Kotisivun  /   Miesten terveys  /  Lisää siemennestettä ilman lääkettä

Lisätä siemennesteen tuotantoon ilman lääkettä

Lisätä siemennesteen tuotantoon ilman lääkettä Miten lisätä siemennesteen tuotantoon ilman lääkettä? Iso osa nämä lääkkeet ovat kasviperäisiä, mutta jotka sisältävät mahdollisesti vaarallisia ainesosia, kuten Yohimbe esimerkiksi ( Afrikkalainen Yohimbe puunkuori). Myös ne ovat liian kalliita, jos haluat käyttää niitä säännöllisesti. Joten se tulee olemaan parempi etsiä toinen tehokas tapa lisätä siemennesteen tuotantoon.

Miten lisätä siemennesteen tuotantoon ilman lääkettä?

Kasviperäisten elintarvikkeiden ja täydentää kuten kurpitsan siemenet ja näki palmetto auttavat tukemaan hedelmällisyyttä ja eturauhasen terveyttä, vaikka Sinkki parantaa siittiöiden määrä ja laatu. Sinun ei tarvitse kalliita tabletit siemennesteen tuotannonlisäämiseksi!

Onko mahdollista lisätä siemennesteen ilman lääkettä? Jos teet joitakin harjoituksia säännöllisesti, on täysin mahdollista.
Esimerkki tällainen tekniikka on PC (pubococcygeus lihasten) harjoituksia (tunnetaan myös nimellä ”Kegels”).
Ne voivat olla hyödyllisiä, jos mies haluaa lisätä siemennesteen tuotantoon. Nämä siemennesteen harjoitukset on raportoitu mies fertiliy ja jopa parantaa mies orgasmeja!

Alhainen siemennesteen tuotantoon

Monet ihmiset ajattelevat, että alhainen siemennesteen tuotanto ei ole hoidettavissa. Tästä ei kuitenkaan ole todellista ollenkaan koska alhainen siemennesteen tuotanto voidaan hoitaa joskus määrätty lääkitys, terveellinen ruokavalio ja muuttaa elämäntapamme.

Low Semen Production is Treatable with Simple Lifestyle Changes
Vähän siemennesteen tuotanto on hoidettavissa yksinkertaiset elintapojen muutokset
On olemassa muutamia yksinkertaisia elintapojen muutoksia, joiden avulla voit nopeasti lisätä siemennesteen tuotantoon:

 • Fyysisesti aktiivinen ja käyttää säännöllisesti on parannus kaikilla sukupuolielämää.
 • Terveellinen ruokavalio koostuu pääasiassa hedelmiä ja vihanneksia sekä Juominen runsaalla vedellä voi auttaa myös.
 • Maitotuotteet ovat tiedossa auttaa, miehet tuottaa enemmän siemennestettä.
 • Tietäen, että noin 95 % siemennesteen tilavuus kuuluu vesi, ymmärrät selvästi, ettei vettä elimistössä näkyvästi vähentää siittiöiden tuotantoa.
 • Taajuus siemensyöksyjä määrittää äänenvoimakkuutta siemennesteen, että voit valmistaa. Se on toinen tärkeä tekijä. Jos olet yhdynnässä 2 - 3 kertaa päivässä, siemennesteen määrän on paljon pienempi kuin se on, kun on vain yksi orgasmin päivässä.
 • Mutta ei ole kokemusta seksuaalinen pidätyskyky yli 3 päivää. Se ei auta lisätä siemennesteen määrää; Tämä seikka on juuri vaikuta. Raittiutta rinnalla reunus tekniikoita voi toimia hyvin ja olet hyvä siemennesteen siemensyöksyä.

Miten parantaa miehen hedelmällisyyteen ja lisätä siemennesteen tuotantoa?

Kaikki tiedämme että se on koska hedelmällisyys mies , että hän kykenee lisäänny luonnossa. Mietinnöt ovat siellä että alhainen siemennesteen tuotantoon , joka on nykyisin kasvava ongelma vaikuttaa noin joka kuusi parit. Tutkimuksissa on myös havaittu, yksi joka kolme tapauksissa hedelmättömyys johtuu alhaisen syntyvyyden ongelma aiheuttama alhainen siemennesteen tuotantoon mieskumppanin.

How to Improve Male Fertility and Increase Semen Production
Oppia parantamaan miehen hedelmällisyyteen ja lisätä siemennesteen tuotantoon
Tässä muutamia tapoja auttaa miehiä parantaa hedelmällisyyttä ja lisätä siemennesteen tuotantoon:

 • Käyttää säännöllisesti - on olemassa tutkimuksia, jotka osoittavat, että liikunta, paitsi mies nostaa testosteroni tasoa , mutta myös parantaa luottamusta sekä fyysistä suorituskykyä. Jotkut tutkimukset osoittavat, että ne miehet yleensä parempaa siemennesteen laatua ja korkeampi testosteronitaso, jotka käyttävät säännöllisesti verrattuna, jotka ei käytetä. On aina suositeltavaa käyttää säännöllisesti, koska se pitää kehon kunnossa ja auttaa parantaa siemennesteen laatua.

