Kotisivun  /   Aikuisten terveys  /  Aikuisten aknen syyt

Syitä aikuinen akne

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2019-04-08)
Syitä aikuinen akne  Syitä aikuinen akne voi olla niinkin erilaisia kuin nämä ilkeä täplittää koossa. Mitä ne ovat? Yksi yleisimpiä syitä, miksi akne näkyy on hormoneihin liittyvä ongelma. Tämä ongelma puolestaan voi johtua iän liittyviä ongelmia. Vaikka tämä tapahtuu usein aikana murrosikä, joka liittyy usein puhkeamisen hormonit ja monet akne spots, kaikki kehon, jos akne aikuisilla on usein syynä hormonaaliset muutokset tai ehkäisypillereitä.

Aivan kuten syitä taudin tai vain aiheuttaa, mitään, että voimme saada ja joka liittyy kehomme akne voi aiheuttaa joko sisäisten tai ulkoisten. Aloitetaan painotetaan sisäisiä syitä akne aikuisilla.

Sisäisiä syitä akne aikuisilla

Sisäinen syitä akne aikuisilla voi olla todella ilkeä ja keskiarvo - et vain tiedä, mistä ne tulevat!

Jos ulkoisia syitä akne ovat jossain määrin ennustettavissa, sisäisiä syitä akne voi todella olla ilman syytä - se voi tuntua, että sinun noudattaa kaikkia hygieniasääntöjä, olet suihkussa säännöllisesti ja urheilu, koulutus, olet tietoinen sisällöstä kosmeettinen, käytämme ja ei käytä liikaa eri scrubs, mutta silti akne spots näkyvät yhä uudelleen.

Internal causes of acne
Sisäisiä syitä akne
Sisäisiä syitä akne voidaan tiivistää seuraavasti:

  • Hormonit. Hormoneja liittyy akne kutsutaan androgeenien. Nämä ovat alun perin miesten hormonit, mutta kaikilla naisilla on niitä jossain määrin. Ja erityisesti olet todennäköisesti korkea androgeenien, jos olet teidän murrosiässä. Jotkut hormonaaliset valmisteet myös lisätä tason hormonit elimistössä - eli ehkäisypillereitä. Yleensä androgeenien ovat vastuussa talin tuotantoa, joka on maine koska seuraava syy ihon akne.
  • Talin tuotantoa. Hormonit voivat lisätä funktion tali rauhaset sijaitsevat ympäri kehoa ja kehittyvä tali (tai öljyä tai rasvaa). Korkea talituotantoa voi olla liikaa iholle tällöin öljyä vain Voitele iho (i. e. laji tehdä suojaava kerros ihoa), mutta myös täyttää ihon huokosiin ja näin näppylöitä näy, ruma ulkopuolella ja rasvainen sisällä.
  • Bakteerit. Propionibacterium acnes ovat bakteerit, jotka elävät ihmisen ihon. Tämä ITU voi kehittyä biologisesti aktiivisia aineita, jotka hajottaa Talia. Tällöin iho muuttuu altistuu ulkopuolisten osallistujien akne. Joten tässä näemme Symbioosi ulkoisia ja sisäisiä syitä akne - ”sisäinen” bakteeri antaa edellytykset ulkoisilta vaaroilta.
  • Neljäs syy liittyy joitakin munarakkuloita epänormaali muutokset, jotka voivat liittyä toisiinsa hormoneja. Joskus follikkelia kasvaa liikaa niin, että akne voi muodostua näiden ihon huokosiin kasvanut liikaa seinistä.

Ulkoisia syitä akne aikuisilla

Let's nyt tarkastella ulkoisia syitä akne aikuisilla, eli ne, jotka eivät liity hormoneja tai rasvainen rauhasten tai muiden elimien toimintaa (yleensä koska samoja hormoneja ylivilkkaus näiden rauhasten myös tulla hyperaktiivinen ja niiden levottomuus aiheuttaa sukupolven öljyn suuria määriä, joka herättää tukehtuminen on huokosissa ja akne seurauksena).

External causes of acne
Ulkoisia syitä akne
Mitkä ovat ulkoisia syitä akne aikuisilla? Voidaan sanoa, jotkut näistä tulevat tapoihin ja henkilön ottaa akne, ja toisilla todella riipu henkilö. Esimerkiksi tällainen haitalliset tottumukset kuin poiminta ja puristaminen akne on nimetty yksi yleisimmistä syistä kaikenlaisissa akne.

