Kotisivun  /   Aikuisten terveys  /  Miten välttää teini akne

Miten välttää teini akne?

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2016-08-18)
Miten välttää teini akne?  Teini akne, usein paljon enemmän kuin mikään muu akne, tulee iso ratkaisematon ongelma. Murrosiässä kaikki tuntuu niin kirkkaina ja yhtäkkiä nämä paikat - ja he voivat kääntyä kirkkain tunteita tummin kurjuuteen.

Nuoret ovat usein paljon vaivautunut kanssa hyvä tarkastella erityisesti yrittää houkutella, yksi vastakkaista sukupuolta, joten ulkonäkö akne on todellinen katastrofi miljoonille nuoria ympäri maailman. Jotkut nuoret kärsivät painumia tästä yksinkertaisesta syystä. Teini akne voi olla kirkkaan punainen tai pillua valkoinen, mutta joka tapauksessa ne ovat houkutteleva ja vastenmielinen ja useimmat teini-ikäiset haluavat tietää, miten välttää teini akne.

Miten välttää teini akne?

On aina vaikea poistaa ja välttää akneja teini akne ei ole syrjäytymistä. Akne poistaminen on vaikeaa, koska se on joko jokin outo aiheuttaa tai johtua sisäiset tekijät, jotka eivät ole helppo voittaa. Jälkimmäinen on hyvin elävästi ominaisuus teini akne.

Yleisin sisäinen syy akne on tehostaa hormonitaso, ja teini akne on vain - murrosiässä organismi ei pysty selviytymään hormonit purkaus ja tulosten tällaisen purkaus on lisääntynyt tali (ihon öljy) tuotannon talirauhasten niin ylimääräinen öljy täyttää ihon huokosiin ja akne näkyy.

Lähes kaikki nuoret on akne, joten jos lapsesi (tai sinulle, jos olet teini-ikäinen) voitot epätasainen rivi finnejä otsassa tai missä tahansa. Parhaansa ja saat tuloksen. Se ei tulisi heti, mutta ainakin voi pehmentää ihoa haitallisia vaikutuksia erityisesti ja terveydelle kokonaisuutena.

Miten välttää teini akne? Paras tapa välttää teini akne on HOITOYHDISTELMÄ - sisäiset syyt (tärkeimmät) ja ulkoisista syistä (ole tärkein vaan pahentaa tilannetta monissa tapauksissa). Ensimmäisiä, jotka voidaan poistaa ennen kaikkea oikea ruokavalio. Akne itse ei näytä niin paljon, koska hormonit; näyttää siltä, koska tämä vaikuttaa haavoittuva iho. Kuluttaminen oikean määrän vitamiineja (erityisesti A ja B-monimutkainen) on hyvä auttaa ihoa.

Oppia välttämään teini akne 


comments powered by Disqus