkkeitä, jotka lisäävät siemensyöksy

Lääkkeitä, jotka lisäävät siemensyöksy 

Mikä on siemensyöksy?

Siemensyöksy on prosessi, jonka aikana siemennesteen vapautuu mies reproductory ruoansulatuskanavan aikana orgasmia. Se on luonnollinen tavoite miesten seksuaalista stimulaatiota ja natural käsitysloppuvaiheessa.

Monissa tapauksissa siemensyöksy voi tapahtua itsestään nukkuessaan (yleensä aikana ottaa ”wet dream”) ja joissakin harvoissa tapauksissa se voi ilmetä myös eturauhasen sairaus.

Siemensyöksy ongelmat

On periaatteessa 4 tyyppisiä siemensyöksy ongelmia:

 • Anejaculation - se on kunnossa jossa henkilö ei pysty huudahtaa siemennesteen. Tämä tyyppi mies elin silti tuntea orgasmin ilo ja kehoaan saa edelleen aikaan sperms mutta aikana huippunsa, ei siemennestettä tulee esiin kautta penis.
 • Dysejaculation - rakenne ja siemensyöksy, henkilö pystyy tuottamaan siemennesteen aikana orgasmia mutta siemensyöksyn aikana, ne saattavat olla läpi vaikean kivun. Aikana henkilö ehkä läpi tuskallinen polttava tunne nivusiin, kun ejaculated siemennesteen.
 • Retrogradinen siemensyöksy - tämäntyyppinen siemensyöksy siemenneste kulkee taaksepäin suuntaan ja saavuttaa rakkoon pikemminkin kuin tulee ulos virtsaputken. Siemensyöksy ongelma löytyy niille miehille, joilla tauti tai diabetes. Kuitenkin tämän tyyppinen siemensyöksy ei fyysisesti ole haitallista, mutta se vaikuttaa miesten hedelmättömyys. Henkilö voi myös kärsivät eri tunne aikana siemensyöksy prosessi. Tämäntyyppinen siemensyöksy tunnetaan myös ”kuiva come” aikana henkilö saattaa kokea orgasmin, mutta hän ei ehkä julkaista mitään siemennesteen penis.
 • Ennenaikainen siemensyöksy - tunnetaan myös nimellä nopea siemensyöksy, se on ilmiö, jossa henkilö tuntee jatkuvasti, että hän ei lainkaan tai vähän valvontaa kertyminen kohti siemensyöksy ajoitus.
Haluatko lisätä teidän siemennestettä on pidempi siemensyöksyjä? Jos näin, niin että lisätä siemensyöksy lääkkeet ovat varmasti ratkaisu etsit. He auttavat sinua tuottamaan enemmän siemennestettä on pidempi sukupuoli.

Lääkkeitä, jotka lisäävät siemensyöksy

Tietenkin sinun pitäisi tietää, miten nämä lääkkeet toimivat. Ne auttavat kehoa on, mitä se todella on, ja määrä on. Toisin sanoen elimistölle saa tarpeeksi ravinteita, että voit olla parempi orgasmeja ja siemensyöksyjä. Tänään se on laajalle levinnyt kiinnostaa muuttaa joitakin asioita seksielämääsi, kuten sperma kuormitus motiliteettiin siittiöiden laatua ja yleistä miehen hedelmällisyyteen.
Lääkkeitä, jotka lisäävät siemensyöksy voi auttaa sinua kaikki mainitut seikat: siemennesteen laatua, liikkuvuutta ja tuollaista.
Luonnollinen lääke parantaa siittiöiden on suunniteltu auttamaan miesten lisätä siemensyöksy määrä viisinkertaiseksi. Ja tietenkin, se tarkoittaa pidempään ja unohtumaton orgasmeja. Nämä lääkkeet vaikuttavat paitsi parantaa siemensyöksyä orgasmeja samoin. Kuitenkin tärkeintä on, että erektio tulee vahvempia ja kovempaa mihin johtaa ottaa enemmän virtaa.
Näin ollen seksuaalinen kumppani on parempi tunteita liian.
Kliinisten kokeiden tulosten luonnontuotteita tehostaa määrä ovat pysty osallistumaan paremmin yleistä suorituskykyä seksuaalinen aktiivisuus osalta. Koska korkea laatu siemensyöksyjä ihmiset parantaa niiden sukupuolielämää ja täysin tyytyväisiä.

Opas: Miten valita luonnollinen lääke parantaa siittiöiden?