Jos noudata tällainen tapa, tulet jäljittää suljetun - puristaminen akne usein johtaa uuden (useita acnes tai jotain vielä pahempaa kuten tulehdukset ja jopa arvet tai ihon pigmentti).

Aikuisten ihonhoito

Huono aikuisten ihonhoito on myös yleisiä ulkoisia syitä akne - erityisesti niille, jotka eivät jonkin fyysisen koulutuksen tai vain elää lämpimissä maissa. Siksi hiki on yksi vahvimmista käynnistää ulkonäkö akne.

Toinen ryhmä koostuu enimmäkseen ympäristötekijät - korkea pölyisyys työskennellä paikoissa, säteily, kestämättömiksi kauneus aids, huono perintö jne. Useimmissa tapauksissa nämä tekijät ovat erittäin vaikeaa tai jopa mahdotonta poistaa.

Kuitenkin sellainen, voi aina vähentää syitä aikuinen akne ja estää tämän ihon ongelma. Ennaltaehkäisy on helpompaa kuin lääkitys - Tämä yleinen sääntö koskee akne samoin. Tietenkin, jos poistat tekijä, joka aiheuttaa aknea ja se riippuu sinusta - teet ratkaiseva askel eteenpäin taistelussa.

Meikki ja akne

Onko mitään yhteys meikki ja akne? Kyllä, meikki on yksi syitä aikuinen akne. Se ei ole sellainen tunne tai jotain. On aivan tosiasia ja ihmisiä, jotka ovat huolissaan niiden ihon tuotteita erityisesti ja terveyttä yleensä tiedä suunnilleen sama. Täällä puhutaan pääasiassa naisia, koska varmasti kaikki ”meikki kysymyksiä” huolta naisia paljon enemmän kuin miehiä.

Acne caused by makeup
Akne aiheuttaa meikki
Ja jokaisen naisen pitäisi tietää, mitä hän käyttää meikkiä välttää tällaista laajaa ja harmittaa ongelmia akne. Kosmetiikka, joka aiheuttaa akne on kuitenkin ja vaikka kaikki, laajalti käytetty ja monet naiset silti käyttää sitä ja valittaa siitä, että akne vain tietämättä, mitä heidän ongelmia aiheuttaa.

Akne aiheuttaa meikki

Itse asiassa vastaus, koska se tapahtuu usein, yksinkertaisesti löytyy pinnalla. Huolehtiminen ihosi ei pitäisi olla pakkomielle, vaikka se on joskus naisten kanssa. Mutta kuitenkin akne ja ”akne aiheuttamat meikki” erityisesti jos aikuisten ihonhoitotuotteet on puutteellinen... tai periaatteessa handless.

Tällainen haparoivaa toiminta pitää enimmäkseen käsin akne, eli puristamalla ja poiminta. Kuitenkin se ei liity tärkein aihe, vaikka se tulee erittäin tärkeä, koska lähes samoista syistä.

What is non-obsessive skin care?
Mikä on pakko ihonhoitotuotteet?
Mitä me tarkoitamme, puhutaan ”pakko ihonhoito”?

  • Kosmetiikka saa olla elämän tarkoitus. Tietenkin on hyvä näyttää hyvältä, mutta on tapauksia, kun emme tee itsellemme houkuttelevampi meikkiä. Huolimatta siitä, että rakastettu henkilö voi rakastua jonkun toisen kanssa kun hän lopulta näkee sinut ilman maquillage voi vain pilata ihoa tavalla tai toisella.
  • Se ei ole suositeltavaa käyttää liikaa tuho - ne hankaa ihoa niin paljon, että se on liian ohut ja haavoittuva.
  • Yritä valita meikkejä akne altis iho. Ja liian hieno jauheet suositellaan myös ei - Haluatko näiden jauheiden saada kaikki mikroskooppisia reikiä ihollesi? Täyttö nämä reiät (tai huokoset tai follikkelia) on yksinkertaisesti muodostumista akneensimmäinen vaihe.
On yhteys meikki ja akne - ja se on vain yksinkertainen esimerkki. Sama on kosmetiikka sisältävät öljy - suuri agentti huokoset tukehtuminen.

Yhteenveto

Älä hermostu, jos sinulla on huono iho. No Mieti syitä aikuinen akne ja valitse meikkejä akne altis iho estää niitä näppylöitä.

Lisätietoja syitä akne ja näppylöitä 


comments powered by Disqus