  Tulisi kuitenkin välttää liian paljon liikuntaa se voi mahdollisesti vähentää testosteronin tasoa ja on päinvastainen vaikutus.
  Niille, jotka haluavat parantaa hedelmällisyytensä ilman tekee liikuntaa säännöllisesti pitäisi keskittyä pysyä fyysisesti aktiivinen tekemällä kohtalainen harjoitukset lisätä siittiöiden laadun ja määrän.
 • Minimoiminen korostaa pitämällä itsesi rento - stressi voi kielteisesti vaikuttaa hedelmällisyyteen tasoon ja vähentää seksuaalista tyydytystä. Pitkäaikainen stressi aiheuttaa usein kortisoli-hormoni, joka edelleen kielteisesti vaikuttaa testosteroni taso mies. Mies testosteroni-taso on yleensä vähenee kun kortisolin nousee. Tämän vuoksi on tarpeen tehdä tiettyjä rentoutumistekniikoita alentaa stressiä tasolla alas ja pidä hanskassa.
  Yksi keskittyä stressin hallintotoimintaa kuten meditaatio, kävely puistossa Ajanvietto ystävien tai perheen jäsenille, käyttää jne.
 • Kokeile Puncturevine - Puncturevine on lääketieteellinen yrtti, joka tunnetaan myös nimellä Tribulus Terrestris. Sitä käytetään usein parantaa hedelmällisyyttä miehillä. Lääkärit suosittelevat, että parantaa libido ja erektio ottaen 6 grammaa Tribulus root päivittäin 2-3 kuukauden aikajänteellä on erittäin hyödyllistä. Tutkimukset osoittavat, että Puncturevine ei aiheuta testosteronin tasoa, mutta se voi joskus parantaa kasvu libido edistää solujen.
 • Kuluttaa enemmän D-vitamiinia - lääketieteelliset tutkimukset, D-vitamiini on paras ravintoaine, joka auttaa lisäämällä testosteronin tasoa ja parantaa miehen hedelmällisyyteen. Henkilöt, joilla on D-vitamiinin puutos on alhaisempi testosteroni yleensä. Jos tietoja on uskominen, oletetaan, että kun 3000 IU D3-vitamiinia päivittäin varten 10-12 kuukautta aikajänteellä voi nostaa testosteroni miehillä 25 prosentilla.
 • Saada tarpeeksi C-vitamiinia - toisin kuin D-vitamiinin että auttaa nostamalla taso Testosteroni miehillä, C-vitamiinin pitäisi kuluttaa se merkittävästi parantaa siittiöiden liikkuvuutta ja siittiöiden määrä. Säännöllinen kulutus C-vitamiini auttaa myös vähentää kasvua epämuodostunut siittiösolujen, joka vaikuttaa miehen hedelmällisyyteen. On myös todettu, että oksidatiivisen stressin ja reaktiivisia happiradikaaleja (ROS) päästyään haitallisen tason elimistössä voi aiheuttaa hedelmättömyyttä miehillä.

  Vuoksi pitää asiat hallinnassa, riittävä saanti antioksidantteja C-vitamiini saattaa osoittautua hyödylliseksi torjua haitallisia vaikutuksia tiettyjen asioiden.
  Jos joku haluaa lisätä siittiöiden liikkuvuutta sekä siittiöiden määrä, kun 1000 mg C-vitamiinia kaksi kertaa päivässä vähintään 2 kuukautta on suositeltavaa.
 • Yritä lisätä kulutusta sinkki ruoka - Sinkki on poikkeuksellinen mineraali, jota tarvitaan asianmukaisen kasvun ja huoltopalvelut laitoksen. Sinkki on hyödyllistä ihmisille, koska se auttaa moitteettoman toiminnan immuunijärjestelmää, kuivatuksen kilpirauhasen, haavan paranemista, veren hyytymistä ja paljon muuta. Mineraali löytyy suuri määrä eläinten elintarvikkeet, kuten munia, kalaa, lihaa ja äyriäisiä.