Ensimmäinen kysymys, joka tulee, kun haluat ostaa niitä on Miten tehdä oikea valinta. Tässä opas olemme yrittäneet hahmotella useita asioita, jotka saattavat vaatia huomiota.

How to Choose Natural Medicine to Increase Sperm Count?
Miten valita luonnollinen lääke parantaa siittiöiden?
Ennen kuin ostat tuotteen, vastatkaa seuraaviin kysymyksiin:

 • Onko korjata, että aiot hankkia 100 % luonnollisia ainesosia ? Älä unohda, että sinun on turvallinen ja luonnollinen tuote , joka ei aiheuta haittavaikutuksia, mutta voit saada toivottua vaikutusta.
 • Oli tuotteen tarkastustiedot ja mitkä olivat tulokset? Älä unohda, että ainoa kliinisesti testattu tuotteet, mikä on hyväksynyt lääkärien, voidaan katsoa olevan turvallinen. Nämä lisät voit korjata ongelmia.
 • Voit luottaa tuote, jos valmistaja tarjoaa täysi rahat takaisin - takuu jos et ole täysin tyytyväinen tuotteen ja kohtuullisessa ajassa.
 • Selaa suosittelut luonnon lääkkeitä haluat ostaa. Jos pillerit ovat todella tehokkaita, on varmasti joitakin todellisia menestystarinoita.
 • Onko olemassa mitään tukea asiakkaille? Asiakasrivien tukea pitäisi olla saatavilla koko ajan eri tavoin, myös sähköpostitse ja puhelimitse, tai millään muulla tavalla, jotta voit kysyä kysymyksiä ja tyydyttävä ja ammatillinen vastauksia.
 • Mitä mielipiteitä löytyy riippumattoman foorumeilla? Mielipiteitä löytyi, ovat totta, koska valmistajien on niiden verkkosivujen Näytä vain positiivinen viitteet.
Etsi foorumi tai tarkistaa sivuston avulla voit tehdä valintasi. Esimerkiksi ”siittiöiden määrä” foorumi on paikka, jossa voit lukea menestystarinoita ja epäonnistumisia tosimiehiä, jotka ovat kaikki erilaisia lääkkeitä, jotka lisäävät siemensyöksy ja vastata jopa kaikkein kokemusta vaikeita kysymyksiä näistä tuotteista.

Lääke lisätä siittiöiden liikkuvuutta ja siittiöiden

Vuosien varrella lääketiede on ollut suunnitella tiettyjä lääkkeitä , jotka auttaa ihmisiä pääsemään eroon tiettyjä terveyteen liittyviä kysymyksiä, joista ehkä on kärsinyt vuosia. Samoin jos joku ottaa siittiöiden, siemennesteen laatuatai siittiöiden liikkuvuutta, hän voi ehdottomasti päästä eroon joka kuluttaa tiettyjä lääkkeitä.
On periaatteessa 2 päätyyppiä siittiöiden lääkkeitä.
Ensin yksi - lääke parantaa siittiöiden - suunniteltu lisäämään siittiöiden määrä ja kokonaismäärä siemennestettä. Nämä lääkkeet on myös parantaa orgasmin! Toinen yksi - lääke lisätä siittiöiden - parantaa nopeutta siittiösolujen, joka on tarpeen parantaa miehen hedelmällisyyteen.

Medicine to Increase Sperm Motility and Sperm Count
Lääke lisätä siittiöiden liikkuvuutta ja siittiöiden
Tässä on lista laajalti levinnyt lääkkeiden lisätä siittiöiden määrä ja siittiösolun motiliteettiin:

 • Gonadotrophins - Gonadotrophins sisältää hCG ja hMG, joka edistää kivekset sperms ja testosteroni. Joissakin tapauksissa tätä lääkettä käytetään yhdessä muiden lisääntymismenetelmät (ART) lisätä siittiöiden tuotantoa. Novarel ja Pregnylkuuluvat yleisesti hyväksyttyjä tuotemerkit markkinoilla.

