Kotisivun  /   Aikuisten terveys  /  Yrtit aikuisten ihonhoitoon

Yrtit aikuisen ihon hoito

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2021-07-08)
Yrtit aikuisen ihon hoito On olemassa tietyt yrtit aikuisten ihonhoitoon käyttö ja lääketieteellisesti todistettu tuloksia historia:

Voikukka

Voikukka on hyvin yleinen kenttä kasvien auringonkukka-ryhmän että ominaisuudet perus myrkkyjä ominaisuuksia, joka tekee hyvää ihon spots Management.

Tämä tavallinen housut meidän metrin sisältää runsaasti aineita hyödyllinen kehomme: Koliini, katkera yhdisteitä, inuliini, kalsiumia, piihappo, natrium, rikki ja kaliumia, joka keskittyy myös erittäin tuoreita lehtiä.

Takiainen

Tunnettu takiainen, joka on kotoisin Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-USA, on myös hyvä lääke iholle. Juuret kuin takiainen lehtiä on käytetty kovettamista syöpä, ekseema, akne ja muita ihosairauksia iät ja ajat. Lisäksi se voi tehdä ihon sileä uudelleen.

Keltainen Dock

Keltainen dock, yhteinen laaja leviäminen ihon väriainetta, kun yhdessä sarsaparilla, tarjoaa pysyviä iho valituksia korjata. Sen ainesosat kuten supistava tannis ja antimikrobisia ominaisuuksia ulostuttava anthraquinones sekoittaa keskenään, jotta concoctions yrtti, arvokasta ihon sairaudet, kuten ihon psoriasis ja ekseema iho breakouts yhdessä käsittelyssä.

Violetti auringonhattu

Echinacea vahvistaa immuunijärjestelmää, lisää tuotantoa valkosolujen ja parantaa soluseinän niin, että virukset ja bakteerit on pieni mahdollisuus päästä solut. Tämä kasvi käytetään ihon hyvä. Yrtti on villisti levinnyt Amerikan Yhdysvaltojen, Kanadassa ja muissa maissa, mutta nyt se löytyy myös Pohjois-Amerikkaan ja osissa Aasiaa.

Niitä käytetään suun kautta vahvistaa elimistön puolustusmekanismeja ja vähentää pituus ja merkkejä yhteisiä vilustuminen ja influenssa. Se lievittää iho-ongelmia kuten hyönteisten puremat, ihottuma ja psoriasis. Echinacea myös estää bakteerien ja purulence.

Puna-apila

Tämä kasvi käytetään puhdistaa myrkkyjä verestä. Tiedetään olevan tehokas hoitomuoto ihosairaudet ansiosta isoja määriä b-vitamiinia siinä. Perinteinen folk lääkäreitä on käytetty pilkkoa tai mash puna-apila kukkia, tai muuten ne iholle se suoraan käsitellä tulehdukset ja puremiin ja joitakin hyönteisiä. Nykyään tämä kasvi käytetään kasvovesissä, voiteissa ja muiden lääkkeiden kosmeettisia auttaa hoitoon psoriasis ja muut häiriöt.

Lakritsi

Jos pilkottu kohtuullisina määrinä, lakritsi voi auttaa hoitoon ihon tulehdus ja punoitus. Tällä hetkellä hauteet lakritsi hoidetaan infektiotautien ihon ja dermatiitin hoitoon. Yhdessä muiden kasviperäisten puhdistusaineet ja kosmeettisten valmisteiden kanssa se on käytetty keventämään iho.

Cayenne

Cayennepippuri on kuuma ja mausteinen lähinnä kapsaisiini, ainetta käytetään myös lievittää iho kipua ja kutinaa. Tämä on mahdollista koska reaktio hermoja. Cayennepippuri tehdä psoriaasin katoa. Se on yksi alkuun cayennenpippuria etuja. Se myös stimuloi muita ainesosia ja auttaa heitä saavuttamaan huokoset ihon ja talirauhasten nopeammin.

Kasviperäisiä ihonhoito

Älä sekoita kaikki yrtit ja alkaa käsitellä iho-ongelmia ilman lääkärin ohjeita. Kuitenkin valittaessa turvallinen ja luonnollinen lääke ihon Varmista, että se sisältää vähintään yhden yrttejä ihonhoitoon aikuisten kuvattu artikkelissa. Nämä yrtit ovat lääketieteellisesti testattu varmasti auttaa te hoitaa ihoa ja estää ihon tulehdus.

Etsi turvallinen herbal akne hoito 


comments powered by Disqus