Kotisivun  /   Painonhallinta  /  Miesten lihavuuden syyt

Syitä liikalihavuus miesten

Syitä liikalihavuus miesten  Lihavuus on yksi suurimmista tärkeitä syitä huonon terveyden ja heikentävät elämänlaatua. Ne, jotka ovat lihavia on suurempi riski kehittää sydän-ja verisuonitautien ja joitakin syövän muotoja. Liikalihavuuden syyt ovat moniulotteisia ja vaihtelevat geneettinen ympäristön.

Useimmiten kuitenkin lihavuus aiheuttaa kuluttaa enemmän kaloreita kuin poltetaan. Tärkeimmät syyt ylipaino miehillä ovat ainutlaatuisia. Alla tarkastella neljä yleisimpiä edistää tekijöitä, jotka aiheuttavat lihavuutta esiintyy miespuolisen väestön.

Genetiikka

Jokaisella on että yksi ystävä, joka voi syödä mitä haluavat ja koskaan nouse toista housut kokoa. Tämä johtuu genetiikan. Syntyessään jokaisella on ainutlaatuinen aineenvaihdunta kiihtyy. Joten vain miten jotkut ihmiset voivat syödä mitä haluavat suunnattomat määrät ja ei tarvitse huolehtia kasvava gut, toiset puolestaan on oltava varovaisempia ruokia, ne kuluttavat sekä määrät.

Koska aineenvaihdunta puvussa sen yksilöiden varianssi on tärkeää tietää teidän hyvin voidakseen välttää liiallinen syöminen. Jos itse aineenvaihdunta kiihtyy on liian alhainen, se voi olla merkki kilpirauhasen ongelmat ja lääkäri olisi kuultava voitaisiin tehostaa aineenvaihduntaa.

Annoskoko

1970-luvulta lähtien kasvanut keskimäärin Annoskoko ravintoloissa ja resepti kirjoja. Se myös jatkaa kasvuaan, joka merkitsee lihavuuden miehillä vain siirtymällä tullut suurempi ongelma. Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, miehet ovat todennäköisesti loppuun, mitä laittaa eteensä kuin naiset.

Tästä johtuen annoskoot lisääntyminen vaikuttaa miesten lihavuus lisää. Hienoinen nousu annoskoot on kumulatiivinen vaikutus painon kuukausina ja vuosina.

Lifestyle

Elämäntapa on toinen suuri syy lihavuus miehillä. Monet miehet poistuvan aikana niiden puolivälissä kaksikymppisenä saapuessaan työvoimasta. Tällöin määrä kaloreita poltetaan mennä alas. Tämä pätee erityisesti niitä miehiä, jotka työ työpaikkoja missä he istuvat suurimman osan ajasta.

Jos syö saman verran, koska olit ennen tulossa vähemmän aktiivisia, painon ja rasva kertyy hitaasti. Muutaman kilon sai vuosi ei vaikuta paljon, mutta se täsmää ja usein johtaa lihavuuden ja lääketieteen komplikaatioita. Kuten Onko yksi osallistuu urheilu- ja virkistystoiminnalle vaikutuksia lihavuuden elämäntapavalintoja.

Ravitsemus

Roskaruoka ja pikaruokaa on edullinen ja helposti saatavilla ei ole yllätys, että tämä on yksi johtavia syitä liikalihavuus miehet. Pikaruoka on iso vaikuttava tekijä, koska se on täynnä kaloreita ja yksinkertaisia hiilihydraatteja.

Korkea kalorien sisältö nämä ateriat tekee ruokaa toimia ilo keskukset aivojen hyvinvoinnin tunnetta kuluttajalle. Siksi humalahakuisen syöminen pikaruokaa on yleinen ilmiö. Miesten pitäisi yrittää välttää roskaruokaa elintarvikkeisiin ja löytää tapa vähentää ruokahalua ja vähentää kaloreita saanti.

Miten vähentää ruokahalua ja lihavuuden? 


comments powered by Disqus