  Gonadotrophins yleiseen kulutukseen liittyy kaksi tai kolme injektiota viikossa ja sen hoidon aikana kestää vähintään kuusi kuukautta. Harvoissa tapauksissa, jos siittiöiden määrä ei vielä tullut normaali, kun kuuden kuukauden hoidon aikana, lisäksi hMG hoito tehdään hoitoon ja hoidon aikana laajennetaan koskemaan kahden-vuotiaat.
 • Clomiphene - Clomiphene on ei-steroidi lääkitys auttaa tehostaa follikkelia stimuloivan hormonin (FSH), aivolisäkkeen hormonit ja luteinisoivan hormonin (LH). Tätä lääkettä ohjaa kivekset tuottamaan terveitä siittiöitä ja erittää testosteroni. Lääke käytetään yleensä kolme kertaa viikossa, mutta sen hoidon aikana voi vaihdella kolmesta kuuteen kuukautta tuloksen mukaan. Voi jopa kuluttaa pieni määrä lääkettä kaksi vuotta jos hormonaalista taso tulee normaali.
 • Letrotsoli - letrotsolin suositellaan lääkärit, koska se auttaa lisätä testosteronin tasoa kehossa, joka edelleen auttaa maksimoimaan siittiöiden määrä. Lääketiede, lyhyesti sanottuna hoidetaan siittiöiden koskevissa kysymyksissä. Letrotsoli tulisi nauttia kerran viikossa (yksi pilleri) tai lääkärin määräämä.
 • Bromocriptine - lääke käytetään määräysvaltaa pilleri, joka auttaa ehkäisemään vapauttamista prolaktiinin hormoni mies elin. Prolaktiinin hormoni, joka aiheuttaa vähentäminen testosteronitasoja mies elin voidaan poistaa tätä lääkettä. Bromocriptine sopii miehille, jotka kärsivät siittiöiden vajaatoiminta johtuu hyperprolactinemia.
 • Imipramiini - imipramiini on hyödyllistä hoitoon Retrogradinen siemensyöksy. Lääke kääntää epänormaali siemensyöksyä siittiöiden virtsarakon ja takaisin penis.
 • Synteettiset testosteroniinjektionesteisiin tai gelsare - monet lääkärit suositella synteettistä testosteronia pillereitä, injektionesteisiin tai gelsare alkuun asti alempi taso testosteroni uros elin. Syy tähän on, että geeli muodossa on paljon turvallisempi kuin pilleri muodossa.
 • Antibiootit ja Anti-fungal lääkkeitä - sienet ja bakteeri-infektioita sukuelimiin liittyvät ongelmat hoidetaan antibiootteja ja Anti-fungal lääkkeitä.

Vältä jos haluat lisätä siittiöiden määrä ja siemensyöksy määrä

On olemassa tiettyjä asioita välttää, jos haluat lisätä siittiöiden määrä ja siemensyöksy määrä. Yleensä nämä ovat huonoja tapoja, joka vaikuttaa kielteisesti siittiöiden tuotanto, sperman laatua ja liikkuvuutta.

Things to Avoid If You Want to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Vältä jos haluat lisätä siittiöiden määrä ja siemensyöksy määrä
Nämä ovat top yhteisiä asioita välttää:

 • Välttää käyttää sekä alkoholin ja huumeiden - huumeiden ja alkoholin liikakäyttö ei vain ole terveydelle haitallista, mutta se myös vähentää siittiöiden määrä ja siittiösolun terveyteen. Useat tutkimukset osoittavat, että käyttö kokaiinin, alkoholi, marijuana ja muut vastaavat lääkkeet laadukkaita vähentää siittiöiden tuotantoa.
 • Sanoa ei Fi - tupakointi johdonmukaisesti vähentää siittiöiden määrä ja siksi sitä olisi vältettävä.
 • Välttää vievää soija-tuotteet - soija tuotteita yleensä sisältävät kasviestrogeeneja, yhdiste, joka vähentää siittiöitä ja testosteronia liimaus. Näiden tuotteiden pienempi alas siittiöiden liikkuvuutta, liian ja siten se olisi vältettävä.
 • Välttää useita reseptilääkkeitä - on olemassa useita lääkkeitä, jotka voivat mahdollisesti vähentää tuotannon sperms. Minimoida kulutusta useita tällaisia lääkkeitä voi tuoda siittiöiden määrä takaisin Normaali tai jopa korkeampi.

Luonnollinen tapoja lisätä siittiöiden määrä ja siemensyöksy määrä

Monet ihmiset ajattelevat, että siittiöiden määrä voidaan parantaa vain kuluttamalla lääke parantaa siittiöiden mutta todellisuudessa siittiöiden liikkuvuutta voidaan parantaa luonnollisia keinoja!