  Raportit viittaavat siihen, että puute sinkin tai alhainen sinkki asema on huono sperman laatu, alhainen testosteroni taso ja miesten hedelmättömyys.
  Jotka kärsivät alhainen sinkki kehossa pitäisi lisätä kulutusta Sinkki täydentää siten lisätä testosteronin tasoa sekä siittiöiden määrä.
 • Vältä alkoholia - raskas alkoholin saanti on vastuussa vähentää testosteronin taso ja laatu siemennesteen alaslaskettaessa. Sen lisäksi että vievää alkoholi huumaava määrä säännöllisesti voi vahingoittaa sisäelimiin sekä aiheuttaa muita komplikaatioita.
 • Harkitse Ashwagandha - Ashwagandha on lääke yrtti, joka auttaa lisäämään testosteroni taso mies ja parantaa miehen hedelmällisyyteen. Useimmiten se kulutetaan miehet kärsivät tämmöiset alhainen siittiöiden solu laskee tai Lapsettomuus tai siittiöiden liikkuvuutta. Joitakin muita etuja ovat vähentää kortisolin taso, vähentää verensokerin taso, vähentää stressiä & ahdistusta, lisätä lihasmassaa ja voimaa, lisätä hedelmällisyyteen miehillä jne.
 • Välipala saksanpähkinöitä - yksi tulee koettaa syödä ruokaa, joka sisältää runsaasti antioksidantteja, kuten pähkinöitä, vadelmia, omenat, pinaatti, parsakaali, kaali, munakoiso jne. Tämäntyyppisen elintarvikkeita auttaa sekä siittiöiden laadun ja määrän.

Harjoitukset lisätä siittiöiden laadun ja määrän

Reunus on erityinen menettely, kun saavuttaa orgasmic kohta ja lopettaa eikä siemensyöksy. Useita tällaisia taukoja seksin aikana tai itsetyydytys seuraa suuri kuormitus ja vaikuttava mahdollisuuksia suunnitteluun! Nämä harjoitukset on suunniteltu lisäämään siittiöiden laatua ja määrää: kegels, Särmäys ja jopa Jooga harjoitukset. Näitä harjoituksia näyttää sukupuoli, et ole koskaan kokenut!

On helppo seurata oppaita, jotka sisältävät tietoja harjoituksia askel askeleelta oppaita siittiöiden laadun ja määrän lisäämiseksi ja siten parantaa mies teho, libido ja hedelmällisyyttä.
Johdonmukaisesti käyttää mahdollistaa lisätä keskimääräinen huudahtaa 1,5-4 ml ja vaikuttava määrä yli 10ml.
Hyviä harjoituksia ohjelma myös lisää tietoa edullinen täydentää ja voit ostaa ruokaa, joka voi ylittää mitään olemassa pillereitä parantaa siemennesteen tuotantoon tuloksia vähemmän kustannuksella.

Jooga harjoitukset lisätä siemennesteen tuotantoon

Yoga Exercises to Increase Semen Production
Jooga harjoitukset lisätä siemennesteen tuotantoon
Lisäksi on olemassa lukuisia Jooga harjoitukset lisätä siemennesteen tuotantoon. Nämä ovat tärkeimmät, joka parantaa sperman laatua ja määrää:

 • Agnisaar Kriya - sitä pidetään yhtenä vanhimmista ja eniten hyötyä aiheuttaa jooga suoraan auttaa nostamalla siittiöiden määrä ja sperman laatu.
 • Sethubandhasana - Sethubandhasana ryhti auttaa lisäämällä siittiöiden liikkuvuutta mies sekä parantaa lantion verenkiertoa kehossa. Sitä aikaisin aamulla päivä myös lisätä testosteronin tasoa ja auttaa pitämään kehon koskemattomana.
 • Surya Namaskara - yksi merkittävä asan jooga on Surya namaskara. Tämä asento parantaa siittiöiden paitsi auttaa myös parantaa verenkiertoa kehossa.
 • Pranayama - Pranayama auttaa minimoimaan hedelmättömyyttä miehillä eli stressimerkittävä syy. Säännöllinen harjoittelu tässä asennossa auttaa minimoimaan taso stressin ja saavat tyydytystä.
 • Ardha Matsyendrasana - tämä viesti toisin kuin muut jooga aiheuttaa auttaa nostamalla siittiöiden määrä ja sperman laatu. Asento auttaa myös liikkuvuutta vyötärö ja selkäkipu.

Johtopäätös

Alhainen siemennesteen tuotanto on pääasiaa, joita usein hätä miesten ja heidän kumppaneilleen. Kanssa etenemistä teknologia sekä lääketieteen, vähän siemennesteen tuotanto voi kuitenkin parantaa toimenpiteistä.

Voit kysyä määräämät lääkkeet lääkäri saada asiat hallinnassa tai jopa löytää Jooga harjoitukset lisätä siemennesteen tuotantoon. On myös suositeltavaa valita luonnontuotteita lisätä siemensyöksy. He auttavat sinua nopeasti lisätä siemennesteen tuotantoon ilman sivuvaikutuksia reseptiä lääkkeitä!

Löytää luonnollisia tuotteita lisätä siemensyöksy 


comments powered by Disqus