Kotisivun  /   Aikuisten terveys  /  Lääkkeet akne hoitoon

Lääkkeitä varten akne hoito

Artikkelin kirjoittaja <em>Aikuinen terveyskeskus</em>Artikkelin kirjoittaja Aikuinen terveyskeskus

© Jennifer Greenwood (2019-03-12)
Lääkkeitä varten akne hoito Ei ole niin helppo löytää sopiva akne hoito. Monet kärsivät ihmiset etsivät lääkkeitä varten akne hoito, ja ne kaikki ovat löytäneet hyvin huume, joka on hyödyllinen ja on todella luonnollista alkuperää.

Lääkkeitä varten akne hoito

Oikeastaan on olemassa valmisteluja, jotka katsotaan luonnollinen ja turvallinen, ja ei ole paljon tai jopa ei ole mitään haittavaikutuksia. Mutta myös lääkkeitä varten akne hoito osoittautui toiminta, vielä ei ole yhtä turvallinen kuin luonnon. Näihin kuuluvat retinoidien, Isotretinoiini ja bentsoyyliperoksidi.

Bentsoyyliperoksidi

Bentsoyyliperoksidi on monimutkaisia toimia huumeiden, yksi monia lääkkeitä varten akne hoito. Se käytetään aknen hoitoon useita vuosia, ja nykyään tuotetaan eri nimet ja eri tavaramerkki (esimerkiksi Clearasil on yksi yleisimmin tunnettu). Monimutkaisia toimia bentsoyyliperoksidi ilmenee sen vaikutus kasvuun ja kehitykseen bakteereja ja iholla.

Valmiste estää kasvun joitakin bakteereita, ja toiset vain tappaa se. Ihon vaikutus suoritetaan hapettavat ja hilseilevä iho, joka estää ulkonäkö akne. Jotkut valmisteet, jotka sisältävät bentsoyyliperoksidi myös imeä tali, estää munarakkuloiden tukehtuminen.

Bentsoyyliperoksidi voi olla eri keskittymän huumeiden aiot käyttää, 2,5 %, 5 % ja 10 % käytetään yleisimmin. Tietenkin valmiste sisältää enemmän bentsoyyliperoksidi on vahvempi ja tehokkaampirauhaton, mutta ette ole tehokkaammin, jos käytät vahvin yksi.

Akne hoito

On parempi aloittaa lämpimämpi lääkkeitä varten akne hoito, ei riippuen vakavuudesta disease, ja sitten jos tunnet suurempi annos valmistelu olisi sovellettava, ja alun perin käytetty yksi ei riitä, ottaa vahvempi.

Mutta joka tapauksessa se on parempi ottaa yhteys lääkäriin, jotta ei haittaa hyvillä aikomuksilla. Asia on, bentsoyyliperoksidi on joitakin sivuvaikutuksia, liittyvät enimmäkseen kuivaamalla ihon. Niin, että sinulla on riski saada liian kuiva iho liiman hankalasti valmistelu, joka voi johtaa akne uudelleen.

Lääkkeitä varten akne hoito ilman bentsoyyliperoksidi 


comments powered by Disqus