Natural Ways to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Luonnollinen tapoja lisätä siittiöiden määrä ja siemensyöksy määrä
Näitä luonnollisia tapoja lisätä siittiöiden määrä ja siemensyöksy määrä ovat:

 • Asianmukaisesti nukkumaan ja liikunta - säännöllinen liikunta ja ottaa nukkua vähintään 7-8 tuntia yössä voi johtaa parantaa tai lisääntynyt siittiöiden määrä. Tutkimukset ovat myös paljastaneet joka suorittaa 16 viikon aerobinen kunto-ohjelman, vähintään 50 minuuttia kolmesti viikossa voi lisätä siittiöiden määrä ja sen liikkuvuutta.
 • Kuluttaa vitamiineja ja kalsiumia - tutkimus on todennut, että elintarvikkeita kalsiumia ja D-vitamiini vaikuttavat suoraan siittiöiden terveyteen. Ihmiset, jotka kuluttavat vähemmän D-vitamiini niiden ruokavalioon on todettu alhaisempi siittiöiden. Näin ollen lisätä siittiöiden määrä ja siittiösolun liikkuvuutta on suositeltavaa ryhtyä ruoka, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja kalsiumia.
 • Lisätä saanti antioksidantteja runsaasti elintarvikkeita - antioksidantteja auttaa käytöstä ja poistaa vapaita radikaaleja sekä muita yhdisteitä, jotka vahingoittavat soluja vastuussa tuotanto sperms. On olemassa useita tutkimuksia jotka osoittavat vitamiinien ja kivennäisaineiden toimii antioksidantteja molekyylejä, jotka suoranaisesti auttaa siittiöiden tuotannossa.
  Osa antioksidantteja, jotka edistävät terveellisiä siittiöiden ovat: koentsyymi Q10, glutationi, C-vitamiini (askorbiinihappo), E-vitamiini, seleeni, I-karnitiini.
 • Saanti sinkki ja folaatti - rajoitetusti tutkimuksia jotka osoittavat, että kuluttaa yhdistelmä sinkki ja folaatin auttaa lisäämään yleistä siittiöiden terveyttä, mukaan lukien yhteensä siittiöiden määrä ja siittiöiden.
 • Ashwagandha - vuosien Ashwagandha on käytetty perinteisen lääketieteen kuivatuksen useita eri seksuaalinen toimintahäiriö. Ashwagandha, joka tunnetaan myös Intian ginseng, jos kulutetaan sillä 90 päivää vähintään 675 mg päivässä, voi lisätä siittiöiden määrä ja sen - tämä oli myös vahvistettu kliinisissä tutkimuksissa. Ashwagandha on helposti saatavilla terveyden ruokakauppoja ja voi ostaa verkosta, yksi kuluttaa sitä säännöllisesti pohjalta, kunnes kaikki on normaalia.
 • Kasvaa terveitä rasvan saanti - terveellisiä rasvoja tai ns monityydyttymättömiä rasvoja, jotka sisältävät omega-6 ja omega-3 ovat hyödyllisiä kehityksen siittiöiden kalvo. Sen vuoksi lisätä siittiöiden määrä ja nauttia terveellistä siemensyöksy, yksi olisi saanti sellaisia yhdisteitä säännöllisesti.
 • Saanti Siittiöiden ystävällinen ravinteiden - se on epäilemättä sanoa, että syöminen elintarvikkeiden runsaasti terveellisiä ainesosia ja yhdisteet antaa kehon sulattaa kaikki ne kunnolla. Meidän pitäisi ottaa ravintolisiä, jotka ovat runsaasti vitamiineja, antioksidantteja ja mineraaleja, mutta on tapauksia, joissa elimistöön ei IME ne kaikki helposti.
  Paras tapa kuluttaa niitä kaikkia vuoksi syö ruokaa, joka on siittiöiden sopivaravinteikasta.
  Esimerkiksi vievää elintarvikkeet kuten sitrushedelmät, saksanpähkinät, useimmat äyriäisiä, enimmät kalastaa, Täysjyvävehnää ja jyvät, tumma suklaa, parsakaali, valkosipuli, banaanit, ginseng, kurkuma, pinaatti, parsa, käynyt pähkinät ja siemenet auttaa siittiöiden määrä edistäviä.

Johtopäätös

Muista, että luonnon lääkkeitä siemensyöksy parantaminen tulisi sisältää vain luonnollisia elementtejä, jotka ovat 100 % turvallisia. Jos luonnon lääkkeitä, siemensyöksyjä on fantastinen ja ei kohtaavat mitään haittavaikutuksia.

Etsi lääkkeitä, jotka lisäävät siemensyöksy 


comments powered by Disqus